Hell on high heels



She got herself some fierce shoes. Köpte dessa för någon månad sen, pretty fierce. Heels är bland det hetaste man kan ha på sig och jag äger alldeles för få. Om jag blev rik vet jag garanterat vad jag skulle köpa jävligt mycket av. En fördel med att vara midget är ju att man kan ha rätt höga heels. Ursäkta min risbuske till hår btw, plattången sprang iväg.

Skönt med fredag. Förbannat skönt. Regnet väljer att ösa ner som en käftsmäll också.

Todays:


Fists in the air and I'm screaming more



Skull Fist söker trummis
Heavy metal bandet Skull Fist från Toronto gick just ut med att både deras trummis Alison (andra från vänster) och gitarristen Shred (fjärde från vänster) hoppat av bandet tillsammans. Där snackar vi knipig situation, men dem har redan lyckats hitta en grym gitarrist, så nu behövs endast en grym trummis också.

Är du en grym trumslagare, gillar heavy metal, och för den delen Skull Fist, och skulle kunna tänka dig att fly från skitsverige och bosätta dig i Kanada tycker jag fan inte att du ska tveka! Kolla in det här< och kontakta Skull Fist. Jag önskar fan att jag var grym på trummor, särskilt då sångaren Jackie Slaughter erbjuder en ledig plats i hans lägenhet, hehe..

 

Knock you down!



Dynazty's nya platta är jävligt bra.
Betydligt bättre än vad jag trodde att den skulle vara faktiskt. Låten ovan heter Throne Of China och är definitivt en av de bästa låtarna. Så har ni ännu inte lyssnat, gör det fan! 
 
Killarna kommer bl.a. till Rockstad: Falun, Getaway Rock Festival och Skogsröjet i sommar. Dem svänger även förbi Piteå Dansar och Ler och lirar på Stockholm Pride den 3 augusti. Det hade med närmare tanke varit jävligt king att närvara på Stockholm Pride i år. 


A routine injection, a lethal dose



Skulle ni inte döda för det här just nu? Det skulle jag.
Det här drack jag i helgen, det är Burn energidryck med krossad is. Har tidigare skrivit att jag inte skulle tacka nej till att bli sponsrad av Burn och ständigt ha en burk i handen. Kan vara så att jag kommer dö i förtid av mitt missbruk, men det är det fan värt isåfall.

Todays:

We do not walk among them, I am among no one



I am among no one (excerpt from an undisclosed song with an unreleased title)
Det här klippet blev nyss upplagt av Manson på facebook, och med texten inom parantes som syftar på att det här är en hemlig låt med en outgiven titel är detta mest troligt ett smakprov från den kommande plattan. Argh, finally! Jag är så sjukt taggad på nya livstecken från honom. Jag vill ha mer.

Förutom detta smakprov ligger även en helt ny hemsida uppe.
>> http://marilynmanson.com

Tyler Shields ft. Lindsay Lohan



Tyler Shields är en sinnes grym fotograf och en person han har använt som modell vid flera tillfällen är Lindsay Lohan. Dem här bilderna måste dock fan ta priset, so fucking fierce! Andra Tyler har fotograferat är bl.a. Jessica Stroup, Shawn Pyfrom, Devon Sawa, Deborah Ann Woll, Hayden Panettiere, Danny Trejo, Serj Tankian, Brittany Snow etc etc. Jag har nämnt honom förut, här är hans officiella hemsida > http://www.tylershields.com 

Inte nog med att Lindsay är het som fan, utan hon tillbringar även sin fritid med att hänga med min man. Men att livet är orättvist har vi väl redan konstaterat...


Deliver us, deliver words you share



In Flames - Deliver Us Official Music Video
Fan vad bra! Låten blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den och den här videon hjälper till att förstärka den känslan. Det var nästan så att gåshuden trängde sig på i första refrängen. Ett önsketänkade angående en ny video var ju dock att slippa se Fridén i sin jävla "kepa", haha. Jag är ju den dryga typen som fortfarande går och småsörjer förlusten av hans dreads, och den fula kepan gör bara så att man påminns ännu mer angående den saken.

Plattan släpps den 15 juni och jag tror definitivt att vi har något grymt att vänta! Självklart är det även legenden Patric Ullaeus som står bakom denna video. Gotta love Patric.

Heaven is not for everyone


Vem behöver bärs när det finns mjölk?



Metallsvenskan var förbannat gött och nu är jag hemma igen! Eller, hem kom jag i måndags efter att ha lagt 700:- på taxi, stått och svettats bredvid min tusenbröderälskling Danilo Bejarano på cityterminalen och sprungit sist in i flyget. Flyt när det gäller hemresor är nog något jag aldrig kommer ha, haha. Legend påväg mot destinationen, loser påväg från den.

Efter den här helgen har man verkligen fått känn på sommar och bärs! Mina blonda kumpaner ville dock varken hänga och se på fotboll eller se några band förutom Gamma Ray, så det är jag riktigt bitter över. Mest bitter över att ha missat Torture Division och kass fotboll i solen, men förutom det missödet var det jävligt kung. Solen var på vår sida, ölen och Jack satt på sin plats och vi fick ett kärt återseende av Kai och raysen. Nästa gång får vi nog se till att vara där redan på fredag, lördagen var ju en enda stor bakisklump, haha.

Träffade även örets hetaste brud, reckless<. And guys, damn she's hot!

Ready for Metallsvenskan!


Well, ha det så bra då. Jag lär ha det bättre,

A laugh that healed the broken heart with all that it could



Avenged Sevenfold - So Far Away Official Music Video
Så. jävla. bra. Det går inte att stoppa tårarna, det är så jävla sorgligt att se Rev och gång på gång inse att han faktiskt inte lever längre. So Far Away är dessutom ett av de bästa spåren på Nightmare, både text och musikmässigt. Jag vill verkligen ha nytt material från killarna nu! Men samtidigt begär jag inte ett skit från dem och väntar så länge det behövs.

Dem har iofs nyligen gjort en låt till det nya Escalation-packet till Call of Duty: Black Ops, den heter Not Ready To Die och släpptes tidiare den här månaden. Jag kan dock inte påstå att jag älskar den och är så förtjust i den. Klicka här för att lyssna på den<.


Die on your feet or live on your knees



Idag låg Anders Tengner's biografi Access All Areas i min sketna brevlåda. Morsan hade varit sneaky och beställt hem den till mig, så nu är den redo att slaktas! Efter att ha läst ett par kapitel som inte fick vara med i boken i förra numret av SRM så är jag ändå rätt så övertygad om att det här är en grym bok. Jag menar, snubben var ändå så gott som "bff" med alla kungar och rörde sig kring allt och alla, så helt kass är den nog inte.

Jag kom nyss hem efter tre timmar hos umeås bästa frisör och förstår inte hur jag ska klara mig när jag flyttar, jag är nog så illa tvungen att flyga upp endast för ett frisörbesök. Vi kom ju dock överrens om att jag ska betala henne att följa med mig vart jag än befinner mig när jag är en rockstar, så jag alltid kan vara fierce i håret, haha, oh it's a deal! Jag hatar frisörer, hon är den ända jag litar på.

Todays:

So many centuries, so many Gods



Det var skivmässa igår, and I went a little nuts.
Skivmässan är fan bland det bästa på året, det är så jävla gött att äntra dörrarna till en lokal fylld med plattor och LP's x10000. Jag gick lös hos dagens bästa säljare och plockade på mig 5 skivor efter att ha stått och stönat och åh-at mig i ungefär ett år, haha. Han sålde allt för 30:- och 40:- och han hade bara goskivor, det var galet, han borde ha fått pris. Jag vägrade köpa av assholen som sålde för nypris eller högre, hoppas andra gjorde detsamma.

För de 7 plattor ni ser på bilden gav jag ca 260 spänn. Jag är för snål för att köpa på mig alla briljanta alster som jag saknar, så det här är ju fan perfekt. Jag var tvungen att hindra mig, annars hade jag gått lös på alla LP's också, men efter lite terapi med mig själv bestämde jag mig för att endast fokusera på skivorna för att inte leva en sommar i misär.

There were stars in the eyes at the masquerade



Skeletons & Majesties Mini Album
Gamma Ray har nu i samband med sin turné Skeletons & Majesties Tour 2011 släppt ett grymt mini album. Det släpptes i början av april och innehåller nyinspelade versioner på låtarna Hold Your Ground (Heading for Tomorrow), Brothers (Insanity and Genius), Send Me A Sign (Powerplant), Rebellion In Dreamland (Land of the Free), samt bonusspåret Wannabees, ytterligare en version av Brothers och en karaoke version på Rebellion In Dreamland. Med sig på april-turnén hade dem även en äckligt grym setlist! Och dem kommer att köra en kortare version av den på Metallsvenskan. setlist<.

Det är nu 5 dagar kvar till Metallsvenskan
och jag är så söndertaggad att jag snart går av. Vi lyckades även kirra ett hotellrum på plaza för 300:-/person, känns förbannat värt. Då slipper vi crasha någon annans rum i vanlig ordning, haha. Metallsvenskan 2011, you better bring it! Jag ser fram emot kass fotboll, öl, grym musik, öl, sjukt folk och öl!  




Edguy - Age of the joker European tour 2011



Age of the Joker European tour 2011
Nu har Edguy uppdaterat oss och avslöjat att namnet på deras nione platta är "Age of the Joker", och dem nöjer sig inte där, utan dem avslöjar även att dem drar ut på europa turné efter sommaren och svänger förbi både Stockholm, Malmö och Göteborg! Age of the Joker släpps world wide i augusti, tre år efter senaste Tinnitus Sanctus, och med dem på europa turnen är bandet Kottak, som frontas av Scorpion trummisen James Kottak.

Såhär ser datumen ut för schweden:

Sept 23 - SWE - Malmö, KB
Sept 24 - SWE - Gothenborg, Trädgarn
Sept 25 - SWE - Stockholm, Tyrol

Det är nu jag skriker: VI SES DEN 25! Bara tanken på att få höra Vain Glory Opera live gör mig helt sinnes. En önskan isig skulle ju vara att någon gång få uppleva Out of Control live med guden Hansi, men den dagen lär förmodligen aldrig komma. Jag lär iallafall vara på plats den 25 och ännu en gång få hjärtsvikt av sammet's briljans. Nu var det ett halvår sen sist med Avantasia, men det känns fan som igår.



orgasm.

Everything's in place so much brighter from today



In Flames - Deliver Us
In Flames nya singel finns nu ute på youtube, redo att dömas. Och jag gillar den som fan! Det var någon som skrev att In Flames gått från att vara vilket melodiöst death metal band som helst och utvecklat sitt eget sound, vilket jag är beredd att hålla med om, så i det här fallet är jag inte den som klagar över deras utveckling. Deliver Us är riktigt bra, den har en grym refräng, ett grymt solo och jag är förbannat taggad på det kommande albumet!

Sounds of a Playground Fading släpps den 15 juni och trots det faktum att Strömblad inte längre är delaktig är jag jävligt glad över att Engelin nu är fullvärdig medlem i bandet. Har ni btw inte köpt hem senaste Close-Up än bör ni göra det nu, jag tror inte jag behöver säga varför, eller?



A master of illusion in both space and time



Steelwing Mk. II
Nu har Steelwing äntligen hittat en ny och förhoppningsvis grym bassist att fylla ut med efter Skürk's avhopp i februari. Han går under namnet Nic Savage och enligt killarnas beskrivning "blond bass thrasher and devoted US metal disciple. Armed with a scarlet Kramer 4-string, he will henceforth handle the bass duties of Steelwing" låter han jävligt lovande! Jag ser fram emot att höra och se vad han går för. Nic är alltså den andra killen från vänster i soffan,

Just nu håller Steelwing på med sitt andra album, efterföljaren till en av 2010's bästa plattor Lord of the Wasteland. Studion är bokad till slutet av sommaren och förhoppningsvis får vi ta del av lite nytt material snart. I. Can't. Wait.


Out on the street there's gonna be some action



Gröna Lund i sommar?
Det lär vara förbannat värt att kirra det "Gröna kortet" för 189 spänn och sedan försöka att befinna sig på de mest värda konserterna som håller till där i sommar. Gröna kortet ger gratis entré hela sommaren, vilket alltså betyder att 189:- är det ända man måste slänga ut, och då kan man närvara på alla 50 spelningarna om man känner för det. Det klingar jävligt gött i mina öron! Nu vill man ju inte tvinga sig själv att genomlida alla 50 konserter, men vissa bandnamn lyser definitivt upp mer än andra, som Alice Cooper och Bullet! Band som kommer vara på plats under sommaren är bl.a: Corroded, Alice Cooper, Bullet och Nicke Borg Homeland. Senare i september kommer även Bullet For My Valentine dit.

Tänk grönan, sol, en bärs i handen och Cooper på scen. Det gäller ju fan att göra det bästa av sommaren! Ett Wacken besök i augusti räknas ju knappt till sommaren.


Hit me baby one more time, one more time



Hammerfall - One More Time Official Music Video
Nu är videon släppt till Hammerfall's singel One More Time, tillhörande kommande plattan "Infected" som släpps den 20 maj. Haha, jag garvade hela videon igenom och tycker faktiskt att den är riktigt king! Det ändrar dock inte det faktum att jag hatar det s.k. zombie-temat, inte heller det faktum att låten faktiskt inte är så bra som jag önskar. Jag är en sucker för zombies, men det betyder inte att jag tycker att någon borde göra en platta om det och snöa in totalt. Titeln One More Time får mig dessutom bara att tänka på Britney's "baby one more time". Men det säger förmodligen mer om mig än dem, haha.

Credd till dem förbannat snygga zombierna btw, alla ser bättre ut som zombies.

För att se videon går ni in på den >här< länken, för att kunna se videon måste ni sedan dela med er av länken på facebook eller twitter för att få behörighet till den.  

She's back like a heartattack



Vadå, trodde ni att ni skulle få slippa mig för all framtid?
Tyvärr, den önskan slog inte in. För nu är jag här igen. Här med ny header och här med lite mer inspiration än vad jag hade innan jag stängde ner skiten. Jag tog bara lite semester. De två veckorna jag har varit borta har jag försökt styra upp livet... eller ska jag vara ärlig så har jag för det mesta bara sovit, haha. Men nu när solen bestämt sig för att göra vardagen till ett mindre helvete har jag blivit på bättre humör och saknat att ösa skit i bloggen. Det har väl blivit ett handikapp eftersom det är vad man gjort konstant sedan 2008.

Medan jag har varit en attention whore har Metal Blade lagt ut Sister's singel Hated på youtube och den är så. jävla. bra. att. det. kommer. i. brallan! Hela härligheten släpps i juni.


RSS 2.0