I need a drink, I need it now!Nu kör vi igen, Close-Up båten 8-9 September!
F.K.Ü och Scar Symmetry är de band som sedan tidigare är klara och nu avslöjar Close-Up att även Hardcore Superstar, Dia Psalma och Jesper Strömbland's (ex-In Flames) nya band The Resistance är klara för båten i september! Satan vad grymt det kommer att bli i höst! Det känns riktigt jobbigt att man faktiskt går och längtar efter september när det knappt har blivit sommar än, haha. Men när vi lämnade båten och gick iland i februari visste vi redan att båten i september var given, och med bokningar a la Hardcore Superstar är det är glasklart.

Ett tips: dra dit!
Missa inte Hcss's blogg<


This conversation makes me wanna slit my wristsI'm
exhausted
Hur kan det redan vara helg? Jag kommer inte ens ihåg vad jag har haft för mig i veckan, allt jag vet är att jag är helt jävla utmattad och skulle kunna sova i ett år. Men med tanke på att det bara är ca 9 veckor kvar tills studenten så är det kanske inte så konstigt att man känner sig slutkörd. Det ögonblicket jag kan skrika "SCHOOL'S OUT FOREVER!" kommer jag dö. Eller snarare dö och återuppstå och börja mitt LIV.

Jag tog mig btw nyss en titt på Aftonbladet's satsning på hårdrock och deras nya "Big Rock Show", just enbart för att Amon Amarth är med i senaste avsnittet. Ska det vara sådär dåligt? Jag tänkte se ett avsnitt och tipsa er om showen, nu tipsar jag er om att inte slösa er dyrbara tid på skiten istället.  

Todays killer:

We know the thunder have summoned us allDen här skönheten har legat i min brevlåda hela helgen utan min vetskap, så jävulskt. Denna gång följde Hammerfall's nya singel One More Time med, plus en liveinspelning på Trailblazers och en ny version av Blood Bound med Tinna Karlsdotter från All Ends som gästvokalist. Det här är ett riktigt gött nummer av SRM innehållande bl.a. Whitesnake, Wolf, tvillingarna Björler, Anders Tengner's biografi, Duff McKagan, Gary Moore och Dynazty. Minns ni hur bitter jag blev när SRM gjorde extrasidor för prenumeranter? Nu är jag också prenumerant och får ta del av dem! Win!

Angående Hammerfall's singel så är jag inte direkt jätteimponerad. Den kommande plattan Infected släpps som sagt den 20 maj, så det återstår att se vad dem haft för sig. 


Crashdïet and the midgetHahahahaha! Varje gång jag ser den här bilden dör jag lite inombords. Både av garv och av dens otroliga skabbhet. Bilden är tagen på Trästockfestivalen förra sommaren efter en spelning som Crashdïet hade med p3-live session. Man kunde ta fanbilder med Crashdïet efter spelningen och anledningen till att jag ens ställde mig i kön var för att jag tappat min mobil med alla nummer och var tvungen att snacka med dem. Haha, jag dör. Jag trodde att bilden var djupt begraven någonstans, tydligen inte.

Jag ser ut som en ny medlem i midget format.

Got a big red nose from the overdose and somebody else's eyesThrough the Eyes of a Dead
Torture Division demon Through the eyes of a dead var vad som följde med förra numret av close-up magazine, och den är riktigt jävla fet! Det var ett bra tag sen den landade i min guldbrevlåda och jag kan nu därför verkligen intyga att det är så det ligger till efter att ha låtit den snurra ett visst antal legendariska varv och gjort mig knäsvag. Lägg då till att jag är förbannat kräsen när gäller döds. Ni kan ladda ner demon här<. Vi ses på metallsvenskan!

Nu trodde ni att jag skulle vara och gosa mig på sweden rock kryssningen va? Klart ni gjorde. Men det gör jag självklart inte, eftersom att jag suger. Dem har nog för övrigt redan gått i land nu dem jävlarna. Det finns en del anledningar till att det inte blev något av det hela, därav att Anvil hororna valde att ställa in. Det är så man behandlar svennarna som offrade julpengarna på att göra dom etta på itunes, haha.

Planen var att ändå befinna mig i stockholm i helgen, men det sket sig också för att nelle skulle stå och trycka i sitt gatuhörn hela helgen. Så nu sitter jag här i skiten. Lite sushi har jag tryckt i mig också, det var helt okej. Nu ska jag gråta blod.

Oh dirty woman,Pain's nya singel Dirty Woman 
I fucking love it! Jag har alltid varit ett fan av Pain's musik, och framför allt då denne underbara man vid namn Peter Tägtgren. Allt han tar på blir till guld. Det är något speciellt med allt som skapas med hans närvaro. 

(Edling gör narr av min beskrivning: "Han ba ska köpa lite mat i affären, så när han lägger maten i korgen förvandlas det till guld istället. På scenen råkar han ta på sin basist, han förvandlas till GULD. Så tänk på det när du träffar han backstage, låt han inte ta på dig för då blir du GULD." Hahaha!)

Pain's kommande platta vid namn "You Only Live Twice" släpps den 3 juni via Nuclear Blast och Dirty Woman finns även att ladda ner här< så du kan förgylla din ipod med dens närvaro.

 


I'm too, too bad for you. One, two, fuck you!HATED TEASER
Den 7 juni är det äntligen hög tid för Sister att släppa sin efterlängtade debutplatta! Som nu också fått namnet Hated. Ovan är en ny teaser/trailer för kommande singeln med samma namn. Hur pass taggad kan man vara?! Jag vet inte, men jag blir helt knäckt snart om jag inte får höra skiten! Särskilt då jag vet av en säker källa att den är riktigt jävla bra.

Sister meddelande oss även detta förra månaden:  
"Allright people! Time to break some silence. Our debut album is now finally recorded and it sounds killer! Everything is now done and it turned out fucking insane. The album was mixed by Tobias Lindell (Europe, Hardcore Superstar, CrashDïet, Mustasch) and will be released this summer. Album title and release date are going to be official... soon."

Kom igen nu då! Unleash the beast!!


in the studio...


Bandit Rock Award winnersIgår gick Bandit Rock Awards av stapeln och skulle utse vinnare av 2010 års bästa musik som vi lyssnare röstat fram. Dem höll till på Münchenbryggeriet med band som Danko Jones, Bullet, Royal Republic och Pain på scen. Vinnare av kvällens kategorier blev: 

Bästa Svenska Grupp:
Hardcore Superstar

Bästa Internationella Grupp: Avenged Sevenfold

Bästa Svenska Album:
Sabaton

Bästa Internationella Album:
Volbeat

Bandits Mest Spelade Band:
Royal Republic

Bästa Svenska Liveakt:
In Flames

Bästa Internationella Liveakt:
Iron Maiden

Årets Svenska Genombrott 2010:
Sherlock Brothers

Årets Internationella Genombrott 2010:
Sick Puppies

Årets Festival 2010:
Getaway Rock Festival


Jag önskar att jag minns vilka band som var nominerade i varje kategori, för då hade jag kunnat klaga lite extra, hehe. Men jag är förbannat tillfredsställd över att Hardcore Superstar och Avenged Sevenfold tog hem varsitt pris! Tre pris som det onekligen var helt rätt vinnare på var nog också Bästa liveakt till In Flames, Bästa internationella liveakt som gick till Maiden och Årets bästa festival till Getaway.

Danko lirar The Rules och Active Volcanos

Pain kör nya dängan Dirty Woman! (premiär imorgon på Bandit Rock)Magnus Betnér äger natten.

Wall of saniboHär snackar vi mördbultad väggMen vadfan hade man gjort utan en vägg att slänga upp allt på? Allt åker ju upp på väggen om man på något sätt vill hålla reda på skiten. Okej, större delen av skiten jag har på väggen kan jag lika gärna kasta, men tjurig som man är vill man ju allt likt förbannat spara på allt. Och sen fylls det ju bara på med åren.  Den gräsliga oranga väggen under min utsmyckning är nog inte vidare vacker vid det här laget, men det förtjänar den fan, så ful som den är.

Vilket jävla tonårsfyllerum, haha. Väggen mitt emot är fylld med större affischer och flaggpostrar. Man måste ju leva i en trygg miljö.

NP:

House of Metal 2012 - 336 days to go!
Önska band till House of Metal 2012
Dörrarna till House of Metal 2011 har knappt hunnit slå igen, men nu planeras nästa år för fullt. Och för att arrangörerna ska veta vilka band vi som befinner oss i publiken egentligen vill se live, har dem satt igång en önskelista där vi fritt kan önska band. Jävligt bra gjort!

I topp ligger just nu kungarna Amon Amarth med 228 röster, inte helt oväntat. Ännu har röstningen inte varit igång i så många dagar, så det ska bli intressant att se hur det här urartar sig egentligen. Ett tips är ju att önska ett grymt band som tidigare inte lirat på HOM och inte lägga sin dyrbara röst på t.ex. Metallica. Varför man inte bör göra det säger ju sig självt, dem kommer aldrig att lira på festivalen hur mycket ni än vill det. 

Klicka här för att gå in och önska<

Jag kollade runt på bilder från iår och hittade den här bilden:
Hahahaha. Jag blir fan rädd för mig själv.

bildkälla<

RSS 2.0