Crashdïet Announcements!

 

Isn't that fucking awesome!?
Ny videoupdate med Simon Cruz! + att man nu kan följa killarna på Twitter. awesome indeed. Dom har en twitter för hela bandet och sen en varsin. Martin Sweet har senast uppdaterat att dom just nu jobbar på en låt som heter "sick mind". Damn, jag kan knappt vänta tills man får höra lite fler låtar, vilket man lär få göra om någon filmar när dom lirar på Sweden Rock-kryssningen. Om det inte hade varit 18-årsgräns hade jag självklart befunnit mig där.

Men den härliga nyheten så fortsätter jag min fredagkväll med mer Crashdïet-lyssning.

is that simon cruz? ofc it is

nice pics från rest in sleaze, från rockspot.se

I slay it and I fuck it and I suck it and I leave it

Är klockan redan så mycket?
Jag drömde bort hela morgonen och sms:ade i sömnen. och har väl inte riktigt vaknat än. Jag sitter i min stora mötley-tisha och gäspar. huh, jag borde ta mig något att äta med tanke på att jag inte ätit något än och jag är ensam hemma ikväll, s-k-ö-n-t! Min Heavenly Metal playlist @ spotify går varm och jag var tidigare tvungen att byta lösenord också. Det var inte första gången det hände, att jag tappar kontakten med spotify för att en annan loggar in på mitt konto från en annan dator. What? Nu fick jag nog och bytte lösonord, hoppas jag kommer ihåg det sen också, jag har skrivit en stor fet lapp på tv:n för säkerhetsskull, haha. får inte glömma att ta bort den när någon kommer förbi.

Nytt från Pain, ny video till låten Have a drink on me. Klicka här< för att kolla på den. Jag har lite svårt för dessa videos, jag gillar mer det proffsiga, men jag gillar ändå den här videon. den är skön, och det behövs en mindre seriös video ibland. Idag gjorde även Dead by April en photoshoot med Kerrang! Det går bara bättre och bättre för killarna nu, jag ska definitivt köpa tidningen när den kommer ut i butik. Glöm inte att läsa Johans blogg på rockspot.se.

And to my all time favourite guys.
Deathstars @ Putte i parken 09:


You better turn me loose, you better set me free


Jag kanske borde satsa på en tidig natt inatt?
Haha, nja. med tanke på att jag är pigg så känns det lite hopplöst. Jag sitter och tänker på >sofia< som faktiskt fyller arton år idag, BIG CONGRATZ GIRL! Imorgon tar hon sin första runda på krogen och lever party like a rockstar-life och lever fullt ut enligt denna mening: "party til you pass out, drink til you're dead!"  Ja, just give me my 18th birthday. Jag diskuterade även med en läsare hur vi båda vill fly landet senare i livet, upptäcka världen och undvika bli kvar här i kalla sverige. Varje sommar, då man ska försöka njuta av livet, är skit år efter år. Jag behöver riktig värme och jag behöver inga årstider faktiskt. Båda våra mål var USA, that's the place to be. Vart vet jag inte än, men visst lutar det mot L.A, ofc. Det känns bra att det inte bara är jag som vill fly, för annars när jag brukar ta upp blir det mest ett "ye sure, good luck. whatever" och sen glöms det. We'll see..

Glöm inte att läsa de tre nya intervjurna på Rockspot.se. Med Mustasch, Volbeat och Renegade 5. Härligt eller härligt? jag ser fram emot den läsningen, för som ni vet är Mustasch och Volbeat favoriterna. Glöm inte att kolla det!

Sen tycker jag verkligen att ni ska ta er tid att titta på dessa:
 Tour Diary's från Dead by April. Killarna är så sköna så man pissar ner sig och man garvar hela tiden. Sen att Crash (H.E.A.T) och Ralf (mustasch) är med är inte fyskam det heller! Ralf the amazing kisser you know. Klicka er vidare till dead by aprils youtube-channel sen också så finns det massa mer att se! Killarna verkar inte ha det dåligt roligt på Rockweekend, störtsköna!

 

I always say: keep on dreaming, someday u'll find out


audrey k

Just nu spelar Deathstars på Putte i parken.. (20:00)
..och jag lyssnar på musik här hemma och är helt förälskad i bilden på Audrey ovan, är den inte underbar? Jag har äntligen röjjt lite i mitt rum, det såg som vanligt förjävligt ut, så jag kastade in alla kläder i garderoben och damsugade lite samtidigt som "the high end of low" med manson spelades. det får duga. med tanke på att det snart kommer se lika jävligt ut igen, då är det ju onödigt att verkligen s-t-ä-d-a.


Några som satsar och drömmer stort är H.E.A.T. Enligt dom själva ska dom bli störst, "vi ska bli världens största rockband" säger Kenny, sångare. Snart beger sig bandet till Tokyo för att spela på "Loud Park", en hårdrocksfestival som startar 18 Augusti. Där kommer killarna att uppträda med Slayer, Judas Priest och Megadeth. Dom ska även göra promotion för bandet runt om i japan, göra mindre spelningar och träffa skivbolag. Jag kan inte annat än önska killarna ett grymt stort lycka till! För dom är grymma och kan lyckas bara dom vill.

Marilyn Manson har fått nog när det gäller falska rykten, denna gång gäller det en artikel i L.A Weekly där det påstås att han är beroende av kokain. På sin blogg skriver han "Jag kan, men tänker inte försvara mig. Om det behövs ett nakenfoto av mig för att bevisa att jag är långt ifrån det dom soon-to-be-murdered-in-their-home har bestämt sig för att publicera, är det lätt." och "Om en till journalist gör ett falskt rykte om mig eller mitt band, kommer jag personligen eller med hjälp av mina fans möta dom i deras hem och upptäcka just hur mycket dom tror på sitt frihetstal. Jag utmanar er alla att skriva en enda sak till som ni inte vågar säga ansikte mot ansikte. För jag kommer tvinga er att säga det."
That's my man. I'm right behind you.


Whatever happened to all illegal fun?

Hey guys,
Sorry för dålig update igår. Fast jag ställde klockan idag så tog jag mig inte upp tidigt, haha, men det var väl ganska väntat. Efter jag skrivit det här inlägget ska jag gå ut och lägga mig i solan iaf, och fortsätta sova där. Jag såg secret window och taken igår och somnade ganska så direkt efter sista filmen vid 05:00.

Idag, om tidigare nämnt, så drar Storsjöyran igång. Artister som Lady GaGa, Dead by April, Takida, A Camp, Amy Macdonald, Thåström, Opeth, Bullet, Timbuktu osv kan vi se där i helgen. Ni/Dom som är där lär ha jävligt roligt, trots bristen på bra band, eftersom det är en grymt skön festival. Något annat som också drar igång idag är Emmabodafestivalen. Där artister som Dead by April, The Haunted, Sonic Syndicate, Familjen, Markus Krunegård, Moto Boy osv kan ses.
Även Putte i Parken har dragit igång, där jag mer än gärna hade velat vara. för där är band som Deathstars, Sonic Syndicate, Melody Club, Backyard Babies, Alice in videoland, Bullet, Lillasyster och Millencolin på plats!

Annat som jag glömt ta upp ett tag nu, är att Hardcore Superstar ska börja blogga på Rockspot.se. I lördags så skrevs ett inlägg om att man snart skulle kunna följa HCSS rock n roll äventyr, hoppas dom börjar snart! Det lär bli grymt kul att läsa eftersom dom verkar ha lagt av med bloggen på aftonbladet. Andra som redan är rockstarbloggare på Rockspot är Johan från Dead by April, H.E.A.T, Fatal Smile, Christoffer från Defueld, Stefan från Gemini Five, Crucified Barbara, Renegade Five och Babylon Bombs.HCSS i sweden rock magazine #62

Duka duka duka bunga bunga

"What!? Am I thinking to loud? my brain hurts so I'll rest for a while. good luck! my head's about to break, emotionally sick I beg to differ just rotten inside, slowly I die."

Hardcore Superstar - Beg For It
min ringsingal. och snart måste jag knalla mig iväg ner på stan för att köpa skivan. What?! har jag inte gjort det än? Nej spotify skämmer bort mig och jag insåg just att jag inte har stöttat hcss genom att köpa senaste skivan.

Jag gick ut på balkongen och var redo att slappna av och läsa The Dirt med ipoden i ett tag. Jag satt ner fem minuter, sen blev jag dyngless och gick in igen. so boring. Jag har ingen ro i kroppen alls, är stressad konstant, som jag nämnt tidigare, mitt ben rör sig hela tiden. Men som sagt, jag måste ta mig ner på stan någon dag för att frossa i lite skivor och slösa ännu mer pengar, pengar som det känns som att jag har noll av men samtidigt har mer än vad jag brukar ha. i-landsproblem. Storsjöyran drar igång imorgon också. Tyvärr så är Takida och Dead by April det ända dom har att komma med iår. Vilket är sorgligt med tanke på att dom kunde skrapa ihop grymma band som Hardcore Superstar, Mustasch, Kent, Neverstore, Blondie och Justice förra året. Det är väl en anledning till att jag inte befinner mig där iår.

här varade jag inte länge,

Cruzin' with the boyz in the trashed part of town


Hey guys,

You don't wanna see me right now. Jag lyssnar på Crashdïet, och jag har en tendens att verkligen leva mig in i musiken jag lyssnar på, jag sjunger med, gör saker ni absolut inte vill vittna och just nu saknas det bara att jag står uppe på sängen och låtsas vara en rockstar myself. som sagt... inget ni vill vittna, jag blir rädd för mig själv ibland. För övrigt så tror jag snart att jag endast har tre val kvar i mitt liv när det gäller musiken, 1. sänka volymen på ipoden and everything och börja använda öronproppar på konserter, 2. sluta gå på konserter eller 3. bli döv och aldrig mer kunna lyssna på musik. Oj, vilka fina val va? Undra vad jag ska välja. Nejmen skämt åsido så lovade jag mig själv att aldrig använda öronproppar på en konsert och aldrig sänka volymen, för en konsert är värdelös och känns inte alls på samma sätt med något instoppat i öronen,  men med tanke på att min hörsel blir sämre och jag hade tinnitus hela helgen så känns kanske jag måste tänka om...typ. säg att jag inte måste det. SAY SOMETHING!

Jag är oroande pigg och det känns som att jag kommer vara vaken långt in på morgonen. Fredde taggade även mig på min 18-årsdag (som äger rum om 6 månader!!) och sa att han skulle rädda mig från umeå och visa lite real stuff. Jag tackar inte nej, tvärtom.

nu: { Crashdïet - Out of Line }

the sexiest guys ever?

This is something I'm looking forward to


Alice In Wonderland!

Hur taggat är det inte inför premiären nästa år? Denna älskade film blir äntligen gjord av Tim Burton, the man we all love, i en riktig version. Men bl.a Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Anne Hathaway i rollerna. Jag älskade den här filmen i tecknad version när jag var liten, såg den om och om igen, och det känns som att det här kommer bli grymt bra!

För med Tim Burton som regissör och med Johnny Depp som "the mad hatter" kan det inte bli annat än bra. super.Hammerfall @ PDOL 09

Detta var GRYMT!

There are many ways to get what you want


jag och Vic, och Jocke

Jag har nyss sett senaste avsnittet av True Blood,
and it's just getting more crazy.  Jag har även laddat ner Taken, blev grymt sugen på att se den igen. och Mötley Crüe - Carnival of Sins live dvdn är snart redo att ses, fick tipset av Sofie som sa att Vince röst är grym på den här dvd:n, även att Nikki är snygg såklart, haha. Så jag kunde helt klart inte låta bli, inte efter att jag sett "on with the show" från dvdn på YT heller. Så jag lär tillbringa natten till att titta på det, vilket känns heeelt okej.

Jag och Sofie snackade även om hur taggat det är att The Dirt kommer på film 2011, supertaggat. Jag, som för övrigt, fick boken i torsdags har redan läst halva är totalt fast! Jag har sammanlagt läst 6 timmar i sträck i helgen och det här är bland det bästa jag läst, det är det bästa jag läst tillsammans med Mansons självbiografi, det är en sån grym läsning!

Bilderna på Hammerfall lägger jag upp imorgon, nu ska jag fortsätta natten med live-dvd och film. sleep tight.


geek-collection of the weekend.
ros från vic, autografer från hardcore superstar, oscars plektrum @ hammerfall, marcus handduk @ dead by april.

Hardcore Superstar @ PDOL 09

When you spit it out, full of pride

oh shit, jag vaknade för en timma sen, haha!
Men jag lovade mig själv att jag skulle sova ut efter helgen och första dagen utan jobb på tre veckor, så man kan ju säga att jag lyckades. Jag har drömt dryga och långa drömmar inatt och det som hänt i helgen kan inte bara lämna mig, jag blir galen. Jag hatar den här känslan, när man blir helt knäckt och inte ens kan lyssna på musiken för att det blir jobbigt. Men jag försöker döda känslorna genom att trotsa och helt enkelt lyssna på hardcore superstar, försöker glömma mötet med Vic och Jocke osv, haha. det blir för jobbigt för mig att tänka på det.

Nu ska jag fortsätta märka bilder, som aldrig tar slut! och senare idag får ni ännu ett inlägg, med antingen Hammerfall eller Hardcore Superstar livebilder. Låter bra va?


Sen kunde man ju såklart inte hålla sig borta från att hamna på Piteå-tidningens hemsida heller.

PDOL 09

Hey guys,
Nu är jag hemma och känner mig allmänt död med nackspärr och tinnitus. Men jag klagar inte eftersom det här var en sjukt lyckad helg! Jag trodde inte att något kunde slå det jag hittills har fått uppleva, men tydligen så hade jag fel och det blir bara bättre och bättre. Att jag förutom att få uppleva GRYM live-musik i piteå också fick träffa Lisa, as in Lisa Bjernhagen min rockerblogergirl gjorde allt fullständigt, grädden över moset, pricken över i:et osv. Att jag sedan på det fick träffa Dennis och Rockabetty var ju bara så awesome! Trevliga som väntat, jag älskar bloggvärlden och alla grymma bloggare som man träffar.

Ni får ursäkta mitt fjortis-utfall i inlägget nedan men jag blir helt till mig när något såntdär händer, särskilt en såndär sak. som att träffa Jocke Berg och Vic Zino i ett av mina favoritband, Hardcore Superstar, det kunde jag som sagt aldrig drömma om. och sen händer det liksom, då flippar jag totalt, haha. Jag har även lyckats få min grymma kusin att älska spelningar och konserter lika mycket som jag, så hon är fast! Mission completed.

Jag har märkt bilder hela kvällen. Först ut är:

Dead by April @ PDOL 09Touched by the amazing sound

I FUCKING LOVE THIS!
Guys, ni kan aldrig gissa vad som hänt och jag vet inte hur jag ska börja berätta heller. Jag kan knappt fatta det själv om man säger så. Igår var det bästa på hela helgen, jag träffade Lisa och Dennis och vi taggade jävel på Hardcore Superstar och fick vittna en gryyyym konsert! Jocke hoppade ner från scenen och jag och lisa fick känna på the man himself, det var en grym konsert helt enkelt. Dom körde 6 låtar från nya skivan (beg for it, shades of grey, into debauchery, nervous breakdown, illegal fun, spit it out) om jag inte minns fel och det var njuutning som fan! Jockes röst är to die for.

Efter konserten rundade jag scenen och fick se en liten folksamling vid stängslet på backstage-stället. Jocke var där och signerade för fullt. Jag sprang fram och tog det ända jag hittade, en tjuga, och han signerade den. Folk gick och tillslut var vi bara ett skönt gäng som stod och snackade lite med Jocke, men han gick ganska snabbt och sa att han kunde skicka ut resten av bandet. "Hare gött!" sa han innan han gick. Sen tjugo minuter senare kommer Vic gåendes!. Vi frågade om en bild ihop, och tvärt emot Jocke så lyfte han stängslet åt sidan och kom ut till oss! Han är så jävla snygg den killen! Vic Zino. Jag kunde väl aldrig drömma om detta,  faktiskt inte, haha. Dom andra i bandet kunde inte komma ut så han tog min och en annans tjejs tjuga och gick in backstage för att få dom signerade, efter ett litet tag kom han tillbaks med tjugan signerad av alla i bandet inkl. han själv. Han höll även en ros i handen och när han närmade sig sa han "jag vet inte vart den kommer ifrån, men du får den av mig." Då fick jag fan andnöd, han gav mig en fucking ros. say what? haha. Sen blev det lite mer snack innan jag var tvungen att gå, då även han var påväg ut. Så jag gick innanför stängslet och sa hejdå, så vi kramades och medans sa han "Det var grymt trevligt att träffa dig" Jag sa detsamma och sen när jag gick vinkade han och sa "vi ses" med världens jävla sweetaste leende.

fucking awesome.
PDOL 09

Nu är första dagen på PDOL avklarad och Dead by April och Hammerfall sedda! Fifan säger jag bara, vilket drag! Hammerfall var GRYYYMT! Ja alltså som vanligt så kan inte ord beskriva, men det var helt underbart. Längst fram på DBA efter att ha genomlidigt veronica maggio, och det var helt rätt så grymt!  Sen ska vi inte ens tala om Hammerfall, fyfan vad grymt! That's what I call real fucking music. Joacim Cans är mannen! Jag fångade oscars plektrum också, SÅ GRYMT! Sen var det ju inte så illa heller att den första vi träffade när vi kom in på området var just Joacim, jag trodde jag skulle smälla av.

Den dosen av live-musik jag har haft abstinens för försvann direkt efter gårkvällen, men fortsätter idag när hardcore superstar väntar! Jag funderar dock på hur jag ska göra med mina headbang-smärtor, dom är inte nådiga, även inte mitt tinnitus som har bestämt sig för att stanna. Jag träffade även Lisa igår!  som man har väntat på det och mer sweet tjej får man leta efter, träffade även my awesome girls amy och ester! Bilder kommer upp senare, jag har inte tid med det just nu. men den som väntar på ngt gott..

JOACIM CANS!
jag ser ut som ett fittnylle men whatever, it's fucking joacim cans.


Dead by April live! filmat av mig,


Hammerfall live! filmat av mig.

Selling sugar to the sweet people on the street

Hey guys,
Sista dagen på jobbet idag!
Finally! Jag är så övertaggad på livet just nu, haha. Allt känns så grymt bra, inget mer jobb, sova hur länge jag vill, leva livet och PDOL i helgen!!  Det börjar ju dock idag, men eftersom jag inte intresserar mig för några band ikväll sticker jag tidigt imorgon istället, och fyfan vad taggat det är! För er läsare som inte är bosatt här uppe så kan jag säga att PDOL är förkortningen på piteå dansar och ler och är, självklart, i Piteå. det är en festival på tre dagar med massa band och artister, och förvånansvärt bra och värda band iår. som tidigare nämt ser jag fram emot Hardcore Superstar, Hammerfall, Dead by April och lite annat som man kommer slöse på.

Idag kom äntligen min efterlängtade bok, "The Dirt". Bättre sent än aldrig och jag har redan börjat läsa den, vem kan hålla sig liksom? This is going to be som good shit, that's what I've heard from everybody.

nu: { Mötley Crüe - Dr. Feelgood }

You'll take my life but I'll take yours too


Jag kollade igenom gamla bilder och hittade dom här,
Look at that hair! Fan vad jag saknar det, precis så långt som jag vill ha det nu. Det drygaste som finns är ju att vänta på att det ska växa ut igen, även fast mitt hår växer snabbt så går det ju inte på en månad precis. Men nu ska jag sluta snacka ytlig skit, haha. Jag har verkligen inte gjort något värt ikväll, inget värt att nämna. jag har mest varit fast vid bloggen och bloggarna och musiken. Har inte ens orkat stänga av musiken för att se vad för kasst som visas på tv:n. Nu väntar ett nytt och smaskigt avsnitt av True Blood på mig och jag kan knappt vänta på att få se vad som hänt sedan sist! Jag har säkert sagt det förut, men jag säger det igen, om ni inte har sett True Blood måste ni se det!

Det har varit en förfrågning på att jag ska lägga ut några spellistor som jag gjort på spotify. Jag har tre värda spellistor med grym musik som jag lyssnar på och det är (länkar): >sanibo<, >heavenly metal< och >boom boom ROCK<. Klicka, spara och njut! Nu vet ni nog vad som väntar mig, ett avsnitt True Blood och läsning i sweden rock tills jag somnar. sleep tight.

nu: { In Flames - Leeches }


in flames @ gröna lund 29/5-08

The boy was a man before his timeHey guys, allt bra?
Mötley Crüe hörs ur mina högtalare och jag ska snart ta mig något att äta. Jag är typ nyvaken också, haha, kunde inte hålla mig vaken efter jobbet idag heller. det är sjukt vad trött jag är varje dag nu, det känns knappt som att jag hinner vakna alls, jag minns knappt vad vi gjort på jobbet de senaste dagarna för att jag har varit så trött. Men imorrn jobbar jag sista dagen och sen sticker jag till mina kusiner och PDOL 09! dead by april, hammerfall och hardcore superstar here I come! see you there,

Anthrax, som ni alla vet, ställde in sin spelning på sonisphere i lördags pga av sjukdom. Sångaren Dan Nelson ska tydligen ha varit för sjuk för att kunna genomföra spelningen. Men nu har sanningen kommit ut, han var inte alls sjuk, utan han har lämnat bandet. Tydligen så visste inte Dan att det skulle skrivas att han var sjuk, han visste inte heller att detta skulle göra så att bandet fick ställa in europa-och slipknot tourerna. snyggt jobbat killar! hrm,

ha en bra kväll!

nu: { Mötley Crüe - On with the show }

So when you go there, look for me

Jag kom och tänka på en rolig sak som hände på peace&love. det var en kille som sprang fram till mig och började skrika att jag måste vara "tjejen i ica-reklamen" (vilken tjej det nu kan vara). Jag körde på meningen "jaa det är jag!" och sen garvade vi lite och sen var det inte mer med det. Senare sprang vi på några till och även där började det snackas om att jag måste vara tjejen i ica-reklamen. Han sa "men det är ju du! det är hon!" och hämtade sin kompis och sa "kolla, det är tjejen i ica-reklamen!!". hans kompis granskade mig lite och sa "jaa det är ju fan hon! är det du?". Jag körde fortfarande på "jaa det är klart är jag!", but that's just weird. jag fick känna mig lite famous for a moment. Trots mängden alkohol som talade hos dom, haha!

Man kan ju inte undgå det tråkiga med att Hultsfred kanske är över för gott. Antalet sålda biljetter iår var riktigt kasst och det har nu gått dåligt för hultsfred i tre år i rad, vilket gör så att arrangörerna Rockparty måste göra sitt bästa för att rädda bolaget. Det känns ju riktigt surt att det kanske lägger ner och att man inte ens hunnit vara där än. men enligt mig så är det artisterna som sviker, dom får inte tillräckligt med bra artister bokade och då intresserar sig inte folk lika mycket, då väljer man annat.

Eftersom jag somnade efter jobbet är inte alls trött nu, så jag ska lägga mig och läsa lite om some good music innan jag somnar. sleep well rockers.

nu: { Backyard Babies - Star War }


jag är grymt nöjd över bilderna på backyard från p&l måste jag säga.

Into sweet debauchery

Rösta på mig som veckans blogg!< nr.1

Guten tag,

Regn all day long och jobb, vilket resulterade i att jag deckade när jag kom hem och sov fram till middagen. Det börjar se mycket fint ut nu på luncherna, alla ligger halvdeckade över bord, ben, stolar och sover tills rasten är slut och då ser vi ut som zombies allihopa. sen kan vi inte låta bli att kommentera oss själva heller och skratta, haha. Igår blev det inte mycket sömn heller eftersom jag inte kunde låta bli att läsa vidare i sweden rock.  jag säger det igen, underbar läsning.

Nu är jag helt till mig och har nyss skådat en grymt het video till en låt som befinner sig på en av årets absolut bästa plattor! Hardcore Superstars nya video till låten "Into Debauchery"!! Jocke Berg, ojoj. Det är som fredde säger, det är något med dom som heter Jocke Berg, de är helt jävla underbara och har talang så det sprutar om det! Jocke Berg i Hardcore Superstar och Jocke Berg i Kent, mer behöver jag inte säga. Videon är grymt bra och Jocke är så het så jag smäller av, jag älskar även den här låten och hoppades på en video till den. Det här påminner mig även om Hardcore Superstar-intervjun i förra numret av sweden rock som var helt underbar. Nästa lördag ses vi igen killar!screeners by me

And I’ll be the drug in your blood


audrey k
Hey, är ni vakna?
Klart ni är, ni jobbar ju inte. dum fråga. För tillfället så jag bara äckligt deckad och mina ögonlock faller, utan att överdriva, igen lite då och då. Jag har nyss läst 48 sidor nonstop ur sweden rock magazine bara för att man alltid fastnar på direkten och det är grymt svårt att slita sig. Jag menar, värdare läsning får man ju leta efter. Sen vill jag bara sjunka genom jorden när fredde äntligen har uppdaterat om Sonisphere och Metallica men jag är för trött för att läsa och jag orkar verkligen inte att han nyss la kommentaren "Och självklart kan jag säga att jag var på en av deras mest legendariska spelningar sen Seattle -89! Fick t.o.m Kirks plektrum i pannan.." Nä, fick du? säger du det? skjut mig nu och gör slut på mitt lidande.

Nu ska jag börja dra mig, eftersom jag somnade på lunchen idag tror jag att jag behöver lite sömn, haha. Ni får ha det så bra, jag uppdaterar imorgon.
sleep tight.

nu: { Deathstars - Motherzone }

Like that would stop me from my succes?Jag sitter nerkurad med den senaste Sweden Rock Magazine.
En ny intervju med älskade Crashdïet väntar mig! Det är äntligen officiellt att dom är tillbaka, The return of Crashdïet! Att Simon Cruz är den nya sångaren och att dom är on they're way. På den officiella hemsidan kan ni se vad Martin Sweet skrev > http://crashdiet.org . Även fast jag redan visste det så känns det bra att det är officiellt och att det är på rätt väg nu. Nu hoppas jag verkligen att allt blir bra med Simon och att det här är Crashdïet til' the fucking end! Bilden ovan ger mig rysningar, isn't that hot?
 
Nu spelar jag sönder deras senaste demo "Caught in Despair" och kan inte sluta störa mig på vad Johan (gitarr och growl) i Dead By April sa i en intervju i senaste OKEJ. Han fick frågan "Vad mer kan ni önska er? (när det gäller deras framgång). Han svarade: "man vill ju att det ska hålla också, framgång har en tendens att vara flyktig och vi vill inte bli en engångshype. typ Crashdïet där alla började knarka och ingen bryr sig om andra plattan." För det första så var det där skitigt sagt. För det andra, alla vet vad som hände Crashdïet. Dave Lepard avled och då är det inte så konstigt att det blir jävligt dött och allt kändes åt h-vete för resten av medlemmarna. Men dom tog tag i det och styrde upp. Att säga att dom inte brydde sig om andra plattan alls är skitsnack. Och det här med Olliver, det säger dom själv, att hade dom känt honom bättre hade dom förstått att han var en som inte skulle hålla i längden.

Crashdïet in Sweden Rock Magazine #63


And throw my hands up to the sky

Hey guys!
Nu är jag äntligen hemma, inne i värmen. usch, det har regnat idag med och vi har krattat gräs, det är som sagt inte den bästa kombinationen. Men det är sista veckan så jag överlever nog. Jag känner mest för att slänga mig i sängen och sova just nu, men jag håller emot. det är så himla drygt att vakna sen då. Jag känner dock att jag kommer vara väldigt trött ikväll, vilket suger, men vad gör man? Jag ska iallafall baka ikväll, that's for sure.

Nya grymma bilder på Metallica från sonisphere är äntligen uppe på rockfoto.nu också. man känner sig bara ännu mer deprimerad när man kollar på dom, haha. It looks so awesome. men jag gillar jag ju tydligen att plåga mig själv när det gäller sånt här, det är därför jag går in på hemsidan och får läsa saker som "Sonisphere Festival, endagsfestivalen i Folkets Park Hultsfred kan stolt meddela att 35 000 besökare deltog i en dag full av fantastisk rock! Ett av världens största band i lilla Hultsfred - Metallicas spelning på Sonisphere i Folkets Park Hultsfred kommer, i ordets rätta bemärkelse, att bli legendarisk."
Om två år kommer jag iallafall till sthlm och då kan ni fan räkna med att jag kommer BO på alla konserter! det är fan heaven för mig, så det är bara väldigt missanpassat att jag är bosatt här.

Metallica @ Sonisphere festival 18/7-09Rockfoto.nu

Dry up all the wombs with his rock and roll soresMarilyn Manson är det ända rätta ikväll,
ojoj vad jag älskar den mannen, vad jag älskar musiken. vad jag älskar Brian and the whole band kort sagt. Bilden ovan, som är ny @ myspace, får mig att rysa, han är så het! Antichrist Superstar, som enligt mig är den bästa skivan, spelas för tillfället och det är mycket känslor som kommer upp. konserten för två år sen t.e.x. en av dom bästa dagarna i mitt liv. det var huge. Hur jag fick njuta av live-musiken från min absolut största "idol", hur jag samtidigt som jag höll på att svimma fick en svettig och underbar marilyn manson nästan slängades i min famn.

Jag har fastnat framför datorn alldeles för länge ikväll, men det har ändå inte stört mig. Musiken har varit på så det har bara varit härligt. Jag fick en minst sagt chockande kommentar idag också: "Hej är du rockfotograf? Isf vilken linje gick du?" Min första reaktion var "ursäkta!?" haha. Mitt svar på den anonyma kommentaren är nej, det är jag absolut inte. Men jag antar att jag borde ta det som en fet komplimang eftersom den här personen måste ha kollat på min live-pics. Tack så mycket!

Imorrn väntar jobb, så jag ska slänga mig i duschen och sen förhoppningsvis somna. sleep tight.

nu: { Marilyn Manson - Antichrist Superstar}

My good church is not open on Sundays

Hey guys!
sorry för den dåliga updaten idag. men jag blev väckt av lisa som sa att vi skulle dra på stan och träffas alla tjejer eftersom det var så länge sen, så det var bara för mig att rycka upp mig och jag hann inte uppdatera. Det var iaf grymt skönt att träffas alla fyra igen eftersom vi knappt gjort det på hela sommaren, det har varit så mycket som kommit imellan. Angel följde inte med på peace&love heller så då var vi inte alla fyra där. Vi hade en del att snacka om, mycket som har hänt! Vi snackade även om våran sthlms-resa, vi kanske sticker till sthlm i slutet av sommaren, watch out!

Metallica får superbetyg från spelningen igår och det var tydligen en grym stämning med publiken osv. men hur oväntat var det? klart det blir stämning!! Låtlistan för kvällen som var: Battery, Creeping death, Fuel, Of wolf and man, Fade to black, Broken, beat & scarred, Cyanide, Sad but true, One, All nightmare long, The day that never comes, Master of puppets, Dyers eve, Nothing else matters, Enter Sandman, Last caress, Hit the lights. Seek and destroy. kan man ju absolut inte klaga på, man får ju rysningar av att bara tänka tanken. Jag läser: "När "Seek and destroy" tonat ut, Hetfield håller upp svenska flaggan och kärleksförklaringarna avlöser varandra återstår bara ett hoppfullt konstaterande:
Vi ses väl på samma plats om två år?"
Lovely. räkna med att jag är där då.


nu: { Hardcore Superstar - We don't celebrate sundays }


här är några pics från dagen

angel, tove, lisa, sanibo


I am what I am anyway and I don't need your shit


Natten är ung,

Musiken dånar i hela lägenheten eftersom jag har den för mig själv. jag nördar sönder spotify och försöker nog mest spränga de få hjärncellerna som finns kvar. jag försöker köra på den där taktiken där jag kanske slipper tänka när jag spelar högre musik än nödvändigt. åh, den här dagen har verkligen inte varit min dag. den har varit död och jag har haft otur när det gäller det mesta och jag har varit på ett pissigt humör hela dagen utan anledning. huvudet värker nu också, men jag vägrar att stänga av musiken. vägrar. Sen insåg jag hur otroligt tråkig min blogg såg ut, dom senaste inläggen t.e.x. fan vad tråkiga. Jag är perfektionist när det gäller inläggen ska ni veta, haha. Det tar upp till 1½ timma för mig att skriva ett inlägg och leta den perfekta bilden som passar inlägget och inlägget nedan. Mina kompisar, särskilt lisa, har försökt intala mig att det inte behöver vara så himla perfekt hela tiden. but do I listen? no. Jag antar att de senaste inläggen inte har tagit den tid de behövs och att dom speglar mitt humör lite.

Nu ska jag bjuda på en spellista som är sanibo rakt igenom. det är verkligen inga censur, utan allt som står mig nära finns där. det jag får rysningar av finns där, även mina avstickare finns med. avstickare som jag och fredde diskuterade på p&l btw. alla har avstickare. notera att metallica inte finns på spotify, så dom finns inte med på spellistan. (heavenly metal-listan som jag egentligen tänkte länka kan jag länka en annan gång)

sanibo playlist: > http://open.spotify.com/user/sanibo/playlist/3jYkeDqd2wWIcWYEOCG1bJ <

Imorgon ska jag vakna upp på ett bättre humör, jag lovar.

This will be over mind and body


yran 08
Jag halvligger i sängen och lyssnar på min Heavenly Metal playlist @ spotify och läser en intervju med Lars Ulrich på aftonbladet. Jag undrar hur taggade alla Metallica-fans är på en skala nu, inför spelningen ikväll 23:45? obeskrivligt taggade är nog det ända rätta att säga. Avklarade spelningar på Sonisphere idag är: Dead by April, Adept, The International Noise Conspiracy, Lamb of God, Meshuggah, Cradle of Filth och Mastodon. Och för en halvtimma var det faktiskt dags för Machine Head att inta scenen och efter dom är det dags för The Hives, The Cult, Primal Scream, och sist och störst Metallica. Jag vet inte varför jag plågar mig själv just nu med att skriva upp det här, haha. på något sätt så känns det bättre än att bara inte försöka tänka på det. Senaste texten från Sonisphere lyder såhär: 

"Föreställ dig att tusentals metalfans har teleporterats till mitten av ingenstans. Lägg sen till strålande solsken, en sjö att svalka sig i, en strand att campa intill och lättklädda människor. Addera några tunga metalband och få Metallica att headlina på den största scenen som Sonisphere sett. Det är Sonisphere Sverige. Som Monsters motercykelstunts berättade för oss så är Hultsfreds Folkets Park det vackraste festivalområdet som de någonsin riskerat sina liv på." Känns det lockande eller?!

Förutom att jag nyss nös ner hela min skärm så ser kvällen ganska död ut. Jag lovar att lägga upp min playlist sen också, för den är grym! men inte riktigt färdig än.

nu. { Children Of Bodom - Children of Bodom }


 och hörrni, ännu en tävling! >Rösta gärna på mig som veckans blogg här<
jag är nr.5

Metallica och Volbeat on tour!

Hey guys,
Sorry för den usla updaten, men med jobb och allt är jag bara helt slut. Men nu är det äntligen helg! so time for the blog. Inatt kom anton på nattbesök också så updaten fick ta stryk där med. Jag somnade klockan fyra på morgonen och skulle upp klockan sju, det kallar jag lyckat haha! Solen har stekt hela dagen och vi har krattat gräs tills vi spytt. vi har nog aldrig varit så less på gräs som nu, believe me. Men vi beställde en big familje-pizza till lunch och fick gratis glass i slutet på dagen så det underlättade.

För tillfället så läser jag favoritbloggarna och lyssnar på Snake of Eden's nya låt "Cadillac". Jag stör mig fortfarande på att ljudet är så pass dåligt på låtarna, men annars så. Kelii, Izzy, Rock och Oskar gör ett grymt jobb. Andra big awesome news är att Volbeat sticker på tour med Metallica!! Volbeat har blivit tillfrågade av Metallica att öppna upp deras andra halva av Death Magnetic Tour 09. Michael Poulsen's (sångare volbeat) kommentar angående detta är: "Vi är verkligen tacksamma för den här chansen och vi ser verkligen fram emot att dela scen med en av våra största inspirationskällor! Det är en heder, men det är också en stor heder att få spela för Metallica-fansen som är så engagerade. Det kommer att bli en utmaning, men vi kommer göra vårat bästa för att ge Metallica-fansen en liten del av vad vi är och vad vi gör. Vi vill tacka gentlemännen i Metallica för att ge Volbeat den här chansen/touren. TACK!" Åh så underbar blandning, eller hur? Det är dock US/Canada tour så man lär ju inte få ta del av den.


Nu ska jag sätta på en bra skiva (volbeat) och somna till den. det lär behövas.
Glöm inte mina videos från peace&love. klicka här<

Pin the drugs of last night


GaGa
Hey guys,
Spotify går varm här hos mig och ännu en dag på jobbet är avklarad. det går lättare och lättare och som sagt, tacka gud för att vi är ett sånt skönt gäng, man garvar mest hela tiden. och imorrn ska vi lyxa och beställa pizza på lunchen, det blir nog great det. Jag är dock grymt sliten nu, jag ser mer död ut en levande eftersom jag fortfarande envisas med att stanna uppe halva natten fast jag måste upp 07.

Det händer inte mycket hörreni. Basisten Mike Dirnt i Green Day har bestämt sig för att tatuera in sin frus namn i ögat, för att slå hennes tatuering som är hans namn på insidan av hennes läpp. Rockweekend är även avslutat nu och band som arch enemy, corroded, d-a-d, dark funeral, dead by april, dia psalma, dimmu borgir, gemini five, h.e.a.t, hot leg, machinery, mustasch, napalm death, renegade five, sator och w.a.s.p etc var på plats i Kilafors 9-11 juli. Jag får rysningar bara jag tänker på vilka grymma band som var på plats och att det verkligen hade varit en upplevelse att vara där. men som vanligt bor man dåligt till. Någon av mina läsare som var där?

nu: { W.A.S.P - I wanna be somebody }
next: { Deathstars - Mark of the Gun}


Plead thy name on on the wild side Holy Mary

Mötley Crüe missbrukas på högnivå ikväll, that's all I have to say.
Jag har bränt mig i ansiktet och ser ut som en kräfta, så jag är i stort sätt en deckad kräfta med musikmissbruk ikväll. Jag skulle se Making Of Harry Potter And The Half-Blood Prince kl.20:00, som sofia så snällt tipsade om, men självklart deckade jag ifrån det. så nu känns det mest misslyckat alltihop, haha. Jag har abstinens efter live-musik också. efter den stora dosen live-musik på peace&love känner jag mig bortskämd och nu krävs det mer och mer i mer jämna mellanrum. Jag måste dock överleva tills nästa helg då jag faktiskt sticker till PDOL och ser Hardcore Superstar, Hammerfall och Dead By April live! Jag har min gratisbiljett tack vare rockklassiker, så allt som fixas och diskuteras nu är att jag sticker till luleå/boden och drar med min kusin på live-life! det måste ju bara fixa sig jag har bestämt att det ska fixa sig. Det ska bli grymt att se killarna i HCSS igen, och som sagt, jag ser fram emot deras nya låtar live.

Nu ska jag fortsätta droga Mötley Crüe och drömma mig tillbaks till peace&love och den hittills bästa konserten i mitt liv.

nu: { Mötley Crüe - Primal Scream }

sanibo-music-addict-room.


Någonstans i min plånbok glöder en post-it från -97

audrey k

Hey,
Jag är helt tom, fortfarande. det är som att det står stilla bara, och blogginläggen är viktiga för mig. jag hatar korta tomma fula inlägg utan betydelse. Så egentligen borde jag inte blogga just nu, med risk för att det väntar just såna inlägg. men samtidigt känner jag bloggsuget och jag vill vara bra på att uppdatera. Även fast alla vet att man egentligen ska "hålla tyst" när man inte har något vettigt att skriva om. Jag dränker mig i Kent-musik och har just sett klart första oc-boxen. det största problemet i mitt liv just nu är väl om jag ska börja med andra boxen eller om jag ska skita i det. Så det händer med andra ord inte mycket just nu. Men det lutar åt att jag ser det senaste True Blood avsnittet som äntligen är ute! gud vad jag har väntat.

Jag bloggar, jag är beroende av att blogga, men ni ska veta vad beroende jag även är av att läsa andra bloggar. självklart har jag mina favoriter och jag vill dela med mig av min härliga läsning varje dag. You know I like the word Fierce, självklara fierce-stämplade bloggar enligt sanibo är (länkade): Roxy, Lisa, Sofia, Nelli, Anna, AnnaHoda Merei, Jenny, Fredrik, Maria, Grimgoth, Aerime, Dennis, Metalnallen, Liene.med andra ord en självklart läsning för mig, intressant läsning. ingen skit. om vi bara glömmer de fierca kändisbloggarna för ett tag. (amir, kissie, egoina).

sleep tight.


On they fight, for they are right, yes, but who's to say?

Jag har haft for whom the bell tolls med Metallica på hjärnan ända sen jag slutade jobbet. vilket förklarar rubriken. Dagen gick snabbare än vad jag hade trott och det känns faktiskt som att veckan kan gå ganska snabbt också, om jag har tur. Det underlättar ju dock att vi är ett sånt skönt gäng som jobbar, och att vi kan lyssna på rockklassiker när vi krattar det där jävla gräset, haha. Jag har nyss ätit och känner mig allmänt deckad eftersom jag inte sov något när jag kom hem. Jag ska iallafall försöka att inte bara sitta vid datorn och blogga ikväll för det, men vi får ju se hur det blir med det.

Det är en ny vecka och som den nörden jag är så är jag supertaggad inför Harry Potter-premiären på onsdag! Det är dock kört när det gäller biljetter på premiär-dagen, men den ska ses så fort som möjligt! Jag älskar att jag är en nörd det gäller sånt här, för jag tycker verkligen att det är skitbra, haha. no kidding. Om ni missat det så älskar jag böckerna lika mycket, dom är obeskrivligt bra. Och när vi ändå är inne på bio så kan jag lova er att jag längtar tills "Public Enemies" har premiär också. Den filmen med bl.a Johnny Depp och Christian Bale har premiär den 24 Juli. jag tror inte jag behöver säga mer, för är det två skådespelare som Depp och Bale med så kan det inte bli dåligt.

Nu ska jag dra mig. rock on.

nu: { Backyard Babies - Back on the Juice }thecobrasnake.com

You can arrest me baby, I don't wanna leaveLady G got the style. or has she?
Jag äter godis och lyssnar på musik. musiken är alltid på. Som jag sa så har jag inget alls planerat ikväll, jag har inte ens hunnit rensa ipoden fast det var det ända jag skulle göra idag. då är det illa. Men på söndagar får man inget gjort, och det är acceptabelt, just för att det är söndag. Mitt rum är lika jävligt igen som det var innan jag städade det i torsdags, jag kan verkligen inte hålla det snyggt mer än en dag. jag blir galen på mig själv! Jag skulle behövt en hylla eller något som jag kunde ställa upp alla skivor på också, nu ligger dom bara utspridda överallt. i-landsproblem ni vet.

Avenged Sevenfold is back on my list again. Jag överdoserade dom ett tag, men nu njuter jag ännu en gång av shadows härliga stämma och jag har verkligen saknat mina killar. Det nya albumet som dom enligt rykten börjat spela in nu, känns jävligt efterlängtat också. Nytt och fräscht uppskattas alltid. Så guys, checka Avenged Sevenfold!

nu: { Avenged Sevenfold - Unholy Confessions }


I could die for Gates hotness.

We are young and lost and so afraid


Audrey k
Sunday it is,
Kvällen hos Lisa igår var chill och super som vanligt. Just nu halvsover jag och lyssnar på musik. jag är förvånad över att mina sura grannar inte har klagat än faktiskt, för jag spelar inte särskilt  lågt. Idag har jag inga planer alls, det är typ samma gamla depp-söndag som alltid. Imorgon börjar man jobbet igen osv, enbart så drygt så jag har lust att avlida. men annars så..
Igår avslutades Hultsfred och nästa vecka är det Sonisphere i Hultsfreds folkets park med Metallica, Meshuggah, Lamb Of God, Machine Head och Dead By April. Bara jag som skulle offra en arm för att få vara där? troligen inte. Det gör ont i hela mig för att jag är bosatt i umeå och att det är en livslång resa till Hultsfred härifrån.

Yes, musik-bekymmer all the time, haha.
HIM spelas hos mig för tillfället, det var väldigt länge sen jag tog mig tid för Ville och gänget kan jag lova. Men när man väl gör det kan man ju inget annat än älska dom. Helt underbar musik, säg vad ni vill, men det är faktiskt grymt bra. oavsett texterna som de flesta av er valt att klaga på. Det är love metal and it's lovely. Nu ska jag fortsätta dagen med att rensa och fylla på min ipod och lyssna på musik.

nu: { H.I.M Solitary Man }

Where the guitar gansters sings


"När man besökte en butik lyssnade man givetvis på plattorna. Men under en tid räckte det med att fråga om ett gäng var från sverige för att kunna säga "då behöver jag nog inte lyssna innan jag köper skivan för den kommer nog ändå vara grym."
- Michael Poulsen,

Ovan ser ni min man Michael Poulsen, sångare i Volbeat.
Klockan är inte mycket alls, men jag sitter ändå här och halvsover. Det beror nog på den dryga veckan med jobb som jag har haft, så jag tror jag slänger mig i sängen snart. den ser mycket inbjudande ut! Annars så har jag bara ätit de chipsen som jag tidigare sa att jag skulle trycka i mig och tittat på OC även fast jag kan varje replik utantill. En såndär lagom skön kväll som jag verkligen behövde för att överleva min sömnbrist.

Imorgon ska jag sova läänge länge och efter det uppdaterar jag. När det blir vet ingen, men jag tänker unna mig att få sova ut, det kan ni räkna med! Nu ska jag sova och drömma om michael, the one and only, believe me. sleep tight.

In the pool of booze booze booze

Hey guys, har ni haft en bra dag?
Jag sitter och läser om och kollar på bilder från Hultsfred på rockfoto.nu. Det är grymma bilder på Kings Of Leon och dom får bra recensioner. man vill ju inget annat än ha upplevt det när man läser om det kan jag lova. Ja, medans jag drömmer mig bort till konserter och upplevelser så jag ju berätta att jag har krattat gräs och rensat ogräs hela dagen. då vet ni det. så kan ni få känna på lite skadeglädje också, haha. Det är tydligen en viktig person på besök på campingen och vi fick helt plötsligt, från att ingen har brytt sig om oss alls, "skäll" idag om att vi var för slöa. Visst är mitt liv spännande just nu? mycket. Det är tragiskt att jag sitter här och längtar efter helg på mitt sommarlov...

Jag ska snart höja volymen på musiken och börja städa mitt rum. hur jobbigt det än är, för nu ser det förjävligt ut, så måste det göras. någon som känner för att göra det åt mig? nej..tänkte väl det.  Det måste iallafall göras, men det går lättare med musik så jag klarar mig nog. även fast det känns som att mitt huvud ska sprängas när jag böjer mig ner.. och tro mig.. jag kommer få böja mig ner många ggr.

Här är sista bilderna från peace&love som jag inte visat än. den hetaste dagen där och man dog av hetta på melody club, samtidigt som man försökte hoppa och sjunga med. pubilken dog sakta med resten av bandet av värmen.

Melody Club @ Peace&Love 27/6-09


You know what I want so let's go


Hey guys,

what's up med vädret?! Ännu en dag ute i spöregnet plockandes skräp som inte existerar och tittandes på alla människor som lämnar campingen. det har verkligen bara öst ner regn hela dagen och jag försöker döda den tragiska verkligenheten om att jag jobbar i ösregn på sommarlovet med hjälp av hög musik och tyst tänkande "pengar pengar pengar, konserter konserter konserter...". Då går det lite bättre.

Crashdïet hörs ur högtalarna och jag drömmer mig bort i sleaze-världen. Ja ni vet ju vad jag tycker om alla sleaze-killar, so fucking hot I could die. Jag träffade en kille på campingen som var väldigt bra kompis med Martin Sweets flickvän, och självklart kom vi in på hur mycket vi båda gillar bandet och han gissade rätt på att jag tyckte att sweet var grymt het och att jag ville se dom live. Dock så började han snacka om sin syrra som hade tyckt samma sak som jag om sweet, ända tills hon såg dom live och då skulle han tydligen ha varit en riktig besvikelse. Well that's a story. Han sa iallafall att han kunde fixa så att jag fick träffa dom hur lätt som helst, men att dom mest troligt bara skulle hälsa och vända och gå. Jag tar den chansen! och självklart kom vi in på att ingen sångare, hur bra än nu nya simon kommer vara, kommer att slå Dave.det finns inte på kartan.

ah, känner ni min musikperiod? den är här för att stanna, Ikväll har jag inga planer, söndagens True Blood från usa verkar inte ha visats än så det blev inge true blood igår och inte idag. vi får se vad jag gör. trött är jag iaf inte, eftersom jag deckade efter jobbet idag, haha. man måste ju vara smart!Follow the rainbow, my lucky omen


Devil on my shoulder och The dead can't testify

Det är helt tvekan två utav mina favoritlåtar på Billy Talents nya. och som väntat så gillar jag skivan, även fast det känns som att den saknar samma känsla som jag får med de två andra albumen, vilket faktiskt är en besvikelse. Men dom är sig lika och med Bens röst kan inget bli fel. så det känns helbra med något nytt och jag lär lyssna mer och mer på skivan så tillslut kanske jag finner den där känslan som jag saknar för tillfället. Albumet har inte ens haft sitt release-datum än, 14 juli,  men bandet har själv valt att lägga ut skivan på internet för publicitet. that's awesome.

Jag har inte planerat en tidig natt, trots att jag jobbar kl.08 imorrn. Men jag tänker fan inte ge upp mitt sommarlov med sena nätter bara för att jag måste jobba! never ever. det skulle sänka mig totalt, mest i mina egna ögon, haha. Det är ju det bästa med lov, att man kan njuta av natten. ni vet ju att jag är en nattmänniska. Billy Talent lär spelas ett tag till och sen lär dom säkert bytas ut mot massa annat bra som väntar på att lyssnas på, och förr eller senare måste jag väl ge efter och sova lite.

sleep tight.
uppdaterar när jag kommer hem, så kommer det vara i tre veckor nu. suck


I like the new cover


I promise, so easy to say, and easy you failed,Just look at that beautiful thing! aka Dregens plektrum från spelningen på sundsvalls gatufest i helgen.
Som ni vet så var jag ju inte där själv, men då är det tur att man har en mamma som vet hur mycket man lever för musiken och gör allt för att få tag på grejjer. hon fångade den åt mig och köpte även ett hot backyard babies-linne. Jag måste säga att det gjorde mitt sjuka jag på bättre humör, särskilt när jag fick sätta upp plektrumet på en backyard babies-affish och le lite för mig själv. lovely. Ser ni hur härligt nött den är på sidan också?

Nu lyssnar jag och njuter av musik från Volbeat. det finns inga ord för hur grymt mycket jag älskar deras musik, och nu när jag lyssnar dras tankarna självklart tillbaks till peace & love. det ögonblicket dom klev fram på scenen och började spela, tårarna brände verkligen bakom ögonlocken. det var så underbart! Jag har inte insett att det har hänt än dock, det känns inte som att det är jag som haft upplevt det. men så är det ju alltid. Det är underbart att jag har upplevt det jag har upplevt iaf, that's for sure. and life has just begun.

Imorgon börjar helvetesjobbet, så det blir ingen uppdatering förren efter det. om jag ens överlever det dvs, med tanke på hur jag mår. wish me luck! sleep tight.


Bring down water, bring down hell


Guten tag guys,
söndag och allt, och jag håller på att hosta ut mina lungor. men men, igår fick jag ett filmtips från >sofia< som kanske var det bästa filmtipset jag någonsin fått. Detroit Rock City skrev hon direkt efter att jag frågat efter ett filmtips, och thank god I asked her. Jag älskar den! Jag tittade inte bort från filmen en sekund, jag satt som fastklistrad och älskade varje minut av den. så det blev den tredje filmen för dagen och också den bästa, en film i min smak. För jag skulle ha kunnat vara en av killarna själv, no doubt. Vad gör man inte för en konsert-biljett till sitt favoritband? everything. Jag är mest sur på mig själv varför jag aldrig sett filmen, hur har jag kunnat missa den? haha, den är ju så pass gammal, men då är det ju tur att man har sofia!

Jag sitter invirad i en filt i soffan, svettas samtidigt som jag fryser, hostar som en 90-årig kärring som rökt 20 cigg-paket om dagen hela sitt liv och snart snyter jag ut min hjärna. Mer än så spännande blir inte min dag idag, den kanske möjligen blir lite mer spännande senare när jag ska göra ett nytt försök att få tillbaka raderade bilderna från kameran. But that's it.

ha en bra dag!
Jag uppdaterar när jag kommit hem till mamma ikväll,

nu: { Green Day - 21 Guns } love it

It's hardcore honey

Hello, haft en bra kväll?
Tack för alla "krya på dig", önskar jag kunde dra klyschan "det gjorde så att jag kände mig bättre", men det gjorde dom dock inte, thanks anyway, haha. Jag har iallafall legat i soffan och hunnit avverka två filmer på raken. Först "Wallander - skulden" och sen "Knowing". Wallander var ju som alltid lite småmysig och spännande när man försöker lista ut vem mördaren är fast man alltid har fel, men Knowing därimot var grymt bra! den rekomenderar jag verkligen att ni ska se, den är med bl.a nicholas cage. Annars så funderar jag tragiskt nog på att se ännu en film bara för att jag inte kan göra något annat i mitt tillstånd, det är knappt så att jag orkar skriva det här inlägget. och jag känner mig mycket bättre än i morse, så det är väl det som känns surt, att man kommer känna sig lika jävlig när man vaknar imorrn igen, 

Nu tänkte jag bjuda på de få bra pics jag fick från sonic syndicate spelningen på lördagen, som verkligen var grym! Inte bara det att jag fick känna på Richards ass under stage-dive:et, utan också hela stämningen, moshen, all of it. som jag alltid säger: I love this life! livet med live-musiken. för det är ju verkligen då livet är som bäst,

Sonic Syndicate @ Peace & Love 27/6-09It's not like I made my self a list


Hey guys,

nu är jag hemma, men sjukare än sjukast och förjävlig. åh, jag har verkligen inte tid med att vara sjuk just nu känner jag. Jag börjar jobba på måndag och jag hade inte tänkt springa runt på campingen och rensa ogräs om jag har 40 graders feber och snorar ner allt och alla i förbifarten. Jag halvligger för tillfället i soffan och tycker synd om mig själv, jag sov hela bilresan och sen åt jag en pizza fast jag inte kände smaken, och det kändes ungefär lika meningslöst som att äta pizzan och spy upp den igen. Som ni ser är mitt humör på noll också, haha

Jag har så mycket inspiration nu också, mitt i allt, när man inte bloggar på ett tag fylls man ju av saker man bara vill skriva ner. Nu är iallafall Arvika och Roskilde igång! Publikrekord på Depeche Mode, ett band som man aldrig trodde skulle showa i värmlandskogarna och en massa recensioner hit och dit, alla bilder hittar ni på Rockfoto.nu. Annat som varit i tankarna är Marilyn Mansons spelning på metal town i år, ni minns den som jag grät över att jag skulle missa? Den sågas totalt av recensenter och manson himself ska tydligen ha varit så drogad så att han knappt visste att han stod på en scen.  Ënligt aftonbladet (såklart) var det de värsta som setts, en riktig besvikelse och dom slänger orden "god of suck" efter manson, dom får det att låta som tidernas värsta konsert. Men de som varit där, de bloggkompisar jag snackat med, säger bara "fuck recensenterna, showen var grym", och sen när jag letar vidare efter andra recensioner läser jag "en grym rockshow!" "en fantastisk konsert!" jaha? snälla förlåt, men jag är förvirrad. Jag vet att hur drogad och hur sluddrig brian än hade varit ,om jag var där hade jag älskat varenda minut av spelningen, jag menar, big deal? När är han inte det på en konsert eller spelning, herregud, varför är folk shockade? jag är övertygad om att det var en grym spelning. Sen läste jag en sak som ett icke-fan hade skrivit:

"han gick ju bara runt och sket i allt. Alla fans säger att det är jättebra men jag tycker de ska se det från ens perspektiv som inte gillar honom eller som är neutral och sen kommer till metaltown och ser när han lullar runt och bara failar på sången hela tiden. " är vi fans blinda eller njuter vi bara av musiken och hela alltet och får uppleva en grym konsert vilket som vilket? jag gissar på det andra. Herregud, det är som att fråga mig om jag tyckte att en Håkan Hellström-spelning var bra, vad tror ni att jag skulle svara egentligen? just det,

nu fick jag ur mig lite. thank god. Lighten up ffs.
igår fick jag ett samtal som ni kommer få veta mer om sen, I've got something I could die for.When I get high, I get high on speed

Nya mötley-linnet, hot indeed?

Jag är fortfarande hos kusinerna, men imorgon sticker jag hem och då blir det bloggning på hög nivå igen! Jag har dock lyckats bli förkyld och jävlig nu, jag är verkligen helt nere, tror t.o.m att jag har feber. men allt kommer väl nu i efterhand antar jag. Alla som jag snackat med som har varit där är sjuka just nu eller har varit, och det är väl helt förståeligt med tanke på hur man levde där. jag börjar dock känna mig som en människa igen, förutom förkylningen, och jag äter normalt och känner mig levande. Jag sörjer dock bilderna från campingen och alla andra bilder än från konserterna som blev raderade i ren panik när minneskortet blev fullt under mötley crüe. Jag har suttit med diverse program hela kvällen med ett hopp om att bilderna ska dyka upp.. det gör dom dock inte. Men jag kan ju alltid trösta mig med att jesper deckade och missade hela mötley-konsertern, haha!

Jag har det great här i boden och jag får hänga med min grymma kusin, that's always fierce. Jag planerar lite inför pdol om jag nu ska dit också. Och jag har laddat upp videos från mötley och bring me the horizon på youtube nu, om ni vill se är det bara att klicka >här

här är några bilder som fanns kvar i kameran,


jag omringad av heta rockers!bild tagen av fredde på min och toves heta tischa

sliten campingen efter alla börjat sticka hem? yes indeed.
bild tagen av eveelinas.blogg.se! (hoppas det var ok eve)

RSS 2.0