Happy new year!


"Vinyl black stilettos and fake eyelashes. Black eye shadow everything perfectly matches."


Jag har just limmat på lösögonfransarna och sitter fortfarande och funderar på vad jag ska ta på mig. Om någon timme kommer nelle fierce  och hämtar mig och då måste jag se till att vara klar, för sen sticker vi vidare, skålar, käkar och lever livet. Jag tänkte mest bara kika in och önska er ett Happy New Year. eller ska vi säga ett HEADBANGING NEW YEAR!

  HAVE A HAPPY NEW YEAR, HEADBANGNING NEW YEAR, FIERCE NEW YEAR 
                                               
och tack vare er vann jag Årets musikblogg hos Liene!< Ni är fan guld! Ha en bra nyårsafton nu och fira som fan. Sen vill jag skänka en tanke åt dear Aerime Crusher< som inte kan supa skallen i bitar ikväll. kisses to you

Sanibo answers 3


Vad skulle du göra om du satt på ett flygplan och chaffisen dog?

Troligen sitta som fastklistrad på flygstolen och hyperventilera och försöka hitta lugnet och intala mig själv att det är lugnt medans alla andra springer runt som galningar... Fast det är ju alltid två chaffisar?

Om du låg nergrävd i en likkista 5 meter under marken och du börjar få svårt att andas för luften tar slut, men just då hör tonerna till introt på låten "Money For Nothing" med Dire Straits. Vad skulle du göra då? Och vad är dina känslor när du hör musiken
Jag skulle bli jävligt skraj med tanke på att jag ligger 5 meter under jorden och hör musik, sen skulle jag lyssna jävligt noga vart musiken kom ifrån och undra vad det var jag missade för festligt. Jag skulle känna hopp, men sen skulle jag troligen dö för att jag började andas för mycket.

Vad lämnar du utanför bloggen?
Oj, det är mycket jag lämnar utanför bloggen. det är ju framför allt "privatlivet" som jag inte alls nämner här, det skulle inte gå. Jag försöker faktiskt nämna så lite som möjligt om mitt egentliga liv, känner mig inte för bekväm med att alla ni som läser ska läsa om det. Jag utelämnar detaljer och skriver bara ytligt om saker.

Hur mycket sex, drugs and rock n' roll är du i verkligheten?
Följer man inte The Dirt-receptet är man inte mycket av det ;) och justja, nämnde jag att jag bodde i umeå? ah, trodde väl det.

Om du fick bränna upp tre städer i Sverige, vilka skulle du då vilja bränna upp?
Staden som gud glömde: Umeå. hm.. umeå.. och ja.. sa jag umeå? Nej, seriöst så vet jag inte, varför inte bara bränna upp övre delen av sverige så folk slipper bo här? Jag bryr mig inte om umeå existerar så länge jag slipper bo här.

Best album ever? :*

Nu var du allt klurig mandy! får jag passa eller? trodde väl inte det, men jag gör det ändå. annars blir frågestunden 3 mil lång, det vill vi ju inte vara med om.  

Vad brukar du tänka på innan du går och lägger dig?
Nelli Barsegjan, it's always Nelli.

Du gillade väl TH förut? Varför skriver du aldrig om dom nu för tin och ska du gå på nån av deras konserter? :D
Ja det gjorde jag, gudja. dom var en stor crush i mitt liv. Helt ärligt så vet jag inte vad som hände, när jag tänker på det nu känns det bara hemskt med tanke på hur mycket jag älskade killarna. Dom har bara försvunnit mer och mer ur mitt liv och deras senaste skiva var en riktigt stor besvikelse. skitkass rättare sagt. det kanske var en fas? haha. och nej, jag ska inte på någon av deras konserter.

Vilken är den absolut bästa låten du har hört?
...are you trying to kill me?

Vilken är den bästa låten du har hört live och med vilka var det?
Det var mäktigt att höra Home Sweet Home med Mötley Crüe i somras, då började verkligen tårarna att rinna. Det var även helt jävla underbart att höra Sweet Dreams med Manson. och för att inte glömma Mannen med den vita hatten (16 år senare) med Kent, fysatan vad underbar den är live! och att höra Volbeat's We live, ojoj. Ja ni ser ju, den här frågan är ju lika omöjligt som föregående.

har fan inte lyckats komma fram till detta, men vilken linje går du ? ;D
Fick många frågor om detta, så gör det till en. Jag går friskvård, alltså Samhälls med inriktning. Fråga inte varför, för det vet ingen, minst jag. Jag går inte estet som dom flesta av er verkar tro, haha.

Är du bra på livräddning?
Ja ni ska se mig! FYFAN VAD GRYM JAG ÄR! simmar som en firre och dyker ner snyggare än aldrig förr och hämtar dockan nere på botten på rekordtid!


Och nu kommer ju fan det bästa, det jag sparat till sist! jag tycker det är så sjukt roligt när folk tabbar sig totalt och har tappat sin tekniska hjärnhalva som säger att jag som bloggägare kan se ip-nummer. Alla dom här frågorna kom lite efter varandra och tillhör samma person som har skrivit sig i olika namn! haha, samma person som är bosatt i Holmsund utanför umeå. skitkul, men jag ska självklart svara på dom, fair game liksom.

varför är du en sån stor jävla wannabe? Rnb fjortis sanna..
Fan jag vet inte, jag kände behovet av att vara en wannabe. sen visste ni väl alla att jag lyssnar på RnB egentligen? hatar förfan rock,

du har fint hår, är du blondin eller brunett egentligen? :)
Tack. Jag är mörkblond egentligen,


vilka är dina utstickare inom musiken? som du kallar det)
Jag är väldigt bred i min musikgenre om man säger så, liksom bara bred i metal och rock, men jag skulle väl säga att mina utstickare är, som jag lyssnar på daily basis: Kent, Melody Club, Neverstore.

när man läser din blogg en tid tillbaka, märks det att du inte sett ngt hårdrocksband live förän 2008, var det då du blev hårdrockare? 
Jag blev hårdrockare 1998, pga att backyard slog då och jag fick inte se "hårdrocksband" live när jag var 5 år.


vad har du för mål med din blogg och hur mycket tid lägger du ner på den per dag?

jag lägger ner lite tid som fan och ändå är jag så jävla grym! mitt mål var att vara bättre än alla andra sugbloggar och tjäna pengar, och det har jag ju uppnått. så just nu är jag mållös.

har du haft något förhållande? (haha nyfiken bara) Ha det bra :)
Jag har haft 50 olika förhållanden. Ha det förjävligt :)
 


Vote Sanibo for a better world

>Rösta på mig som Årets musikblogg här!<
Jag är nr.18, hjälp mig att ta hem det här nu! Idag har jag febrilt sprungit runt på stan
och försökt hjälpa andra och samtidigt hitta något till mig själv. Men mellandagsrean är ju helt ärligt helt jävla värdelös, dom rear ju bara ut skit. så nej, det gick käpprakt åt helvete, haha. Det är ju nyårsrushen nu, alla måste hitta något till sin "oufit". Själv tar jag bara fram my fake eyelashes, och hittar något fierce and fabolous i garderoben och sticker ut och härjar i det. Jag hittade några snygga kedjor jag kan pimpa mig med, jag blir bara mer och mer taggad inför imorgon!

Ikväll hade jag tänkt fixa med del tre på frågestunden eftersom ni tjatar så mycket, och mest för att få det ur världen. Jag har en del riktig roliga frågor kvar! so... be aware tonight.

today's:

Nothing can compare in this world to you


Hey guys,
är nyss hemkomen från lisa och håller allvarligt talat på att frysa ihjäl. men jag får skylla mig själv eftersom jag tog skinnjackan, jag försöker inbilla mig själv att man fortfarande kan göra det. Vi har iallafall bara legat i soffan och käkat, snackat och gjort massa ovärda saker. helt behövligt. Jag försökte söka lite medkänsla gällande The Rev och hans bortgång, men efter att jag berättat nyheten kontrade hon med "men, haha! en trummis är ju ingen förlust för bandet, han kan man ju byta ut. hade vart värre om det var sångaren". Haha! snacka om noll feeling. Jag började "böla" och berättade upprört om vilken stor förlust det var och vad detta kunde betyda för Avenged Sevenfold. men det hjälpte såklart inte, hon bad mig snacka med någon annan och inte skriva om det i bloggen.

Det är mycket som har snurrat i huvudet idag. Avenged Sevenfold är det ända som hörts ur högtalarna och tankar på att man t.ex. inte hann se The Rev live har varit där hela tiden. Vad fan händer med bandet nu? Dom var mitt uppe i att göra en ny platta och nu händer det här. den sorgen Matt, Syn, Zacky och Jonathan måste känna nu är inte ens tänkbar, och för att inte tala om hans familj och vänner. jag lider så oerhört med dom. Men jag hoppas att dom fortsätter för Jimmys skull, det gör jag verkligen. vilket jag också tror att dom kommer. men vi måste nog vara beredda på att plattan försenas och sorgen tar över ett tag.


I can't believe he's gone..

I'll show how to bleed for me

update 15:16
R.I.P Jimmy "The Rev" Sullivan
Jag är så jävla ledsen och kan knappt fatta att det har hänt. jag kommer aldrig fatta det. Är han verkligen borta? fyfan, fan fan fan. det kan inte vara sant. En sån sjukt stor förlust inom musiken, denna tisdag, 29/12 2009.

Jag kan inte annat än säga samma sak som Jessica<:
En av världens bästa trummisar, The Rev, i ett av världens bästa band, Avenged Sevenfold.
Rest in peace jimmy. we love you
"
I'll wait here, you're crazy, those vicious streets are filled with strays.
You should have never gone to Hollywood.
They find you, two time you, say you're the best they've ever seen.
You should have never trusted Hollywood, you should have never trusted Hollywood."
- System Of A Down - Lost in Hollywood


                                                                                                     Audrey Kitching

Fråga inte vad som hände angående inlägget som inte skulle publiceras men publicerades ändå, för det har jag inget svar på, haha. Antar att man ska undvika bloggen i nattens sena timmar när man inte är riktigt 100%. Jag skyller allt på Gurra. Dock så raderade jag nyvaken inlägget också, så ni som kommenterade får kommentera igen om ni vill ha svar.

Igår kom Rasmus förbi och plötsligt såg vi Them XX dvdn. as in Backyard Babies, om ni redan har glömt det. Och fyfan vad bra den var, säger som rasmus: nu inser man hur tråkigt liv man har efter att ha sett den dvdn. Inte illa. dom killarna alltså, helt jävla underbara. NU beordrar jag er att köpa Them XX och se dvdn. Det var inte första och sista gången jag såg den. Hade dock önskat att den var lite längre. men man vill ju alltid ha mer,

Dock så glömde dom lägga in musikvideon till Roads på dvdn. dom sa det själv, att dom glömde. haha frågan är ju hur fan dom kunde glömma det.
click: Backyard Babies - Roads

Every friday at the Hollywood

Självklart glömde jag inte detta,
kolla, det är bra även fast startbilderna sög.


Everybody's got a hungry heart

Today,
Alltså Erik Grönwall och Calle Kristiansson, vilka drömmar!
Man skulle bara villa ligga och gosa med dom i flera dagar. Det kändes mäktigt att höra Walking in Memphis live, det är då man verkligen hör hur bra Calle är. Likadant med Erik såklart, helt otroligt bra röst! rysningar. Calles leende kan ju smälta vem som helst. och satan vad snygg Erik är!

Det kändes dock bara som att det var jag och Amy och 14-15-åringar med klumpmaskara där. men det var ju givet, eller hur, haha. idolkillen frågade om dom kunde göra "hårdrockstecknet" eftersom det var två rockkillar i final iår, sen bad han som skrika sitt hårdrocksskrik. då gömde jag mig lite.

Tove kom även och sjöng lite, i sin hemstad och allt. jag ska inte ösa massa negativt, men särskilt taggad på hennes ryck var man väl inte, men som Dennis< sa: "se det på den ljusa sidan, när dem var i.. uppsala eller vart det var, så var en polare där, och då kom rabih istället för tove, DET förstörde stämningen"


Truly awesome,

It don't matter if I never ever let you be the one I need


Jag älskar den här bilden på Dregen och Lemmy i Them XX.
Jag har suttit begravd i den ett tag nu och granskat varje bild till max, jag älskar varenda bild! jag ska ta lite kort på några sen och visa för er stackars jävlar som inte kan hålla boken i era händer.

Annars så sitter jag och funderar på hur fa-an jag ska kunna ta mig upp i tid imorgon. Det är ju redan konstaterat att jag kommer se totalt knäckt ut. folk kommer skrika och kasta sig ur min väg när dom ser mig. fast det gör dom väl ändå, so what's the difference.

Imorgon är ju inte vilken dag som helst, (haha låter som något major nu).
Erik och Calle is in town! Så som den äkta idolnörden man är så kommer jag självklart vara där och kolla upp på dom med tårade ögon och uppleva en stund av lycka i denna hemska vintertid.

                                                                        playing: Backyard Babies - Roads


Entertain but never trust anyone sober


"Jag har investerat allt i den business jag kan bäst - Sanna Eriksson"

Jag bestämde mig, efter många om och men om vilken av böckerna jag fick i julklapp som jag skulle börja läsa, att börja läsa Andreas Carlssons bok Live to Win - Låtarna som skrev mitt liv. Och fan, efter att ha läst första kapitlet vet jag att har jävligt bra läsning framför mig. Att veta vad Andreas gått igenom för att komma dit han är idag, och att det alltid kommer tillbaks till en sak: Tro på dig själv! Om man ska lyssna på all skit alla snackar angående vilka val man gör kommer man inte långt. så det viktigaste är bara att gå sin egen väg. Vilket Andreas gjorde, and look were it took him.

så, färdigpredikat för idag.
Jag funderar på vart fan all den här snön kommer ifrån! Pappa har gått runt och svurit för sig själv hela dagen och nu är han ute och skottar snö. Det är sjukt. och det fortsätter bara att ösa ner. Jag håller med en talare på facebook: "Funderar på att hyra en dykardräkt med gastub och hela skiten för att sedan ta en dyktur i all snö som har kommit, verkar ju inte allt för omöjligt!"

                          playing: Marilyn Manson - In the shadow of the valley of death 

                                                                                                                  dream.

And all those shadows there filled up with doubt


Jag har nu sett Zombieland tre decennier efter alla andra,
and hey, it was kinda' awesome. Istället för att skita ner sig var man i ett lugn och skrattade sig igenom filmen. Jag fick stor lust till att leva i ett zombieland, minus alla zombies, för att kunna springa runt i alla kändisars hus i beverly hills och plocka på sig mat for free i övergivna affärer. Ja, tänk er själva att t.ex. våldgästa Anna Ankas hus, döda zombieankan med lättnad och sedan springa runt och utforska huset, chilla lite i poolen, glida på alla öppna ytor, hoppa i alla sängar osv. not bad at all.

Nu ska jag se på Riverside. som är så helvetes dåligt så man vill gråta, men jag ska ändå se det(vilket betyder..?). måste tillägga att Jonas Banes försök till att någonsin lyckas att inte garva ihjäl sig i en scen där han ska gråta och visa sorg nästan är ännu sämre än själva serien och kvaliten isig, haha. Just därför tycker jag att ni också ska se det. men all kärlek till jonas, jaja.

visst får man en stor lust till att käka glitter?


                                                                                                                >bruden


We're underdosed and we're ready to fall


Det här måste vara en av dom mest klockrena scenerna i Tomten är far till alla barnen. HAHAH fan vad jag garvar! Förutom att man garvar sig igenom hela filmen, garvar man ju så att att tårarna sprutar just under den här scenen, och när Gunnar häller i sig sin grogg och när Janne spöar tomejäveln. Den här filmen är ett måste runt jul. jag ser mycket hellre den här istället för Kalle Anka där man mest försöker krysta fram ett skratt fast man är döless.

Jag känner mig riktigt seg i dessa juletider. känns bara som att jag äter och sover. men what the hell, I'm happy. Det känns som att alla klagar på mina sovtider dock, haha! men det har dom nog all rätt till,

Idag spelas min gud, 

                               playing: Marilyn Manson - Running to the edge of the world


How I regret we shared fruit from the forbidden tree


Jag tror aldrig jag kommer bli hungrig igen,
är fortfarande mätt sen igår
känns det som. but that's christmas, right? Jag sitter och sneglar på mina julklappar lite då och då. särskilt backyard babies-boxen, ni ska bara veta vad underbar den är. Jag längtar så sjukt tills jag ska sätta mig och se dvd:n. Bilderna i boxen är helt underbara. angående dvdn så är jag en såndär som måste vänta på rätt tillfälle, haha.

På tal om ingenting så sitter jag faktiskt och snackar med Nathan.
i sonic syndicate, ja. Vi har snackat lite julklappar, han gillade sina nya skor och sin flaska Jack Daniel's som han alltid får, haha. alltid lika skön. Jag frågade när nästa album kommer, han skrev att dom siktar på april-mars nästa år. Fan vad taggad jag är över det nya albumet! nu när man hört Nathans röstkvalite och lite av det nya materialet finns det ju ingen tvivel om att det kommer bli grymt. Jag drömde faktiskt om Nathan inatt, otippat att han skulle skriva till mig idag då, haha. nu frågar han om jag vill joina på "glug" och batman, finns väl liksom ingen tvekan på vad mitt svar är! synd att han är i england bara,

dom flesta av er är inte närvarande idag, så jag säger tack och hej för idag.

pretty awsome:


                                                                                                              

Them XX!

Hey guys!
Hoppas ni hade det förjävla bra igår, för det hade jag.
Jag tror dock att jag åt liiite för mycket eftersom jag vaknade och mådde akut illa inatt och fick springa till toan. Men jag klarade mig från att spy och drack lite samarin innan jag kunde somna om igen och nu mår jag bättre än aldrig förr. och ändå är hela huset fullt med julmat och godis och nötter och jag vetifan. det kommer nog aldrig ta slut.

Jag blev väldigt nöjd med klapparna också. Jag kan ju ta det lite snabbt, jag fick Backyard Babies-boxen, Slash boken, Guns N' Roses boken, fake-eyelashes med tillbehör, House of Metal 2-dagarsbiljett, senaste Harry Potter, Twilight, Prison Break s.3, sängkläder, Andreas Carlssons "live to win", ipodladdare, två linnen, tights, Guitar Hero greatest hits och 2000:- . Jag tror det i stort sätt var allt! pretty awesome för en nörd som mig.


God jul på er nu för fan!

Ha det så jävla bra nu!


Phony people come to pray


Sebastian Bach, vilken jävla dröm!
Ännu en av 123456543 anledningar till att man skulle ha existerat på 80-talet.
Och plötsligt slog det mig, mitt i allt drömmande och mr. bach, det är fan julafton imorgon! på riktigt! varför känner jag noll julkänsla? imorgon när man slår upp ögonen kommer det vara julafton och hur mycket man än gräver efter det där pirret så finns det inte. tycker det är sorgligt att man slutat känna något.


Men jag ska ta på mig tomteluvan och försöka få lite julkänsla, helt död kan den ju inte vara! jag är bara lite lat för att söka efter den just nu. imorgon får man ju öppna den där paradise-asken som pappa satt lås på också. Men borde det inte vara en Aladdin ask? FAN, NÄ, det är förstört. alltihop.Get a new identity


Johanna har smittat mig med Guns N' Roses,
så det är vad som hörs ur högtalarna just nu. Annars så försöker jag varva ner och bara njuta. det går dock inte så bra, pappa hittade mig just under granen där jag låg och kände på vad jag tror är backyard babies-boxen. "GE FAN I ATT KÄNNA PÅ JULKLAPPARNA!" skrek han, hahaha! blev fan skrämd till döds.

Aerime tipsade mig även om ett grymt band, Wolf< dom var riktigt jävla feta, kolla in dom. justja, vi ska förövrigt skjuta fjortisbloggarna och ta över tronen ourselves, så vi kan tjäna lite pengar och leva without limits när vi intar stockholm efter gymnasiet. känns som en bra plan

Vänta... det var något mer jag skulle skriva. vad fan var det... ja... vänta... justdet! JAG FYLLER 18 OM 17 DAGAR! haha suck it in and bite the fucking bullet. folk blir arga på mig när jag nämner det, undra varför?


Kent's Hjärta är musiksatt till denna film som uppmärksammar sorgen med att hundratals svenskar försvinner varje år. vad jag förstår så har även detta blivit musikvideon till Hjärta.


sanibo answersVilken är den första sidan du går in på när du går in på internet?
Min startsida är blogg.se, men om man bortser från den så går jag in på någon av favoritbloggarna det första jag gör. ingen speciell ordning

favoritklädplagg?
mina svarta strumpor?

röker du?
Nej, det är så jävla vidrigt. men ändå infinner sig en cigg i handen varje gång det är fest, måste vara någon som stoppar dit den, haha. jag feströker bara. tycker det är vidrigt när folk röker dagligen, överhuvud taget också. bara lukten liksom. så onödigt att man ens gör det.

vad använder du för smink, basen och så?
ja en vanlig dag blir det väl concealer, pulverfondation, mascara och eyeliner. fyller i ögonbrynen också

favoritcitat?
"I'm kinda fierce, and I'm kinda a celebrity in my own head." - Christian Siriano

favoritband of all time?
oh shut up

kan du inte lägga upp lite spotifylistor?
Jo förfan! dock var det faktiskt ett tag sen jag själv orkade göra någon lista, men här är några (länkade):
Heavenly metal 
Emils Lista
Meijer's

vilka bloggar läser du dagligen?
länkat: Johanna, Aerime, Lisa, Jessi, Grimgoth, Anna, Shelley, RoxyPelle, Amy, Cat, Nathan, DBA-johan, Avarquare, Jessica. jag måste även skänka en tanke till my dear Sofia, som gett upp bloggen lite pga att hon har så fullt upp med sitt fierca liv. Hoppas jag bidrog med lite grym läsning nu!

bästa konserten du vart på?
Åhfan.. jag vet inte. kanske Mustasch 2008 då Ralf sprang ner från scenen och hånglade upp mig? haha nej, inget har slått Manson 2007 än. men jag har en känsla av att något kommer slå det till sommaren, eller vad tror ni?

drömresmål?

L.A. tack!

vilken är den bästa festlåten?
Något med Mötley helt klart! dom åker på direkt det är fest med mig och Tove iallafall

vilken är den bästa depplåten?
Marilyn Manson - Running to the edge of the world. Bullet for my valentine - Road to nowhere. Avenged Sevenfold - Dear God. 

vilken är den bästa kentlåten? ;)
haha Anna din jävel... helt jävla omöjlig och det vet du ;)

vilka är dina fem favoritbloggar och varför?
Vi har ju tidigare varit inne på de bloggar jag läser dagligen. Om jag ska välja fem favoriter av dom, vilket jag helst inte vill, blir det: Aerime, Lisa, Johanna, Pelle och Grimgoth.

kan du inte göra videoblogg?
NEJ? haha jo, kanske dags för det snart? kan bara tänka mig hur nyfikna ni är på mig in action. Jag ska försöka göra en, ni har mitt ord. jag lovar att den kommer någongång nästa år... hehe.

are you bisexual?
No, I'm not. but I wanna try you ;) öppen för förslag,

Vilket/vilka band är närmast Sanibo's hjärta? ;)
mitt musikhjärta är så stort!

Vars fick du smeknamnet Sanibo ifrån?
jag borde inte gå in på hur smeknamnet sanibo verkligen uppstod, haha. men det uppstod kort sagt från en person som gav mig smeknamnet sänibo utifrån andra smeknamn som t.ex. sän. frågar mig själv varför jag ens använder mig, ger mig dåliga vibbar ibland. hur som helst så blev det sanibo pga att Ä inte får användas på internetadresser and sanibo it is.

Om jag säger fiercé, vad säger du då?
sanibo

När FAN ska du pierca septum?!!
Det går i vågor för mig det där, ena dagen vill jag pierca medans jag andra dagen inte alls känner för det. men det är planerat att ske dom närmaste dagarna, och om jag gör kommer det som en surprise på bloggen, be aware!

det kommer en del 3 också,

You should have never trusted Hollywood


                                                                                            stam, david, mckenzie

Förutom att hjulet snurrar och hamstern är död, osten har halkat av kexet och det inte är skottat ända fram så är ytterligare en sak konstaterad: Man blir självmordsbenägen av den här julstressen! Haha det känns inte som att jag lever. jag slog in julklappar klockan 03:00 igår som gick åt helvete, och efter det tog jag en dusch och sen kom jag på att jag var förjävla hungrig för att jag inte hunnit äta något alls, jag tryckte i mig en mandarin och deckade till ett prison break avsnitt tjugo i fem. sen blev jag uppdragen vid ett idag för att sedan sliten som aldrig förr börja handla ännu mer jävla julskit. LESS är man,

Men vafan, happy faces nu! Jag har kikat lite under granen och jag ser nog att det ligger en backyard babies-box där, hehe. Jag är ju inte göralös ikväll heller eftersom jag ska fotsätta svara på era frågor, perfect.

                                                                             playing: Iron Maiden - Prowler


och saknar sthlm. där jag slitet lekte lite med septum också. vad hände med det egentligen? ja det får ni svar på snart.

sanibo answersVilka festivaler och konserter har du tänkt att åka på 2010?

Om vi bara snackar sommaren 2010: just nu har jag biljetter till Sonisphere och Kiss. jag känner också att jag måste sticka på en riktigt festival med camping, och då lutar det mot peace & love. Så mest troligt blir det Sonisphere, Kiss, Peace & Love och Piteå Dansar och Ler. TAGGARÅ

Skulle du ha en trekant med Axl Rose och Duff Mckagan om du fick chansen? ;) Mahahah
Hahahah! Skulle jag ha en trekant med Axl och Duff in the 80's? JA!! Skulle jag ha en trekant med Axl och Duff nu? Alltså jag vet fan inte.

favorit superhjälte?

Men jag är ju sämst på superhjältar. får jag välja en egen superhjälte? då väljer jag Christian Siriano.

ett bra popband du kanske lyssnar på i smyg? ;)
Backstreet Boys (L), haha nej. jag vet faktiskt inte. Kanske Neverstore och Melody Club då, men dom lyssnar jag inte på i smyg.

bloggidol?
Så jävla svårt! har många bloggidoler, men största priset går väl till... dadadam: AERIME!< även fast bruden suger på att uppdatera. smisk ska hon ha,

skall vi rocka rövarna av oss på p&l i sommar eller? :D:D
JA DET SKA VI ROXY! :D

din största dröm?
vad ni är bra på riktigt dryga och svåra frågor! haha nejdå. jag vet inte, största drömmen är väl att få jobba med musiken på ett eller annat sätt. det som står mig närmast hjärtat,

om du fick välja, vilket band/vilken artist skulle du helst vela spendera en natt med? ;)
fan vad omöjligt! om vi säger såhär, band: Mötley Crüe, person: Brian Warner aka Marilyn Manson. 

Vilket band var det första du såg live?
Den där fick jag tänka väldigt länge på. mitt minne är dökött, kommer inte ihåg alla meningslösa band och artister jag har sett. Men första riktigt stora konsert var nog Manson 2007. Innan det var det nog bara svenska band och skit.

varför bloggar du? vad fick att börja med andra ord? :)
Jag bloggar självklart för att det är roligt, annars hade jag inte haft orken. det är roligt att bli uppmärksammad för det man skriver om och det öppnas ganska många möjligheter. Jag började blogga för att en kompis föreslog att jag skulle göra det och för att det lockade. jag trodde väl att jag skulle bli en rich bitch eller något, haha.

Vad önskar du dig i julklapp?
Högst upp på önskelistan iår står House of Metal-biljett och Backyard Babies-boxen! även True Blood s.1, Slash's bok, pengar och massa annan skit som jag skulle dö utan.

Den snyggaste bilden du sett? (skulle va kul att se vilken det är också)
Oh, den var jobbig! det finns ju så sjukt många snygga bilder, den där är nästan omöjlig. Men jag kan lista några favoriter som jag har på datorn: 
10 snabba by Amy:
Pizza eller Pasta i en vecka i sträck?
Pizza?!

Vilken färg har du på tandborsten?
den är... gul och blå! schweden in my heart

Har du tältat på en gata någon gång?
Haha nej, hur fan skulle det gå till? sätta tältpinnarna i asfalten eller?

Har du sovit under stjärnor någon gång?
Jag har säkert deckat under stjärnorna någongång

ICA eller COOP?
skiter i vilket,

Kaffe eller Te?
Cappuccino!

Julafton eller födelsedag?
Julafton,

Vad är det bästa du vet och varför?
Det är Amy Berglund för att hon är så fierce

Gillar du att bada?
Haha nej, jag hatar att bada

Vilket är det bästa stället du varit till utomlands?
Mina nära och kära har dragit med mig till Grekland 9 gånger så kan jag välja något annat eller? haha,

When you work all day, you gotta Uh! all night


Hey guys,
jesus. jag känns som att jag ska svimma vilken sekund som helst. Jag har inte haft en lugn stund idag och det är inte förrens nu jag hunnit sätta mig vid datorn. Jag och tjejerna har sprungit runt som galningar för att hitta dom här jävla julklapparna som inte finns någonstans. vi förstår oss inte på folk som älskar att handla julklappar, vi hatar det, haha. Kiss skiva var på köpet slutsålt överallt också, jävla skit. Men... nu är julklapparna fixade. sköönt

Bara jag som har svårt att fatta att det är julafton om tre dagar? helt overkligt. om jag inte ska fortsätta yra omkring ikväll så ska jag sätta mig ner och svara på alla era frågor. Haha, dom är jävligt bra! längtar tills jag ska svara på dom. Annars får ni hålla er tills imorgon helt enkelt. Fortsätt ställa frågor!

"Gud vad bra det känns... nä alltså GUD vad bra det känns... åh vad bra det känns.."
- Angel idag när hon höll i Kiss-biljetterna

Today's
Nya videon till Slipknot's Snuff. jag älskar den, jag älskar Corey utan mask.

"Frågestund"

konstaterat: Anna Ankas jul> Hjulet snurrar, men hamstern är död.

Nu kör vi igång med en jävla frågestund här! bara för att sanibo herself har tråkigt och behöver något att göra. Fråga en massa onödiga frågor nu som jag kan svara på sen. Det kanske är skitmycket ni vill veta om mig, det är det säkert. låt det flöda, va anonyma, va vafan ni vill bara ni lämnar en fråga.


I hope you drown in your river of tears


Fan vad less jag är!
Jag har kutat runt på stan och försökt hitta julklappar. men det är konstaterat, det är omöjligt. jag skulle typ ha köpt alla julklappar i början av november när jag var i stockholm. Well, ska ändå in och shoppa med brudarna imorgon så jag kan väl fortfarande andas lugnt.

and it's fucking sunday today, ingen skola imorgon! det är nästan så att jag släpper lite glädjetårar. Jag läste också att Kent kommer till PDOL nästa år, fan vad lyckligt! så om jag sticker på peace&love blir det Kent x2 2010 och jag slipper deppa över att jag missar deras konserter i vinter. självklart är det en helt annan känsla, men bättre än inget, right.

drar igång en frågestund senare. be aware.

today's music:

Self-righteousness is wearing thin


                                                                          Bandit Metalizers @ Harry B James!
fuck fuck fuck vad länge jag sov idag!
Men egentligen, varför har jag ångest? har fan tre veckor på mig och inte sova bort "dyrbar" tid, haha. Man kan snacka om att jag var sliten igår, tackade nej till hårdrock och öl och blev kallad världens tråkigaste person alive. men jag var riktigt död. Hade en jävligt underbar dröm som var väääldigt jobbig att vakna upp från också.  Ska försöka att inte tänka på den och komma i ngn jävla svacka.

But hey, I'm happy. funderar på om jag borde ha en frågestund eller något, eftersom jag har så mycket att göra. hrm. jag som skulle hetsshoppa lite julklappar idag, det gick ju som det gick.

Jag vet att många blev nyfikna på Backstreet Boys killarna.
and you know what? It's on youtube! haha så stört underbart,

Is death the only release?


Alltså det går inte beskriva med ord hur sjukt skönt det känns med JULLOV!
Tre veckor långt denna gång dessutom, så behövligt! Vi hade en snabb samling med klassen och sjöng lite julsång med våra vackra stämmor innan vi sprang till aulan. Jag tycker fan att det är riktigt nice att sitta i aulan och kolla på alla uppträdanden. särskilt eftersom vissa som går musikinriktningen har så grym musiksmak! Ni som inte var där missade årets snyggaste; backstreet boys, haha! så stört klockrent så jag dog. Jag förväntade mig något grymt i rockeranda när jag såg vilka som stod på scen, istället blev otippat backstreet boys. snyggaste showen jag sett!

Men nu... ska jag njuta som fan av helg och lov och allt vad det nu är.
Två nya band är även klara för House of Metal 2010, Helltrain och Necrophobic. Och Ozzy Osbourne har avslöjat ny albumtitel; Soul Sucka! it's to be released in June next year. and guys, checka Cat Casinos nya blogg<.

                                                            music: [ At The Gates - Blinded by fear ]

Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline


Får jag tönta mig lite och säga att jag ska träffa Erik och Calle den 28:e december? dom kommer nämligen till umeå. det är en självklarhet att jag kommer vara närvarande! haha.  ska bli bff med båda två, 

Jag vet att dom flesta hade problem med att komma in på min blogg igår, det märktes ganska hårt på statistiken också. Jag undrade vad fan som hade hänt, om vissa helt plötsligt bestämt sig för att sluta läsa. Men då fick jag veta att alla som har reklam från bubbleroom hade problem, så nu är reklamen borttagen tills vidare. satan vad sur jag var, haha! kastade nästan datorn i väggen för att jag själv inte kunde komma in på bloggen.

Kiss biljetterna är nu beställa och jag kan bocka av Kiss och Sonisphere för sommaren 2010! men... jag ska genast lämna sommarsnacket eftersom jag bara blir deprimerad. det var 18 fucking minus här och jag trodde seriöst att jag skulle svimma av kylan. Idag var det sista skoldagen på 3 veckor och det är jag jävligt lycklig över. (tack för skjutsen rasmus!).

>Nu ska ni checka Aerime< och Astrid< för resension, video och bilder av
Alice Cooper @ lisebergshallen i måndags!

                                                                                                           Rockfoto.nu

One pull of the trigger is all you're gonna get


                                                                                                                       bröl.
faaa-aaan vad kallt det är ute!
jag trodde inte att mina fötter skulle vakna upp ur sin koma. vafan, måste man klä på sig ännu mer?! haha. Well, idag var jag tröttare än någonsin och kände att bli skjuten skulle vara less painful än att behöva lyfta på ögonlocken. Jag har även jag gått runt i blöja halva dagen, ni får gärna fråga varför. men ni kanske inte är så förvånade.

det var "julbord" på skolan idag, folk börjar andas ut, det är två fucking dagar kvar tills vi får springa från skolan och slipper se den på tre veckor - men ändå har vi skolarbete kvar! det hänger inte ihop. Det är nu vi borde ligga på en hängmatta och matas med vindruvor. En inlämning och ett prov imorgon, så jag måste väl ligga i ända in i det sista då. önska mig lycka till eller ge fan i det.

                                                                                    > Kiss - Russian Roulette


You're just another star that's burnt out to quickly


Såg det här klippet på freddes blogg, fan vad gött!

Men nu är fan vintern här på riktigt! det har snöat nonstop hela dagen och i morse fick jag ploga mig fram med fötterna till bussen. Jag hatar snö! Men en julafton utan snö hade väl varit trist, så tur att den kom en vecka innan och inte 4 veckor. Jag börjar inse att det föralltid är över med skinnjackan ett tag nu, så länge det inte var snö kändes det okej att slänga på sig den ibland. Jag hade dock ingen känsel i fötterna, en vinter i converse har man väl överlevt men snart drar jag på mig ett par dr.martens.

Jag fick ett ryck och städade mitt rum när jag kom hem också. känns jävligt skönt att inte trampa på kläder och skit vart man än går. det känns inte lika förpestat med andra ord. Läste att Alice Cooper fick bra för sin spelning @ lisebergshallen igår. inte för sången, utan scenframträdanet, dom påstår att han gjorde bättre ifrån sig än sin "yngre kollega" marilyn manson. Haha, yea? om man tänker på mansons senaste performances så kan det nog stämma. shape up Brian
Nu väntar jag på en update från käraste Aerime Crusher!!


Hardcore Superstar @ KB. Rockspot.seTroubles will come and they will pass


Am I alive? It sure doesn't feel like that, "Are we alive, 'cause I heard a rumour"
Jag somnade nyss i soffan utan förvarning och trodde det var mitt i natten när mamma skrek på mig, haha. senaste Close-up ligger här brevid mig och jag tror att det ända som återstår för mig idag är att slänga mig i sängen och läsa lite om in flames och dark tranquility innan jag intar min skönhetssömn.

Robban Becirovic, chefredaktör på close-up, skrev förresten om hur det var när man ville dela med sig av musiken förr i tiden. då det inte fanns tillgångar som fildelning osv. Då var det Tapetrading som gällde, man skickade kassettband till varandra för att dela med sig av den musik man gillade. banden skickades runt över hela världen och det var på så sätt som Europa fick nys om band som t.ex. Metallica och Slayer. Han skriver att nutidens system självklart är snabbt och bekvämt, men att det inte slår känslan som när man väntade på ett paket från New York med massa grym musik.

Jag kan tänka mig den lyckan när man väntat på bandet och äntligen får det. nu behöver vi bara slå lite på tagenterna och vi får det vi vill ha. Men jag klagar inte, synd att känslan med det mesta försvinner bara.

sleep tight
detta är helt underbart:


You've got to watch them - Be quick or be dead!


MYYYYS!
Nu är jag så jävla redo för 7 augusti!
det var allt jag kunde tänka på igår.  jag glömde dock bort att jag måste överleva en hel vårtermin innan sommaren ens kommer. det högg till lite, haha. Men med en grym sommar framför sig blir det lite lättare kanske. vilket jag kommer att ha!

Idag har vi dansat pardans med randoms och gjort matteprov. lät väl förjävla roligt? Haha, dansandet kunde man iaf skratta åt. men matteprovet vill man nog mest gråta över. I veckan har jag tre prov och en inlämning, undrar ni om jag hamnar på psyket snart? JAG ÄR REDAN DÄR! 

                                                                           > Lamb of God - Fake Messiah

Hypnotizing power crushing all that cower


                                                                                       Nikki Sixx december 2009

Sunday,
Söndagar borde vara sköna och det borde inte finnas några måsten. jag hatar söndagar men det är ju ändå det som är det sköna med dom. Min söndag är dock förstörd, för imorgon har jag omprov i matte och pallar fan inte få ig igen. och den risken, my friends, är väldigt stor. så jag ska snart begrava mig i x och y. lovely.

Jag fick en kommentar om Taste of Chaos igår, att jag inte hade missat något och att det var en uttjatad setlist. Det kändes ju det bra, haha, även fast jag själv tycker att jag missade något eftersom många säger att det var grymt. Men jag fick även veta att In Flames nästa skiva kommer 2011! Det kom som en stor lättnad. Vi får vänta ett tag, men det är de värt. jag trodde att det skulle dröja mycket längre. Nu vilar dom ett tag och det tycker jag att dom förtjänar efter två år av turnerande.

Bilder, Taste of Chaos 2009

Rockspot photos by Linus Pettersson + rockfoto.nu


I just want to see your blood


Fyfan vad underbart det var när Eriks stämma fyllde globen och det stod klart att han var vinnaren av Idol 2010. Calle gjorde sina två första låtar bättre, man märkte att Eriks nervositet tog över, han såg helt knäckt ut. men när det sedan stod mellan vinnarlåten var det ingen tvekan om vem som gjorde den bäst, då visste man att Erik skulle ta hem det och det kändes så rätt! Både Calle och Erik är vinnare för mig, dom är så grymma båda två. men vinsten var skriven Erik, så är det. Calle tog det förjävla bra, bättre än vad Erik hade gjort.

Men något jag störde mig så sjukt mycket på var Eriks flickvän. Jag tycker det var riktigt jävligt gjort av henne att bara stå där och ta för sig av Eriks moment. vilken jävla brud alltså. snacka om att förstöra stämningen.

Idag känner jag mig bakis utan anledning och Maiden dunkar i hela huset
. ljuvt. jag har även överflöd av slem i halsen och kan knappt andas. haha, fan vad miserable att jag delar med mig av det. Nu ska jag fortsätta vara miserable. tack och hej,

glöm inte måndag 10:00!

 

But my smile, still, stays on

1. STORT JÄVLA GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL ESTER MY DEAR!
+ Happy Birthday till Nikki Sixx också!


2. jag har nyss tryckt i mig en kebabpizza, och den här gången kan jag inte ens skylla på mormor, haha. mest av allt vill jag lägga mig i soffan och sova lite, men så kul ska jag inte ha. Det blir en lugn helg i helgen, jag har köpt upp pappas pengar på chips, nötter och godis. fan vad jag ska svulla,

Lite taggat med idolfinal ikväll? det kommer att bli jävligt bra! Erik och Calles grymma röster kommer fylla globen och ge oss rysningar in i benmärgen! Personligen så tycker jag att Erik ska vinna, även fast jag älskar Calle. Det är så sjukt att två av mina favoriter från första början nu är i final! Kommer ni ihåg mitt inlägg just när Idol hade kickat i gång? kolla här<

Ikväll är det Taste of Chaos med In Flames, Killswitch Engage och Dead by April på Hovet i stockholm. Jag sörjer mer än hårt att jag inte kan vara närvarande. särskilt när In Flames sagt att det är den sista chansen att se dom på väldigt länge. puh...


Baby, the way you walk it talk it


                                                                                                        däckad sanibo

Jag är sliten och det mesta suger. men jag är ändå så jävla glad! Satan vad sommaren 2010 kommer att bli bra, aldrig har min sommar varit så fylld med grym musik som nästa sommar kommer att bli! Vilket är fullt jävla behövligt för mig som har det behovet. Man vågade aldrig hoppas på att se Mötley Crüe två fucking år i rad! det fanns inte i tankarna, och nu blir det bättre än någonsin.


Yes. och Imorgon kommer helgen och räddar oss, känns inte helt dumt det heller. nu jag ska stänga datorn ett tag och hämta en kladdkaka och kolla på paradise hotel. oh, parcermoni tonight. haha, så tragiskt att jag ser det. men oj så underhållande! Jag och Amy for paradise hotel!

Robin Sjunnesson (sonic syndicate) hälsade och frågade idag om det var jag som hade tagit dom grymma bilderna på dom i umeå. man kan ju inte bli annat än jävligt glad! Nathan har snackat, haha.

                                                                     >Mötley Crüe - Hell on high heels


Sonisphere, sonisphere, sonisphere!


JAG TROR JAG FUCKING DÖR!!!!!!!!!

Iron Maiden, Mötley Crüe, Heaven & Hell, Alice Cooper och Slayer TILL STOCKHOLM! Jag är fan tårögd. det här är så underbart och det finns ingen tvekan om vart jag kommer befinna mig den 7 augusti. SES VI?

+ Kent till peace & love. men vad tror ni om p&l i sommar? nja, är tveksam. släpper dom inte en bomb snart får dom dissen.

 


Wait for it... wait for it...Nu är det klart!
Iron Maiden to headline Sonisphere Festival 2010!!! Så stööört jävla nice så jag pissar ner mig! hoppas som fan att dom kommer förbi sverige nu bara! Sonisphere kommer dessutom att ta plats i Stockholm i sverige nästa år och inte i Hultsfred. Det känns mycket bättre för mig, så det blir garanterat sonisphere och lite ändringar i festivalschemat!

Annars så sitter jag och häller i mig en cappuccino och irriterar mig över småsaker. snart måste jag även inta skolans värld. Jag såg till min lycka nyss >Bullet TV - studio update!< Yes. äntligen en update från Bullet For My Valentine i studion! Deras sköna UK-röster fyller mig direkt med lycka och allt känns bara positivt och bra inför skivsläppet. Nu när även Matt erkänt att Scream Aim Fire kunde ha blivit bättre, då tror jag vi kan förvänta oss en grym skiva i Poison anda!

Backyard Babies @ Nyhetsmorgon igår:


Your day is sorrow and madness


Fan, jag har skitit i bloggen ganska hårt idag
Skolan äter upp mig inifrån, likaså min trötthet. Just nu håller jag på att skriva ett arbete om utvecklingspsykolgi, ja ni hör ju hur roligt det låter. Kiss fyller mitt rum och jag njuter fullt ut. Jag ser framför mig när jag står på stadion i sommar med Kiss på scenen och ögonen fylls med tårar för att det är så jävla mäktigt!

Det goda idag är väl att chokladkalendern är återfunnen och jag sitter och trycker i mig choklad för 5 dagar. har även tryckt i mig lite kladdkaka till desperate housewives, som för övrigt var helt sjuk idag! Jag tror jag fick hjärtsvikt av det här avsnittet. 

Nu väntar sweden rock och ipoden.

check this out.
Redlight Attraction supporting House of Lords @ Harry B James

Should it all come crashing down around me


Hittade en... eh väldigt fin bild från stockholm. ena mitt öga är alltid fuckat. why me?

Den här måndagen var ju förjävla tråkig måste jag säga
,
Jag har mest halvdött hela dagen, sliten som få. Engel hörs ur högtalarna och jag kikar runt på tradera och läser de få grymma bloggarna jag dyrkar.

Jag sörjer att min chokladkalender har ramlat bakom byrån. och jag är alldeles för lat för att orka styra undan den och gräva fram kalendern, så den lär väl ligga där tills jag flyttar. Jag läste förresten lite exciting news om Sonisphere 2010, Iron Maiden kan vara ett av de band som headlinar nästa års sonisphere festival! Sonisphere skrev tidigare idag att dom ska avslöja något stort klockan sex på onsdag, och går man in på Maidens hemsida står det att dom ska göra exakt samma sak vid samma tidpunkt. Så nog känns det ganska säkert. Fan vad fett!


Loving every bite with delight                                                                               Grr! dom skulle sitta bra på mig
Monday it is.
Jag hasade mig upp vid elva eftersom vi dagen till ära började 13:10. mitt busskort var slut, jag fick en utskällning av busschauffören, jag såg film på filmkunskapen och somnade till lite då och då och sen skrev jag prov och nu är jag hemma igen. Underbart? sisådär,

Jag sitter och kollar på lite bilder från Ace Frehleys gig i västerås i helgen. Såg ni honom på Robins? Haha så jävla skön snubbe alltså, han satt mest och garvade åt sig själv. robin spillde också julmust över hela studion, det var vackert.

Jag sitter även och läser angående rykterna om att Manson skulle ha blivit droppad av sitt skivbolag Interscope. Men rykterna är tydligen falska, Manson ska istället ha lämnat skivbolaget själv för att dom censurerar allt han gör. Tacka gud för det säger jag, han har ju klagat på det och jag förstår att det stör honom. Han ska även ha sagt att det är en ny skiva på påväg och att den är "very badass". Det här känns jävligt lovande!


Läs reportaget med manson i YRB magazine här<

Sunday


Hey guys,

Jag hann inte uppdatera igår, fick väldigt ont om tid. det svider att vara tidsoptimist haha. Jag stack till stan, drack två festisar, ordnade lite saker, sen hem och sen kom brudarna och vi taggade med grym musik! Jag hamnade på något skitställe och försökte styra upp med bra musik men dom skrek till och bytte till Akon's "sexy bitch" istället. Det mest komiska var ju killen som kom fram till mig och sa att han "faktiskt var hårdrockare" men den musiken inte funkade på fest. hahah. Jag slapp undan det stället iaf och träffade lite skönt folk. bl.a. en kille som såg precis ut som Matt Tuck!

Nu ska mamma dra med mig på stan för att hitta lite julklappar och jag ska väl förhoppningsvis hitta några skor. mina hänger i trasor snart.


Run to Globen!


Det här är ju fan helt otroligt!
Jag hoppade upp i taket av lycka när Calle gick vidare först av alla! Jag har hoppats på Calle och Erik i final sedan Hocker åkte ut men jag trodde aldrig att jag skulle få som jag ville. Men se på fan! Jag är så sjukt jävla lycklig över det här, Dom två bästa i final! helt ofattbart bra. det här kommer bli den bästa finalen i idol någonsin! I'm in love. För aldrig har två finalister varit såhär bra!

Well, jag ska inte sitta här och slöa. det har jag redan gjort den senaste timmen jag varit uppe. Jag ska klä på mig och sticka ner på stan och möta girlsen och fixa lite grejer. Ha en bra dag!

> Mötley Crüe - Red Hot 


I'm like a junkie without an addictionIT'S FRIDAY!
och jag skulle inte banga att joina grabbarna på bilden ovan. vi skulle nog ha det förjävla mysigt vi. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att min vardagsstress ska lägga sig så jag kan njuta av den efterlängtade helgen. jag inviger helgen med pizza! ...mormor är här och skriker efter pizza, och vad gör man inte för sin mormor liksom?

Ikväll ska jag mysa ner mig med en chipspåse och totalnjuta och invänta rysningarna som kommer vara väldigt uppenbara när Calle för andra gången ska köra hans auditionsuccé Walking in Memphis och Erik ska sjunga skiten ur oss med Iron Maidens Run to the hills! Ja, det här kan väl bara bli förjävla bra eller förjävla dåligt. Jag hoppas att Tove får ta sitt pack och sticka hem till umeå igen, för i idol har hon inget att göra.

Men till något bättre, Avenged Sevenfold. dom är en sån jävla kärlek för mig. nu får dom ta och komma till sverige nästa år i saband med det nysläppa albumet!

Bandsläpp! Sweden Rock & Metal Town


Mitt musikhjärta pumpar som fan just nu.
Rammstein till Metal Town och W.A.S.P. till sweden rock! fyfan vad gött! Det blir nog inget sweden rock, så lika bra att släppa en tår, ta smärtan och gå vidare. även fast W.A.S.P och sweden rock hade varit ett självklart val. Men jag har missat värre, så jag överlever. Tills vidare så inväntar jag fler bandsläpp, men det ser ut som att det blir Kiss, Metal Town, Peace & Love och PDOL för min del i sommar. Fan vad underbart det känns nu när bandsläppen snart börjar komma igång på riktigt!

det är Sabaton, Nile, Finntroll och Cynic som joinar Rammstein på Metal Town hittills och Sweden Rock släpper ytterligare ett band imorgon. Men det är inte det ända roliga idag! Minns ni videon på Santas of Death Metal som jag visade i söndags? Dom är nu Aftonbladet Redaktionens favoritklipp och är uppe i över 5000 views, so fucking awesome! Jag visste väl att dom inte skulle komma unfamous ut ur det här ;). Dom vill dock fortfarande vara anonyma.

psst: ETT STORT FETT GRATTIS TILL FIERCE >AMY< SOM FYLLER ÅR IDAG!I've been stoned and I've been gone


Jag måste bara visa vilka sjukt snygga kompisar jag har, >nelle< och macce!


Jag är på topphumör och datorn är virusfri!

Jag antar att det var alla era böner som gjorde det möjligt. en systemåterställning och den blev sig själv igen, min älskling. Nu ligger det några fina engelskaglosor här och väntar på mig istället. om jag nämner orden vampire, tribe, immortal, scent och twilight, vad tänker ni på då? ja, förmodligen twilight. våran lärare verkar ha fått någon slags twilightfeber.

Nu är det även klart att Backyard Babies och Crashdïet ska spela på Radio Bandit Party på Sticky Fingers den 11/12! Ja ännu en gång svider det till och man påminns om vart man är bosatt. hade man bott i hufvudstaden eller goa göteborg hade detta inte varit något problem alls.

pics by Gustav himself:


virus, virus, oh dear virus


Hey guys,
Just nu sitter jag med gråten i halsen och försöker få bort ett virus som håller på att ta över min dator, haha. Jag skulle göra dagens goda gärning igår och ladda ner en låt till amy, men det slutade såklart bara dåligt. aldrig hjälpa amy igen säger jag bara. snälla be för min dator

Vi började dagen med avslappning på idrotten med kudde och täcke på golvet. fan vilken pain det var att ta sig upp och gå på nästa lektion efter det, haha. Det har ju varit mörkt som natten mest hela dagen, vill man annat än sova? ... Ni får ursäkta för ett pissigt inlägg, men jag sitter vi världshistoriens sämsta dator.Men något roligt i mörkertiderna: Nu är Bandit Rock Awards igång igen! Biljetter är redan ute och rockfesten är den 29 januari på Tyrol i stockholm.

Nominerade:
Bästa svenska
Grupp/Artist: Dead by April, Mustasch, Corroded, Deathstars, Hardcore Superstar, Sonic Syndicate, Raised Fist, Takida.
Album: Raised Fist, Mustasch, Sparzanza, Takida, Hardcore Superstar, Katatonia, Dead by April, Corroded.
Live-akt: In Flames, Engel, Raised Fist, Mustasch, Hardcore Superstar, Takida, Dead by April, Sonic Syndicate.
Genombrott: Plan Three, Concrete Society, Engel, Raubtier, Corroded, Royal Republic, Hide The Knives, Itchy Daze.

Bästa Internationella
Grupp/Artist: Paramore, Marilyn Manson, Nickelback, Muse, Rise Against, Green Day, Kings of Leon, Killswitch Engage.
Album: Billy Talent, Papa Roach, Sick Puppies, Alice in Chains, Daughtry, Biffy Clyro, Killswitch Engage, 30 Seonds to Mars.
Live-akt: AC/DC, Metallica, Muse, Slipknot, Kings of Leon, Faith No More, Volbeat, Green Day.
Genombrott: Sick Puppies, Three Days Grace, Theory of a Deadman, The Living End, Airbourne, Five finger Dead Punch, Dead by Sunrise, Biffy Clyro.

Jävligt svårt att välja bland de svenska nominerade, riktigt grymma nomineringar där! Men jag måste säga att det var riktigt kassa nominerade på de internationella. Men det är bara att sätta igång och rösta!

oh yeah, a million ways to bury you alive, hey


Gissa vem som ska se Kiss live på stadion den 12 juni?
SANIBO! Jag drog på mina puppy eyes och frågade polarna, men det hade jag inte behövt, för dom tvekade inte ens! Vi blir nog ett skönt gäng som drar och taggar jävel. Det känns rätt så bra om jag får säga det själv. hoppas vi ses!
Hur mycket jag än vill, så blir det nog inget sweden rock iår. om inte någon drar med mig?

Jag har nyss tryckt i mig en hel subwaymacka och håller på spricka. Jag kom nyss hem från frisören, och jag kan väl inte annat än säga att jag är väldigt nöjd. Utväxten är borta och håret är klippt och fräscht och fortfarande långt. just like I want it, Men har man den grymmaste frisören är det ju inte så svårt.

Tyvärr så måste jag återgå till verkligheten och göra klart lite skolarbete nu.
ha en bra kväll, rock on.


RSS 2.0