"Me and Kage are horny, looking for a snack"
What the fuck did I just watch? Probably the best video ever.
Hahahahahaha! There's no fucking words. Världen är ett bättre ställe med JB and KG. Period.

"Aah, Low Hangin' Fruit! Mmmh, this is the hit! We designed it to be a hit. It's irresistible to the ears, you listen to it you receive an eargasm. Very sexy track, very sexy. It's bonerrific. In alot of ways it's better than sex.. if you really let it in." - Commentary @ spotify.


- This is the real world, welcome to the showIdag är det 14 dagar kvar och igår ramlade 4-dagarsbiljetten ner i brevlådan!
- Sweden Rock Festival 2012 here we fucking come! Nyss satt man nerdränkt i snö och beklagade sig över hur sjukligt länge det var kvar tills festivalsommaren skulle dra igång, och nu är den ju för fan här! Tiden är ett mysterium. Om två veckor står vi där med så många bärs vi kan hålla i och får så grova eargasms att vi undrar om vi inte drömmer. Det är då livet vaknar upp ur idet och man kan börja leva det på riktigt igen.

King Diamond, Twisted Sister, Lynyrd Skynyrd, Mötley Crüe, Motörhead, Exodus, Exciter, Gamma Ray, Edguy, Steel Panther, Sebastian Bach, Hell, In Solitude, Sepultura, Entombed, Sabaton and you name it. Det kommer att sitta förjävla fint!

See you there bastards.

- In the Zone of AlienationSteelwing svängde förbi Umeå i lördags och briljerade på Ume-Metal Open Air!
Full Speed Ahead!, The Illusion, Nightwatcher, Breathless, Zone of Alienation, The Running Man och Roadkill var vad som lirades och Steelwing var självklart, utan vidare beskrivning, lika briljanta som alltid. Trots att umeåfolket inte verkar veta vad bra musik är och det var glest med folk så var vi ett gäng front row som röjde och njöt till fullo över att ett band som Steelwing befann sig på plats och förgyllde livet ett tag.

Glider ni in på Steelwings facebooksida så finner ni även en inspelning från i lördags.Ronnie James Dio.
"Saknad, men aldrig glömd." som min Rocknytt-kollega proppen skrev. Idag var det två år sedan Ronnie James Dio gick bort i magcancer och vi förlorade det bästa vi hade. Denna underbara man kommer aldrig aldrig någonsin att bli glömd. Sorgen över hans bortgång är något som ständigt finns där, men det utgör samtidigt också en ständig tacksamhet över att hans mästerverk alltid kommer att finnas här för oss att lyssna på.

"The world of metal was ruled by him for many years. Even though he's gone he will live on. There was no equal, he was a legend of his time. A voice that always shines, brighter than a shooting star. The world now better having been touched by his gift. From the lowliest mortal to the Gods on high, a force to reckon for all eternity."  (3 Inches of Blood - Look Out)When I check the mic. I fucking check the micTenacious D - Roadie official video
Haha, så jävla kungligt legendariskt bra! Men det kom väl inte direkt som en överraskning, det är standard. Gillar du inte Tenacious D sörjer jag din själ.


 Rize Of The Fenix
släpps på måndag. Brace yourselves!Toxic Vision - Demin and leatherToxic Vision - No one does it better than Sharon. Period.
Jag kommer aldrig sluta att tjata om Toxic Vision och Sharon, min drömgarderob skulle bestå av precis allt den här bruden gör. Hon är så jävla badass och jag har sån enorm respekt för hennes sanslösa talang! She's almighty, for sure. Eller som vi säger - hon är en fullblodad legend. När jag väl har råd ska jag gå lös.

Etsy <
Tumblr <
Facebook <


- Skull fist - briljanta bärare av Toxic Vision


Girl crush - Amber HeardAmber Heard
Perfection at its finest? I'm in love. Amber är en skådespelerska som ni säkerligen har sett i diverse filmer. Hon är bland annat med i Never Back Down, The Joneses, The Stephfather, Drive Angry, den legendariska Pineapple Express med Seth Rogen och James Franco och nu senast i The Rum Diary, en riktigt sevärd film med Johnny Depp. Hon hade även en ledande roll i tv-serien The Playboy Club, en grym serie som dock var tvungen att läggas ner efter tre avsnitt på grund av dåliga tittarsiffror. (People makes no sense.) Jag väntar fortfarande på att resten av avsnitten ska bli available.

You want more and you want it fast!Glöm inte att rösta!
Just nu har 12 band chansen att få lira på Skogsröjet i sommar! Tolv band ska bli tre och det är vi som avgör vilka lyckliga jävlar det blir. All information om banden + röstningspoll finner ni på Rocknytt, klicka på bilden ovan så skickas ni direkt till sidan. Röstningen avslutas på söndag, så har ni inte röstat än, gör det!

Jag har personligen haft beslutsångest deluxe över vilket band mina röster ska falla på, så jag har röstat på tre olika om vartannat. May the best bands win!

You got mail eh!Dra åt fan vad vilken bra postdag det var idag!
Ett grymt nummer av Close-Up magazine och resultatet av mitt tradera beroende - två sanslösa LP's i form av en signerad Exodus - Fabulous Disaster & Testament - The Legacy + en original vintage Slayer turné t-shirt från 1991! Det är nästan så att det kommer en liten tår i ögonvrån. I nellypaketet som ni ser i posthögen så låg det även en grym fransbikini. Hur jag är pank och ändå får hem paket går inte ihop dock, en blodig käftsmäll är vad jag behöver.

The kingdom of the phantom antichristKreator - Phantom Antichrist [official video]
Ny video till singeln Phantom Antichrist, titelspåret till kommande plattan som släpps i juni.
Snuskigt jävla bra!

Murderers are getting prettier every dayMaj?

Fan vad tiden går fort! Valborg firades in rejält tillsammans med en nyhemkommen nelle och det svinades på så att man klarar sig ett tag framöver. Jag får en blandad känsla av panik och lättnad över vilken månad vi befinner oss i, mest på grund av att det snart var ett år sedan jag tog studenten och jag försöker söka i dimman efter vad fan jag har sysslat med. För rik har jag då inte blivit.

Nu spelas Manson's nya på högsta och jag försöker skaffa mig en åsikt om alstret. In the meantime ska jag försöka göra någon nytta av den här dagen. (Good luck have fun).

RSS 2.0