Steelwing & Skull Fist on tour

Är det sant? Kan det vara sant? LYCKAN ÄR FAN OÄNDLIG.
Äntligen får jag se dom där jävla kanadensarna! Steelwing & Skull Fist = perfect.

Satan's sitting there, he's smiling!See you there bastards.

Äh men vad fan!Karatefylla
Hahahaha! Hilarious. Hilarious! Ibland verkar det faktiskt dyka upp guldkorn inom svensk tv. Anledningen till att jag kollade in serien var på grund av Kim Sulocki och Måns Nathanaelson (killarna i nedre videon), två skådisar man känner igen ifrån nostalgiserier som Tre Kronor, Rederiet och Vita Lögner. "Humorserien helt utan gränser" säger dom, och ja, nog fan stämmer det. Rå och klockren humor när den är som bäst. Och inte att glömma: Anton Körberg är med i slutet på varje avsnitt. En serie full med nostalgicrushar, kan ju inte bli bättre.

Avsnitt finns på tv6play.se och på Tv6, tisdagar 22:00.  

Vanity's like a funeral an everyone's at my wakeFick hem dessa sjukt snygga vodka örhängen från Decoliie.se idag. Dom är så jävla fierce! Jag är kär. Det finns även ölglas, som jag var förbannat sugen på köpa, men vodkan vann mitt hjärta. Det ultimata skulle väl dock vara örhängen med en Jäger eller JD flaska. Fick även hem earcuffen till höger som jag budade hem från tradera. (note: tradera är en obotlig drog)

11-11-11 Black Sabbath
"It's now or never. We get along great. Everything's really good."

And it's official! It's fucking official! Black Sabbath återförenas 2012, släpper ny platta, headlinar Download Festival och drar ut på en världsturné! Hjärtattacken är inte långt borta, men ska åtminstone försöka förhindra den till efter jag sett dem, annat vore ju synd. Vågar man hoppas på att dem svänger förbi sweden rock? 11-11-11 - the day.You can hide or take cover or just get wetHesher.
Metal, brilliant, and most of all: Joseph Gordon-Levitt. Enough said. Watch it ör die!

I play death, you play life, triple sixes to riseDeathstars - METAL Official Music Video
Sprillans nytt från Deathstars! Videon till singeln Metal som med ännu en ny låt befinner sig på bandets nya best of platta "The Greatest Hits On Earth". Jag är en sucker för Deathstars, det vet ni som följt min blogg lite längre. Nu var det ett tag sen vi fick något nytt i musikväg från dem, och trummisen Bone W. Machine har även hunnit lämnat bandet. Jag har inte haft koll på Deathtars på ett tag så att Bone lämnat bandet känns verkligen pissjävlaskittråkigt.

Jag gillar den nya låten dock. Den är inte jätteinnovativ, men heller inte dålig. Det är Deathstars, och det finns en anledning till att dem är ett av de väldigt få industrial metal banden jag lyssnar på - dem är jävlig bra. Och jag gillar videon. Så länge vi slipper se ansiktsmålningen utanför videon är jag nöjd, det börjar se lite för Black veil brides-aktigt ut.

Ny på trummor är Vice och bandet är just nu på turné med Rammstein.

There are some that try, but they won't surviveTodays: Exodus - The Toxic Waltz


Fan, november måste ju ändå vara den mest värdelösa och deppigaste månaden på året? Inte nog med att det mörkt konstant så känns det också som att all livslust sugits ur en. Igår var det kolsvart då jag slängde mig i sängen, och vad var det när jag vaknade? Lika jävla svart. Det lilla ljus som fanns orkade inte ens tränga igenom persiennen. Jag må hata snön av hela mitt hjärta, men då blir det åtminstone ljust, så den får gärna komma nu.

Nåväl, jag försöker klara mig genom denna månad genom att sträckläsa SRM och close-up och lyssna på musik (sök jobb sanna) och ignonera världen utanför . I det senaste numret av SRM kan man även se mig front row @ exodus. Vilken toppklass på det numret! Jag vill tillägga att jag hukar mig, men jag är trots allt en dvärg ändå så vem försöker jag lura.


"Exodus drog mest folk på denna kryssning. Det var fullt med tjejer längst fram, vilket förvånade mig."

The posters say i'm wanted, dead or deadMegadeth on halloween, live @ Jimmy Kimmel!
Hahahaha, det här är så jävla briljant. Megadeth firade halloween hos Jimmy Kimmel i måndags och lirade två låtar (Public Enemy No. 1 & Symphony of Destruction) i full utstyrsel. Det är inget annat än förjävlahärligt när Dave Frankenstaine tar ton eller när Ellefson uppenbarar sig i sin bisarra werewolf kostym, it's bloody awesome.

Klicka här för att glutta på Public Enemy No. 1<


I want it, need it, gotta gotta have it my way


Hår, hår, hår. I'm obsessed.
Det fanns en period då jag inte gjorde annat än att färga håret. Svart, mörkrött, mörkbrunt, ljusbrunt, orange och flertalet försök att gå tillbaks till ljust. Från det att jag väl lyckades bli blond igen har jag inte rört det, och det är fan 4 år sedan. Och jag har väl ungefär varit less och otålig i tre av dom. Men jag förstörde mitt hår ganska brutalt när jag färgade och blekte det, så nu när det äntligen är tillbaks är jag så förbannat ocharmigt nojig, haha.

Nu är jag dock så otålig på förändring att jag smäller av. Alla bilder ovan ger mig jävligt go inspiration. Eller det kanske är så att jag ska vara blonde til' the day I fucking die.


RSS 2.0