In Flames live @ Idun, Umeå 24/4 2012Oh my shadow, my sweet shadow
Igår intog In Flames umeå och den spelningen toppar bland det absolut bästa jag sett live! Varenda hårstrå på kroppen reser sig fortfarande när jag tänker på det. Med en sanslös setlist a lá Embody The Invisible, Bullet Ride, Trigger, Crawl Through Knives, The Quiet Place, Where The Dead Ships Dwell, Egonomic, Clayman, Drifter, System, Fear Is The Weakness, The Mirror's Truth, Deliver Us, alla de vanliga klassikerna och My Sweet Shadow som avslut kunde kvällen knappast ha blivit mer tillfredsställande. För att inte glömma det kungliga mellansnacket och den legendariska filen. Det är så förbannat härligt att det finns band som briljerar så hårt på scen som In Flames! Den graden av briljans är sällsynt i dagsläget.

Förutom att jag lyckades plocka på mig Engelins legendariska plektrum så small jag även av totalt då Fridén himself bad om att få låna min kamera. Sagt och gjort, där fick jag skåda Fridén fota publiken och Daniel med min kamera. Behöver jag ens säga att det är de mest legendariska bilderna min kamera fotat? Nej.Vanity's like a funeral an everyone's at my wake#Fotonord.se/Andreas Gradin är samma person som tog dom legendariska djävulhorns-bilderna. Vi möttes upp förra veckan och dunkade lite redig hårdrock och fick till lite briljanta bilder nere i hans studio. Han är en grym fotograf den mannen!

Can't you see we're living on the run?H.E.A.T - Living On The Run official music video
Heat med tillskottet Erik Grönwall är något som verkligen har överraskat mig, positivt. Jävligt positivt! Adress The Nation är en förbannat bra platta med flertalet grymma spår som ni verkligen borde kolla in. Låtar som Breaking The Silence, Falling Down, Better off Alone, It's All About Tonight och singeln Living On The Run är några av plattans höjdpunkter.

Dem blåste även av mitt bakishuvud totalt andra dagen på Sweden rock-kryssningen genom att bjuda på en grym spelning med en sanslös Grönwall på sång! Det var just då som alla funderingar över om Erik verkligen passade in försvann, allt kändes helrätt.

The Ultra-Violence - 25 years23-04-1987. "This is, without doubt, one of the greatest musical compositions ever. If this doesn’t define thrash metal, I don’t know what does." Metal Assault sätter pricken över i:et även denna gång, läs Aniruddh “Andrew” Bansal's write-up här.

Två legendariska dagar efter det att The Legacy haft sin release släppte Death Angel sin debut The Ultra-Violence! Det är en platta som är och förblir bland det mest briljanta som gjorts inom thrash metal och ger mig shivers deluxe bara jag hör namnet. Det faktum att samtliga i bandet alla var under 20 år då plattan spelades in gör det bara ännu mer sanslöst hur pass bra den är.

Jag undrar hur många gånger frasen "fyfan vad fint om man hade levt sina glansdagar under 80-talet." ska eka innanför pannbenet innan man dör egentligen?


The Legacy - 25 years21-04-1987. Igår var det exakt 25 år sedan Testaments debutplatta The Legacy släpptes!
Det är by far ett av deras absolut bästa verk och bland det fetaste som gjorts. Jag föreslår att ni tar er tid att läsa det här, skrivet av Metal Assault's Avinash Mittur: Read

Medan jag drömmer mig bort till augusti och Skogsröjet ska jag, en härlig söndag som denna, vrida upp volymen, sprätta en energidryck och döda lite idioter i MW3!

Reclaim your future, your paths uncertainToday's: Iced Earth - Anthem
Ett av de bästa spåren på senaste Dystopia med en grym Stu Block på sång!

They're doin' it right


Fierce Michael & Masha is fierce!
Michael och Masha är ytterligare två favoriter från lookbook som nästan alltid briljerar med sin oemotståndliga look. Bådas vidriga garderober ger mig stånd. Lookbook-beroende? Jag? Very much.

>Michael Tintiuc @ Lookbook
>Masha Sedgwick @ Lookbook


Revolver Golden Gods Awards 2012Golden Gods Awards live streamades via facebook och xbox live natten till torsdag förra veckan. Det drog igång vid 03:00 här i svealand och avrundades vid 08:00. Det var en hyffsat död sanna som ändå jävligt nöjd kunde somna in där på morgonen lagom innan hon skulle sätta sig på ett flyg till stockholm.

Trots en värdelös prisutdelning, pissigt ljud och en hel drös med skavanker så var det ändå en show med en del episka ögonblick, och bland det mest episka jag skådat ägde rum på morgonkvisten - Johnny Depp lirade med Marilyn Manson! Just precis då kvävde jag nog flertalet läten för att inte väcka huset och kastade mig på facebook och skrev "Det här ståndet kommer att bli permanent!" Det går väl att säga att Johnny Depp räddade ett annars hyffsat smärtsamt framträdande av Manson. Efter att smärtsamt ha sett Manson och Taylor Momsen (jag gillar Taylor, men det här vill jag helst radera ur minnet) slakta The Dope Show och No Reflection var det en förbannad lättnad. (Detta betyder att Johnny Depp är den hemliga personen som medverkar på kommande "Born Villain"!)Det, premiären av Panteras nya video till Piss<, Tenacious D's legendariska prisutdelning av 'Ronnie James Dio Lifetime Achievement Award', att Corey Taylor & Robb Flynn joinade Trivium och lirade Creeping Death och att Avenged Sevenfold vann 'Most Dedicated Fans' pretty much did it all. För angående prisutdelningen...  så förklarar det faktum att Black Veil Brides vann pris för 'Best Guitarists' över Megadeth, Machine Head och Lamb of God det mesta.


If you don't golf that's okay, you can be a tiger anywayDet gick tre dagar och sen sprang hon till stockholm igen
Idag kickar vi igång helgen lite tidigare, och jag drar till stockholm en sista sväng innan sommaren för en arbetsintervju and some pretty awesome gay beer. Om jag sålde min själ för att ha råd med den här resan lär vi aldrig få reda på, men det ligger ungefär åt det hållet. Jag anser dock, i mitt rätta sinne, att det är fullständigt värt det i tider som dessa! Själen kan jag köpa tillbaks lagom till sommaren då jag behöver den som mest.

 


The worms still in me, still a part of meDet här var en del av mitt legendariska påskägg i år. Tänk, när man var liten fick man godis i överflöd och nu trillar det in frestelser i form av legendriska konsertbiljetter! Fy fan vad vackert! Detta kommer att bli så förbannat grymt, jag kommer att pissa ner mig.

More than you can take, make no mistake!Overkill - Electric Rattlesnake official music video
Nytt från Overkill, lika jävla briljant som alltid! Äkta kärlek när den är som bäst.

Home from rehabFrån svineri på hav och land till det här. Kontraster i livet!
Påskhelgen har fan varit jävligt bra för själen. Den har nästan vågat sig tillbaks. Ni ser ju bara hur vi steker oss igenom livet på bilderna. Nu är jag hemma, utvilad med en grymt snygg bränna! Efter den här helgen är jag ju dock bara ännu mer sugen på att dra mitt arsle till huvudstaden igen. Jag är dock så pank att det smärtar, så om ingen vill skänka lite cash till välgörenhet så får jag nog nöja mig med läget som det är.

In and out of trouble!Dudes, jag vill bara stay in my fucking bedFramför allt i nelles på bilderna ovan.
Det är förbannat jobbigt att vara hemma igen. Det var med spyan i halsen och livets värsta bakfylla som jag flög hem i söndags efter sammanlagt nästan en månad i stockholm den senaste tiden. En tid som verkligen bara har bestått av bärs och legendariskt bra folk. Det är som att den tråkiga och jävliga verkligheten är på paus när jag är där och det bästa i livet är på play. Nu ser dock planen ut på ett helt annat sätt än att flytta till hufvudstaden permanent för tillfället. Men den tiden kommer säkert.

Hur som helst. Idag måste jag kravla mitt miserabla och alkoholiserade arsle ur sängen för att dra upp till fjällen och spendera påskhelgen med min släkt. Med tanke på hur grymma mina kusiner är så ska jag väl nog lyckas genomleva helgen. Att vi inte har internet och kommer att bada i snö är en annan... helt... förjävlig situation.

Glad jävla påsk!


No Reflection premiere!Marilyn Manson - No Reflection official music video
Så mäkta jävla bra! Äntligen har videon landat, och den är magiskt. Samtidigt som Dynazty hade premiär för sin video på Rocknytt hade Manson också premiär för sin sprillans nya video för låten No Reflection från kommande 'Born Villain'. 18:00 var alltså inget dåligt klockslag idag! Den här videon, tillsammans med låten isig, visar att Marilyn Manson är på banan igen, och det känns så förbannat underbart.


Manson for Vogue Italia

Sultans of sin - World PremierePå Rocknytt just nu: Världspremiär på Dynazty's grymma video till titelspåret Sultans of sin!


Lirare @ Sweden Rock-KryssningenNi får ta och kika vidare på min blogg på Rocknytt om ni vill se en redig bildbomb/vimmel från sweden rock-kryssningen på en massa lirare! Klicka på bilden för att dra vidare.

Sweden Rock Cruise deluxe!Now we're talking!
Den här sweden rock kryssningen var överlägset den bästa jag varit på. Band till sällskap regerade från det att vi sprang ombord till det att vi traskade på land igen! Blind Guardian och Sodom stod för kvällens feta orgasm och bakisdagens grymma överraskning stod helt klart H.E.A.T för. Jag kan nu även gå på jorden med vetskapen om att jag har hängt med Tom Angelripper! Jag vet inte hur många gånger jag upprepade "det gör inget om du sätter en kula i pannan på mig nu, det är lugnt, jag dör lycklig!" 

Jag sprang runt som en riktig kamerahora på båten och har nu 300 pics som är redo att visas på båtens härliga folk. Jag kommer att ladda upp ett inlägg med alla bilder senare ikväll, be aware gott folk!

Den här bilden beskriver dagen efter rätt fint. Vi kände oss nog betydligt mer legend än vi var:

RSS 2.0