Have no fear - rebellion is here!Idag är jag ledig, och jag har knappt fått smak på hur det känns att inte vara ledig än.
Iron Maidens nya låt hörs ur högtalarna och jag försöker bilda en uppfattning om den. Dom flesta verkar vara överrens om att "El Dorado" är jävligt bra, men det kan ju också vara för att dom är die hard fans och vägrar tycka något annat. Nu efter tionde lyssningen börjar den sjunka in, och visst fan är den bra, men nog har jag hört bättre. Jag tror inte att det här är ett av det starkaste spåren på "The Final Frontier", för jag gäspade nyss.

det går inte att komma ifrån att dom gjort eddie grotesk heller, haha.

Ja vafan. Dagarna rasslar på och nu börjar Kiss vakna till liv på stockholms gator igen, det börjar kännas! Igår var det VIP fest för Deathstars på grönan och >Anna Bumbi< var på plats när Gene klev in på området. Cat skriver på facebook att han höll på att pissa ner sig. det är fan inte dåligt! Det vankas även förfest på Café Opera på fredag med Kiss, men frågan är ju hur stor jävla chans man har att ta sig in där? troligen inte en ynka liten pissig chans.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

tycker låten är riktigt bra! fast så är ju jag ett sånt där die hard fan också ;)

omslaget till singeln är förövrigt sjukt snyggt!

2010-06-08 @ 14:18:42
URL: http://satanindistortion.blogg.se/
Postat av: Dennis

Den är .. jag vet inte , svårt att smälta hah.. bara lyssnat igenom två gånger. Dock tycker jag att dom har förstört eddie!:O

2010-06-08 @ 15:50:16
URL: http://denniswesterberg.blogg.se/
Postat av: sleezehoran

hahah nejemn Sanna, du är goooooo!!! :) hahahha borde tas mer dagen efter bilder ;p skulle gärna vilja ha en bild på skedtåget jag vaknade upp av i lördags.. hahahah vilken jävla syn!! ;p vaknade dregglandes på loves arm sen satt jag mig upp och kollade vi låg fan tajt alltså! ahahahahaha

2010-06-08 @ 16:16:47
URL: http://nellebosa.blogg.se/
Postat av: ILoveMandy

Oh, suger balle att man är så jävla ung. Hade aldrig bangat på Cafe Opera-festen! Ses på Kiss, då fan!

2010-06-08 @ 18:22:53
URL: http://scars.se
Postat av: Grimgoth

The Final Frontier tror jag tyvärr inte på, men mer om det senare ;)

2010-06-09 @ 12:02:06
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0