Angels fight, angels cry, angels dance and angels dieSkogsröjet 2012 - banden.
Watch away! 11 minuter med bilder och videos som min slitna gamla kamera är skyldig till. Skogsröjet blev för min del helt klart årets festival. Fy fan vad nöjd jag är! King Diamond och Sweden rock i all jävla ära, men Skogsröjet vinner på helheten. Att festivalen även hade Testament på plats och uppfyllde en stor dröm gör inte direkt betyget lägre. Förutom Testament så var det Unisonic som levererade bäst. Känslan av att få se Kai och Kiske på samma scen var beyond reality, och det var svårt att hålla tillbaks den där tönttåren. L.A. Guns och Ted Poley var även de sanslöst bra och jag har nu gått från att inte bry mig så markant mycket till att låta deras diskografi snurra oroande mycket.
 
 
Och det är självklart totalt ofrånkomligt att husbandet Hardcore Superstar nästan berörde mest av alla, som vanligt. Vad gör dem? Killarna är så jävla magiska att jag vill storgråta av bara tanken. Denna gång fick jag även stå och kolla in spelningen från scenen (!), och det gjorde verkligen inget sämre (if you know what I mean). It felt like fucking heaven! Jag ville bara springa ut på scenen like a crazy person och kasta mig ut i folkhavet i ren extas. Unisonic var också riktigt nöjda, och det är fan inget dåligt betyg. När samtliga i sällskapet sedan insisterade på att vi skulle se Doro's spelning från scenen blev det så, och jag tror inte jag behöver förtelle hur grymt det var.

Tack Skogsröjet!
Glöm inte att läsa Rocknytts recensioner från festivalen här<.
 


Jag hörde att det var röj i skogen?

 
Ser det möjligen ut som om vi hade det gött? Oh, you know it!
Så, nu när jag öppnat persiennerna för första gången sen jag kom hem och recensionerna är skrivna tänkte jag att det var hög tid till att skriva hur jävla magiskt det var på Skogsröjet och sluta vara en usel bloggare! Årets festival var sanslös, banden levererade hjärtskärande bra och bärsen satt förbannat fint i den stekande solen med alla likasinnade och härliga människor. På den fjärde bilden nedifrån ser ni även en legendarisk bild med elva av oss Rocknyttare som var på plats. Det var riktigt grymt att äntligen få byta lite ord utanför datorns värd och träffa dessa fantastiska lirare irl.
 
Angående banden så var... drrr...Testament bäst! The end. What a fucking surprise att jag tycker det. Men jag såg även Heat, L.A. Guns, Sister, Ted Poley, Engel, Unisonic, Night, Hardcore Superstar, Doro och lite Anvil. Jag missade alltså Alice Cooper och Michael Monroe av oförklarade och troligen idiotiska anledningar, och fast det svider så känns det inte heller som hela världen. Jag hade varit lycklig om jag bara hade fått se Testament, så allt annat var en bonus. (Snacka om att försöka intala sig själv.)
 
Fan, är festivalsommaren är över nu? Det känns inte ens som att den hann komma. Men deprimerad över den saken har jag inte hunnit bli än, Skogsröjet lever nog kvar i blodet ett tag till. Be aware, mer rörande snack och bilder på banden kommer upp snart.
 
 

One does not simply drink just one beer

 
Nu jävlar är vi på väg! Till två dagars konstant röj och metal i skogen. Jag är överdrivet laddad, och pissar nästintill ner mig när jag tänker på att jag äntligen ska få se Testament live. Det här mina vänner, kommer att bli något legendariskt att minnas framöver. Vi från Rocknytt är på plats och jag ska försöka att inte frysa ihjäl på campingen. 
 
Skogsröjet 2012, bring it!
 
 
 
 

Freedom from all of the scars and the sins, lest we drown in the darkness within.

 
Machine Head - Darkness Within official video
Innan rysningarna från Native Blood ens hunnit avta blir de om inte ännu mer massiva då videon till Darkness Within släpps lös! Det här är snuskigt bra. This is how you fucking do it! Att göra en mäktig musikvideo i stil med denna till Darkness Within var ett guldbeslut, ett guldbeslut som gjordes och skrevs av the man himself, Robb Flynn. Som så många andra av oss är han helt tagen av Behemoth's oslagbara musikvideos och bestämde sig för att det var dags att för Machine Head att följa briljansen. Videon är inspelad i Prag och är definitivt en av de bästa bandet har åstadkommit! Varenda hårstrå på kroppen reser sig av extremt välbehag.
 

"When our label Roadrunner Records approached us about shooting a video for ‘Darkness Within,’ I already had a lofty concept. It tied in perfectly with the fact that we were hitting Prague opening for Metallica, so I wrote a pretty fucked up treatment for the video, and then refined it over the next two days, sent it to the band, and they loved it.

 

I got sent a bunch of video by other bands to look at directors, and honestly, I fuckin’ HATE most videos nowadays, especially metal bands’ videos. They’re boring, thoughtless and pointless.  Dudes in a warehouse playing.  But there have been two bands in particular who have always impressed me with their videos.  Rammstein and Behemoth." - Robb Flynn. (Klicka här för att läsa Robb's ord om videoinspelningen.)


RSS 2.0