Music non stop when I close my eyes

hey guys,
Nu är jag helt jävla slut och så otaggad på imorrn så det finns inte
. Jag har svullat med jordgubbar, kladdkaka och grädde ikväll som ett litet farväl på ett riktigt liv dom närmaste dagarna, haha. Jag träffade också tjejerna för att fixa med lite saker och jag kan lova att dom är exakt lika "taggade" som jag. Söndagsparty sågs självklart, men jag måste säga att jag är lite besviken på gästerna i kvällens avsnitt. okej, jättekul med killinggänget, men hur kul var det att inte johan rheborg var där och att gustavsson inte sa ett pip? Nej, inte så roligt som väntat, men bättre än inget.

Jag ska ladda ipoden och mobilen hela natten, för den sekunden dom båda dör kommer jag också att dö, särskilt mobilen. frågan är ju om det ens kommer att vara någon täckning där borta? please help me. det här är så lite jag som det kan bli, jag vill ha fierceness, INTE skog utan toalett och dusch. På tal om det... nu ska jag ta en lång dusch och dra ut på tiden så mycket som möjligt,

Jag är tillbaka på onsdag!
rock on.

The high end of low


The day has come,
Att jag varit så uppe i mitt egna tråkiga liv att jag totalmissat att det var en av årets bästa dagar i tisdags. Marilyn Mansons The High End Of Low släpptes i tisdags, den 26:e Maj! Samtidigt som jag skäms lite är jag så gryymt jävla glad och lättad. Skivan finns även ute på spotify nu och jag lyssnar för fullt, och jag älskar det! Redan imorgon ska jag springa till Burmans och Åhléns för att få tag i den, och jag ber till gudarna att dom har fått in den. Annars är det cdon som gäller, till varje pris! OMG, I fucking love it.

Albumart:





min gud. min kärlek
.

And what I promised. Nyheter om Mustasch:

1. Killarna jobbar för fullt på den nya skivan som kommer släppas sent 2009.
2. Nu är dom klara för Rockweekend den 10 Juli i Kilafors.


Heart explosive


så, nu är lite av grekland-bilderna uppe iaf,
jag tog över 400 bilder där borta, så det tog tid att välja bland alla eftersom jag inte kan visa alla i bloggen. Men men. Idag har hostat upp lungorna, snorat, sovit och om jag ska vara ärlig så har jag mått bättre, haha. Det var kulturnatta här igår, den ända av de få gånger det händer någonting här i skitumeå. Men jag fick iaf träffa alla jag saknat och det tog ju utan tvekan priset, my awesome girls. Vi käkade pizza och hade det great, sen stack vi in till stan och träffade en massa, alltid trevligt. sen slutade jag på röbäck och resten är historia. Jag kan lova att jag behövde komma ut lite efter en vecka i grekland, det kändes bra, riktigt bra.

Imorgon måste man dock tillbaka till verkligheten, kliva upp tidigt och inte ligga på en solstol hela dagarna. Känns långt ifrån bra, men vad gör man. Jag känner mig även på G nu när det gäller bloggen, I think I'm back now! Vanliga uppdateringar och kommentarssvarande väntar, jag har saknat det. blir dock en sen update imorrn eftersom jag måste fixa en sak direkt efter skolan.

 Hoppas ni haft en bra dag, sleep tight.



me, tove in action

Grekland part I


vi hade en awesome poolbar och restaurang mellan poolen och stranden. killen som jobbade där var så skön, haha. kanske för att han kallade mig "the boss", so true. Jag fick vodka i spriten every day. "the vodka is inside"



nej... jag orkade inte allt, haha. men gott var det!


här hamnade man lätt när det inte fanns ngn ork kvar, skönt indeed. men en chipspåse, ngt att dricka och en tidning så kändes det inte så dåligt,


Cactus! Kanske världens bästa ställe to be. enbart för the children park ofc! haha nejmen, det är bäst, dom har bäst mat och syskonen som jobbar där gör så att man vill stanna där forever. så grymt sköna! Pablo is my man.




Platanias is the place to be också. shopping och allt crazy man kan hitta på, spännande right.


don't ask.


utsikten från balkongen.


the place!

crazy George! me love you. det här ni kommer se mig i framtiden. i Kato Stalos, Kreta, in Georges super market!

Teaser

I did fix it,
och nu bjuder jag på en liten förtitt här, nu får ursäkta fläsket och skabbigheten. men jag kände för att bjuda på det. resten får ni senare eller när jag kommer hem! den som väntar på ngt gott...







Don't waste your time searching for those wasted years

guten tag rockers,
Den jobbiga dagen är äntligen avklarad för mig, och nu behöver jag inte tänka på ngt prov eller skolarbete på en vecka! halefuckinglujah. Jag är dock långt ifrån avslappnad för det, haha, ikväll måste jag storstäda mitt rum för att hitta mystiskt försvunna grejjer, packa (inte för mycket), tvätta och ordna. Sen måste man ju få lite free time till eurovision också! Haha, det här blir inte lätt det. Men det känns ändå bra, det vore konstigt annars, för snart sticker man ju. Efter plugget gjorde jag ännu ett desperat försök att hitta en snygg bikini, men jag vill mest bara spy för alla är så ruskigt fula överallt. Jag har hittills inte sett en enda snygg bikini och det gör mig bekymrad. Pappa kom även förbi och vi käkade lite från frasses och snackade. kommer verkligen sakna honom när jag ligger och steker i solen, I will.

Men nu måste jag börja ta tag i lite saker här! Iron Maiden hörs ur högtalarna och nu ska jag se vad som behövs tvättas av alla kläder som joinar golvet för tillfället.

nu: { Iron Maiden - Wasted Years }

laddat inför flygresan med massa bra att läsa!

people like people like people like us

Hey guys, allt bra idag?
Det är bara bra med mig. Jag njuter av det härliga vädret inomhus(som hann bli regningt när jag skrev det här) och lyssnar på härlig taggande sommar-musik. Det är väl inte direkt sommar musik, men man får sommarkänsla som fan, och festival-känsla.Snart står man ju där och ser h.e.a.t och backyard babies live, snart snart. och hardcore superstar har man ju redan haft turen att njuta av live. Gårkvällen var bara bra, härligt slapp med glass och massa garv. Angel och Tove ringde också och berättade att vi har ett lag på brännbollsyran och ska köra som fan! Så nu känns allt bekymmerlöst förutom att det är matte nationella på onsdag, fan jag får så ont i magen bara av att tänka på det, hatar verkligen matte. Men om man bortser från det så blir det party til we die på fredag, sen sticker jag till grekland på lördag, blir där en vecka, sen kommer jag hem och då är det kulturnatta. Sen bara en vecka kvar tills yran och nordic rock, lovely indeed.

Det blev inge hårfärgning igår, så nu väntar jag på mamma ytterligare en gång för att hon ska göra det idag. Sen vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer alls, som vanligt på söndagar. Får väl hitta på lite småsaker, ngt finns det väl alltid att göra. Jag lär kika lite på tradera också,

btw, bara för mig som blogg.se är helt fuckat?


today: Backyard Babies, H.E.A.T, Hardcore Superstar

You're fucked, you're fine, you suck

Kvällens planer blev lite ändrade,
så nu är jag hos lisa, med lisa och åke. Vi sitter och äter onyttigt och tittar på Robinson. Lite tråkigare än tänkt men, bättre än inget alls. Innan jag gick hit bytte jag Iron Maiden mot Metallica live @ globen 4/5, fredde la ner tid och skickade alla live-låtarna sen i måndags, och dom är verkligen grymma! så tack ännu en gång fredde, tack som fan. Jag lär definitivt fortsätta lyssna när jag kommer hem, dom har bytt ut ord och lagt till ord som oysters och sthlm, haha.

Så ser iaf kvällen ut och jag lär inte göra så mkt mer. Innan jag stack till hit sysselsatte jag mig med att stycka mina byxor lite, why not liksom. Hoppas ni har en bra kväll, uppdaterar imorgon,


Open up the book and rip the bad pages out

Guten Tag, it's saturday!
Jag låg och drog mig till ett idag, sen åt jag upp gårdagens chips och såg ett avsnitt project runway. Det är pissväder idag, grått och regningt så det känns knappt som att det är dag. Berg flyttar in med Dregen igår var riktigt bra, och log mest hela tiden åt denna underbara människa, även åt hans fina flickvän som verkade hur gullig som helst. Kan knappt vänta tills i sommar då jag ska se backyard babies på p&l. Senare såg jag Loser på tv3, men jag somnade dock innan jag hann se slutet, så irriterande! Men jag älskar den filmen, allt med den, jag älskar Jason Biggs och musiken i filmen gör ju allt ännu bättre. Nostalgi till max med wheatus - teenage dirtbag, eiffel 65 - blue, the offspring - pretty fly, blink 182 - what's my age again. 

Just nu lyssnar jag på Iron Maiden medan jag väntar på att mamma ska komma hem och slinga mitt hår. I need to work this hair now. Senare ska jag dra mig ut lite med tjejerna, vad vi ska hitta på är dock osäkert. Jag ska iaf fortsätta lyssna på maiden och sen får vi se vad som händer,

>Hardcore Superstar fick inte tillräckligt med röster förra veckan på Tracks, dom är nu bubblare igen. Så gå in på sr.se/p3/tracks  och rösta på Hardcore Superstar's Beg For It och fyra andra!


nu: { Iron Maiden - Children of the Damned }


My head's in the clouds but at least I'm tryin'

Snacka om att jag har humörsvängningar idag,
kvällen blandad i ångest, tårar och utbrott, utan en direkt anledning faktiskt, haha. Eller jo, det är den tiden på månaden om man säger så, vilket oftast för mig till ett nervvrak. Imorgon har jag iaf engelska nationella, hör och läs, så det är det första som kommer göras, vilket betyder att jag borde sova nu egentligen. Men tiden räcker inte till, försöker mest peppa upp mig själv när det gäller allt, men snart är det ju trots allt helg och då kan man leva livet. Fan vad deppad jag låter hela tiden! haha, vafan, wohoo, life's a party!

Bodén berättade en del grymma saker om Metallica-konserten också kan jag lova, och jag mår som sagt inte bra över att jag inte var på plats, haha. Dom fick en grym special-designad t-shirt också, en riktigt rolig. Jag har även sett en del live-klipp från konserten och fffuck vad grymt det måste ha varit. Det är bara att kolla och njuta är nedan,

sleep tight.




I feel cold but I'm back in the fire

hey rockers!
Jag tror faktiskt oturen börjar avta lite, vilket är en lättnad, men man ska aldrig vara säker. Jag tröstshoppade lite idag, hittade månadens nummer av Close-Up Magazine, där Hardcore Superstars senaste singel "Beg For It" följde med och ett stort reportage med Marilyn Manson, + massa andra gosaker. jag längtar tills jag ska sätta mig ner och läsa igenom den! Var sugen på senaste Rock Sound också, men man är ju snål.. Hittade även svarta leggings med dragkedja som jag varit på jakt efter ett tag nu, finally. Jag känner mig dock förjävla sliten och ikväll måste jag plugga, vilket jag inte gjorde igår, jag ska även snart ta mig ngt att äta eftersom mamma är borta på middag..

Vi gick förbi peace&love affischen ett antal ggr idag också, och det kändes lika bra varje gång, snart är man där! Rockklassiker står även på nu, och just nu spelas Ramones pet semetary. Jag måste säga att Rockklassiker är jävligt bra, jag underskattade det ett tag, men det är bra blandning och helt klart den bästa musiken. Nu ska jag som sagt äta lite och läsa om Bodéns upplevelser under Metallica-konserten.


With a smile through black design

hey guys, allt bra?
Jag tror helt ärligt att jag har råkat tampa på en A-brunn, krossat en spegel eller fått en förbannelse över mig. Först återvänder jag från frissan med inget hår kvar, sen slår jag nästan av handleden när jag ska tända lampan och sen sätter jag mig på en sax. Nästa dag vaknar jag med ett stort blåmärke på handleden och håller på att missa bussen och i samma veva glömmer jag mobilen och ipoden hemma. sen håller jag på att bli överkörd påväg från bussen & har sen ångest över att jag inte har min mobil med mig hela dagen, och sen får jag veta av min mattelärare att jag inte kommer få ett annat tillfälle att göra matte nationella på, för jag är i kreta just då, det är ungefär likamed inget betyg i matte till sommaren. Efter skitdagen måste jag gå till tandläkaren, där jag mest får beröm över mina tänder och går därifrån utan hål(inga hål alls än på mina 17 år). Det kändes bra, så jag trodde att turen hade vänt, men när jag kommer ut igen spöregnar det och jag får stå och frysa i väntan på bussen i 20 min, och senare får jag se mitt nya pass och får se en drug-addict version av mig själv framför mig. 

Jag är kort sagt utmattad,  haha. Jag fick iaf massa mms igår kväll av Metallica-killarna, och det peppade faktiskt upp mig en aning. Bodén ska dra hela historien om igårkväll senare också, det ska bli nice! Och Fredrik den jäveln lyckades fånga Lars Ulrich's trumpinne, fifan säger jag bara, han har TUR som vanligt.

Och vet ni? There's a sanibo inside Lady GaGa. Hon älskar nämligen Marilyn Manson, hon säger: "I think he's amazing,I just have this weakness for leather, long hair and a dark side."


I am lost and I need to be found

Hej hörrni,
Jag mår riktigt kasst för tillfället, och dom som känner mig kan nog gissa varför. Det sket sig ju efter besöket hos frissan som vanligt. det finns ingen längd över det alls and what so ever. Jag visste vad som väntade mig egentligen, innerst inne visste jag vad hon skulle säga. "Vi måste nog ta ganska mycket, för som du ser är det vääldigt slitet" Så ja, lättare sagt än gjort gick jag hem halvt gråtandes. Är inte på det bästa humöret nu kan jag lov,  jag lärt mig en läxa när det gället plattningen av håret every single day

Jag borde ha pluggat ikväll, men istället tröståt jag och garvade åt älskade Håkan @ Färjan, och nu ser jag Project Runway. Vet ni vad jag gjorde nyss? Jo jag förhandsbokade Johan Palms skiva My Antidote och kommer att få den signerad! Det kände jag att jag var värd efter min förlust, haha. Annat som är på G är ju Metallica Live i Globen ikväll. Jag vet några som är där och har redan fått sms. jag lär få lyssna på historier senare och försöka att inte dö av avund.

thanks guys.


Only way to feel the noise, is when it's good and loud

Hey guys,
sen update idag. Just nu halvtittar jag på sveriges smartaste barn och slöar. Det blev inget idol idag, mina kära vänner var nog inte så taggade, och jag ville väl mest dit för att träffa Jihde, haha. eller jag ville nog dit bara för att jag kunde åka dit rättare sagt. Jag tänkte på det där med, att om man nu skulle ställa sig och sjunga och bli förnedrad skulle jag ändå inte villa vara med i idol, nu säger jag inte att jag tror att jag skulle gå vidare, för det tror jag knappast, men om man tänker så. jag vill nog helst vara den som ligger hemma i soffan och kollar på det än själv vara med. Min coola vän lisa bjernhagen satte sig iaf på bussen till umeå och köade sen 4a inatt, hur det gick för henne får ni se sen i hennes blogg! Hon sa iaf att Jihde var snäll, haha, viktigast det.

Jag kan för övrigt meddela för er som inte vet att sittplatserna på scenen på Britneys Spears konsert i globen i Juli kostar 4500:-, och därmed den billigaste sämsta sittplatsen för 695:-. Så jag kan lova er att det inte blir ngn brittan för mig. annars så har jag ju iaf hela kvällen ikväll att tänka på Green Day biljetten, hur man ska göra med den. Det är mkt just nu, mkt man vill hinna med. Det är Nordic Rock, Green Day, P&L etc. + att man inte är gjord av pengar,


snake of eden in action.

Jag fick en tung roll som din clown

Rösta gärna på mig som veckans blogg här<<

oh hey guys,

Jag är helt off idag, är skitseg och känner inte för ngt. Kan bero på vädret också, man hade ju hoppats på en lika strålande dag som igår, men icket, idag är det grått. Är helt off på inspirationen också, känns inte som att det kommer något att skriva om. Det känns mest dött. daaaaamn, jag måste verkligen rycka upp mig känner jag. haha, det här håller ju inte. Jag ska försöka ta tag i lite saker iaf, men första ska jag göra ngt som har blivit lite av en favoritsyssla en tidig lördag, rösta på Tracks såklart. Jag såg att jag hade fått ett mail från självaste hardcore superstar där dom bad om att alla skulle rösta på dom på Tracks, vilket jag självklart lär göra. Att Lilly Allen för tillfälligt är etta förvånar mig, hennes musik är inte värd att kallas bra enligt mig.

Så som sagt, jag återkommer senare ikväll med ngt värdare att spy ur mig. Hoppas ni har en bra dag!

nu: { Mustasch - Frosty White }

Im going off the rails on a crazy train

hey rockers, update såhär 02:37
jag halvligger nu med laptopen i knäet i sängen med grym musik på. det blev inte så mycket gjort ikväll men jag såg humorgalan iaf. Verkligen blandat med små tårar och garv där, haha. särskilt åt denna tragiska Gessle, fast en klockren parodi av Gustavsson. Annars blev det som sagt inte mycket gjort, det känns även som att det är lördag, så tanken av att det bara är fredag är jävligt skön. För övrigt så är jag nojig och är livrädd för den här svin-influensan, jag såg nu även att den kan finnas i sverige, att det flyget den smittade dansken åkt med från new york innehöll svenskar. Herregud, jag är inte redo att dö, not yet.

Nojar man kanske bara?  Men nu ska jag iaf få mig lite sömn, hoppas man vaknar upp med bra väder och inte med svinskiten imorgon.

sleep tight.


nu: Black Sabbath - Paranoid
next:
Ozzy Osbourne - Crazy Train

RSS 2.0