Hultsfredsfestivalen lägger ner


Förvånad?
Ända sedan Hultsfred började släppa banden de bokat
har jag gått runt och mumlat "det där kommer inte hålla längre... dom kommer ju måsta lägga ner... vem vill se den där skiten..." Sen visade det sig att jag hade ganska rätt, och jag är nog inte den ända som har tänkt den tanken. Men dom får väl skylla sig själv om dom nu envisas med att köra ett år till fast dom är dyngpanka och borde veta att med dom inte kommer sälja biljetter med dom där bokningarna. snacka om att boka sanslöst jävla dåligt,

Men det är fan sorgligt, det är synd att det skulle sluta såhär för Hultsfredsfestivalen med tanke på vilka grymma år festivalen haft. Jag sörjer som fan att jag inte hann besöka festivalen innan allt blev skit. Dom har ju haft helt sanslösa bokningar genom åren. 

Jag håller med denna talare på expressen; "Hårdrocken har återigen bevisat att den är störst och kommer överleva alla trender, där finns de lojala skivköparna och de riktiga festival och konsertbesökarna!"


                                                                                                       sweden rock 08, rockfoto.nu

Det funkar inte att ha Scissor Sisters som headline och komma dragandes med svensk skit som The Hives, Krunegård, Bob Hund, Timo och Petter som lockmedel och förväntas sälja 35.000 biljetter. Hultsfred fick sålt 5000 biljetter i år, grattis.

1 uke until Norway Rock!


Idag är det exakt en vecka tills första banden entrar Norway Rock!
Jag håller på att dö i överväntan! Jag beter mig som en rymling från psyket. Schemat är så övermänskligt bra att rysningarna skulle ta knäck även på er. Det finns bara en huvudscen, vilket resulterar i att inget band krockar! Det är ju ett himmelrike bara isig. För det brukar oftast vara det som förstör en hel del, men nu är det ju bevisat att detta inte borde kunna förstöras. om vi nu inte styckas levande dvs,

Jag överlevar mina målardagar genom att lyssna på min >Norway Rock Playlist< på spotify, som jag har snickrat ihop genom att kolla samtliga bands senaste setlists.

Nästa måndag drar jag och nelle mot Oslo och börjar resan. Sen kan vi nog bli sedda med varsin sånhär i handen och stort BRUTALT (haha) smile i facet:Fucking brutal!


Whitechapel,
Tillåt mig att spy.
 Ännu ett exempel på ett band med ett gäng omogna killar som försöker vara så brutala som möjligt och spräcka allt. Ni vet ett sånt band varav poletten sen trillar ner i deras hjärnor och dom inser att dom inte kommer att bli störst och bäst och ta över världen, fast det händer ju ytterst sällan att den gör det. Att jag ens reagerar är på grund av en intervju i senaste close-up. Jag hade inte reagerat om jag bara hört deras musik, men efter att ha läst vad gitarristen Alex Wade har att säga angående bandet kan jag inte låta bli.

Okej, låt gå när han börjar predika om deras professionella inställning till musiken och om hur dom tar musiken som ett seriöst jobb. Men sen smörjer han vidare på om hur Whitechapel först ville vara det tyngsta bandet i Knoxville och nu siktar på att vara tyngre än någon annan, om hur han skiter i vilka som lyssnar så länge dom köper skivor och betalar hans räkningar och om hur dagens unga lyssnare inte bryr sig om ordningen i musiken, bara det finns ett favoritparti där de kan sjunga med i, något de kan headbanga till och "något som ger en möjlighet att interagera med den övriga publiken genom mosh och circle pits" och om hur dom med det nya albumet hoppas att gå hem i alla läger.

Det är fan det sämsta jag hört, haha. Här sänder han verkligen ut en signal om att göra musik professionellt genom att pricka in allt de tror går hem hos "de unga lyssnarna" så dom kan få sina räkningar betalda, inte för att dom älskar musiken och sina fans. För att inte tala om fansen (små pojkar som vill vara brutala) utan hjärnceller som sitter och skriver skit på youtube om hur SICK och BRUTAL deras musik är och hur dom nästan dog i en mosh pit och spottade blod.

Men det är ju roligt också. Kan säkert vara något de bara säger för att få uppmärksamhet. Det är ju inte precis som att jag NU år 2010 reagerar över detta fenomen. Kolla bara hur brutala dom är på bilden, särskilt Alex längst åt vänster. BRUTALT!!!!!

Violence, hate and agony are what we've grown to know


Måndag och allvar!
Jag har nu börjat måla för min överlevnad. Ja, det har tyvärr gått så långt, men nära hjärtinfarkt och ryggskott har jag iallafall tagit igenom mig första dagen. Jag behöver ju trots allt bara måla i ca fyra dagar för tjäna in lite cash så jag åtminstone överlever norge. Har man en grym farsa så har man!

Idag vaknade jag av ett sms från peace & love. Inte nog med att dom väckte mig, dom kastar en surprise bokning a la Crashdïet i ansiktet på mig också, haha. Satan vad humöret sjönk (morgonhumöret som aldrig är på topp dessutom), mobilen var inte långt ifrån att få säga god morgon till väggen. Jag kommer sakna peace & love stämningen i sommar, jag kommer förbanna mig över att jag inte har en biljett även fast bokningarna inte är på topp och jag har klagat som en sate på festivalen i år. Men sammanfattar man stämningen och tillägger Crashdïet, Hardcore Superstar, Billy Talent, Danko Jones, As I Lay Dying, Them Crooked Vultures, Alice in Chains, Entombed och Gallows är det fan inte tvärdåligt!

Haha, aldrig nöjd? Jag ska ju på Norway Rock för fan. Oslagbart,
Peace & Love, kiss my ass.


Fear the voice in the darkSo ferociously fucking brilliant(!!!)

A Voice In The Dark. Den nysläppta singeln från Blind Guardian och den kommande plattan At The Edge of Time. Ah detta är så härligt, det är lysande! Det går ju inte bli annat än lyrisk efter att ha lyssnat på alla samples och nu singeln. Den här plattan lär inte göra oss besvikna, allt talar för den. Jag blir nästan tårögd. Jag behöver nog inte predika angående Hansi's sanslösa pipa och de tunga riffen. för att inte tala om mina grova rysningar,

At The Edge of Time release: 30 juli

"…It contains the biggest choirs, the strangest power metal vocals I’ve ever done, the harshest and roughest rhythm guitar section we’ve ever had. It certainly is the perfect definition and explanation why we did albums like Night At The Opera and A Twist In The Myth. I believe this one is on a level of Nightfall In Middle Earth and Imaginations From The Other Side, if not above." - Hansi Kürsch

Dock vet jag inte om Hansi är förlåten angående håret, men det kanske man kan ha överseende med om plattan golvar en totalt.

A liquid embrace to chase the day way


                                                                                        Lamb of God @ Download festival 2010

Fredag 25 juni och midsommar,
Och vad gör en fattig kyrkråtta som jag? Ja, håller mig i huset och håller mig i skinnet. "det drabbar ingen fattig", jo det gör det fan. Men vadfan. Haha det är nu jag försöker intala mig själv att midsommar aldrig har varit något speciellt iallafall bara för att det ska kännas mindre surt. Men när det svider till på kontot får man ju bara lov att hålla tillbaks.

Det blir nog gött oavsett. Medan ni super skallen av er roar jag mig med att lyssna igenom alla samples från Blind Guardians kommande platta. det är fan inte illa det heller!

Ha en bra midsommar!


klicka på bilden

Nya sweden rock magazine


Sweden Rock Magazine's nya smarta koncept: Öka priset till 70 spänn, göra tidningen en centimeter bredare, ändra layouten och ge prenumeranter åtta extra sidor.

Vad tycker jag om det? Åt helvete! Jag surar självklart för att jag inte är prenumerant för tillfället, med all rätt, haha. Jag förstår dom, det är väl en självklarhet att dom vill att alla ska prenumerera. Om den nya layouten hade känts inbjudande kanske jag hade lyft på arslet och påbörjat en prenumeration. Men den nya layouten är enligt mig ett kliv tillbaks. Förutom layouten är det här väldigt smart, och just därför grovt frustrerande. Jag vill också läsa extra sidorna med historien bakom ett klassiskt skivomslag (i detta nummer om Judas Priests British Steel) och intervjuer med Ace Frehley och Tom Thayer. Men för att göra detta måste jag då prenumerera.

Någon som vill vara min langare och ta kort på dom åtta extrasidorna? hahaha

Den nya layouten är mer clean än den förra. Jag tycker nödvändigtvis inte att det behöver vara så jävla clean. Men jag kommer ju inte sluta läsa, så det finns väl inte så mycket att älta. Inom snar framtid prenumererar jag säkert också pga att frustrationen tagit över. En del nytt material är rätt så king och innehållet är ju inte sämre. Tre sidor Blind Guardian var jävligt gött, gött oavsett när jag märkte att Hansi's "hårsvall" likt Anders Fridéns dreads var väck (ja, jag har svårt att släppa det). Sen är det ju nästan värt att köpa tidningen endast för Vince Neil's skitsnack.

I was told to stay away, those two words I can't obeyMen kolla på det här då!
Bullet For My Valentine @ Metaltown
. Världens credd till mannen bakom kameran, satan vad grymma livevideos! Detta mina vänner, är fan inte dåligt. jag avundas er som var där samtidigt som jag nu håller på att avlida i väntan på Norway Rock. Hoppas jag inte har dött innan sista dagen, för det är nämligen inte förren då killarna intar huvudscenen.

Jag föreslår att ni kollar in killens youtoube channel, han har en massa govideos från Metaltown. Bland annat från In Flames och Fridéns dreadslösa huvud.

We're an underground revolution, working overtime


Men välkommen sol!
Jag blev chockad när solen lyste in genom persiennerna idag, det är ju inte ofta vi får se solen här i sverige. Jag har äntligen tagit mig tid att plöja igenom Sweden Rock tidningen som delades ut gratis på Kiss, det gick ungefär på fem minuter att läsa igenom den kan jag säga, haha. Men det satt fint det. Jag släpade mig upp ur sängen fortfarande sovandes, ryckte åt mig SR-tidningen och sjönk ner i solstolen ute på balkongen. rätt så gött att börja dagen så,

Jag kikade in på Trästocks hemsida igår och fick se något jävligt topp, Sonic Syndicate är bokade! Vilket känns skönt med tanke på att jag då slipper bränna pengar på PDOL i sommar, pengar som jag inte har.  

För tillfället så beblandar jag mig i THE BIG FOUR hysterin. Ja, jag är rejält avundsjuk på dom som igår befann sig i publiken på sonisphere i Sofia, Bulgarien och fick bevittna detta live, det är ofrånkomligt. Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax på samma scen efter varandra - jag hade inte tackat nej. Det hade varit så mäktigt att tanken känns störd att tänkas. Men det tog sin lilla tid, och det är samtidigt kasst att detta inte gjordes när samtliga band var i sitt esse.

Men kolla på detta. ofrånkomligt,

Never to be thought through, never to be questionedNu är jag hemma igen efter rep, fylla, baksmälla och rep
. Ja det gäller att nöta. Det satt fan inte fint att vakna halv fyra idag för att sedan beställa norway rock biljetter och totalt bränna alla pengar på kontot. Jag ville faktiskt skjuta mig ett tag, men å andra sidan så kommer det bli helt jävla beyond. Vi fick mail från våran kära vän idag som bekräftade det. Om ni kikar på banden som ska dit kanske ni kan räkna ut vem våran kära vän är,

Jag borde vara pigg med tanke på när jag vaknade, men det är jag fan inte. Jag är så jävulskt sliten, haha. Jag mår lika dåligt nu som jag mådde under Europe på stadion. smärta!

"For what use is there in praying if you will only hear what you want to hear? We have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears"

This cross is heavy when you're my soul sucker


Att Ozzy är tillbaks med lite nytt har knappast undgått någon,
Nu med Gus G istället för Zakk Wylde och plattan Scream som släpps imorgon. Den har ju dock legat uppe på myspace ett tag och det går ju inte att låta bli att lyssna. Det finns mycket golåtar på nya plattan ska ni veta! Jag tycker att den är betydligt bättre än föregående Black Rain som släpptes 2007. Jag har nött låten Soul Sucker hela dagen, sataaan vad bra den är! Nu finns den även ute på spotify, så lyd mig och lyssna.

Nu ska jag dra på rep och vara lite dräggig.
Imorrn ska jag och gnälle boka allt till Norway Rock och sen blir det ytterligare lite rep.
Vi skrivs!

No limits and no regrets, it's time to sell my soul


Look at this heavy shit!
Hur i helvete ska jag ha råd att ta mig igenom hösten? Det blir nog så att jag måste spola något nu när Bullet for my valentine bestämt sig för att komma och hälsa på lite i november. För nu kan ni räkna med att jag kommer att vara på plats, det finns inte ett skit som kan stoppa mig. Festivalgigen är ju inte ens i jämförelse med en headline konsert.

Hittills planerat i höst för min del är Ozzy Osbourne, Close-Up båten, Blind Guardian och möjligen Volbeat, därav den enda biljett som är köpt till är Ozzy. Om jag nu ska adda Bullet i den högen får jag nog tänka om lite, om jag inte vinner på lotto. Något som är säkert är att jag inte stryker Blind Guardian iallafall,

Kristofers samtal igår under Tears Don't Fall på Metaltown gav mig en brusig försmak på norge och jag pissade nästan ner mig.

Mustasch live @ stadion 12/6, opening for KISS

Lika brillianta som alltid!
Mustasch toppar listan på det band jag sett flest gånger och dom har fan aldrig gjort mig besviken.These four words might help: Just go fuck yourself!


I väntan på Kiss, i spöregn och sol omvartannat i 5 sköna timmar.

Regnet öser ner för tillfället också, och det kungliga bröllopet skapar mer hysteri än vad jag klarar av. Men självklart kan man ju inte låta bli att kolla på skiten heller, haha. Det lockade ju mer än någonsin att springa upp på "vita mattan" brevid Daniel och Carl Philip med läder och patroner, och sen glida in med en bergsprängare med Lamb of God på högsta under ceremonin. Det hade ju varit guld! Jag satt och väntade på en skandal under ceremonin, t.ex. att Danne skulle säga nej och löpa ut ur kyrkan med en älskarinna eller att någon av dom skulle svimma. hahaha satan vad roligt det hade varit,

Ikväll intar Bullet For My Valentine Metaltown. Fyfan, ja det svider lite. Jag måste säga att det känns mer och mer att man inte är där, särskilt när jag fick sms från Kristofer inatt om att han hängde med Anders Fridén och Dark Tranquillity och ett mms på han och sångaren i Cynic. Den lilla jäveln! Men, ikväll väntar ett samtal under Bullet for my valentine's spelning, jag kommer inte att lämna mobilen en sekund efter 21:30.

guys, see you in norway!


Kent release - 30 juni


Innan Röd ens har hunnit landa så bestämmer sig Kent för att släppa ytterligare en platta.
Jag har lite svårt att förstå det, när jag öppnade ett sms från gustav där det stod att Kent släpper platta den 30 juni satte jag fan i halsen. Det kom verkligen som en chock. Killarna har suttit hela våren och mixat ihop plattan. Enligt dom är solen den bästa platsen man kan lyssna på musik på, därav namnet "En plats i solen".

Låtarna >Gamla Ullevi< och >Skisser för sommaren< finns redan att lyssna på, men jag väntar nog med att säga mitt innan jag lyssnat igenom allt material. Jag är lite orolig över allt synthljud som bara tar över mer och mer, fan det skulle inte skada med lite gammal hederlig kent anda. och jag är som vanligt lite bitterfitta när det går för snabbt, jag får för mig att dom inte lagt ner tillräckligt med tid. Men Kent vet vad dom gör, dom gör inget dåligt och det går inte komma ifrån att dom alltid lyckas.


Season three has arrived!True Blood. season 3, episode 1.
Yes, satan vad underbart! Säsong tre är igång, det man har väntat på sedan man åkte upp i taket efter sista avsnittet på säsong två. True Blood är och förblir en av mina favoritserier genom tiderna och slår alla serier med både skådespeleri och story. Efter första avsnittet på säsong tre är jag helt jävla övertygad om att vi har en grym säsong framför oss. Kan man bli annat när det ryktas om varulvar och Evan Rachel Wood ser ut att få en större roll?

True Blood is all over us again.
"When you came in the air went out and all those shadows there are filled up with doubt. I don't know who you think you are, but before the night is through, I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you."

I love playing with fire and I don't wanna get burned


Bilder från In Flames spelning på Sticky Fingers igår,
Vad ända in i helvete har mr. Anders Fridén gjort av håret?! Det smärtar fan i bröstkorgen att inte se dreadsen bryta strålkastarljusen i en fridén-headbang. Nu ska man väl inte hänga upp sig på Fridéns hår, då musiken faktiskt är det ända som spelar någon roll, men lite tomt känns det ju. Undra om han har sparat dom i en påse och tänker sätta tillbaks dom vid ett lämpligt tillfälle?

Just nu håller jag på att somna på plats, regnet öser ner och det känns som vilken vanlig helg som helst. Alltså en helg då skola väntar på måndag, och det är väl inte den känslan jag är mest sugen på när det är sommarlov. Man kanske borde skruva upp volymen och ta sig en powernap och drömma lite om Paul Stanley och ögonkontakten vi hade under konserten.

Grr


I'll give ya something to live for, have ya, grab ya til your sore


The Runaways
So fucking brilliant! Jag plöjde just igenom filmen för andra gången och är helt fast. Jag skulle kunna låta den rulla en tredje gång utan problem. 70-tal och rock n' roll virvlar runt i min hjärna och jag vill, som vanligt, placeras betydligt fler år bak i tiden. Det jag saknar i filmen är lite djupare fakta och fler inblickar, men generellt så är filmen helgrym om man inte är för petig. Ni som läst min blogg vet att jag haft stora förväntningar på den, och den levde kort och gott upp till förväntningarna.

Och... ni fuckers som klagar på Kristen Stewart kan stoppa igen käften och se The Runaways. Jag har alltid gillat Kristen, hon är grym, och hon är jävligt grym som Joan Jett! För att inte tala om Dakota Fanning's grymma insats som Cherie Currie.

Nej satan vad underbart hörrni. Jag sitter här och trycker i mig jordgubbar och funderar på vad jag ska göra härnäst. Det är sommarlov, jag är nyss hemkomen från stockholm och Kiss, det finns inga hinder och det är Norway Rock och rep som är nästa stopp i kalendern. Det är fan inte dåligt. Ledsen över att missa Metal Town i år är jag inte heller då bokningarna inte var på topp. Killarna i Bullet for my valentine får jag ändå se på Norway Rock.

With a pinch of rock and a dose of roll, I can warm you up if you get too cold. I can bring you up when you're going down, I can smash your head all over this town.


KISS live @ Stadion 12/6 2010

KISS - bandet du måste ha sett innan du dör.


TRULY FUCKING AMAZING!!!


I'm alive, when the night falls on the city lights. I'm so alive

Dagarna i stockholm var en kick ass start på sommaren!
Dock så har man ju lärt sig att det verkligen finns psyk därute med noll hjärnceller som inte har något stopp alls, men vi lämnar det tråkiga utanför bloggen tycker jag. finns ingen anledning till att dra upp det här,

Men annars hade vi det förjävla bra i huvudstaden! som alltid.
Innan Kiss bilder så bjuder jag på lite annat fierce;


Tove och Angel i fönstret som gud gav oss,


Första lite slitna dagen så taggade vi upp och drog och såg Hammerfall på Rockklassiker Live, vilket var helt oväntat. men >estefany< tipsade mig, hon är guden bakom den kvällen!

Dags för shopping. Men det är fan inte gött när man har landat i stockholm och är dyngpank

Men 20 spänn kände jag att jag kunde punga ut med,

Sen mot kvällen drog vi till Rocks och dräggade med Peter London,


Det bästa kortet jag lyckades ta på peter. snacka om fokus,Sen träffade vi Mackyy från Scandinavian Sleaze & Rock Radio. det var fan jävligt trevligt att träffa honom och byta några ord, även fast jag var för dräggig för mitt eget bästa.


Macky is a tall man!

Sen blev klockan för mycket och nästa dag var vi redo för KISS!

Shock me, put on your black leather!

Nu är jag hemma efter några sjuka dagar i hufvudstaden.
Jag känner mig helt död, det känns som att jag har varit borta i två veckor och det känns sjukt när jag tänker tillbaks och inser att jag bara varit borta i fem dagar. Det har hänt så oförståeligt mycket den här helgen att min hjärna fortfarande går på högvarv och är på påväg att överhettas.

men...

KISS är fan det mäktigaste jag sett live! Det var så jävla grymt. Inte det mäktigaste i musikväg, men det mäktigaste i musikväg OCH live framträdande. KISS är show, och inga lär slå dom i det heller. Jag kunde inte ta in det när jag väl stod där och jag kan fortfarande inte ta in det. När Eric intog sin plats och introt till Beth började spelas så var jag helt golvad. Detta kommer jag nog att kunna leva på tills någon kastar mig i graven.

Mustasch var lika grymma som dom andra tre gångerna jag sett dom och Ralf satte fart på mitt hjärta som köat i 5 timmar, och Europe var så dåliga att jag somnade när jag lutade mig mot toves axel.

Mer om allt sen, Bilder kommer. Tills dess, tre videos från mig:

KISS weekend!And off we go again!

Resväskan var inte ens uppackad när jag var tvungen att börja packa igen.

Nu drar vi mot stockholm och en kick(kiss) ass weekend! flyget lyfter 10:00 imorgon och förfesten börjar tidigt! Jag förväntar mig även ett samtal från mr. fredrik som befinner sig på sweden rock som ni vet. Annars blir det mord,

Väntad setlist för lördagen har jag fixat på >spotify< och jag kan försäkra er om att det inte lär höras annat från vår lägenhet. Det får fan grannarna får stå ut med, annars kan det bli tråkig stämning och det vill vi ju inte vara med om.

School's out for summer!


... and she's back!
Den här gången är det inte mästaren Jonas Åkerlund som ligger bakom videon, utan fotografen Steven Klein. Alejandro är den tredje av Gagas långvideos (paparazzi, telephone). Den bästa hittills har utan tvekan varit den Quentin Tarantino inspierarande Telephone. Men jag måste säga att Alejandro är förbannat bra! den har åkt om telephone. Det rasar in kommentarer om vad videon kan står för och jag sitter här och roar mig åt kommentarer om illuminati, kristendomen och att hon är djävulen själv. Jag älskar det här, jag älskar när hjärntvättade puckade människor rasar på sånt här. Videon är helt brilliant och jag älskar meddelandet hon försöker få fram. Gaga är ett geni och dom som inte är med henne på det här borde tänka om.

Jag ser fram emot en riktig förklaring på videon/låten från henne själv.

Men nu jävlar, nu är skolan över för den här gången(!!!) School's out for summer! Jag önskar att jag kunde fortsätta med school's out for ever, men det kan jag ju tyvärr inte säga än. Nu väntar iallafall tre månader ledigt och den bästa sommaren i mitt 18-åriga liv.

Resten av kvällen blir det att dunka KISS setlist och packa!


                                                                                                                         audrey k
It's better this way to avoid our misery


Ny månad, ny close-up!
Grr. Ja då vet ni vad jag ägnar resten av den här göra-ingenting-dagen åt.
Det följde med en inte så ful fet affisch med Danko Jones Below The Belt cover på också.

Och Flygstrejken har tagit en paus, tacka fan för det. Annars hade det kunnat bli obehagligt, då hade vi lika gärna kunnat trycka upp Kiss-biljetterna där bak, för då hade vi garanterat haft noll användning för dom, haha. På torsdag morgon sticker vi och skiter i skolavslutningen. Vi är ganska överrens om att det inte går att lämna umeå för tidigt, och jag tror inte att det skadar om vi slipper höra "ett år kvar, tjalalala, ett år kvar..."


Have no fear - rebellion is here!Idag är jag ledig, och jag har knappt fått smak på hur det känns att inte vara ledig än.
Iron Maidens nya låt hörs ur högtalarna och jag försöker bilda en uppfattning om den. Dom flesta verkar vara överrens om att "El Dorado" är jävligt bra, men det kan ju också vara för att dom är die hard fans och vägrar tycka något annat. Nu efter tionde lyssningen börjar den sjunka in, och visst fan är den bra, men nog har jag hört bättre. Jag tror inte att det här är ett av det starkaste spåren på "The Final Frontier", för jag gäspade nyss.

det går inte att komma ifrån att dom gjort eddie grotesk heller, haha.

Ja vafan. Dagarna rasslar på och nu börjar Kiss vakna till liv på stockholms gator igen, det börjar kännas! Igår var det VIP fest för Deathstars på grönan och >Anna Bumbi< var på plats när Gene klev in på området. Cat skriver på facebook att han höll på att pissa ner sig. det är fan inte dåligt! Det vankas även förfest på Café Opera på fredag med Kiss, men frågan är ju hur stor jävla chans man har att ta sig in där? troligen inte en ynka liten pissig chans.


Flyin' like an aeroplane, feelin' like a space brain


Det är måndag, och vad väntar denna vecka? KISS WEEKEND!
Ja nu är det fan inte länge kvar tills sommaren kickar in for real. Även fast jag hellre hade befunnit mig på sweden rock till helgen så nöjer jag mig gott och väl med Kiss och en fet helg i stockholm. Jag har som sagt mordhotat fredde och sagt att obehagliga saker kommer att hända med honom om han inte ringer under Aerosmith på torsdag.

Och hur kung är det inte att Crashdïet öppnar upp för Ozzy i september? helgrymt! Det känns så jävla bra att allt drar igång nu, även fast jag höll på att frysa arslet av mig idag. men förhoppningsvis så kommer värmen snart. och på tal om värme och livet,  just nu håller jag på att klippa ihop lite bilder från grekland i ett bildspel som jag kommer att lägga upp senare.

Hörde ni förresten att Volbeat glider förbi sverige i oktober? Dom stannar i malmö, göteborg, stockholm, luleå och sundsvall. Lagom efter releasen på kommande plattan Beyond Hell/Above Heaven. Det hade vart grymt att se killarna igen. Det återstår väl att se om man kommer vara på plats eller inte..

Bara för att gå in i verklighetens slit lite extra såhär efter långsemestern ska jag städa rummet nu. jag spyr snart på all skit som ligger här. Tror det behövs lite musik för att jag ska kunna gå levande ur det här,

We been dancin' with Mr. BrownstoneMobbad och nominerad till årets grövsta fail angående patronbältet, så lever jag vidare.
Det börjar sjunka in att man är hemma nu. Jag tänkte stanna hemma och sova igår, men efter lite request från bandbrudarna så rörde jag på arslet och stack till täfteåfestivalen. Var jävligt roligt att träffa dom små puckona igen. Vi snackade skit och hade det trevlig, såg Crystal Caravan på scen osv. Det var fan roligt att se nelles brorsa in action, ingen tvekan om att han är grym.

Från kalabalik på flygplats, dryga buss och flygresor och noll sömn så är jag helt knäckt. Det ända jag har gjort idag är att käka grekiskt godis och sovit. God, I miss greece and the heat, här är det ju så kallt som man funderar på att frivilligt skjuta sig.

until then... jamas!

Terrorist sanna


Avslutade lunch i poolbaren och good bye till Tropicana,

That's it. Hemma i skitsverige igen,
När flygplansdörrarna öppnades skrek hela flygplanet av en shock på grund av kylan. Från att kroppen har ställt in sig på 35 i skuggan till 2 grader var fan en shock, haha. Jag kände bara direkt för att vända och stenvägra att gå av planet, åka tillbaka igen.

Det verkade inte vara ämnat för oss att ta oss hem iaf. Jag drog årets FAIL. I sverige är det inga som helst problem att frakta ett patronbälte i resväskan, där orkar dom inte ens reagera. Men i Grekland blev det kalabalik. Larmet gick, dom kastade ut min resväska från bandet, bad mig öppna den, rev upp väskan och tog fram patronbältet. Vi upprepade gång på gång "it's a FAKE belt". Dom nickade, snackade på grekiska, polisen kom och granskade det som om att det skulle sprängas vilken sekund som helst. Sen började det snackas om "the big boss" och min morbror försvann med bältet och var borta i säkert 40 min.

Jag fick behålla bältet, man kan säga att jag hade jävligt tur. För det hade flockats poliser som tog ut sina egna patroner och jämförde, och dom var ju identiska. Satan vad less jag var. Dom avslutade med "You're welcome back, but not with that!" hahahahaha, jag dör.

Hemresan sög, alla farväl i grekland sög och jag trodde fan jag skulle brista när jag fick se umeå igen. Jag får trösta mig med att det trots allt inte är skola många dagar till och att det är KISS weekend nästa helg!

be aware för avslutande pics from greece

OPA!


Costas specialgjorda drink till kungen själv. svinigt god!

Ja hörrni, idag är det sista dagen på Kreta och det känns beyond förjävligt. Jag vill inte åka hem till skitsverige! Nu är jag i det läge då jag känner att jag skulle kunna stanna här 40 veckor till. Jag älskar det verkligen här, och jag älskar alla som bor här. Jag skulle gärna bosätta mg här eller åtminstone ha ett place dit jag kan åka lite då och då och hälsa på alla.

Flyget lyfter 17:10 grekisk tid imorgon. Ikväll blir det att ta en sista lyxmiddag på greklands bästa resturang Cactus och säga hejdå till alla och ta några sista drinkar i poolbaren. Det dröjer säkerligen två år innan vi ses igen, och vem vet hur fan läget ser ut då. Tur att internet finns,

See you in sweden

RSS 2.0