Fucking brutal!


Whitechapel,
Tillåt mig att spy.
 Ännu ett exempel på ett band med ett gäng omogna killar som försöker vara så brutala som möjligt och spräcka allt. Ni vet ett sånt band varav poletten sen trillar ner i deras hjärnor och dom inser att dom inte kommer att bli störst och bäst och ta över världen, fast det händer ju ytterst sällan att den gör det. Att jag ens reagerar är på grund av en intervju i senaste close-up. Jag hade inte reagerat om jag bara hört deras musik, men efter att ha läst vad gitarristen Alex Wade har att säga angående bandet kan jag inte låta bli.

Okej, låt gå när han börjar predika om deras professionella inställning till musiken och om hur dom tar musiken som ett seriöst jobb. Men sen smörjer han vidare på om hur Whitechapel först ville vara det tyngsta bandet i Knoxville och nu siktar på att vara tyngre än någon annan, om hur han skiter i vilka som lyssnar så länge dom köper skivor och betalar hans räkningar och om hur dagens unga lyssnare inte bryr sig om ordningen i musiken, bara det finns ett favoritparti där de kan sjunga med i, något de kan headbanga till och "något som ger en möjlighet att interagera med den övriga publiken genom mosh och circle pits" och om hur dom med det nya albumet hoppas att gå hem i alla läger.

Det är fan det sämsta jag hört, haha. Här sänder han verkligen ut en signal om att göra musik professionellt genom att pricka in allt de tror går hem hos "de unga lyssnarna" så dom kan få sina räkningar betalda, inte för att dom älskar musiken och sina fans. För att inte tala om fansen (små pojkar som vill vara brutala) utan hjärnceller som sitter och skriver skit på youtube om hur SICK och BRUTAL deras musik är och hur dom nästan dog i en mosh pit och spottade blod.

Men det är ju roligt också. Kan säkert vara något de bara säger för att få uppmärksamhet. Det är ju inte precis som att jag NU år 2010 reagerar över detta fenomen. Kolla bara hur brutala dom är på bilden, särskilt Alex längst åt vänster. BRUTALT!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

OOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMG idol zulruuuuuuzzzzzz, jajaj. hi, bra du. tjäna pengar så vi ska ha så jävla kul. puuuussn ahha ge dig, jag vet redan vad du tänker nu. tänk det inget ens. jag vet redan. sluta. hejdå

2010-06-29 @ 23:11:34
Postat av: Darjish - Rehab is for quitters

hahahahaha, vad fan.. Close-up måste ha haft skriv-torka eller nåt.......

2010-06-29 @ 23:29:01
URL: http://assonfire.blogg.se/
Postat av: Anonym

fan va coola killar!

2010-06-29 @ 23:50:13
URL: http://amy.blogg.se/
Postat av: SANIBO

haha lisa, du suger. du är inte brutal, vill inte pola med dig längre.

2010-06-30 @ 00:14:01
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Nicke

Härligt! rätt åt dig! :P hehe. Jo tack det e bra!Fan, Whitechapel är epic fail ;) trodde aldrig jag skulle få användning av det uttrycket men se. hmm =)

2010-06-30 @ 00:19:34
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

En del är bara föör mycket :S

2010-06-30 @ 12:39:27
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Emma \m/

dom såg ju..brutala ut, haha.sv: ja som fan! :D

2010-06-30 @ 12:50:20
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Måste kolla in mer av dessa killar, verkar ju bra och brutala^^

2010-06-30 @ 14:03:52
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0