Guide us through storms that whip and in brutal war


Amon Amarth släpper nytt den 29 Mars 2011
Det här var en jävligt välbehövande nyhet. 2008 års Twilight of the Thunder God känns som en evighet sedan, så nu är det fan på tiden! Plattan har fått namnet "Surtur Rising" efter 'Surtur' som hade en stor roll under gudarnas 'Ragnarök'. Detta blir Amon Amarth's åttonde studio album och frontmannen Johan Hegg har sagt följande om skivsläppet:

"Obviously, the songs are going to be AMON AMARTH — that's what we've always done — but we wanted to put a little more edge to our sound, so hopefully that's going to come out after the mixing and everything. We've laid down ten tracks, and as is usual for us, every one of them is going to end up on the album."

Då kanske man även vågar hoppas på en brutal liten europa turné. 2009 års House of Metal känns nämligen också som en evighet sen, och det var då jag senaste såg killarna.Look out, it's a midnight vice!Enforcer - Midnight Vice Official Music Video
Nu är den här, och helvete vad bra den är! Att Enforcer är äckligt jävla bra är ingen nyhet, och att dem nu gjort en video till en av de bästa låtarna på mästerverket Diamonds var väl inte en dag försent. Videon är gjord av Patric Ullaeus som bland annat har gjort videos till In Flames, Dimmu Borgir, Enslaved, Europe och Arch Enemy. Killarna är en njutning för ögat!

Nu ska jag sticka vidare och tillbringa några timmar i frisörstolen hos min grymma frisör. Vad som händer med skatboet vet jag inte ens själv, men det lär nog inte bli något radikalt med tanke på vilken mes jag är när det kommer till mitt dyrbara hår, haha.
 

It's like a hick up I'm sick ofNu tänkte jag ta tag i ett tidsfördriv som passar bra när vi snart är dräpta av snön.
Jag har blivit nominerad av Sanna< och Lina< genom "Beautiful Blogger Award" där man ska skriva 7 intressanta saker om sig själv och sedan länka 7 andra bloggare som ska göra samma sak. (tvinga mig inte att lägga in den fula award bilden, då vägrar jag göra det här)

1. Jag lider av en liten släng Mani. Det är dock inget som är fastställd av någon viktig man i rock, men det räcker att kolla på vad det innebär för att fatta hur det ligger till. Jag föreslår att ni googlar och kollar vad det innebär att vara manisk, det är jävligt charmigt! Jag är nog inte alls en börda för min omgivning, haha.  
 
2. Jag är man i en kvinnas kropp och är tacksam över att jag har lyckats stöta på andra i samma brutala sits. De flesta brudars sätt att tänka och vara är otroligt enerverande. 

3. Jag ser som en kratta och har linser som jag alltid glömmer att ta på mig, så jag går likt förbannat omkring som ett blindstyre och dissar folk omedvetet.

4. Jag svär konstant och det är väldigt ocharmigt. Jag skyller gott och kort på min släkt som också svär konstant men alltid säger till varandra att inte göra det.

5. Jag har en garderob som med jämna mellanrum brakar ihop på grund av överbelastning, men jag har ändå inget att ta på mig.

6. I fredags drömde jag att var jag ihop med Jay i idol och försov mig. Tragisk sanning,

7. Och slutligen. Jag är inte äkta. Jag existerar i själva verket inte. Och jag lyssnar inte på metal, det är bara en roll jag spelar för att verka mäktig.

Jag nominerar: Ingen. Jag skonar er från det här, (saken är väl den att alla redan nominerats)


I'll keep exhaling the rime of my chaotic harmonyRichard Sjunnesson gör musik med Roland!
Det har länge spekulerats kring vem den tredje medlemmen i Richard's nya band The Unguided kan tänkas vara, och idag släppte han bomben, det är Roland Johansson! Roland, rösten i Sonic Syndicate som lämnade bandet förra året och gjorde oss fans jävligt upprivna. Det kändes lönlöst att hoppas på att det skulle vara Roland som var den tredje medlemmen, men se på fan! Jag utbröt något slags lyckovrål när jag såg vem som gömde sig bakom masken i videoklippet och har nu förstört halsen för idag.

Nu är det ju bara att hoppas på att det här blir jävligt bra också! (kan det bli dåligt?!) Nytt material kommer i Januari och en ny platta kommer under 2011. The Unguided består nu alltså Richard Sjunnesson, Roger Sjunnesson och Roland Johansson.


Två krafter förenade!

November 26 - Split Your Lip


Nu är dagen kommen!!!
Dagen jag har tjatat så ocharmerande mycket om på sistone.
Men nog fan har det varit en lång väntan, inte ens på själva releasen kunde det flyta på. Umeå är i totalt snökaos idag, vilket resulterade i att posten blev ca tre timmar försenad och jag var påväg att förvandlas till bitterfittornas drottning trots allt. Och när jag för tionde gången kutade ut för att kolla brevlådan fann jag skivan i totalt missöde. Fronten på fodralet är spräckt och skiten som håller skivan på plats rasslade runt inne i fodralet.

Men plattan är i behåll och den är så förbannat jävla bra! Jag är i total Hardcore Superstar koma. Det känns att dem har spelat in detta live på fem dagar, för det är en sån jävla känsla. Tiden mellan den första låten och den sista är bara en enda stor njutning. Dem här killarna håller på en sån sjuk förmåga att skapa den rätta stämningsmusiken, och dem har gjort det igen!
Ny hemsida uppe idag också! > http://hardcoresuperstar.com

We are the seven judgement of heaven, we are the angels


Jag önskar mig Taylor Momsen's ben i julklapp. Undra om det går att fixa?

Imorgon är det fredag. Imorgon ligger Hardcore Superstar's platta i brevlådan, signerad och redo att våldtas! Jag ska direkt uppdatera er om läget efter jag har rivit lägenhet i all iver. Och kan redan nu lova att jag inte kommer leva upp till orden som >bitterfittornas drottning< kräkte ur sig häromdagen.

Det är också jävligt bra att morgondagen kommer med tanke på att det tar oss ännu en dag närmare den 5e december och Avantasia i stockholm! Jag andas Avantasia som aldrig förr och är så äckligt jävla taggad att jag håller på att gå i taket av en övertagg. Men nu är det fan inte länge kvar!


It’s out of hand, life is in motionBlind Guardians nya video till låten Sacred Worlds från senaste At The Edge of Time
Videon består av en konsert från tv-spelet "Sacred 2 - Fallen Angel" där Blind Guardian medverkar. Haha, jag måste säga att dem gör sig jävligt bra som tv-spels snubbar. Jag fick just veta att ett av deras mål i livet var att vara med i just ett tv-spel, och jag är inte förvånad. Det är fan nästan så att man tror att dem är släkt med nörden #1, Chanelle Svensson!

På tal om tv-spel. Nyheten nådde mig just om att det är Queensrÿche's självaste trummis Scott Rockenfield som har lagt soundtracket till det för tillfället bästa spelet som existerar, Call of Duty: Black Ops! Jag kommer nu njuta som aldrig förr när jag krigar till ljudet av Rockenfield's trumslag.
 


House of Metal 2011 - Första bandsläppDetta var ta mig fan på tiden!
Det är totalt 25 band som ska spela på 2011 års festival och idag blottade dem sex av banden: Dark Tranquillity, Engel, Aeon, Impaled Nazarene, Ghost och Samael.

Jag är inte uppe i skyn och vandrar, jag är besviken
. Dem ända jag hurrar över riktigt jävla mycket är Dark Tranquillity. Det var en jävligt bra bokning! Engel ligger någonstans där i mitten med tanke på att jag redan kommer ha sett dem på Close-up båten när House of Metal kickar igång, och resten känns som ett bottenskrap. Ghost är så brutalt värdelösa att det smärtar att så många gillar dom, det är en ny benämning på överskattat.

Men vad fan, ännu är det 19 band kvar som ska avslöjas! Jag är helt övertygad om att dom kommer släppa något brutalt när tiden är kommen. Dem har med egna ord sagt att dem inte ska leva upp till benämningen som biter dem i arslet, "House of Death/Black Metal". 


                                                                                                                   House of Metal 2010

Two hours later you know where I was found


Rocknytt, mina vänner.
Dem flesta av er är förmodligen redan bekant med denna facebook-sida, men jag tänkte passa på att tipsa er om att Rocknytt nu kommer att övergå till en egen adress. Nämligen Rocknytt.se! Sidan har vuxit riktigt mycket på facebook och har snart 25.000 följare. Rocknytt's skapare Ron Dahlgren startade Rocknytt på facebook den 26 november 2009 och har sedan dess ständigt uppdaterat oss rockers om vad som händer i rockvärlden, och nu bara ett år efter har sidan blivit så stor att den går online.

Rocknytt.se har premiär på fredag, men går man in redan nu och registrerar sig har man chansen att vinna ett av alla paket som lottas ut på hemsidan. Det är 10 paket fullmatade med skivor, biljetter, tröjor och annat gött! Själv skulle jag förmodligen önska mig paketet från Gain Music om det inte vore så att jag redan har alla Hardcore Superstar skivor.

Något som är ännu bättre med detta är ju självklart att jag kommer recensera för Rocknytt!

Howdy!


Why don't you just wash your ugly mouthHardcore Superstar fever.
På fredag släpps Split Your Lip och jag försöker stilla mitt sinne tills dess.

I helgen grävde jag ner mig totalt från omvärlden och nu antar jag väl att det är dags att vakna upp igen. Stress är vad som beskriver mitt liv just nu, det fina med att julen närmar sig är ju att alla lärare matar på så mycket som möjligt innan lovet. Sen försöker man ju även sköta det som inte rör skolan, vilket resulterar i att jag går på ännu mer energidrycker och aldrig sover. Det är nog en jävla tur att jag är rätt manisk av mig,

Ja, mer intressant än såhär blir det inte. Jag tycks ha tappat all skrivförmåga och inspiriation along the road, för det står konstant stilla där uppe. Det är lika bra att avgå.

Den 5e december får gärna skynda på sig lite..

If my conscience hurts, not a fucking bitVad passar bättre än att inviga denna fredag med Mustasch's nya singel!
Den hade premiär på Bandit Rock imorse ungefär samtidigt som jag satt och briljerade på ett kemiprov. Livet har sina kontraster. Singeln heter inget mindre än Angel's Share och kommer att befinna sig på göteborgarnas kommande jubileumsplatta som släpps den 28 feburari. Ja, det är allt bra få band som ligger mig så nära hjärtat som Mustasch, och även om jag önskat mig lite tyngre sound så är det då fan aldrig dåligt när vi snackar Mustasch!

Efter en vecka med enbart slit ser jag fram emot att ligga utslagen på soffan och vara jävligt dryg mot min omgivning. Jag kommer mest troligt inte lyfta ett enda finger. Jag ser fram emot en natt innehållande x-box och Call of Duty: Black Ops! Yes, you heard me. lär jag ju iofs behöva lyfta ett finger eller två, men jag tror nog att jag klarar det.


Metal on metal It's what I crave, the louder the better


Anvil, vilka jävla snubbar alltså!
Nu när deras dokumentär The Story Of Anvil sändes på svt var det helt rätt tillfälle att äntligen se den. Det är för mig helt oförståeligt hur ett band kan ha så jävla mycket otur. Jag hade i princip ingen aning om vilka killarna var förren jag såg dem på Norway Rock i sommar och stötte på dem uppe på hotellet. Jag minns så väl hur Robb stolt visade upp sitt halsband med trumpinnarna och frågade om vi hade sett filmen.

Deras dokumentär är fan inte annat än jävligt sorglig och tragisk och vid ett par tillfällen brast det för mig med. Vill man ha ett exempel på några som kämpar in i sista andetaget är Anvil ett rätt så fint exempel. Det är oundvikligt att inte känna världens jävla medömkan. För inte fan är dem dåliga heller! Dem är grymma. Här snackar vi om att skapa något som man själv inte slår igenom med men andra har haft som stor inspirationskälla. Nu är man inte annat än tacksam över att man har fått se dem live, med dildon i högsta hugg!


                                                                                                           Anvil @ Norway Rock 2010

Hell arise! Avantasia, Kai Hansen & Michael KiskeNu är det bestämt! Det blir Avantasia den 5/12 @ Arenan.
Det blir inget Avenged Sevenfold på lördag, but that's a part of life och jag klarar mig. Något som definitivt inte får missas är Avantasia. Vi snackar alltså Tobias Sammet, Kai Hansen och Michael Kiske på samma scen. Det kan inte bli annat än legendariskt! 

Om Kiske mot all förmodan har sin jävla mössa på sig kommer jag dock vilja dräpa mig själv. Jag har nog svårt för karln som det är, hoppas att han motbevisar mig nu. Hela min Kiske allergi blev heller inte bättre av att jag läste Helloween intervjun i senaste sweden rock och dem snackade om att hjälpa honom tillbaks till metal världen som om han var en jävla barnunge.

Ses vi den 5e?


You say you're on the guestlist, well.. who the fuck are you!


Efter att ha sprungit runt i hela umeå och letat efter senaste Sweden Rock med medföljande Hardcore Superstar singeln finns den äntligen i mina ägor! Efter flera tusen exemplar utan någon som helst singel så var jag nästan redo att ge upp. Moonshine, Guestlist och Lovin' The Dead (varav Lovin' The Dead inte tillhör kommande plattan) gör sig äckligt jävla bra i mina högtalare!!! Det är en jävla tur att ingen har riggat upp en dold kamera här med tanke på hur jag såg ut när Moonshine drog igång det här livlösa kvarteret. 

Samtliga låtar på singeln knäcker mig, så vad lär då hela plattan göra? Nästa fredag kommer jag att kasta mig på brevlådan och hoppas på att jag inte hinner dräpa mig själv innan jag hunnit springa upp för trappan och tryckt igång plattan.

Den här helgen har varit ett helvete som endast har bestått av plugg, vilket förklarar den döda bloggen. Men nu har jag frid i livet och ska nu ta till med mina skrivkunskaper och förmedla lite gott till världen.


Just give me the thing that I need or I kill


Detta, mina vänner, är line-upen för heavy metal kryssningen 70000Tons of Metal!
Kryssningen avgår från Miami den 24 Januari 2011, går mot Mexico och anländer sedan till Miami igen efter 4 dagar, den 28 Januari. Vi snackar alltså om världens största heavy metal båt! Det hela äger rum på lyxkryssningsfartyget "Majesty of the Seas" med 40 band och 2000 fans och dom beskriver kryssningen på följande sätt:

"Make no mistake, this is not one of the cruises where you share the ship with regular cruise guests... This is 100% Heavy Metal! Tons of onboard live shows on several in and outdoor stages, open mic nights, bars that never close, a fun-and-sun-filled day on the beautiful island of Cozumel (Mexico) and an opportunity to mingle side-by-side with the artists in this incredibly fan-friendly scenario that has no comparison. It's like everyone has a backstage pass!"

Line-upen är ju helt skadad! Med guldkantade namn som Blind Guardian, Gamma Ray, Saxon, Dark Tranquillity och Amon Amarth gör det nästan ont vid tanken. Sen är ju inte klimatet så illa det heller. Så varför packar vi inte alla bara väskan och drar världens tyngsta kryssning? Jo, det är bara den lilla haken att hela kalaset går på ca 10.000 riksdaler.

If I was a rich bitch...Outside my window there's a whole lot of trouble comin'


Hahaha, hittade den här bilden från dagen efter halloween festen. Helvete så fresh!
Fast jag måste säga att det är ungefär sådär jag känner mig just nu. Jag har med all sannolikhet gått in i väggen. Igår gick jag t.ex. runt i lägenheten hela dagen med endast en strumpa på mig och ett skatbo på huvudet samtidigt som jag var helt avskärmad från några som helst känslor. Jämför mig med en lobotomerad Jack Nicholson i slutet av filmen Gökboet så fattar ni. Och lobotomerad tycks jag fortsätta vara, för inget funkar som det ska.

Nästa vecka är det dags för Avenged Sevenfold och jag vankar fram och tillbaka om jag ska dra dit eller inte. Biljetter finns på tradera, men det är den ständiga frågan om jag egentligen har råd som förföljer mig. Fast jag vet att jag kommer ångra mig som en jävel. Kan ni inte bara skälla på mig så jag drar dit? Skäll riktigt jävligt!

Bach skulle kunna råda bot på min lobotomerade hjärna.

Rambling through the city on this restless night


Enforcer i bilolycka och tvingas ställa in spelningen i stockholm.
Who's fucking with us? Först är killarna tvungen att ställa in turnen med Blind Guardian och nu även spelningen med Airbourne i stockholm. Hjärtat stannade vid orden "Enforcer i trafikolycka, är tvungen att ställa in.." och jag var säker på att någon dött innan jag ens läst klart meningen. Nu var ju fallet inte så, och tacka fan för det. För nog kan man kalla det änglavakt med tanke på hur fin husbilen ser ut. Bandet var påväg mot värmland efter spelningen i Oslo igår då dem fick sladd och krockade med en plogbil på andra sidan vägen. Alla fyra som befann sig i bilen, varav tre från Enforcer, klarade sig utan några större skador. Men på grund av skadorna på husbilen blir dem nu tvungen att ställa in spelningarna i Stockholm, Tammerfors och Helsingfors. Trummisen Jonas Wikstrand har personligen sagt att dem ska försöka haka på turnén i Berlin igen nästa vecka. 

Tur i oturen, men tacka fan för att dem är oskadda!
Själv får jag väl hålla min bitterfitta inne för att någon spelning med Enforcer i stockholm aldrig verkar bli av. Jag skulle alltså ha skrapat ihop pengar och dragit mig till Club Deströyer i Sundsvall och sett dem där.


Manson to release his eighth studio album in 2011


"We will always be our worst audience, until we stop being an audience and start being an artist. Any art is flesh and blood, no matter how you perform, decorate or display it. But we all want the passionate horror of that blood. And blood is what I am here to bring."
- Marilyn Manson.

Det står nu klart att Marilyn Manson kommer att släppa det åttonde och efterlängtade studioalbumet nästa år. I och med detta skivsläpp så har även Manson gått skilda vägar med skivbolaget Interscope Records och kommer släppa den kommande plattan via Cooking Vinyl Records på sitt eget bolag Hell, etc. Materialet till den här skivan började skrivas redan 2009 på Eat Me, Drink Me turnén, och Twiggy Ramirez gick tidigare i år ut med att det här är det bästa dom någonsin gjort tillsammans.

Jag pissar fan ner mig! För en brud som äger de tidigare sju studioalbumen kunde inte det här ljuda mer underbart. Med spekulationer om ett kommande album redan 2009 känns det lugnande för nerverna att åtminstone ett år är satt. Med ord som tyder på att detta album kommer att bli annorlunda och att Manson's vänskap med Slayer ska ha gjort inflytande på slutsatsen återstår det väl inte annat än att vänta... och vi alla vet ju vad en ny platta innebär..."We're delighted to welcome MARILYN MANSON to Cooking Vinyl. Often our 'relaxed' approach to A&R brings out killer performances and albums from artists. I can't wait to hear what Manson comes up with." - Cooking Vinyl Records

9th of November 2010


Den hade sin release i europa fredagen den 5e, men idag är dagen då Behemoth's dvd Evangelia Heretika även fyller skivhyllorna i USA. Dvdn innehåller tre fullmatade cd's med två konserter, live in Paris 2008 och Live in Warsaw 2009. Den innehåller alla Behemoth videos som någonsin gjorts, en Evangelion tour documentary med intervjuer och backstage material och en Live in Warsaw audio cd. Dvdn utgör en speltid på 5 timmar totalt och Nergal har tidigare lovat att detta är den grymmaste dvdn bandet gjort.

Audio Cdn finns ute på spotify och den går inte beskriva på annat sätt än att bara nämna ordet orgasm. Är det något som ska befinna sig i mina ägor inom kort så är det Evangelia Heretika dvdn.

Och i och med detta har även nyheterna om att Nergal äntligen har hittat en benmärgs donator nått oss. Lyckan är fan oändlig! Nergal har personligen uppdaterat den officiella hemsidan där han skriver hur tacksam han är över allt stöd och att han äntligen, efter över tre månader på sjukhus, har hittat en matchande benmärgs donator! Den här nyheten är så jävla underbar. Är det något vi behöver tider som dessa, när betydelsefulla musiker tycks lämna oss en efter en, så är det en sådan här nyhet. 

The march for victory continues!

Mentally damaged, down on my knees


Jeffree Star & Lara Croft tog en sväng till MTV EMA igår, they're undeniable.

Med tanke på kommentarerna på föregående inlägg tror jag fan att ni gillade min halloween utstyrsel..
Haha. Det glädjer mig, även fast utstyrseln isig skrämmer mig varje gång jag kollar på bilderna. Jag ska nu förvara peruken och allt tillbehör i en glasmonter och sälja det på auktion om 30 år då det nog är högt eftertraktat. Till er som undrar vem som är skyldig till tatueringen för lördagskvällen, så får jag be er att rikta all beröm till min polare macce som är en killer på att rita. Han utvecklas genom att använda min arm som offer emellanåt, men det är helt okej. Det är en liten favoritsyssla vi har.

Idag, den 8/11, har Engel's platta Threnody sin release
och den finns redan ute på spotify. Jag tackar och bockar och det hoppas jag att mina grannar också gör, för nu höjer jag volymen.
 

Did someone say Jeffree Star?

Gårdagen var brutalt legendarisk!
Efter att ha haft en underbar dröm där jag var Mansons flickvän så vaknade jag upp i nelles rum och mådde som jag förtjänade. Men satan vilken jävla halloween fest! Som jag tidigare spoilade på twitter, så var jag Jeffree Star. Och för er som inte vet vem det är, skamligt, då föreslår jag att ni googlar. Alla hade för övrigt jävligt snygga utklädnader, hahaha.

Jag är så glad att jag och Jeffree Star delar samma intresse, killar. Det var givande att vara gay för en kväll. Men hur fierce jag än var så kändes det jävligt skönt att tvätta bort sminket och göra sig bekväm igen. Förutom tatueringen då, den får gärna bli permanent.

Vad sägs som en bildbomb?
 

Did someone say fierce as hell?


Lara Croft gjorde Jeffree Star straight


Cruella De Vil, Cruella De Vil


Ett av Jeffree's ragg


"If I cant be beautiful.. I'd rather just die. I'm a beauty killer."


"Luke, I am your father"The boulevard of drugs is the path I walk tonight


Did someone say fierce and fabulous?
Det här är hastig syn på vad som komma skall imorgon. Skriker inte den här blandningen sanna? Haha. Jag får väldigt obehagliga rysningar vid synen, blandningen är nästintill grotesk. Men ni kan ju bara tänka er hur fierce jag kommer vara. Vem vet, jag kanske blir fast i rosa träsket efter imorgon och eldar upp mina andra kläder... fast vid närmare tanke, nej.

Imorgon är det alltså dags för den en vecka försenade halloween festen, om ni som inte hänger med undrar varför jag pratar goja. Ni kan nog gissa vem jag ska gestalta,

Och nej, det är inte Corey Taylor. Även om det skulle vara jävligt sexigt,

Due their inability to play decent music


Richard Sjunnesson lämnar Sonic Syndicate.

Sonic Syndicate's uttalande:
“He is taking a break for family and personal reasons”
Richard's justering: "He is LEAVING the band for their INABILITY to play decent music.”

Jag är andfådd efter att ha läst Richard Sjunnesson's en mil långa förklaring till avhoppet från Sonic Syndicate och hans svar på en hel del frågetecken. Redan när uttalandet om att Richard inte skulle medverka på turnén kom så förstod jag att något inte stod rätt till, hela uttalandet om att han skulle avstå från exakt hela turnén pågrund av personliga skäl lät inte helt korrekt. Och mycket riktigt, efter det falska uttalandet från restrerande medlemmar i Sonic Syndicate tog Richard saken i egna händer och skrev ut hela historien på sin blogg. >Det kan ni läsa här<

Richard gör det ganska klart för oss att bandets förändring skedde på grund av en anledning: Girighet. De saker Richard skriver om, hur det diskuterades om att inte låta Richard growla på vissa låtar alls och hur dem sen med mening sänkte ljudet på hans insats på låtarna bakom hans rygg, gör mig bara förbannad. Att girighet kan förstöra saker, det är inget nytt, men att det här skulle hända med Sonic Syndicate är bara sorgligt. Samtidigt kan jag inte annat skratta åt Richard's uttalande, allt han skriver sätter pricken över i:et.

Jag är inte chockad, jag är glad över att detta har hänt. Det har kommit till den situationen då ingen egentligen är chockad utan bara förstående. Det känns som att det är det här vi har väntat på hela tiden, för jag har länge undrat om verkligen alla medlemmar är med på den nya banan, det känns som att jag har väntat på ett livstecken från någon av dem. Jag menar, jag har ändå försökt tycka om det nya, just med tanke på att jag älskar deras föregående plattor, det är inte mer än mänskligt att man väljer att inte se förändringen på grund av gamla känslor. Ni såg ju bara mitt desperata försök till att gilla senaste plattan i min recension, och nu idag står jag för att det inte var mer än ett försök att intala mig själv att den var bra. Men jag står fast vid att vissa låtar fortfarande är bra, vilket är ganska komiskt då det visar sig att Richard skrivit just dom låtarna. (Han står för allt låtskrivande på Eden Fire, Only Inhuman och Love and Other Disasters)

Det är mycket som har kommit till ytan som bara får mig att känna mig äcklad. Varför förstöra något som var så bra? Varför kasta skit över det som kunde bli ännu bättre? Varför vända från metal och stil till pop och horvideor för förtune and fame? Tänk vad skönt det skulle vara att bara kunna radera den senaste tiden och börja om. Ni kan ju tänka er hur det känns för Richard i nuläget, då det faktiskt var han som startade bandet och gav det ett namn. Jag kan även tänka mig att det finns fler versioner av det här, men faktum kvarstår...

Jag förstår Richard, lika bra att kasta sig ur bilen innan den sprängs.

Isolation, brings you to the end until you love again


Alter Bridge's tredje alster AB lll urartar sig jävligt bra.
Den absoluta favoriten hittills är Isolation, tätt följt av I Know It Hurts. Jag väntar bara på att det ska öppnas upp ett hål bakom låten på spotify så mycket som jag har nött den. Jag är inte den som faller för just Alter Bridge's sound, men är det något dem alltid lyckas med är det dom snygga melodierna. Det är också fullt omöjligt att inte vilja ha mer av frontmannen Myles Kennedy's orginella pipa. Ingen var nog mer glad än jag när det avslöjades att Myles Kennedy skulle turnera med Slash i sommar och jag fick njuta av kombon på Norway Rock.

Idag befann sig även ett stycke Close-Up i brevlådan, med en ny design och en påminnelse om att min prenumeration går ut om två månader. Det om prenumerationen var väl mindre roligt, men den nya desginen är grym. Jag måste även säga, med tanke på vem som pryder denna månads omslag, att jag verkligen ser fram emot att se Hank Von Helvete's insats som Cornelis Vreeswijk i kommande filmen "Cornelis".
  

The summer of 2010 in 4 minutes

 
Vad gör man när man fryser arslet av sig och vägrar släppa skinnjackan ur sikte, när snön börjar komma och man får kasta sig mot fönsterrutan i plugget för att få lite dagsljus i vardagen? Jo, man tänker på sommaren, det är rätt så oundvikligt. Man tänker på kommande sommaren och framför allt den som varit.

Well, här är iallafall min legendariska sommar i 4 minuter. Ett urval av bilder från de 10.000 som finns och de som borde finnas när man var för lat för att dra fram kameran. Ja, vafan, man är ju ingen paparazzi! ...eller ja. Kan väl också inflika med att denna sommar piskar mina andra 17 somrar ganska brutalt.

When all the darkness takes the light, the ritual has begun


Manson @ Celebrity Sightings At Knotts Scary Farm
Helvete vad het min man är! Den nya frillan dubblar upp hans sex-på-två-ben faktor med tio gånger, och han ser fräschare ut än vad han gjort på länge. Här är han på Celebrity Sightings At Knotts Scary Farm med regissören och producenten Eli Roth (Hostel, Hostel II, The Last Exorcism) vid sin sida.

Och medan vi går här och väntar på nya tecken från guden så har nu Marilyn Manson's video till "Sweet Dreams" utsetts till "scariest music video ever made" av Billboard.com. Med tanke på att jag har kutat runt på stan och köpt rosa läppstift och kollat på pärlor idag tror jag att jag ska dränka mig i lite Manson ikväll för att få bort synen av det rosa. Och vad är då bättre än Sweet Dreams, videon är ju fenomenal!Dem skrev dessutom "Manson vann till och med över Michael Jackson's Thriller!" som att Thriller faktiskt är läskig. Snälla nån...

RSS 2.0