I'll give ya something to live for, have ya, grab ya til your sore


The Runaways
So fucking brilliant! Jag plöjde just igenom filmen för andra gången och är helt fast. Jag skulle kunna låta den rulla en tredje gång utan problem. 70-tal och rock n' roll virvlar runt i min hjärna och jag vill, som vanligt, placeras betydligt fler år bak i tiden. Det jag saknar i filmen är lite djupare fakta och fler inblickar, men generellt så är filmen helgrym om man inte är för petig. Ni som läst min blogg vet att jag haft stora förväntningar på den, och den levde kort och gott upp till förväntningarna.

Och... ni fuckers som klagar på Kristen Stewart kan stoppa igen käften och se The Runaways. Jag har alltid gillat Kristen, hon är grym, och hon är jävligt grym som Joan Jett! För att inte tala om Dakota Fanning's grymma insats som Cherie Currie.

Nej satan vad underbart hörrni. Jag sitter här och trycker i mig jordgubbar och funderar på vad jag ska göra härnäst. Det är sommarlov, jag är nyss hemkomen från stockholm och Kiss, det finns inga hinder och det är Norway Rock och rep som är nästa stopp i kalendern. Det är fan inte dåligt. Ledsen över att missa Metal Town i år är jag inte heller då bokningarna inte var på topp. Killarna i Bullet for my valentine får jag ändå se på Norway Rock.

With a pinch of rock and a dose of roll, I can warm you up if you get too cold. I can bring you up when you're going down, I can smash your head all over this town.


Kommentarer
Postat av: J o a n n e

Oh, den har jag aldrig sett! Rockstar är ju underbar också.

2010-06-18 @ 01:06:02
URL: http://joanneroxx.blogg.se/
Postat av: Jejje

jag måste se den filmen någon dag.. (a)

2010-06-18 @ 10:56:08
URL: http://chavezz.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Skönt att höra att den verkar bra då.Passa på och släng iväg lite frågor till min frågestund om du känner för det ;)Rock on!

2010-06-18 @ 12:07:17
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

den kanske man borde spana in ;)

2010-06-18 @ 14:43:52
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Michaela

ÅÅH, jag visste inte att den hade kommit ut! Måste se, älskar Joan Jett och har sett fram emot den där filmen länge!

2010-06-18 @ 16:01:28
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: Joanna

Kristen suger i den där filmen med och ingen av dom kan ju sjunga, speciellt inte hon. tondövt och jobbigt.

2010-06-18 @ 17:27:18
URL: http://siberiandivide.wordpress.com/
Postat av: - Alexandra!

Tusan så jag måste se den där filmen!Folk som klagar på Kristen är väl dem som är så anti Twilight. Dem är lite löjliga tycker jag, som dömmer någon efter en story man inte tycker om. Jag tycker som du - hon är kickass och otroligt bra skådis!

2010-06-18 @ 20:22:24
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Sofia!

Jag gillar twilight men jag har ett evigt hat mot karaktären Bella eftersom hon är helt asjobbig i böckerna. Kristen kan inte stänga käften i filmerna heller tydligen, skitstörande, men det ska väl vara så antar jag.

2010-06-19 @ 18:19:58
URL: http://sofiart.webblogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0