Peace & Love Fredag 26/6-09

Bring Me The HorizonPeter Doherty & Babyshambles


Peter hoppade även han ner och jag var 1½ meter ifrån honom. huge.


The SoundsCounting all the assholes in the room,

Hey guys,
Puh, det är inte förrens nu som jag verkligen börjar återhämta mig efter peace & love, jag har knappt kommit ikapp mitt vätskebehov än och verkligen inte mitt sömnbehov. jag bara äter och äter och blir aldrig mätt, men när man var så envis som jag och var tvungen att stå längst fram i sju timmar så får man ju skylla sig själv. Jag är fortfarande bara grymt lycklig iallafall, jag kan inte sluta tänka tillbaks på allt som hände och allt vi gjorde. Det var länge sen jag hade så roligt, believe me, det var värt det att åka närmare 9 timmar för att få leva livet utanför pissumeå. Jag sitter mest och längtar tills nästa år så vi måste dit igen! det är ett måste. Liksom bara själva gemenskapen övervann ju allt, so damn awesome. Jag höll för övrigt på att smälla av pga alla snygga killar inne på campingen också, ni skulle bara ha sett, särskilt allt sleazare som det bara kryllade av och som är så sjukt jävla heta. I umeå existerar det inte en sleazare av vad jag har sett så det var väl ungefär likamed paradiset för mig.

Igår medan jag gick runt i koma så laddade jag upp lite klipp på youtube. de klippen som vart bäst. Och jag är så glad att jag filmades "we" på Volbeat, för den låten måste vara en av dom bästa som gjorts, jag älskar den. Jag hade väldiga problem med att få allt att rymmas på mitt mini 2GB minneskort som inte alls räcker till, men jag hann filma på backyard  och volbeat. jag fick en alldeles för liten snutt från mötley när dom körde S.O.S, och jag hann filma bra på bring me the horizon, men det har jag inte laddat upp än. nu får ni njuta av backyard babies och volbeat!

 

Peace & Love Torsdag 25/6-09

Backyard BabiesVolbeat


jäveln brevid mig fångade allt jag var så nära på! ÅH!


Mötley Crüe


tommy lee on stageoch efter det där hoppade han ner och ställde sig framför mig,


Crüe-balloons from the sky

sanibo hjärta peace & love


melody club

Det ända jag har att säga är att jag är världens lyckligaste människa
. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på vad jag faktiskt har upplevt dom här dagarna. Ja, ni anar inte vad jag har upplevt, jag spricker för jag vill berätta allt och bara spotta ur mig orden! Jag vet inte hur jag ska börja, men jag tror att jag helt enkelt tar dag för dag och berättar konsert efter konsert.

Minns ni att jag sa att Torsdagen skulle bli den bästa dagen i mitt liv? Det visade sig bli bättre än den bästa dagen i mitt liv, den visade dig bli något jag aldrig ens drömt om. Jag sprang för att få en bra plats på dagens första inplanerade spelning, Backyard Babies och jag stod längst fram precis som jag alltid planerar. Enligt mig blir det ingen konsert om man inte står längst fram, det är så mycket mer man får känna på då. Dregen och nicke och bandet entrade scenen och jag trodde att jag skulle smälla av, yes dom finns på riktigt liksom. Dregen körde grymma solon, nickes röst var underbar, likaså dregens och jag har världens grymmaste kort från konserten.  Dregen var lika snygg som på bilderna fast snyggare, han så sjukt snygg och nu har jag sett honom live. Jag hade ögonkontakt med nicke och jag sjöng med och filmade låtarna, underbart. Is that it? nejnejnej, efter Backyard Babies körde Monster Magnet igång, vilket jag dock inte hurrade över eftersom dom bara har en bra låt och inte var sådär jätteroliga on stage. Efter att ha stått fyra timmar längst fram på samma plats var det äntligen dags för Volbeat att köra igång och jag grät när jag insåg att jag såg dom live. När Michaels obeskrivligt grymma röst dånade ut ur högtalarna kunde jag knappt tro det, så otroligt grym spelning!! Med låtar som the garden's tale, maybellene i hofteholder, I only wanna be with you, guitar gangsters and cadillac blood och slutligen we så trodde jag inte att kvällen kunde bli bättre. men oj vad fel jag hade.

Efter ytterligare 2 ½ timme så var det äntligen dags för det hela festivalen väntat på, Mötley Crüe. Självklart står jag längst fram ävem där och Vince röst kom som en käftsmäll, för fyfan vad bra han är live! Hela konserten, alla låtar, allt on stage, allt var rakt igenom helt jävla underbart. Vince sprang omkring på scenen och var så himla härlig, och varje gång han kom ut på scengången mitt emot där jag stod fick vi ögonkontakt, vilket för mig var heeelt jävla amazing. Jag har rockat och sjungit med på en Mötley Crüe konsert och samtidigt haft ögonkontakt med Vince Neil IRL. Det är inget speciellt, eftersom han kollar på alla andra, men för mig känns det jävligt bra! Och synen av Nikki Sixx, Mick Mars och Tommy Lee var något jag aldrig heller kommer att glömma. Och nu till det mest otroliga som hänt i mitt liv: Tommy Lee tar scenen i sina egna händer och får jubel från publiken, och helt plötsligt hoppar han ner från scenen och springer fram just DÄR JAG STÅR! Jag har chansen och jag tar den. Jag tar överallt på Tommy Lee och tar även hans Jägermaister-flaska (som dock fördes vidare ut i publiken för alla att dricka) och efter att jag insett vad som just hänt brister jag totalt. Det är utan tvekan det bästa som hänt, det här var min bästa konsert ever ever ever. Jag har upplevt det som så många drömmer om och jag älskar det här livet!


På fredag sprang jag och Tove för att se Bring Me The Horizon i hettan och det var samma sak där, helt overkligt grymt bra. Vilka är det som snackar skit och säger att dom inte är bra live? Oli är grym live och likaså dom andra, no doubt. Jag stod längst fram, ofc, och självklart hoppade Oli ner från scenen och jag får ta på ännu en dröm-man i mitt liv! Tårarna var nära där också eftersom allt som hände mig inte kändes verkligt på något sätt, kunde verkligen allt hända mig på en gång? Jag levde på moln och fortsatte att leva på moln efter Pete Doherty och Babyshambles on stage. I fucking love pete! Han är så mysig och efter att ha njutit av låtar som fuck forever, delivery, carry on up the morning och albion längst fram även denna gång så kände jag bara kärlek, det var underbart. Senare förflyttade jag mig för att se The Sounds och man visste ju att man inte skulle bli besviken efter den spelningen, det var grymt! Maja, som för övrigt är äckligt snygg, var grym on stage och det var kort sagt felfritt och grymt. Och Jacob Widén (neverstore) gästade the sounds på scenen och gjorde en cover på början av Living In America, det var grymt det med! Sen skippade jag och opeth, alice in videoland och satyricon för att fortsätta party like a rockstar på campingen med alla grymma människor.

Lördagen, den sista dagen, var helt klart den bästa dagen med sällskap men dock den sämsta med artister. Jag fick iallafall se mitt älskade Melody Club för tredje gången och även där hade jag turen att få Kristoffer slängandes på mig. life is wonderful. Efter melody club så hann jag med lite party och pizza (el taco) innan jag ytterligare en gång sprang till festival-området och fick uppleva en grym Sonic Syndicate spelning! Den stämningen var verkligen bäst efter Mötley's, för alla rockade verkligen på och det fanns inget som ingen gjorde. Moshpit's och wall of death, vatten everywhere och nu tror ni mig säkert inte, men Richard (sång) körde en stage dive och jag fick känna på armar, rygg och ass. that's all I'm saying. Jag har tur och jag älskar det. Sen fortsatte festen hela natten som om det inte fanns något stopp, solen gick upp och ingen verkade bry sig för allt fortsatte. Klockan 07:00 deckade jag i mitt tält.

Solen stekte så in i h-vete hela dagarna och vi gjorde allt för att överleva, haha. Livet var en fest varje dag och allt kändes underbart, det är sådär livet ska vara. Jag lovar er att det var grymt roligt, vi hade så himla roligt och jag älskar att man träffar så grymma människor också! Som sagt, om ni bestämmer er för peace&love nästa år lär ni inte ångra er, för det var amazing. fucking unbelievable. Jag saknar det sjukt mycket nu när jag sitter här hemma, trots att allt stank och man såg ut som fan så var det underbart. Hoppas man sticket dit nästa år och får träffa alla igen.

Bilder kommer imorgon! nu ska jag käka chips och sova. sorry för uppsatsen,
kisses.


jag och min kaninhomie

Nu sticker jag!

PEACE & LOVE 24-28/6


Allt jag ska ta med mig ligger utspritt på golvet redo att packas ner
. Imorgon klockan 08:05 sticker jag med bussen mot borlänge och peace & love. så det här blir sista inlägget. Jag lovar er att jag ska grymt mycket kort och filma en massa, det kanske t.o.m blir så att ni får se lite mer av mig än vad ni fått tidigare, fun va? Jag är iaf så taggad som man kan bli för tillfället. Som sagt så ska ni få se en massa kort osv när jag kommer hem, så väntan är värt det! Jag vet att många av er kommer vara på plats också, så fan vad vi ska rocka! ser ni mig så hoppas jag att ni säger hej! skrik på mig om jag inte hör, jag är halvdöv. haha..

Nu måste jag sova hörreni, för annars tar jag mig aldrig upp, jag bestämde mig för att sova lite ändå. Under tiden jag är borta ska jag försöka hinna njuta av all den här live-musiken fullt ut:
Torsdag kommer vara den bästa dagen i mitt liv, ohjesus.

TORSDAG!

SCEN            ARTIST            TID

Utopia   Backyard Babies 17:45 - 19:00

Utopia   Volbeat                22:15 - 23:30

Utopia   Mötley Crüe        00:30 - 02:00


FREDAG!

SCEN            ARTIST            TID

Venus   Bring Me The Horizon 15:15 - 16:00

Utopia   Pete Doherty        18:00 - 19:00

Utopia   Babyshambles      19:30 - 20:30

Eldorado The Sounds        21:00 - 22:15

Venus   Opeth                   22:45 - 00:00

National sce Alice In Videoland 00:00 - 00:45

Venus    Satyricon                  00:45 - 01:15


LÖRDAG!

SCEN            ARTIST            TID

Shangri.. Melody Club     15:30 - 16:30

Tropico  Sonic Syndicate  21 :15 - 22:15

Shangri.. Raised Fist        23:30 - 00:30

Venus     Pain                   01:00 - 02:00
Still waiting not creating

>Rösta på mig som veckans blogg här!<

Nu är det inte länge kvar alltså!
Jag har hunnit smälta det där med linnet och gått vidare i mitt liv. Halva garderoben ligger utspridd på golvet i mitt rum och utanför mitt rum. jag har sprungit runt och försökt packa vettigt hela dagen men det känns inte som att jag har kommit någon vart. Man behöver ju egentligen inte mycket alls, jag ska försöka packa så lite som möjligt iaf. Just nu hörs Backyard Babies ur högtalarna och jag försöker undvika tanken om vilka band som jag snart ska se live, banden som jag drömt om att se live jävligt länge nu. men nu händer det liksom, iiih nu pirrar det. fu,

Jag fick ett brev av självaste nelli idag också. fan vad sweet hon är, önskar jag kunde tacka henne på något sätt, men jag vet knappat vart hon håller hus för tillfället och hon har ju lyckats tappa bort mobilen och allt. sorligt är det iaf. Jag ska försöka fortsätta med packningen och försöka att inte dö av ett nervous breakdown. sen sticker jag och shoppar lite food för resan också, sen är jag rädd att det blir en sista update .. tråkigt nog.


Three can keep a secret if two of them's dead

fan.fan.fan.
så känns allt just nu. Jag vann och köpte ett grymt snyggt mötley crüe linne @ tradera, enbart för att jag skulle vara snygg på spelningen på torsdag. den ända chansen till att jag skulle kunna ta med det var ju såklart om det kom idag, eftersom jag åker tidigt imorgon. tror ni linnet kom idag? NEJ. Suck it säger jag bara, jag lovar att den där tjejen inte ens att skickat det än. Jag fick dock min bikini som jag har beställt men den orkar jag inte ens bry mig om, för jag kan bara tänka på mötley-linnet. God.... give me hope.

Idag måste jag packa och handla lite mat till den 8-timmars buss-och tåg resan som vi har framför oss imorgon, med start klockan 08:05. Hoppet om att jag ska ta mig upp vid halv sju känns mycket långt borta dock, det är nog lika bra för mig att inte sova alls är jag rädd för. Jag kan ju sova 8 timmar sen liksom, även om jag inte blir det bästa sällskapet. Nu ska jag sörja mitt osynliga linne och äta lite försenad frukost/lunch. sen är det väl bara att börja packa då...


AC/DC @ Ullevi 21/6-09 Rockfoto.nu

Grekland part 2

Det var ett tag sen part 1, så nu är det nog dags. det dock inga bilder på mig den är gången, förutom en sexig golfpose bakifrån, pga att jag stog bakom kameran hela tiden och gärna inte tar bilder på mig själv. Enjoy. jag längtar iaf tillbaks.. en massa. men jag och tjejerna har lite planer på att återvända efter studenten! då kanske vi även sticker med klassen, det hade vart något! det har jag och amy diskuterat iaf! det är bara så grymt underbart på Kreta, alla är så underbara.
Sänk mitt hjärta som en sten, ge mig en käftsmäll
så fierce är jag för tillfället, slå den ni!
Nu är jag iaf hemma och det är härligt sommarväder idag! och det ska vara superväder i Borlänge senare i veckan, så nu känns det som att vad som helst kan hända när vi iallafall har superväder på p&l. Jag har då inte ätit något på hela dagen eftersom jag skulle möta lisa på stan klockan ett och vaknade tio i ett, haha vilket resulterade i att hon skällde ut mig och bad mig komma DIREKT, så jag fixade mig snabbare än någonsin och slängde mig på bussen. Men hon är nog van ändå, även fast det var klumpigt gjort av mig. Men anyway.. jag har inte ätit på hela dagen så det första jag ska göra nu är att äta något och sen får jag se vad som händer. 

Nu är det kent-time för mig. underbart. 


nu: { Kent - Revolt III }

We're the drunken gods of the living dead

Guten tag,
Jag vaknade vid halv två och sprang i panik ner och slängde i mig något att äta, och nu håller jag på att flytta bilder från kameran för fullt. men sjävklart så dog batteriet mitt i flyttandet så nu måste jag vänta ännu längre, men jag har hela dagen på mig! Så samtidigt som jag springer omrking här och flyttar bilder mellan datorerna så spelas Mötley Crüe högt ut högtalarna, spellistan inför torsdagen och allt! och jag behöver nog inte berätta en gång till hur taggad jag är, jag har nog gjort det nog många gånger.

Nu vet ni iaf vad jag har för mig idag, hur intressant det nu än är, senare sticker jag in till city hos mamma och där lär jag bara slöa vidare. Men innan dess har jag nog uppdaterat, nu ska jag go back to work. För övrigt så vann jag världens hetaste mötley crüe-linne på tradera för någon dag sen, nu är det bara att hoppas på att den hinner komma fram innan onsdag och då visar jag den för er!

nu: Playlist Mötley Crüe: Kickstart my heart, Wild side, Saints of Los Angeles, Live wire, Too fast for love, Mutherfucker of the year, White trash circus, S.O.S., Primal scream, Looks that kill, Girls, Girls, Girls, Dr. Feelgood, Home sweet home, + Shout at the Devil (som inte finns med på spelschemat över sommaren, men dom måste ju bara köra den?!)


Satanic girls gone wild, truly fucking suicidal

Finally I'm home,
Midsommar kunde vart bättre that's all I have to say. Jag försökte lägga mig tidigt så att det skulle bli morgon snabbt, men det gick ju inge vidare eftersom jag vridit på dygnet totalt, + att det var världshistoriens hårdaste säng. Men det var igår det. Anyway, nu ska jag lägga mig ner i soffan och läsa mina tidningar, det är allt jag orkar nu, Jag ska även fortsätta droga en låt jag helt enkelt inte kan få nog av. Volbeat - We. den är underbar. Och på tal om Volbeat så läste jag ännu en gång en grym intervju i Close-up Magazine med Michael, sångare och gitarrist i bandet. Den handlade för det mesta om musikminnen och massa massa musik-prat, det kan ju inte bli så mycket bättre och som vanligt så är det alltid grymma och intressanta intervjuer med rätt personer i Close-up. Sen får jag världens rysningar genom hela kroppen när jag tänker på att jag faktiskt snart står och ser Volbeat live! Jag kommer smälla av, det finns inget jag älskar så mycket som den där "live-känslan".

And you now what, manson is back on stage and It feels awesome. Här på bilderna @ Download Festival. och ja, för er som undrar, jag gråter flera tårar per dag för att jag inte kan se Manson i sommar på Metal Town. det känns som världens förlust även fast jag redan haft lyckan att se min gud live. men han är ju liksom i mitt land..


Marilyn Manson @ Download Festival

I'm down to earth but could go higher

Äntligen går det att blogga,
Bad update igår though. Vi sa hejdå till Angel som stack till stugan och som vi troligen inte kommer träffa förren efter peace&love, sen köpte vi ett billigt skittält och sen åt vi choklad och sockervadd framför sex&thecity i min soffa. Senare blev det lite shopping, som slutade i en dyr bunt med inspiration! (bilder nedan). Sen visade sig solen och det var dubbelavsnitt av desperate housewives och jag åt jordgubbar och nötter. fan vad jag äter.. Det blev en tidig kväll också, men trots det sov jag alldeles för länge, haha. Det fanns chans för sommarväder idag också, men det sket sig ganska snabbt när himmelen blev täckt av moln.

Inatt drömde jag att jag såg Mötley Crüe live och det var verkligen grymt. Sen vaknade jag ju faktiskt och insåg att jag SKA se dom live redan nästa torsdag! Det är fan inte länge kvar nu alltså, och fattar ni vilken abstinens över bloggen jag kommer ha? Jag kommer ju villa berätta allt som händer för er, varje dag. Jag ska ladda kamera-batterierna och tömma minneskortet och ta så sjukt mycket kort så jag kan visa er allt awesome som hände. Nu är även spelschemat klart för peace&love,  så jag sitter och försöker få ihop allt, och jag hoppas verkligen på att inget krockar, så kommer mitt hjärta krossas... typ.

nu: { Mustasch - Falling Down }

oj vad härligt! Inspiration,

Cocaine nose and trendy clothesNatten är ung,

och jag är lika pigg som man inte borde vara för tillfället. men who can I blame, bara mig själv eftersom jag har vridit på dygnet totalt och lika gärna kan glömma att vrida tillbaks det, haha. Jag måste iallafall slänga mig i säng snart vare sig jag vill eller inte, eftersom jag ska dra mig upp i tid för att möta tjejerna på stan och shoppa. Jag ska såklart shoppa fierce stuffs, men vi ska också köpa mat, för på tisdag drar vi till Angels stuga, bara vi fyra, och lever livet ett tag. Vi får bara hoppas på bra väder så vi kan njuta extra mycket, man får verkligen hoppas nu..

Nu garvar jag och njuter av synen av kelii, izzy och rock + oskar ofc. snake of eden för att vara mer exakt, > http://myspace.com/snakeofedenrocks. Kan man annat än älska killarna, mina älsklingtrillingar, no doubt. Jag måste träffa dom innan jag dör, annars... dör jag. Ni måste ta er en titt på deras videobloggar, då förstår ni min crush. Och det är ju inte bara deras personligheter, dom är ju utan tvekan så heta så man smäller av.

Jag uppdaterar imorgon efter jag har shoppat fierce things,

nu: { Snake of Eden - Hollywood blues rock n' roll }

Sunday

oj, är det morgon? typ,
Jag är fortfarande off. trots att jag hade planerat att göra något åt det idag, men då vaknade jag TRE med världens huvudvärk och har därför stannat i sängen resten av dagen. Jag somnade 06:00 igår och jag får nog helt enkelt skylla mig själv när det gäller huvudvärken då, det var nog inte så smart. För att jag ska orka med planerna till veckan gäller det nog att lägga sig tidigt ikväll, haha.

Nu lyssnar jag på Anders Fridén (In Flames) och Bollnäs-Martin @ Bandit rock, det är ju deras lilla söndag idag. Ska jag vara ärlig så hade jag helt glömt bort det, men tur som man hade så prickade man in tiden ändå. jag är ju trots allt en trogen bandit-lyssnare. Medans jag njuter till fridéns och bollnäs-martins sköna stämmor så njuter jag lite extra när jag kollar på Peace & Love - Hardcore affischen också, hardcore som i: Mötley Crüe, Volbeat, Monstermagnet, Satyricon, Backyard Babies, Pain, Opeth, Raised Fist, Sonic Syndicate, Thåström, Cult of Luna, Blindside, Dia Psalma osv. Ja, jag längtar!

Nu ska jag lyxa med att sticka och sola eftersom sommarsolen sviker, och sen ska jag käka godis och sova tidigt för att orka sticka och shoppa med tjejerna imorrn.


Whiplasher Bernadotte

Things are not what they used to be

Damn, vart tog dagen vägen?
Jag har städat, städat och sett på sex and the city hela dagen. Nu känns rummet fräscht och all skit är borta, eller ja.. nästan då. Vädret blev inge bättre och jag känner mig lika off som innan. jag vet inte varför, även fast det kan finnas anledningar så vägrar jag ju inse att det kan vara dom som gör att jag känner såhär. Less är jag iaf, särskilt när regnet tydligen ska ösa ner imorrn, och det ända som kan peppa upp mig är att den där jävla solen kommer fram någon gång. Hey, är det nu solen har försvunnit eller? skulle inte förvåna mig,

För tillfället så kollar jag på "Life as we know it" och gör sit-ups. make me skinny? Det verkar väldigt dött inom nyhetsvärlden också, inget roligt händer, nothing fun at all. och nu svamlar jag också, halelujah. Jag har verkligen inget intressant att komma med för tillfället, I need real fucking music. Jag känner mig alldeles för känslosam just nu, inte bra att blogga då.. något kan slippa ut ..

nu: { Metallica - Fade to black }


wildfoxcouture.com

I almost told you that I love you, thank god I didn't because it would've been a lie

Manson and GaGa > so fierce!
Who's my god? Ja, Marilyn Manson,
Who's fierce? Ja, Lady GaGa
Minns ni när jag skrev att lady gaga hade sagt i en intervju att hon diggade manson? Bara det kändes bra, eftersom jag gillar båda så pass mycket, och att gaga gillar manson gjorde henne bara ännu coolare tycker jag. Och nu har det gjorts en ny remix på "Love Game". >Lady GaGa ft. Marilyn Manson - Love Game Chew Fu Remix< So goddamn fierce så jag smäller jag. En grym remix på love game med inslag av Manson som sjunger. FIERCE.


You're a sex bomb love machine

Hey guys,
Bad update igår, jag vet. Men jag helt enkelt för död för att kunna anstränga mig och hade absolut inget värt att komma med. och då är det ju, som alla vet, bäst att bara inte skriva något alls. Idag var jag iaf uppe med tuppen, halv ett om jag inte minns fel, pappa ringde mig och sa något i stil med: är du hungrig? jag är skithungrig och du är nog hungrig så jag sticker förbi frasses, okej?" jag som fortfarande halvsov svarade: "ööh... ja, det blir super!" haha, men det var bara bra, för annars hade jag säkert fortfarande legat i sängen nu. Jag tror redan att jag har lyckats vrida på dygnet, jag la mig inte ner på kudden förren halv fem igår, men det känns bara skitbra. Resan till peace&love är fixad nu också och just nu känns livet ganska...bekymmerlöst!

Crashdïet hörs ur högtalarna och jag sjunger med för fullt. lovely crashdïet. Jag ska strax börja rensa min dator som igår höll på att krascha när jag försökte ladda ner något vettigt att titta på, men nu ska jag installera the sims 3, och då behövs det en rejäl rensning. men det gör mig absolut inget, bara jag kan spela the sims! haha,

nu: { Crashdïet - Queen Obscene / 69 Shots }


wildfoxcouture.com

She loves her music and she loves to roll


titta vad som låg i brevlådan idag, so damn fierce!
Hey guys,
Trots den mest lättsamma dagen ever på skolan, städning av skåpen, lämna tillbaka böcker och äta tårta, så deckade jag nästan på bussen. Jag halvsomnade och vaknade till minst 10 ggr innan jag var hemma, haha. Jag, tove och angel sprang runt på stan och letade något snyggt att ha imorgon, vilket dock gick ganska dåligt eftersom vi bor i umeå. Annars så är det riktigt bra väder idag, och det så himla taggat tills imorgon! Vi slutar liksom skolan, vi får sommarlov, vi har kämpat oss igenom första året på gymnasiet. jag tror inte riktigt att det har gått in än, det känns som att det är länge kvar tills det blir sommarlov. men imorgon får man frihet!

och först och främst, hur många ggr har jag inte sagt det här? Hur många ggr har jag inte sagt att Manson inte är "sådär IRL", att han kör ett spel och provecerar för en image? Ja, ett x antal ggr som inte är räknade, och det har enligt mig alltid varit ganska klart att det bara är ett spel. Det är vad jag alltid har tänkt och förvånande att man har rätt? nej självklart inte. Som om det var en förvåning så har han nu sagt: "Allt är ett spel. Vem bryr sig?" i en intervju i London. Hej världen, det var väl inte så chockande? nej, >läs intervjuen<

> Jag fick en kommentar från anonym om att han/hon sett mig på stan idag, och att jag tydligen var mycket kortare än tänkt, haha. Ja, jag är tyvärr kort, jag är 163 cm. så nu vet du det!

nu: { Marilyn Manson - Running to the edge of the World }

my godI don't know what is in my head

next time I hope I do something right, yes that's what I want.
Dagen började så bra, men nu känns det mest skit alltihop. jag finner dock ingen direkt anledning till varför heller, det bara känns som att jag ska brista och börja gråta när som helst. Det kan ha och göra med att bokningen till resan till peace&love sket sig totalt ikväll, fast samtidigt så vet jag ju att det kommer ordna sig på något sätt. jag menar..biljetten hänger här hemma på mitt kylskåp nu liksom, hur katastrofalt kan det bli? Annars så vet jag inte, jag är konstant stressad och kan inte slappna av, det är något jag måste lära mig. Det känns inte som att jag har kunnat slappna av på ett år, inte ens när jag inte behöver göra något eller har lov kan jag slappna av, jag känner alltid den där stressen. Sen blir det ju inte bättre av att min mamma är konstant pain in the ass och tjatar sönder mitt öra.

Nu ska jag kolla på American Beauty, som jag fick lust att se efter söndagens avsnitt av söndagsparty, där Kevin Spacey gästade. jag ska dra upp täcket till hakan, äta mig fet och ge upp hoppet om att få en snygg kropp och se american beauty. det låter väl bra? indeed.

sleep tight guys.
Imorgon börjar jag tio, och slutar hyffsat tidigt för att sen shoppa loss lite.

nu: { Hardcore Superstar - Hope for a normal life }Listen up, turn it up and rock it out

Hey guys!
Idag är det äntligen bra väder, solen skiner och dagen har varit awesome!
Brännbollsturnering med skolan hela dagen i solen, fierce hejarklack och ett grymt och snyggt lag! Vi vann två av tre matcher, vilket fan är bra, men vi kom dock inte vidare till final, som vi utan tvekan borde ha gjort. Nu dunkar jag musik så att mina grannar får sätta sig på andra sidan stan för att undvika att höra (härligt indeed) och jag redigerar bilder. Nu är det endast två dagar kvar, sen blir det sommarlov! Fyfan så underbart härligt! den här sommaren kommer bli en utav dom bästa, utan tvekan. peace&love, stockholm, göteborg, pdol, party like a rockstar, kusinerna osv. Det är det jag har i tankarna, frågan är hur jag ska hinna med allt när jag även sommarjobbar mitt i allt. men no worries, no worries.
OCH SATAN SÅ BRA ATT PIRATPARTIET ÄR PÅ G!
Jag jublade av lycka igår! tack för att folk har lite vett kvar.

Här har ni några snygga pics som den fierca fotografen, sanibo, har tagit. Enjoy, för ja, det är fierca bilder.

Brännbollsturnering!

She couldn't survive her 15 minutes of fame


Hello guys, allt bra idag?

Det känns ruskigt segt med detta regniga och gråa väder måste jag säga. Jag började dagen med våfflor och jordgubbar, jag blev dock bara pigg en liten stund och sen började ögonlocken få en egen vilja. Det blev för sent igår, verkligen, men man lever bara en gång så. Kan ni gissa vad som händer hos mig för tillfället? Haha just det, Black Sabbath hörs ur högtalarna och jag läser halvsovandes mina favoritbloggar, dom fierca dvs. Pappa sitter även här brevid mig och försöker komma på en slogan med orden "elmoppe" och "100 år" till en tävling och nöter på att jag ska komma på något. haha ye sure, good luck.

Jag kikade in på Dennis grymma blogg och får se en nyhet jag totalt dör av lycka över. Crashdïet är tillbaka med en ny sångare! Dom är tillbaka med demon "Caught In Despair" och med den nya sångaren Simon. Och vafan, killen är grym på att sjunga! Jag är så sjukt jävla glad nu, jag blir nästan tårögd, haha. Jag har väntat på det här så länge nu, äntligen är dom tillbaka. hoppas att det blir simon til' the end nu också. Om ni vill höra på den nya låten så loggar ni in på, nu även en ny och förbättrad sida,> http://crashdiet.org, sen går ni på downloads, högerklickar och sparar låten. easy, Låten är grym! den lär utan tvekan gå varm i min ipod. Simon är även tidigare sångare i bandet >"Jailbait".


I hate to say it but it has to be said

Saturday,
Det är kallt och jävligt ute så jag tror jag håller mig inomhus idag. vad hände med sommarvärmen egentligen? den bara försvann, den byttes ut till någit grått och fuktigt typ. Musiken är iaf på, och jag försöker njuta av ledigheten och mest inte göra någonting alls. mest bara blogga och göra sånt jag trivs med dvs. Jag drömde ännu en av mina ytterst puckade drömmar inatt också. Jag var på peace&love med mina tjejer, det var dock i umeå allt ägde rum och allt såg verkligen ut som i...ja en dröm. jag var på plats för att se marilyn manson, men backyard babies och hardcore superstar skulle spela exakt samtidigt och det kändes såklart skitjobbigt. det var bara jag och 5 till som ville se manson, vilket var skitskumt. men det var verkligen ingen annan där som verkade intresserad. och manson hade en ranglig scen på 2 meter gjord på ihopsnickrade bräder,och jag var tvungen att hjälpa till att fixa scenen myself. det kändes bara skumt och obehagligt, det är ju inte så det ska gå till. sen har jag en minneslucka och helt plötsligt var jag på jakt efter att se rammstein, som skulle spela på världens största scen jag ngnsin sett. resten är historia.

musik musik musik
, det sammanfattar min dag idag. Ha en bra dag!
psst: nämnde jag att jag fick MVG på den sketna svenska-novellen? I sure as hell did,

sweden rock x2,
Volbeat,
Amon Amarth"Hårdrocken kommer alltid att leva"

Hey guys,
Jag blir varm i hela kroppen när jag läser >sånt här<, klart som fan att hårdrocken alltid kommer att leva, det är ju bästa med livet. Jag önskar fortfarande, för varje minut, att jag vore på sweden rock just nu. fan vad jag hade känt mig hemma där, och fan vad jag hade njutit av musiken! Amon Amarth's spelning igår hade tydligen varit riktigt mäktig, vilket jag inte tvekar en sekund på, dom är grymma! Några bloggar att följa för att veta vad som händer nere i sölvesborg är: Martin Carlsson's Hårdrocksblogg< , Sweden Rock-bloggen<  och Festivalbloggen (där bl.a jocke berg nyss gästbloggade)<.

Idag vaknade jag av en hostattack och kände mig mer mördbultad än vanligt, vilket dock är helt förståeligt när man tänker tillbaks på vad jag gjort de senaste dagarna. Senare mot dagen satte jag igång Mansons nya och städade rummet och fick känna mig duktig för ett tag. Nu är manson utbytt mot lite hardcore superstar igen och jag älskar den nya skivan ju mer och mer jag hör den. It's pure love. och igår hände något ni kanske aldrig trodde skulle hända eftersom jag är så seg, men nu är det gjort! Peace&Love biljetten är köpt! Om tre jävla veckor sticker jag iväg och lever livet, lever livet när det är som bäst och lyssnar på live-musik.nu:{ Hardcore Superstar - Into Debauchery }

bilder från aftonbladet.se och martin carlsson's hårdrocksblogg
deathstars publik, amon amarth och pain on stage!

No star for the blackened youth

Hey guys! Nu är jag äntligen hemma,
Jag har egentligen bara ett passande ord för den här "lilla trippen", : sinnessjuk. Jag tror aldrig vi har lidit såhär mycket någon av oss, haha. Det var vidrigt jobbigt och jag minns knappt hälften för att jag kopplade bort totalt för att inte känna smärtan när vi vandrade kilometer efter kilometer med en stor och tung ryggsäck på ryggen, vi gick 2 mil sammanlagt. Men jag får inte glömma att nämna sällskapet, för utan alla grymma personer i min klass hade jag inte klarat det alls!

Idag drar Sweden Rock igång! 3 juni - 6 juni blir det rock like hell i sölvesborg, och gud vad jag önskade att jag kunde vara där! Men någon gång är det min tur också, maybe next year? Jag hade ju inte tackat nej till många band där, men annars tycker jag inte att dragplåstrena var så lockande iår. För tillfället så njuter jag till ljudet av Hardcore Superstars nya skiva som släpps idag! jag fick för en stund sen veta att den ligger ute på spotify redo att lyssnas på av mig. och fifan vad jag är lyrisk över det, äntligen säger jag bara. den nya musiken bara sprutar och jag älskar det. i mailen fann jag även ett nyhetsbrev från killarna och den 9 juni har dom signering med för den nya skivan på Rockhouse.


DAGENS HETASTE: Deathstars @ Sweden Rock Festival 3/6-09

RSS 2.0