Geoff Tates Queensrÿche

 
Nej tack.
Det ska bli så förbannat skönt när november anländer och vi återigen kan leva i en värld med ett Queensrÿche. Och jag hoppas uppriktigt att det är Geoff Tate som blir av med rättigheterna till att fortsätta skriva musik under bandnamnet. Låten ovan är ett väldigt bra argument till varför. Jag är inte särskilt såld på Redemption med Todd La Torre heller, men nog fan känns ett Queensrÿche med Wilton, Rockenfield och Jackson som vill göra musik i stil med Queensrÿche EP:n och The Warning betydligt mer spännande och rätt. Ett Queensrÿche utan Tate kan mycket väl vara det som behövs för att väcka liv i bandet igen efter dessa smärtsamma skivsläpp. Rädda det som räddas kan.
 
Spelningen på Sweden Rock Cruise nästa vecka kommer att bli mycket intressant.
 
 

You're a lousy fucker.

 
Vad fan sker? Är det ens någon som kollar in här fortfarande? Jag kollade just igenom mitt arkiv i bloggen, i brist på annat intressant att göra, och kom fram till att jag fan gjorde det bra förut. Snacka om att vara inbiten på att blogga. Och vara uppdaterad. Nu känns det mest som att jag har blivit gammal och tappat den unga glöden, haha. Buhu, right? Nu må jag ju lägga min energi på vad jag hoppas ger mer här i livet, men nog fan var det fina tider.
 
Well. I ren tristess slängde jag nyss ihop den här fantastiska videon med bilder och videoklipp från House Of Metal 2013. Have a look if you dare!
 

RSS 2.0