That's just right, I'm not sober!

30 SEPTEMBER RELEASE!Assholes are dime in a dozen


Bill K's nya frilla. jatack!

Jag läste att det kanske blir en Hultsfredsfestival nästa år trots allt, det känns väl underbart? Rockparty har spikat datumen och det blir andra helgen i Juli 2010. Jag sitter och tittar på Mustasch skiva @ Spotify. Jag har hittills bara vågat lyssna på Mine och Heresy Blesphemy eftersom jag redan nött sönder dom på myspace. Jag vet inte om jag ska lyssna på skivan nu eller helt enkelt vänta tills imorgon då den ligger i min brevlåda. that's the big question.

The Haunted hörs ur högtalarna. Det känns som att jag halvsovandes har tagit mig igenom dagen, det känns även som att jag skulle kunna sova resten av veckan. Nu ska jag släpa mig till soffan och försöka att inte somna... lovely tuesday..

Låt min presentera marcus stört snygga skinnjacka:


och en eeh, smickrande bild på oss.

All the angels have fallen, but I´m just doing fine

Okej, först lite idol-aggressioner. 
F-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t
att Calle, Nicklas och Jon skille hamna i samma omgång när det bara är två som går vidare. Men jag är lycklig över att Calle och Jon är vidare iallafall, nu är det bara att hoppas på att juryn väljer Nicklas sen. I know, don't tell me. jag blir alldeles för insatt i sånthär, jag borde inte ens se skiten.


Nu är biljetterna till Mustasch bokade! Känns grymt skönt, nu kan de gärna bli slutsålt. Jag sitter och lyssnar på "Mine" som finns ute på Spotify nu också. Om två dagar ligger nya skivan i min brevlåda, på releasedagen och allt, känns sådär lagomt underbart måste jag erkänna. Jag börjar känna att det svider ganska rejält pengamässigt dock. jag borde tänka igenom saker lite bättre, jag är en äsch-det-löser-sig-nog-person.

För övrigt så är Mustasch-intervjun i senaste Close-up underbar. kanske inte så oväntat? Ralf Gyllenhammar... vilken man! I love that man, vilken personlighet, vilken stört skön kille bara. Det skadar ju inte att tänka tillbaks på vårat salivbyte då heller.(ja, jag kommer leva länge på det) Med dessa visa ord nedan, säger jag godnatt:

"Min filosofi är såhär, och nu ska jag berätta för er hur det ligger till. Man har ofta ångest för grejer man gjort. Men det har alla andra också. Och alla andra går inte runt och tänker på vad man själv har gjort, för de tänker på vad de själva har gjort. Alles gut, alles klar. Man behöver inte ha ångest över något. Man är lika bortglömd som den fjärt man la i förrgår. Alla är sig själv närmast. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra gör, det har jag aldrig gjort." - Ralf Gyllenhammar, Close-up Magazine.

When this ride is just getting started


SONIC SYNDICATE KOMMER TILL UMEÅ!
Jag klickade mig in på rockspot för att läsa sonics blogg och ser ett helt inlägg med massa tour-dates. Det var nästan så att jag inte orkade läsa det, eftersom jag är så van vid att inget kommer hit ändå, haha. Men sen ser jag ju fan att det står "NOV 14 - IDUN FOLKETS HUS, UMEÅ, SWEDEN". Ja, vad mer kan jag säga än att det känns förjävla bra. Dom kommer hit med Takida i November, men man kan ju lätt säga att man sticker dit endast för Sonic. Man måste ju dit och ge Nathan ett betyg!

Well. monday, skitmåndag, ny vecka. det som kommer få mig igenom den är att jag är ledig på fredag och ska på fierce fest. Nu ska jag typ... sova, glo på tragiska hollywood-fruar och idol.

nu: { Lamb of God - Trepass }

My kid i framtiden eller? thecobrasnake.com,

We're in heaven 2.9


Min flängande mamma var i stockholm i helgen, och vad kommer hon hem med?
Dregens autograf och The Heroin Diaries! Ibland är hon förjävla bra att ha måste jag erkänna. Hon var på Whiskey-provning där också större delen av Backyard Babies befann sig, hon träffade sedan Dregen och tänkte på sin dregengalna dotter och tog en autograf. och självklart var han sjukt trevlig, som hans rykte säger. Ännu en lovely egodel att hänga upp bland andra autografer och plektrum. Känns ju självklart inte på samma sätt eftersom jag inte var där själv, men man tackar ju inte nej för det. det vore ju dumt

Nu har jag intagit söndagens plats i soffan och kollar på allt meningslöst på tvn. Idag, när jag knappt orkade lyfta på huvudet av smärta, så kollade jag igenom lite idolklipp osv. Jag har kommit fram till vilka som verkligen är mina favoriter, som varit det ända sen första gången jag såg dom faktiskt.
Nu vet ni vilka jag håller på i höst!
Here they are:

Nicklas Hocker, Calle Kristiansson, Erik Grönwall och Jon Sidenius
klicka på bilderna för att lyssna på dom,


Too many doses and I'm starting to get an attraction.


I'm a bad updater! bad bad,

Smisk borde jag få. Men igår drog jag till mina kära vänner Macce och Nelle, där vi förchillade innan vi stack in till stan, och resten är historia. Jag hade grymt roligt igår iallafall och det var väl verkligen på tiden att vi träffades. Nu är det så att dom fått mig så sjukt taggad på att följa med och se Dio i göteborg i december. Hur äckligt nice hade det inte varit? Jag är fullt beredd på att skippa vad som nu är planerat och sticka och se Dio, det är väl troligen den sista chansen man kommer ha att se honom isåfall. Och den upplevelsen vill man inte gärna missa och få skriva upp på sin lista.

Jag slocknade hemma hos macce igår och nu på "morgonen" innan jag ryckte upp mig och stack hem, låg vi och klagade på alla dryga i idol, haha. PIOTR OCH DURNA MÖJLIGEN?! hahaha. Nu mår jag skit och ska äta lite mat innan jag dör. Nelle hade fan en hel jävla föreläsning igår om Dios gamla band och massa grymt jag missat. så nu ska jag lyssna!I can't control my evil eye


Fattar ni hur underbar läsning som väntar för mig?

Finally Friday!

Senaste Close-up är köpt, jag är frisk och livet äger. Efter skolan flydde jag på stan med fierce amy och sofia och senare lisa. Vi försökte desperat hitta lite grejer till the glamour-party, vi stördes dock av en kille när i var inne på Bianco och dreglade över snygga skor, han gick kort sagt rakt in i glasfönstret! Hahaha fyfan vad vi skrattade, det såg förjävligt ut. Han såg inte att det var glas, han trodde bara att man kunde gå rakt igenom, utgången var dock på andra sidan. Det är inte alltid lätt.

25 September, kommer ni ihåg vad som släpps idag? Just det, Sonic Syndicates singel "Burn This City" med den nya sångaren Nathan Biggs. Jag är glatt överraskad måste jag säga, jag gillar det riktigt mycket! När jag hörde Nathan lägga sin första rena sång fick jag gåshud, det låter riktigt bra. Men, jag måste erkänna att saknaden efter Roland känns väldigt mycket. men det är inget att tänka på, nu är det som det är och det kommer att bli grymt med Nathan!


You gotta be willing to crash and burn


Look at that beautiful human being..

Filmanalysen är färdig och inskickad och jag är totalt spyless på den.
Men imorgon är det fan FREDAG, det är verkligen på tiden. Det blir att fly till stan efter skolan with my dear friends och shoppa lite först iaf. Kul att ni ville sticka till Japan också, haha, då sticker vi om två veckor ungefär, det ser jag fram emot! You better start packing now!

Nu ska jag, bättre sent än aldrig, röra mig mot duschen.
Mötley hörs ur högtalarna och dom lär följa mig till sängen sen också, älskade mötley. finns fan inga ord


En elakhet som blir den ultimata komplimangen


Hey guys, allt bra?
Kent hörs ur högtalarna
 och jag känner mig mycket bättre idag, nästan så att det försvann idag lika snabbt som det kom för en vecka sen. Härligt, lagomt till helgen! Det sorgliga nu är väl dock att hösten verkligen är här, det har varit svinkallt hela dagen även fast solen har varit framme. Bara att börja slänga på sig mer lager med kläder, även fast jag som varje år lär bära skinnjackan in i det sista.

Men nu ska ni få se på något underbart. Lider man inte när man kollar på den här promo postern och inser att man inte kommer vara på plats, ännu mindre ta sig dit?! Jag menar, kolla bara på utbudet! Jag smäller av så underbart. Någon som är på att åka till Japan då?

I hit top speed but I'm still movin' much too slow


Cherokeeee, ooh! marching on the traaail of teeears
Spotify's still going strong. inte så svårt att gissa vilken låt jag sitter och sjunger till va? Jag drog mig likblek och lätt illamående till skolan idag. jag kände dock att det kanske hade varit bättre att stanna hemma hur uttråkad jag än hade varit. Min lärare hälsade på mig med ett "hej! hur är det?" jag svarade: "nä.. inte så bra faktiskt.." hon svarade: "nej jag ser ju det! du ser inte så fräsch ut, har du svininfluensan!? du borde kolla upp det," sen började hon snacka förvirrat om att hon gärna ville slippa svininfluensan. Det var kanske en liten hint.. who knows. there's no return anyway. hahaha

så vad står på listan ikv?
1. Skriva en filmanalys
2. vinna stört snygga örhängen på tradera (jag kom på att örhängen finns igen)
3. Idol

Detta är Bring Me The Horizon's nya album artwork till den kommande skivan:
Den kommande något... misslyckade skivan? Som endast består av remixer på låtarna på Suicide Season. Men vem vet, man ska inte ta ut något i förskott. Det är trots allt en remix från Shawn Crahan i Slipknot.


The glamour, the fortune, the pain


Isn't that hot? I want it.

Jag vaknade av att febern tagit över mitt liv igen och jag har hostat mig igenom hela dagen. Nu är jag så sjukt less på att vara hemma så imorgon kommer jag stoppa i mig alla möjliga piller och sticka till skolan även om jag mår skit.
Manson har fått svininfluensan och skriver "So I have officially been diagnosed, by a real doctor, with THE SWINE FLU. I know everyone will suggest that fucking a pig is how this disease was obtained. However, the doctor said, my past choices in women have, in "no way" contributed to... me acquiring this mysterious sickness. Unfortunately, I am going to survive. M" på sin Facebook. 

>Aerime< tipsade om lite new blood i musikvärlden, det som kommer behövas när de old worlds-greatest banden snart möjligen gjort sitt. Det är STEELWING jag pratar om, dom nämndes även i #64 av Sweden Rock Magazine  när dom hette Scanvenger och fick mycket bra betyg. Och dom är verkligen grymma, >Lyssna här<. Nu är dom även signade med Nuclear Blast. Vilket bara bevisar hur grymma dom är,

Steelwing


Sen måste jag bara ännu en gång säga hur stört skön >Pelle< är, och att han nu har blivit veckans blogg var väl verkligen på tiden

They'll try to push drugs that keep us all dumbed down


Jag sitter och snackar festivaler med Gustav, och vi är ganska överrens när det gäller vilka artister som hamnar på vilka festivaler nästa sommar. Arvika lär boka Rammstein, Hultsfred bokar Green Day (och går plus för första gången på 4 år) och Peace&Love lär boka Guns n' Roses och Muse bl.a. Sen tillägg med massa svenska artister på Hultan och P&L, eller vad säger ni? Mest troligt känns det ju som att det lutar åt det hållet, om man tänker just större band som Rammstein, Muse och Guns n' Roses känns det självklart vilka festivaler de lär hamna på. Om det nu skulle bli så, känns ju inte Peace&Love så lockade måste jag säga. Men om det på något mirakulöst sätt blir så att ett återförenat GNR entrar p&l, då känns det genast mycket mer lockande. och vilka dyker upp på Sweden Rock Festival och Metal Town? Fan man vill ju vara överallt minst sagt.

Frågan är ju då vad man ska välja till sommaren? Vart kommer du sticka?
Ikväll har jag försökt börja på en filmanalys som ska vara inne i veckan och förkylningen känns bättre. Men det gör den ju iofs alltid på kvällen och när man vaknar på morgonen känns det som att man har blivit överkörd av en lastbil igen.

sleep tight guys.


Suck it up and bite the bulletJag har kollat på August Burns Red Tour Blogs hela dagen och legat i sängen och snorat. No, no school today, and no test. Taggen för HoM 2010 blir bara större och större, hur ska man kunna hålla sig till Mars innan man blir insane? Jag kan fortfarande inte fatta att så pass stora band kommer hit, det är nästa så att man väntar på att någon ska säga att det bara var ett stort skämt.

Men få se nu. 10 dagar kvar innan Mustasch skiva ligger i min brevlåda signerad, 3 veckor innan jag står och njuter till Mustasch live med >lisa<, 8 veckor kvar innan jag står i globen framför Manson och 5 dagar efter det ser Takida i umeå. I think I can handle that. + Nu är det bara fyra dagar kvar innan Sonic Syndicates nya singel "Burn This City" släpps,


Lamb of God till House of Metal!


Hell yes it's true!!!

Jag blev totalt överlycklig när jag läste:
"Lamb of God kommer till Umeå". Jag gjorde glädjetjut och sprang runt i huset ett tag innan jag kunde lugna ner mig. Ja, är det inte underbart? De första banden för House of Metal 2010 är nu avslöjade, och förutom Lamb of God är det Peter Tägtgrens Hypocrisy, Job For A Cowboy, August Burns Red och Between The Buried And Me.

Fyfan vad underbart, så stört! Nej, det här hade man aldrig räknat med. Lite happyness i all denna sjukdom och feber, det behövdes. Nu börjar taggen kan jag lova, taggen till helgen den 5-6 mars 2010. Ni vet all skit jag öser över umeå, när man tänker efter så faller det ändå på en stor positiv sak - House of Metal. När jag flyttar kommer jag ändå åka upp hit och entra dörrarna till HoM. När man sedan läser >denna krönika< av John Paulin fylls hjärtat med värme.

Vi ville bara ha ett plejs för såna som oss

Hej, febern tar över mitt liv, Hejdå.

filmtips: Tjenare Kungen

80-tal, musik, band, rep, make, hår, kläder, punk, drömmar, destroy the mainstream, ebba grön, demo, rock n' roll, låtskrivande, flytt, turné, lögner, bråk, besvikelse, skivkontrakt, tankar, trash, nitar, spelningar, folk, färger, tuppkam, mod, pins, leather, kärlek -fight for your dream- Tjenare Kungen.

 
Det finns ingenting här för oss.
Nä ursäkta jag överdrev litegrann,
vi kan ju knarka, supa och slåss.
Så har det alltid varit här ute,
ingen jävel har brytt sej om oss.
Man ska va som en zombie, va nöjd med sin lott
å aldrig fråga om nåt.


I'm fallin' down but I'll rise above this


Gaga, ett exemplariskt uppträdande @ VMA's.
Ni som fortfarande är så totalt puckade och tror att hon skulle ha manliga könsdelar mellan benen skulle jag villa diskutera med.

Jag fick denna kommentar:
"har följt din blogg sen länge tillbaka, och inget illa menat men jag tycker den var bättre när du inte bara skrev om metal, för då fanns det något för alla liksom.."
Är det så ni känner? Då måste ni säga det, för jag vill veta vad ni tycker, jag tar all kritik positivt så jag vet vad jag kan bättra mig på. Nu sitter jag och lyssnar på nytt från Seether, deras senaste album "Karma & Effect". Jag lyssnade mycket på Seether förut, nu var det dock ett tag sen. Jag gillar deras musik starkt, det är även något för er som inte gillar the heavy metal, det här är mer alternative metal. 

Nu ska jag skicka in ett svar till >denna< Mustasch-tävling och försöka förtränga att jag egentligen borde städa mitt rum.

Did someone say hot?

Oh don’t you see I can’t get laid in Germany


En hälsning till my friend lisa. sorry, det låg något i brevlådan till mig idag ändå,
Hur het är inte min nya volbeat-tisha?

Det ända skitumeå hade och komma med ikväll var en grym 37-åring från piteå, en grym tjej från dorotea och en liten sekund av Lina i kön! Haha. Annars var det rätt lame, men vad kan man förvänta sig. Jag skulle ha vart där va? Jag fick njuta av min cappuccino och mina oreos istället, för att jag alltid fegar ur.

Jag har lyssnat på Rammstein's Pussy hela kvällen och fan vad grym den är, jag sjunger redan med och diggar den stenhårt. You like the lyrics? "You've got a pussy, I've got a dick, So what's the problem? Let's do it quick". Ikväll hade videon premiär and >here it is<. Grovt? Honestly, what happend? för mycket bara. Jonas Åkerlund ligger bakom även denna video. Jag ska nog göra den till en mp3 fil och lägga in den på ipoden. Nu väntar även det nya avsnittet av Gossip Girl säsong 3 och senaste True Blood. did someone say nerd?

"So take me now, oh don’t you see I can’t get laid in Germany"


So go and weave your tale of woe


>Bullet for my valentine on twitter:
"ALL GOOD IN THE STUDIO, MR TUCK WILL BE STARTING VOCALS SOOOOOOOOOOOOOON"

Jag började nio och vid halv tolv var jag hemma igen
En kort dag som endast bestod av en promenad. Jag kunde ha njutit av en cappuccino och lite oreos när jag kom hem, men istället råkade jag lägga huvudet på kudden och somna, haha. it sure sounds like me. Men visst lät det underbart, cappuccino och oreos? Jag tror jag kör på det ikväll framför idol istället. 

Jag fick ett till mail idag som lätt kompenserade det lidade jag fick utstå under Erik Hassle-mailet. Jag fick ett mail som handlade om BRA musik och verkligen fångade mitt intresse, det lär ni möjligen få se mer av sen. Nu snackar jag och Amy inför det snygga "upper-eastside glamour-party" som vi ska ha i början på nästa månad, haha. Ja, fan vad roligt tänker jag. Heels, dress, lashes, pearls, nails, hair etc. Så långt ifrån mig man kan komma eftersom jag inte äger en ända klänning, men oj så roligt. Sen får man koppla på Blair-looken @ gossip girl så blir det perfa.

nu: { Lamb of God - Set to fail }


I think my thoughts when I don't even need to


the donies (with nikki sixx)

Hey guys, allt bra idag?
Första provet för det här året är iallafall avklarat och jag tror att det rätt så bra ändå. Efter skolan höll jag som vanligt på att somna, men jag ryckte upp mig, satte hörlurarna i öronen och gick för att ta ut lite pengar  och på något konstigt sätt slank mina favoritklubbor ner i väskan igen. Ja vafan, det är ju idol ikväll, haha. Det är alltid samma tjej som jobbar när jag köper dom också, jag borde fan få gratis snart så ofta som jag köper dom.

Jag ska fortsätta kvällen med att inte göra ett skit. Musiken är självklart på och tanken på att beställa en >Close-up Magazine-tisha< och klippa lite i den känns väldigt lockande. På tal om Close-Up som längtar jag jävel tills nästa nummer, som kanske redan har kommit? Jag har inte sett det här än, men det skulle komma i mitten på september. Raffe Gyllenhammar pryder framsidan och intervjuer med självklart Mustasch, Immortal, Megadeth, Alice in Chains, Amon Amarth, Bullet(klara för close-up båten 2010) osv finns i numret. Taggat ja. Hell Hofer of Bullet snackar även om sitt tidigaste musikminne på closeupmagazine.net.
Denn du bist, was du isst und ihr wisst, was es ist


Nu är min hjärna full med psykologi A och jag känner för att...
ni vet nog vad jag känner för. Nu ska jag iallafall slå ihop boken och stänga ner all skit som har med det att göra och hoppas på lite tur imorgon på provet. för det känns som att liite tur kan behövas om det ska gå bra, wish me good luck is all I can say. Nu ska jag ska väl bara leta fram ipoden innan jag slänger mig sängen och sover min skönhetssömn. 

Läste för övrigt denna underbara nyhet:
Rammstein till sverige i feburari! Det första jag gjorde när jag såg nyheten var att sms:a den rammstein-älskande >Lisa<, and hell yes she went crazy! Dom intar Stockholm den 16 Feburari och sen Malmö den 20. Redan den 21 september denna månad släpps biljetterna och detta är även bekräftat på Rammsteins officiella hemsida, så det är inte fake.

sleep tight suckers och glädjs av denna nyhet.

Blir ju fintfint det här.Wanna watch that bullet lay 'em down


sliiitet
Hey guys,
Monday monday, a whole new shitty week.
Det känns mest som att jag har skrattat mig igenom dagen, vilket är rätt positivt. Jag brast totalt när våran filmkunskapslärare sa åt en av eleverna att han borde skjutas. Hahaha fan vad jag garvade. Stackarn hade lånat filmen vi ser för tillfället över helgen och nu hade han glömt den. Läraren började med att hetsa upp sig och berätta hur besviken hon var och att hon aldrig mer skulle låna ut en film och till sist fick hon ur sig: "du.. du borde skjutas!". Haha! Sen gick hon och lämnade oss resten av lektionstimmen själva. Dagens skönaste,

Nu har jag nyss klickat hem lite papa roach-skivor och nu hörs Bullet högt som fan ur högtalarna. as usual då med andra ord. Efter en grym intervju med dom i senaste Sweden Rock Magazine så spelas dom betydligt mer än vanligt hos mig. En intervju som ägde rum just innan och efter som klev upp på scenen som support till AC/DC på Ullevi i somras. och som de AC/DC-dyrkarna de själv är kan man ju bara föreställa sig, om ens det, hur sjukt mäktigt det kan ha varit. "Bullet är för hårda för Ullevi, skriv det! Bullet är för hårda för Ullevi!"

Ikväll måste jag plugga, så vi får se hur bra uppdatering det blir.

nu: { Bullet - Turn it up loud }- rockfoto.nu

Numbing my body with drugs and lies


Jag sitter och lyssnar på Engel,
Sense The Fire och bara själva Engel får mig verkligen att tänka på att svensk musik är så sjukt grym! Jag loggade in på twitter och fick se att självaste Niclas Engelin lagt till mig. Engelin of Engel, vilket självklart för mig vidare till In Flames (där han spelade gitarr 97-98, även 09). Ja svensk metal och rock/hårdrock har gjort det jävligt bra. Bara för att nämna några andra, Mustasch, Hammerfall, Amon Amarth, The Haunted, Raised Fist Messhuggah, Hardcore Superstar, Europe, Bullet, Hellacopters, Sabaton, Bathory, Dark Tranquillity, Soilwork Backyard Babies, Deathstars, Sonic Syndicate, Pain, H.E.A.T, Takida och nya Corroded. hur underbar musik leverar inte dessa grupper? Listan kan ju självklart göras lång, men visst är svensk musik grym.

Ja hörrni, det är underbart. Jag ska strax stänga av den dånande musiken och sätta på en film. om jag nu tar mig ur stolen pga träningsverken, haha. jag skojar inte, det är så illa. Jag föddes inte för att träna.

Hoppas ni har en bra kväll,


Amon Amarth, Pain, In Flames


Listen to Iron Maiden baby with me


Jag har nyss plöjt igenom en ny musikvideo,
En >ny musikvideo< från inga andra än The Poodles, och andra diverse live-framträdanden. Ja, vad mycket man kan ha att göra på en lördag som denna. Jag ligger förlamad i sängen med världens värsta träningsvärk och tycker synd om mig själv. Poodles nya musikvideo påminner mig om en intervju, eller en så kallad on-the-road-intervju, #62 i sweden rock magazine. Killarna verkar verkligen störtsköna, och intervjun var mycket undethållande.

Tidigare idag läste jag en intervju med Nergal i Behemoth också. En fyra sidors intervju, mycket intressant och bra. Handlar om varför just Behemoth blev så stora trots den svåra genren, att man lätt kan säga att andra band inom death/black-metal bara kan drömma om att bli lika stora.  Nu går Mustasch's Mine att lyssna på den officiella hemsidan och myspace. och fyfan vad jag njuter! Jag älskar den. Den 16 september släpps singeln och den 18 kommer Raffe och Danne vara på Shock i sthlm för signering av den nya singeln!

Heresy Blesphemy och Mine lär gå varm tills 30 september då skivan släpps.

nu: { Mustasch - Mine } (truly fucking awesome) All the days of wine and pitiful lie


Fredag! Fyfan vad skönt,
Volbeat spelas högt som fan och jag njuter. Jag har världens träningsvärk, kan knappt röra mig (efter tre träningspass på två dagar) jag inte är känd för att vara den mest atletiska personen, så ikväll ska jag äta massa onyttigt. Men sen måste jag göra mina 50 sit-ups hur ont jag än har, eftersom jag och fredde nu har en deal att vi ska ha platta snygga magar tills nästa års peace&love.  

Ni har väl inte missat att Sonic Syndicate nu mer bloggar på Rockspot.se även dom? Jag vet inte om jag har nämnt det, men det hittar ni updates om hur det går med nya videoshooten till låten "Burn this city", och Nathan, the new singer, verkar störtskön. Andra nya på rockspot är Marionette. Jag såg även att Manson nu spelar in en video till låten "Running to the edge of the world", en av mina starka favoriter på nya skivan. Det ska bli grymt att se, det finns video-stills på myspace.

Ha en bra fredagkväll guys,


Official Ozzy day!


Det är tydligen den officiella Ozzy Osbourne dagen idag. "We want to salute all of his contributions to the music industry and to the Sunset Strip.
Nu är verkligen helgen behövlig, verkligen. Jag orkar inte mer nu, totally serious. Ja ni såg ju min desperata längtan efter sommarens underbara tider i förra inlägget. Snart faller snön och eftersom Aerime's idé om vinterfestival inte verkar bli verklig kan vi väl lika gärna gå i ide. Haha, nej men som sagt, konserterna ser man ju fram emot.

Mina favoriter Mötley Crüe hörs ur högtalarna och jag har en känsla av att det kommer bli en tidig kväll framför Idol, Idol och mysiga anders bagge. Sen sörjer jag lite på att jag inte kommer att kunna sticka upp till Luleå och se favoriterna Amon Amarth. Jag har tänkt på om det skulle gå att fixa, men det ser fan mörkt ut. Efter som det är Mustasch 4 dagar efter och då skulle jag missa skolan i en vecka. skolan förstör inte alls.. nejnej.

090909

Fan vad lame. bara lame.
Nu vill jag skippa vintern och ha festivalsommar igen. jag twittrade just "school?! I'm totally tired of this shit. It doesn't feel like it takes me anywhere". Jag trodde att jag, amy, ester och anton skulle somna eller bara strejka och lämna klassrummet under psykologin idag . det såg inte ljust ut,

festivalsommar tack..

It's so much better live when my heart is going insane


Hey guys!
Jag klippte sönder min In Flames-tisha, resultat på bilderna. Idag är det bättre, jag försöker att inte tänka på skiten även fast den förföljer mig. Jag fick bra nyheter idag som fick mitt musikhjärta att hoppa till: Takida kommer till skitumeå 14 november! Så få se nu, vad väntar i höst/vinter hittills? Mustasch, Takida och Marilyn Manson. Fyfan vad skönt det känns, konserterna kommer verkligen lyfta upp tillvaron när allt är grått. Det underbara med att Takida kommer är att Angel för första gången va på! Hon som annars inte är så galen i live-musik.

Ikväll väntar fotboll, sverige-malta, och Idol. Taggad kväll, svar ja. Är jag en nörd, svar ja. Jag kollade även på lite videos från sonisphere med Avenged Sevenfold. Fan vad underbart! killar, nu får ni komma hit innan jag smäller av. Det här ger mig mer än rysningar,@ sonisphere


We don't want nothin', not a thing, from you


Det har fan varit en jobbig kväll, pga en sak som ägde rum idag utan min närvaro. Jag tänker inte skriva vad för då kommer ni tycka att jag är urtöntig, vilket jag är. det är därför jag blir irriterad på mig själv också, men det är helt enkelt jobbigt bara. Men sofie my dear friend, nästa gång då jävlar, I'll be there with you. Sen mitt i allt blir man ju sådär nojig också. det är en massa skit nu bara som jag inte orkar med, fuck this shit känner jag. Tur att det finns folk som kan komma med positiva ord iallafall, jävligt tur. Ja, för det finns ju fan hopp trots allt. jag kommer ju inte att bo kvar här länge till, that's for sure.

Nu ska jag nog glömma alla skitsaker och skruva upp volymen på ipoden. Damn that sounds emo, men vad gör man. tssssssssss...... Jag läste även ett grymt reportage om Twisted Sisters framgång, framför allt i sverige, i Sweden Rock Magazine, det var mycket bra. Nedanför var det även en liten intervju med Oscar i Hammerfall, som hävdar att Hammerfall troligen inte hade existerat utan Twisted Sister. Ja, som sagt, intressant läsning. buy the fucking magazine. 

nu: { Twisted Sister - We're not gonna take it }


You got to stick to your guns


Hey guys, allt bra idag?

Jag har nyss käkat middag och allt jag vill göra är att lägga mig i sängen och sova, haha, jag är så sjukt trött. Jag ska iallafall skicka iväg mamma att köpa Ben & Jerry's senare, så den kommer sitta fint ikväll när jag ligger deckad framför idol. 

Europes senaste kan man förhandsbeställa och få signerad via Bengans. klicka här< och du kommer till sidan. Skivan stod för övrigt på mest hela kvällen igår, och jag har mina favoriter som: Last look at eden och The beast. Men jag är beredd att hålla med lite av vad >Nicke< skrev, :"..Känns inte som om hårdrocksband nuförtiden gör det dem en gång i tiden gjorde. Tuff jävla snyting i fejset musik liksom :P. Nu blir det så puttinuttigt och man ska blanda in massa fula effekter som får det att låta popigt, gör mig illamående." Men skivan i helhet gillar jag helt klart, den har sina starka grymma låtar, men tyvärr finns det för mycket av det puttinuttiga.

Nu ska jag återgå till Poison och läsa lite Sweden Rock Magazine.

{ Poison - Fallen Angel }This is your life, are you gonna stand by?


Jag har nyss varit lite olaglig och på något konstigt sätt sitter jag och lyssnar på Europe's album "Last Look At Eden" som inte släpps förren på onsdag. Singeln Last Look At Eden vet vi ju är grym som fan. Men är resten av albumet lika grymt tro? Spännande, jag ska lyssna och meddela er sen, jag lovar. Jag har läst resensioner och den får bara bra hittills, den får kommentaren "Hela plattan doftar betydligt mer sjuttiotalsgroove än överbliven hårspray från åttiotalet." av expressens Anders Dahlbom. Så visst känns det lovande. Europe bloggar nu även på expressen.se.

Nu börjar även rykterna för festivalsommaren 2010 spridas. Nu när Rammstein är på G med nytt album och european-tour med start i november så snackas det om att Rammstein möjligen kanske kommer att befinna sig på Download eller Sonisphere festival nästa år. Blir det så? Det vet vi inte än, om det nu blir så kan man ju alltid hoppas på ett sverigebesök. Röstandet för vad Peace & Love-besökarna vill ha mer av nästa år är även igång, och tvåa på listan är mer av Hårdrock/Metal, vilket jag håller med om. Biljetter till Sweden Rock släpps ju redan 1a Oktober också, och det är väl det man alltid är mest sugen på att köpa till. Glöm inte Sweden Rock-kryssningen den 8 oktober heller, med bl.a Crashdïet, första spelningen med Simon Cruz.

Nu ska jag kura ner mig i soffan och njuta av säsongsstarten av Färjan III! Haha kan det bli härligare? Färjan och Håkan here I come.
Raise my lust of madness when I'm feelin' down

Vains of Jenna >
Nya albumet "The Art of Telling Lies" ute nu,Hur heta på en skala?!
>Freddes< försök till modeblogg imponerade på mig direkt måste jag säga. Jag är så kär i dessa skor! jag som nyligen var på väg att köpa mitt andra par vita converse men lät bli, det är ett tecken helt enkelt. Är ni sugen på att se mer? >Klicka här<. För övrigt kan jag ju säga att fredde älskar backstreet boys, då kan han hålla käft med att mobba mig med mina avstickare va? ja, ganska jämt ut där när backstreet boys slår alla mina avstickare.

Jag ställde mobilen på 06:30 och halvsov mer eller mindre mig igenom morgonens vakna med the voice och fick ett skrattanfall blandat med tårar när Jakob berättade om hur han klämde stackars eddies svans i dörren, haha! Sen när jag hade bestämt mig för att ligga inne i sängen hela dagen så fick lisa mig att gå på dagens lektion 13:10, men när vi väl kom dit och väntade 20 min övertid så fick vi veta att våran lärare nog inte skulle komma. hur värt? Så det var bara att ta bussen hem igen, men i brevlådan låg det en biobiljett och en demo och väntade på mig! Jag vann >Grimgoth's< metalquiz och fick därmed hans bands samlingsdemo, som han skrev; "Förutom att du verkar ha grym koll på mej och min blogg så har du en grym koll på vad som händer runt hårdrocken och dess musik". Klart jag har koll.

Demo a lá Grimgoths Forgotten Words:My boy, take my Johnny Cash vinyls and go

Hey guys,
Jag har nyss städat ur mitt sunkiga skrivbord, som verkligen var full med skit. Jag får en ny snygg byrå imorgon, en fresh start. Det är galet vad man samlar på sig med åren, jag hittade massa saker från högstadiet, gamla biobiljetter, massa skolfoton (ja man var ju cool och bytte med varandra), klassfoton, gamla lappar och en massa skit, haha. Lite roligt såklart att kolla på all skit också, lite var man ju tvungen att spara. T.e.x en het fylleteckning som jag hittade med massa inblandade på, haha, vafan liksom? Väcker gamla minnen gör det allt, roliga minnen. Högstadiet var en bra tid,

Imorgon börjar jag 13:10 eller har ingen skola alls om jag har tur (om jag råkar glömma det dvs). Nu ska jag ta söndagsduschen och sen slänga mig i sängen och njuta av Volbeat. Kommer ni ihåg min Volbeat-period? Efter den perioden har det inte varit lika fullt ös med Volbeat, men oj vad dom är där hos mig igen nu. Som om man någonsin kunde få nog? Jag fastnade framför videos från Wacken 09 för någon dag sen, och ja, visst är det ren njutning där också. Wacken next year? Någon som är på?

nu: { Volbeat - Sad Man's Tongue }Consider that bastard dead


damn hot Freddie

Nu har jag varit och köpt favoritklubborna och laddat upp inför kvällen.
Haha, nejmen jag har suttit mig till rätta i soffan nu och ensam tragisk mamma söker står på i bakgrunden utan mitt intresse. Jag ska bara fortsätta att inte göra ett skit ikväll, jag ska se top model som jag missade och sen dra på en film eller en serie. Söndagssysslor ni vet, som man riktigt kan njuta av.

Innan jag åkte in till city igen så såg jag lite på Carnival of Sins (mötley crüe) på pappas platt-tv och sorroundljud. Det blir ju så jävla underbart att kolla på live-dvd då, och jag fick som vanligt rysningar i öppningsnumret och genom hela dvd:n. Men något som verkligen är på topp med just Carnival of Sins är ju Tommy Lee's trumsolo, hur underbart är det inte? Ja, jag gillar det starkt, det är fan ren njutning. rysningar ända in i benmärgen som man säger, fucking lovely.

 


Tight action, rear traction


Nu är kräftorna ätna och fotbollen står på!
Hell yes guys, och sverige har redan gjort mål! och ja, jag säger det igen, jag gillar faktiskt fotbollen, haha, folk blir alltid lika förvånade. Det är ju så härligt taggat! och på pappas 42-tumare är det inte så fel heller kan jag lova er. Jag tänker bara tillbaks på skolavslutningskvällen när vi var hemma hos fanny och taggade jävel framför fotbollen, det var stämning!

Men så rockers, vad väntar vi på i musikvärlden nu? Jag kan garantera er att jag går i taket i väntan på nytt från dessa grupper där releasen är nära: Bullet For My Valentine, Crashdïet, Kiss, Rammstein, Mustasch, Sonic Syndicate. Bullet for my valentine's album beräknas släppas i slutet på detta år eller början på nästa, Crashdïet satsar även på början av nästa år, Kiss "Sonic Boom" vet vi ju släpps i Oktober, Rammstein's betitlade "Liebe Ist Für Alle Da" släpps den 20 oktober och Mustasch självbetitlade den 30 september denna månad, Sonic Syndicates nya ryktas komma i början av november i form av en EP sammanpackad med love and other disasters med nytt artwork. Är vi taggade? Ja! Annat som kanske inte är så nära men ändå olidligt är Iron Maiden, Mötley Crüe, Avenged Sevenfold och Kent.


Jocke Berg, Tin Star and Linus at skogsröjet.


A rocketship into outer spaceHey guys, allt bra idag?

Jag har nyss tryckt i mig lite frukost och snart måste jag faktiskt sticka. Jag ska på någon skitmusikal med klassen, (snacka om att förstöra helgen), men vi blir då lediga nästan hela dagen på måndag. så det kändes värt. Igår var jag bara grymt trött och somnade skrämmande tidigt, haha. Men nu är jag utvilad och efter musikalen sticker jag till pappa på lite kräftor osv.

Whiplasher twittrade även om att han hade kräftskiva med grannarna, lät ju inte allt för fel. Men nu måste jag verkligen sticka för att inte leva upp till mitt rykte att vara... eh sen. Ni får ursäkta för det tråkigaste inlägget ever.

nu: { Mötley Crüe - Don't go away mad (Just go away) }

Im waiting for the night to come


Hej jag heter sanna och jag är seg och stressad,
haha nejmen, nu är jag äntligen hemma och har tryckt i mig en kebabtallrik. Jag satt två½ timma hos frissan och höll kort sagt på att somna där ett tag, för tid tar det verkligen. Det är ingen skillnad alls förutom att färgen är mer jämn och utväxten är borta, rörde inte håret på längden denna gång. Jag kände mig för första gången nöjd när jag gick därifrån, dock lite tråkig. men jag har ju en grymt skön frisör, she's so my frisör. Jag försökte ta kort på ett icke förändrat hår, men det spöregnar ute och det finns inget bra ljus någonstans att ta kort så det får bli någon annan dag, ni ser de misslyckade försöket ovan. hur intressant det än är. Jag lovar er här med att bli bättre med bilder på mig själv eftersom jag vet att ni klagar på det,

Annars så hittade jag inte ett skit på stan förutom senaste sweden rock magazine, det var verkligen dött shoppinghumör idag i regnet. Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av helgen. finally,

nu: { Whitesnake - Still of the Night }That's the price to pay just to hold it in your hand


thecobrasnake
Hey guys, 
I'm tired och det är fredag imorgon
say halelujah. Det blir att sluta 11:30, sen dra ner på stan och bränna lite pengar och sen frissan kl.15. För er som hoppades på något coolt så måste jag göra er besvikna, haha. Jag är alldeles för tråkig för att göra något coolt med mitt hår för tillfället, förut var jag inte det, men nu är jag det tyvärr. Om jag ska vara ärlig så har jag inte bestämt mig vad jag ska göra än, det kanske vore bra att göra det. utväxten ska bort, det är det ända målet jag har. Frisören kommer väl med någon idé som verkar skitball och sen ligger jag och gråter resten av fredagen, haha! jag är nojig när det gäller mitt hår,

Nu ska jag släga mig i sängen.
uppdaterar imorgon med lite pics.

nu: { Mustasch - Heresy Blasphemy }
jag nöter det ända nya från mustasch.
kan knappt vänta tills 14 september då singeln Mine släpps.


Swinging down high crawling down low


Crashdïet har lagt upp ännu mer samples på deras officiella hemsida nu.
damn teasers, I want more more! Well, torsdag idag iallafall, = snart fredag och helg. Så obeskrivligt skönt det ska bli, vi kan ju behöva vila våra stackars ryggar också. Vi har nämligen inte fått våra skåp än, det är förjävligt att vi hittills har fått gå runt och bära på all skit sedan skolan började. och idag fick vi veta att det möjligen är tre veckor till kvar innan vi får skåpen, planering någon?! dom har haft en hel sommar på sig. Imorgon har vi dock bara tre lektioner och slutar 11:50, sköönt. det kan vi nog stå ut med.

Just nu så hörs Meshuggah ur hötalarna. svår musik det där, som dom flesta säger, men ändå så grymt bra! och Kidmans röst på det är ju inte precis illa, min pappas barndomskompis som sagt. Det är lite coolt, det kan ni hålla med om. så en del historier har man hört om honom, haha. verkar skön som fan, helt klart. En kille som aldrig gav sig när det gällde den här sortens musik, and look were it taked him.

nu: { Meshuggah - Lethargica }

@ sonisphere


Swallow not, the shit they feed


wildfox

Maraboun är slut och jag är så trött så jag knappt vet vad jag gör. men det är ju så det är nu, we're constantly tired. Chokladen var ett himmelrike iallafall och jag ångrar att jag inte bara köpte den i sommar och frossade. Jag såg även säsongsstarten av Efterlyst ikväll, jag har alltid tyckt om det, det är hemskt och intressant och se hur sjuka människor egentligen är och hur fall löses pga programmet. Ikväll handlade det bl.a. om Therese Johansson Rojo, 16, tjejen som blev mördad av den lika gamla killen i sommar. Jag tror inte att någon har missat det och jag blir alltid lika upprörd och förbannad när den historen dras upp, hur totalt sjuka i huvudet de två som gjorde såhär mot henne måste vara.

Nu ska jag ladda min ipod, släpa mig till duschen och sen försöka att inte sätta mig här igen och dra igång en serie, och slutligen kasta mig i sängen som ser väldigt inbjudande ut just nu, haha. Hoppas ni haft en bra kväll, sleep tight.

nu: { Machine Head - Halo }

machine head - robert flynn - sonisphere 09

 


They say you can't light a fire without a spark


Jag fick den sämsta starten på dagen idag, idrott direkt på morgonen i regnet. spöregnet rättare sagt. Mitt hår krullade upp sig och jag fick se ut som skit resten av dagen, haha. Inte nog med det så har busskortet krånglat x3 nu och vi hade den fullaste schemadagen. Men när jag kom hem låg det något i brevlådan som muntrade upp mig, ett litet paket från bloggvärldens kanske coolaste girl >Roxy<. Hon hade lyckats spara sommar-maraboun som nu inte säljs längre, och jag tog såklart aldrig tummen ur och köpte den, jag smakade den aldrig ens. Så jag skämtade lite och sa att hon fan fick skicka två rutor på posten, haha! Vilket hon blev skittaggad på, och nu låg det inte bara två rutor utan betydligt fler i bredvlådan. She's so damn sweet that girl, thanks again roxy!

Är det något speciellt med den här dagen förresten? Det verkar festas överallt. Tjejen brevid mig på bussen snackade om förfest och när jag loggade in på msn fick jag frågan om att komma på en fest. Well, jag lär vara lika tråkig som vanligt och ligga lite halvt deckad och blogga. Nu har jag ju även lite marabou att njuta av,

nu: { Deathstars - Virtue to Vice }

'Cause I'm yours, yours, yours anyhow


Manson min man har lagt ut lite nya bilder på myspace, lika underbara som alltid. Carnival of Sins har slutat spelas för länge sen och ändå känns det som alldeles nyss, någon mer än jag som tycker att tiden går alldeles för fort på kvällen? Då man vill njuta av tiden utanför skolan? haha ja hörreni, life's rough. Men snart är nog helgen och framförallt fredag här!  Även fast jag somnade efter skolan så är jag är tootalt deckad, men vem fan har tid att sova egentligen? även fast jag älskar att sova så vore det mycket härligare om vi inte behövde sova alls,

Tack vare Grimgoth så har jag nu även förhandsbokat Mustasch's kommande platta och kommer därmed få hem den i min brevlåda på releasedagen signerad! Ja, det känns bra om ni frågar mig. Det publicerades även lite nytt från manson på Twitter ikväll, och det är rysningar på hög nivå och längtan efter november och Globen! Ja ni kan ju tänka er hur underbart taggad jag är. Fyra videos från touren blev publicerat på twitter och det här är mina klara favoriter:

Pre show. Jag kan inte annat än hålla med denna kommentar "FUCK, this is dvd intro quality right here. I can imagine this AS the beginning of a manson pro dvd".En av favoriterna på senaste plattan. helt fucking amazing.

Glamorize cocaine


Efter att ha haft den nerladdad och tittat på den 3243530 ggr på youtube tänkte jag att det var dags att slå till för en billig peng. eller mamma slog till. Original slår allt, och nu ekar hela mitt rum av Live Wire och tvn visar det hetaste den visat. Idag har vi torterat dom stackars ettorna på skolan genom att tvinga dom köra suck and blow (dvs pussas lite) och gjort diverse jobbiga lekar för dom. Jag kommer ihåg när vi själv var ettor och fick genomlida samma sak så hämnden var ljuv.

Nu ska jag ignonera alla läxor jag har och fortsätta se på carnival of sins. Idag är det också big congratz till Bill och Tom Kaulitz. Those lovely boys, nu är dom 20 år! Tiden går så sjukt fort. Vi får hoppas på att dom svänger förbi sverige iochmed den nya skivan nu. eller vad säger ni? Jag fick även ett sms av ludde inatt där han skrev "jag är på fest med ville valos kusin! jag skämtar inte" Jag trodde honom inte en sekund men efter att han kommit med historien om att det visst var sant och att han var här och pluggade på universitetet så förstod jag att det var sanning och jag hetsade om saker som "träffar han ville ofta?! kan han fixa signerade grejjer?! hallå?!" till min besvikelse fick jag svaret "haha, han träffade ville för kanske 1½, 2 år sedan. ville är en busy man."

RSS 2.0