Faster than the speed of light

/Slut som ett jävla lik!
Det blir tärt att ständigt ligga på topp. Vid det här laget känns det som att jag blivit överkörd av en långtradare 10 gånger och vaknat upp utan hjärna. Men det är ju ändå värt det i slutändan. Bilderna längst upp är i från söndags när killarna kom hem från melodifestivalen och skulle fortsätta bygga på fyllan, haha. Kvallan på bilderna och bilderna isig talar nog för hur tillståndet låg till den natten, mer behöver jag inte säga. Bärsdvalan fortsatte fint även igår då karin och gänget anlände från Behemoth giget. Jag grät lite över vad jag missat, men var förbannat glad över att äntligen träffa den snygga och briljanta bruden!

Efter två veckor i en grym bärsdvala är det dock dags att rycka upp sig och dra hem lagom till House of Metal! Det kallar jag fint. Men än drar jag inte, jag har två dagar till att utnyttja.

Ikväll är kvällen då alla jävlar röstar på...


Dynazty - 099-202 03
Ikväll gäller det! Dynazty ska piska samtliga tävlande i melodifestivalen 2012 med sin låt "Land of Broken Dreams", och för att dem ska göra det måste vi självklart rösta som satan. En röst kostar fyra spänn, vilket är nästintill ingenting, fyra spänn är den där dryga växeln man kastar över axeln. Röstar ni tio gånger kostar det 40 spänn, vilket nästan kan avrundas till en bärs på krogen, så hur många bärs vill ni ge Dynazty? Ni vill väl fan inte snåla?

Det kommer att bli förbannat gött och spännande ikväll. Nu ser vi till att skicka dem vidare! Låten går att lyssna på redan nu och ovan ser ni även en videohälsning speciellt till Rocknytt!


Playing for the high one, dancing with the devil


I'm stuck in stockholm!
Ja, inga flyg stiger tydligen förren nästa år, så det ser ut som att jag är fast här ett jävla bra tag till med alla grymma människor. Yeah sure bitch, you wish! Saken är den att man inte kan klaga när bärs och musik står på schemat nästintill varje dag, och det är också anledningen till att jag fortfarande är kvar i hufvudstaden. Det är också anledningen till att jag ser ut att stanna ytterligare några dagar. Jag tänkte dock att det var dags för att uppdatera läget lite och meddela att jag lever och bara mår jävligt gött.

Det jag egentligen vill nämna mest är Black Sabbath konserten. Det var tufft på fredag när man först vrålade av lycka över Testament och sedan fick denna nyhet. Om jag skrek av aggression när nyheten nådde mig? Ja. Efter att ha slängt kärleksfulla blickar på biljetteni flera månader och fantiserat om hur grymt det skulle bli är det inte annat än grovt hjärtskärande när konserten ställs in. Det är tragiskt. Att 'Ozzy & Friends' ersätter tillfredställer mig inte alls, jag är så jävla less att jag kommer byta in biljetten. Frågan är om man någonsin kommer få chansen till det här igen eller om den enda chansen dog ut? Jag orkar inte tänka.

Nu ska jag pissa på nelle som ligger och snarkar bredvid mig. Uppdateringen här blir bättre när jag drar hem!
Join the insanity or die as you fall, Into the pit!


TESTAMENT TILL SKOGSRÖJET! Say what?
Idag gav Skogsröjet mig bästa tänkbara tillägg i festivalens lineup - Testament! Det här är så förbannat jävla underbart att jag inte finner ord. När jag skymtade vad jag trodde var en Testament bild trodde jag inte att det var sant. Skogsröjet -  ni är fan bäst! Jag älskar er.

Och som om inte det vore nog så har Rocknytt även blivit officiell samarbetspartner med festivalen! Det är riktigt stort och grymt. Jag befinner mig för övrigt i stockholm över helgen så det lär bli dött här på bloggen. Men vem fan bryr sig. När jag återvänder hem är en skogsröjet biljett det första jag kommer att köpa!

I'll put down your disco and take your heart away
Marilyn Manson - Born Villain + No Reflection
I en intervju med 103.9 WXEG och Ohio Rock Station avslöjar Marilyn Manson att den kommande plattan Born Villain beräknas släppas i maj, och att singeln No Reflection snart släpps med tillhörande video. Den här plattan är förbannat efterlängtad! För min del går det inte att inte se fram emot en ny Manson platta. Jag har en livslång crush på Brian Warner som troligen kommer följa mig till graven.

När han dessutom teasar med att säga "It’s got a very special bonus track on it, features a good friend of mine. I won’t mention his name yet. He plays guitar and he’s very very well known in different things.” dödar nyfikenheten mig. Tidigare i veckan meddelade även Revolver Magazine att Marilyn Manson ska lira på REVOLVER GOLDEN GODS AWARDS SHOW den 11 April i Los Angeles. Ni kan gå in och rösta på Golden Gods och här<

Ni bör lyssna Ohio Rock Station intervjun. Den är så jävla klockren:Studs and leatherStuds, studs, studs.
So fucking fierce! Allt blir lite bättre, och lite snyggare med nitar. Allt man behöver göra att lägga en massbeställning på Shock och börja våldta sina kläder. Det där tog betydligt längre tid än det förmodligen ser ut, men vem fan bryr sig när resultatet blir såhär gött. Jag tänkte mata på med ännu mer, men jag tror det får vara så länge. Jag vet inte hur många gånger morsan har sneglat åt mitt håll under processen och sagt "ja, det blir inga tryckare för din del ser jag, hehe" precis som att det scenariot skulle ha uppstått sedan mellanstadiet.

Allt blir bättre och snyggare med leather också. Så jag våldtog mina jeans för några veckor sen.


A soundtrack to your tearsDen ultimata samlingen av rockballader till 2012 års Alla Hjärtans Dag!
Alla skribenter på Rocknytt valde fem låtar var, vilket resulterade i en spotifylista på 105 låtar. Även om ni sitter och hatar den här dagen så hatar ni inte rockballader, det gör ni inte hur mycket ni än säger det. Lyssna på listan i smyg for all I care. Mina val blev Megadeth - A Tout Le Monde, Gamma Ray - Farewell, Kiss - Beth, Judas Priest - Before The Dawn och Twisted Sister - The Price.

Jag tänker på olika händelser när jag lyssnar på mina val. När jag lyssnar på Farewell tänker jag på en sorgsen Sanna och Chanelle som kör bil i mörkret och deppar in i det grövsta över sina extremt stora problem tills Hansi Kürsch börjar sjunga och vi får en orgasm, och när jag lyssnar på The Price tänker jag på Twisted Sister spelningen @ Norway Rock 2010 då hela publiken sprutade ut glädetårar tillsammans med en rörd Dee Snider.

Kolla, även jag kan bli känslosam denna dag. Även fast Lisa så vackert skrev "Du är fan iskall, tinar inte ens upp på fucking alla hjärtans dag" till mig.
Happy fucking valentine's day!

  


Photoshoot - Hungry like hellHorn-y?
Hade en grym photoshoot med min frisör Maria Olovsson (StylingCrew) och fotograf Andreas Gradin (Fotonord.se) i lördags. Vi drog igång på salongen och efter lite fierce talk och en runda genom stan med mina horn (om jag fick många psykblickar på mig? You know it, haha) körde vi igång med lite rått kött i studion. Det var förjävla gött! Maria is the best hairdresser out there och Andreas är en grym fotograf! Det var minst sagt en fabulous dag. Andreas tyckte att jag skulle dra ut på krogen med hornen sen, jag ångrar fan att jag inte gjorde det.Keeps me running on the high roadMina ögon blöder.
Brilliant bands, y u no come to sweden? Samtliga festivaler får min underläpp att darra på grund av alla underbara band. När man kollar på större delen av svearikes band darrar ingenting, då går kroppen in i sömnläge och förvirring istället. Ja, det är väl en jävla tur att man får drömma! Det återstår att se om cashen räcker till något utanför landet i sommar. Mina drömmar går ut till Graspop Metal Meeting, Metalfest Open Airs, Hellfest och Metalcamp.

Till Wacken också för den delen, aka heaven.Reborn through oblivion in fire we standClose-up #138
Första numret för iår och det är nästan så vackert att det rinner en tår. Med stort fokus på New Wave of Swedish Heavy Metal och Kidman på omslaget kan det väl dock inte bli annat än vackert. Med följer även en gratis NWOSHM-cd med det senaste från RAM, Portrait, Screamer, Steelwing och en sprillans ny låt från Katana! Det var med hög puls jag sprang för att sätta cdn i rullning och äntligen få höra lite nytt från bandet. Lät det bra? Den frågan är inte ens värdig ett svar, men det lät förbannat bra! (Katana släpper ny platta i maj) Bonus-cdn tillhör dock bara prenumeranter, så prenumererar du inte kanske det är hög tid att börja göra det.

Med ett briljant nummer medföljer också klockrena citat:

När jag träffar människor som lyssnar på The Cure eller The Smiths kan jag känna "väx upp och ta en grogg". - Ralf Gyllenhammar

Spelar du metal idag behöver du inte ens spela hela låten, för man kan pussla i studion. Hur svängigt blir det? Till slut låter alltihop som Sabaton. - Steffen Boehm

Ett sentida påhitt är att pussla ihop fyra-fem ord till något i stil med Between The Buried And Me, System of a Down eller As I Lay Dying. Varför? Det är för mycket att komma ihåg och jag låter bara som en senildement åttioårig farfar när jag pratar om Bullet of a Dying System och Between the raging Valentine Machine. - Danko Jones

Move in for the kill, shooting for the thrillSteelwing - Full Speed Ahead official video

Stånd.

W.A.S.P. - 30 Years of ThunderW.A.S.P. drar ut på en fet världsturné!
Och inte nog med det, de svänger förbi skitsverige med inte mindre än nio datum! Det här är så förbannat jävla underbart att det flackar framför ögonen. I september blir det 30 år sedan bandet spelade sitt första gig (Troubadour, Los Angeles) och det är just därför de drar ut på vägarna med det fetaste dem gjort, en show på två timmar, uppdelad i tre delar. Den första timmen kommer bestå av material från de fyra första albumen, det andra setet av en 25 minuters förkortad version av "The Crimson Idol" med film och det tredje och sista setet kommer bestå av material från deras nya album som släpps i år + äldre material och allt däremellan. Med bandet på scenen kommer även flera videoskärmar att ta plats, samt en massa pyroteknik och element från de tidigare Wasp konserterna.

W.A.S.P. är inte bara bland det bästa jag sett live, dem är bland det bästa iöhvt, så att missa det här går inte försig. Ser ni sponsorloggorna längst ner till vänster btw? Yes, there it is, Rocknytt! Det är så vackert att jag blir rörd.


70,000 tons of metal 2012

 
70,000 Tons of Metal 2012
Det här är fan livet. Tänk att få kliva ombord på detta as i det slående soliga Miami och njuta av sommarvärmen samtidigt som band som Overkill, Annihilator, Venom, Hammerfall och Edguy lirar på scenen! Samtidigt som man kan ligga i poolen med en bärs, omringad av sköna hårdrockare och känna solen steka och tro att man drömmer. Jag skrev om 70000 tons of metal kryssningen förra året, och då var jag lika miserabel som nu över att jag omöjligt skulle ha råd att punga ut 5000 och mer spänn för att uppleva denna dröm.

Det går dock att trösta sig med att det var betydligt bättre band förra året och man inte missade så massivt mycket i år, men det är ändå inte särskilt tröstande när man slår en blick på detta:


Come to plague me, rape and take me


Söndag, right?
Allt är så jävla trist just nu att jag brinner av. Men det är åtminstone februari nu, vilket jag aldrig trodde skulle ske med tanke på hur sjukligt jävla lång januari månad kändes. Jag drar till huvudstaden igen om två veckor, och det är väl inte förren då jag kommer få någon slags ro i själen igen. Låt oss hoppas att jag inte hunnit frysa ihjäl innan dess. In the meantime försöker jag sköta kosten och träna, ha nitarna och tygerna framme och se alla filmer som var/är nominerad till Golden Globe/Oscars. Ja jag vet, säg det inte ens.

Sommar om... 4 månader. Oh god have mercy..


fapfapfap


Sounds like hell, looks like heaven1/2 2012 - Sounds like hell, Looks like heaven
Mustasch's nya alster släpptes i onsdags, och låg då även signerat och snyggt i min brevlåda. Förbannat bra är det, förbannat jävla bra. Det må vara mindre hårt än vanligt, men det hindrar inte det faktum att Mustasch alltid är svinbra! Det suger verkligen getpung att Danne McKenzie har lämnat bandet och nu tvingar oss att gå igenom "acceptera nya killen"-fasen. Det var ju fint som det var! Danne kommer att vara ruskigt saknad som medlem i Mustasch.

Kreator - Phantom Antichrist"We're proudly announce the album title of our upcoming release: Phantom Antichrist!
(Which is coming on June 1, 2012)"

Kreator släpper alltså, det nu betitlade albumet, "Phantom Antichrist" i sommar! Albumet befinner sig just nu i Örebro hos Jens Bogren, och innan sommaren anländer kommer singeln och titelspåret Phantom Antichrist (cover ovan) att släppas som singel den 20 April. Och inte att glömma: Detta är Kreator's första platta inom Nuclear Blast, som dem blev signade av 2010!

Det är lite lätt svårt att inte vara hypertaggad över det här! Hur vore det om schweden kunde bjuda på lite Kreator i sommar? (Nämn inte Close-up båten är ni snälla, risken finns att jag börjar stortjuta.) Dem var ju så rysligt bra @ Wacken att jag pissar ner mig av tanken.

Merch ör dieEfter några bärs köpte jag merch som om jag hade en pistol riktad mot mig. Men lika glad är jag över det nu! Inget slår merch, så är det ju bara. Jag köpte, som ni ser, en Skull Fist 'Ride The Beast' t-shirt, Skull Fist's platta, samt Steelwing's Zone of Alienation t-shirt + platta.

Jag ångrar nästan att jag inte köpte Steelwing's snygga turné t-shirt, men vadfan, life goes on. Den kanske går att få tag på sen. Sen fick jag även Oskars trumpinne och Nic Savage's plektrum efter giget. Blev hyffsat övertaggad och lycklig(!) Vi snackade även om att jag skulle få plattorna signerade, men efter att Jackie envisades med att bara signa Steelwings platta så snackade vi på och glömde till slut helt bort det. Hilarious, haha.

Filmat från giget:

RSS 2.0