Returning of the miracles, it's my own requiem

Helt plötsligt blev det ett himla tjat om twitter och alla börjar twittra,
hoppas inte ni har glömt att jag också har det, tänkte bara påminna.

Jag och lisa valde chipspåsen och soffan igår, vi kände oss för döda för något annat, trots att jag hade min sugadaddy fredde med fester i bagaget. Vi bänkade oss framför melodifestivalen, sen såg vi fjorton suger och tjöt till lite varje gång vi såg Aron och brorsan.

So, what's on my mind? Close-Up båten lämnade sverige i torsdags och gled in igen i fredags. jag var inte där och Deathstars, Entombed, Bullet och Sonic Syndicate stod på scen, that's exactly what's on my mind. det hugger till lite i hjärtat, det gör det. Just nu väntar jag på lite updates angående båten och bilder. Meantime, kan ni kolla in Anna Bumbi< som var på plats. that fierce girl,

För övrigt så är Ville Valos syn på saker helt rätt. I intervjun i Metal Hammer så öppnar han sin kyl för att ta fram en cola. i kylen finns endast mer läsk och en trasig bas. "Why is that there?" frågar journalisten, "Why not?" svarar Ville. Ja, varför inte ha en trasig bas i kylen? why the hell not? Jag ska genast kasta in alla mina close-up och sweden rock-tidningar i kylen.

 


Soak the place and light the flame


I'm a bad fucking updater. beat me.
Är liksom fortfarande uppe i det blå och svävar och lever inte i verkligheten. Nu har jag smällt i mig lite pizza och chips dock, så nu snurrar inte allt. Jag och tjejerna hade en regular failad kväll i umeå igår, en ganska funny story, men bor man här så är man van. tur att vi har varandra iallafall,

Ikväll vet jag inte vart vinden för mig. det lockar faktiskt att knäppa en öl och lyssna på scandinavian rock and sleaze radio och skrika BÄÄRS. Men det lockar även att lägga sig i soffan och sällskapa med chipspåsen.

 

Just nu är det Bullet for my valentine på hög nivå. Mitt blod rusar genom kroppen samtidigt som jag lyssnar på två ytterligare låtar från det kommande albumet Fever. Nu har låtarna "Your Betrayal" och "The last fight" läkt ut och finns på youtube. personligen så tycker jag att the last fight känns som en svag länk, den känns inte lika självklar som t.ex. "begging for mercy", men Your betrayal känns som en jävligt stark låt och ger mig ännu mer hopp inför skivan! (låter dock som början på Volbeat's "a warriors call") Det fortsätter i Posion andan.

Det är även en eventuell Tracklist ute och cirkulerar på diverse forum, dock så är det inte helt säkert att den stämmer. Låtar som Matt nämnt i tidigare intervjuer finns inte med och det finns ingen säker källa.


Pull your head back, hold your hands high


= min kväll är räddad.

Idag låg jag kvar under täcket istället för att dra mig upp och springa efter bussen. vilket, inte helt oväntat, var förjävla skönt! sen förstörde lisa min frid och drog med mig på stan, hon glömde kontokortet och jag shoppade fast jag är pank, hur fan det nu går ihop.

Ikväll har jag noll måsten. Då blir man ju plötsligt lite rädd och undrar vadfan man ska göra. jag får se vart kvällen för mig, just nu är jag väldigt spänd på att läsa en artikel om Jimmy "The Rev" Sullivan i senaste Metal Hammer. Jag läste att Mike Portnoy och Zacky gjort matchande Death Bat tatueringar och att Matt gjort en Death Bat tatuering med Jimmys ansikte i, jävligt fint gjort. hoppas vi får se någon bild sen. Mike uttalar sig även om albumet: "And oh yeah… The album is gonna be incredible! The Rev is absolutely looking down with a big-ass smile on his face!”

Kanske bjuder på en jävligt fet spotify playlist sen om ni har tur, så ni kan fortsätta gå i mina fotspår tänkte jag. That's apparently what you live for.

                                                               playing: Saxon - Heavy Metal Thunder

Just a babe in the black abyss

Jag var sådär jävulskt taggad i morse. dubbel cappuccino och bussen körde ifrån mig två gånger. Senare ett meltdown på naturkunskapen (lisa tror att jag är bipolär), ett matteprov som hamnade i papperskorgen igen och inget hittade jag på stan heller. Vem är det som har lagt en curse på mig?

Nu ska jag dra igång musiken och betala min stört snygga Lamb of God tröja som jag pungat ut och köpt. fan på tiden att jag om någon äger en lamb tröja. Sen tror jag det är dags för ytterligare några cappuccinos så att jag klarar kvällens plugg.

Nu är det bara 9 dagar kvar till House of Metal och jag vill vända magen ut och in, gråta, slå mig själv, springa 40 varv runt huset och försvinna från jordens yta för att jag är så jävla taggad!!! Jag kan inte tänka på det utan jag kurar ihop och måste ge ifrån mig ett skabbigt glädjevrål. varje gång jag ser en house of metal plansch blir jag insane. 

                                                                    playing: Iron Maiden - Revelations


The fatal spread disease, chaos and confusion


Vafan! DREGEN bloggar<
Det är vad jag kallar ganska jävla underbart. ännu en av få läsvärda bloggar som kommer förgylla min vardag. Nyheter24 presenterar sin nya bloggare och han ger några lovande ord "Kommer nog bli ganska rått och oglamouröst".
Ja man tackar.

Nu tror jag att det är dags att krypa ner under täcket och inta fosterställning, (utan musik). Jag börjar bli lite orolig för min ipod, dom hör aldrig av sig om hur den mår och om den är påväg hem. Jag mår fan dåligt utan min musik nära tillhands 24/7 (no kidding?!), och jag har jävligt svårt att somna utan den.

 "calling my non existent therapist."

only 10 days left... !!!

Alla lyckades förutom Peace & Love


Jared Leto's new haircut. Nu har även 30 seconds to mars sångaren Jared Leto rakat bort överflöd av hår på sidorna. personligen tycker jag att han skulle ha behållit lite hår på sidorna. dock så är vi väl ganska överrens om att Jared är hot as hell vad han än gör.

Tidigare idag låg det ett sms från peace & love i inkorgen. Jag kan erkänna att det åkte ett pirr genom magen med hopp om en fet bomb, men det dog innan jag hunnit läsa klart nyheterna: "Bandslapp! John Fogerty, Tech N9NE, Kings of Convenience, As I lay Dying, Nationalteatern och Mando Diao" Jaha? Jag kan fan höra hela landet gråta en skvätt och fråga herren ovan varför i helvete dom inte släpper något av värde. 



Nej, vad ska man förvänta sig egentligen. härmed lämnar jag p&l och satsar på annat, något AV VÄRDE. Idag är det för övrigt 28 minus, vilket jag kände när jag slängde igen dörren bakom mig imorse endast iförd mina håliga jeans och skinnjacka. Jag är fan inte gjord för detta,



                                                                                                              


Send me a sign from the eternal skies


                                                                                           - fucking brilliant

Hey guys,
Måndagar får mig alltid att tänka på min handduk med Garfield på som jag hade i lågstadiet, "I hate mondays" stod det i en pratbubbla brevid en förbannad Garfield med en tandborste i handen. Men idag var en bra dag, hade sovmorgon och slutade tidigt. Dock så stannade bussen efter två hållplatser för att en drivrem gått av, mitt glada humör över att komma hem tidigt försvann ganska snabbt då. Bussen bestod av 5 pers och ett fyllo med munspel som drev chauffören till vansinne och snackade om morfin.

Idag kom mitt kontokort (kan shoppa igen!!!) och jag har även fixat mitt legg och jag finns att nå på mobilen igen. Ja, sakta men säkert blir jag hel igen. Jag ber då till gudarna att mitt legg hinner komma innan house of metal, annars kan det bli sorgligt och jag får känna mig som 17 igen. hemsk ålder,


Nu ska jag försöka få något gjort, t.ex. det jag inte fick gjort igår.  

sanibo and nelle fierce.


You'll never grow up to be a big rock star. I will.


Here I am. drinking coke and eating avocado.
OC står på i bakgrunden och jag rabblar upp replikerna innan dom har hunnit ut genom tv-rutan. Jag har väl ungefär gjort 1/3 av det jag skulle göra idag och känner mig lagomt nöjd med det. slösöndag,

Jag tror att det är dags att dra igång en live dvd nu, jag känner suget. Det var ett tag sen jag såg Guns, God and Government med Manson, den känns helt jävla rätt just nu. Fan vad jag skulle vilja ställa mig på en scen och go helt jävla insane som Brian på den dvdn. är så jävla less, jag vettifan vad jag är för i stadie i mitt liv just nu. jag och lisa diskuterade det tidigare ikväll, den exakta beskrivningen: man är uppe i det blå och går och tänker inte alls på vad man gör, sen stannar man till och undrar vad fan man håller på med, men bryr sig inte och fortsätter på samma vis igen.

marilyn manson. brian warner. min gud. min kärlek.


The promise of heaven pushed us right back to hell

>RÖSTA PÅ MIG SOM DAGENS BLOGG HÄR< nr.8


Tjejerna var ju grymma igår!
Det som gör mig mest frustrerad för tillfället är att det inte går att få tag på låten någonstans, det är omöjligt. Grattis svt, ni lyckades, era surna jävlar. Jag vill ju lyssna på mästerverket. Men återigen till tjejerna, fan vilket bra jobb dom gjorde! Låten var riktigt bra och våra hårdrockande röster tog dom till andra chansen där dom förhoppningsvis slår ut resten. och satan vad snygga dom är!

And now it's sunday. ångestsöndag med massor att göra som man förmodligen inte kommer göra, och nu snackar jag plugg i massor. Jag har tryckt i mig munkar och tittat på OS endast för att undvika att ta tag i det. Jag menar OS... come on.

Om det är något jag är förälskad i så är det den sista och avslutande intervjun i varje Close-Up nummer. Igår var det 10 sidor HIM som fyllde dessa sidor. Jag läste igenom intervjun med Ville Valo och Migé innan jag somnade igår och blev totalt fängslad som vanligt. Riktigt underbar intervju med intressanta frågor och svar angående bl.a. den nya skivan, HIM's texter och Villes drickande. Ännu är jag bara bekant med singeln Heartkiller, men jag blev väldigt triggad på resten av skivan efter att ha läst det här och har nu faktiskt lyssnat igenom den. Om man bortser från det faktum att HIM är en katastrof live och bara fokuserar på musiken så går det inte neka att dom är en härlig avbrytare från regular daily basis.




We have been given a gift, we have been given a role


Erkänn att det står SANIBO written all over mina nya glajjor?
Ja jag vet. det där är sånadär brillor jag hatar men samtidigt älskar, jag kommer definitivt hata dom om jag ser dom på någon annan person än mig själv. (bara jag som kan bära upp dom) Skämt åsido, dom är så jävla fierce! så jävla metal, haha!

Nu sitter jag och hungrar ihjäl och väntar på att pappa ska ta tag i maten. Han har köpt en fritös och är helt galen, han friterar allt. "undra om man kan fritera det här? undra om man kan fritera det där. undra om..."

Jag spekulerar även kring kvällens melodifestival. Nu när jag ska sitta inne så kan jag ju faktiskt se det. jag förstår inte vad som hände, helt plötsligt dog mitt intresse angående det, vissa av er kommer nog ihåg hur insatt jag var förut. men ikväll står ju Crucified Barbara på scen och ska elda lite med sin låt Heaven or Hell! kan bli hot!

                                            
                                            playing: Lamb of God - Blacken The Cursed Sun

Crucified Barbara - Genrep



My halo fallen and crushed upon the earth


Denna vackra syn möttes jag av i morse.
Det är vad jag kallar en bra start på dagen! eller vad säger ni? Dock så är all cappuccino slut, någon som har lust att sticka och köpa till mig?

Nu är det även 90% säkert: Skid Row kommer till umeå! Deras turné schema har läkt och där står visiten till söderhamn och Rockweekend inplanerad och även en tripp till Umeå och Nordic Rock i slutet av maj. Ni vet, dit Europe också kommer, ni vet, den veckan jag åker utomlands? Haha, det är ju skrattretande. Den dagen Europe och Skid Row besöker umeå är jag inte närvarande, när jag om någon borde vara det.

Nelle brought me down to earth though. skid row finns egentligen bara i våra drömmar, det är ju inte precis som att vi kommer få uppleva det skid row vi vill uppleva, utan bach är dom inget. Men det är surt att missa ändå. Nelle ska ge mig material till en överdos så jag slipper lida,

Nu ska jag avnjuta ännu en munk och kolla läget här i cybervärlden.

Lady GaGa och Behemoth, hur fan kan det låta? Lyssna:


Scream and shout and that won't help



Skid Row till Rockweekend!
Jag läste på en blogg där en brud skrev att det bara fattas att Skid Row också blir bokade till Sweden Rock och sen kan snaran börja knåpas ihop. Jag tänkte "men förhoppningsvis blir det inte så illa, dom kommer nog inte hit alls." men vad läser jag på Rockweekends hemsida idag om inte: Skid Row bokade till Rockweekend! Det är nu man borde hoppa upp i taket av lycka, men jag blir djupt deprimerad istället. för vem fan har råd med allt i sommar? det är faktiskt förjävla illa när man börjar hoppas på att band inte ska komma hit för att man inte har råd att punga ut till allt. toppsommaren 2010 börjar bli overkligt bra, det rinner över kanten snart.

Det är dags att börja sälja sig på riktigt tror jag. Aerosmith, Billy Idol, W.A.S.P och Guns N' Roses till Sweden Rock, Megadeth, Motörhead och Airbourne till Getaway, Bullet for my valentine och Rammstein till Metal Town, Twisted Sister, Saxon och Skid Row till Rockweekend, AC/DC... och det ända som hänger på min vägg är biljett till Sonisphere och Kiss.

Well, vi kör en sanibo och skjuter allt åt sidan och välkomnar en fredag bakom lås och bom istället. men det är lugnt, det är självmant, det är jag som låser in mig själv. jag vill ju inte fortsätta min påbörjade klassiker genom att supa bort ännu mer.


I'm on your scent, I'll track you down, I'm on you now


"MEN HELVETE! du har ju allvarliga problem!"
That's what my father told me när jag berättade storyn om väskan, haha! fyfan vad komiskt det här är på något sätt också. jag har så otur så att det blir komiskt. Det känns som att jag fått ett jävligt bra tecken från ovan att jag måste skärpa till mig iallafall, väldigt klara tecken. eller ska vi säga från nedan, the devil's sick of me.

Bullet for my valentine's Begging For Mercy går på repeat
. Har ni märkt att det är en "The Poison" låt? ja! det är en poison låt och det känns så jävla bra! det var precis vad dom lovade också, att köra mer åt poison hållet. den skivan är det bästa dom gjort. jag blir fan helt till mig när jag lyssnar på den,

psst: nu kan man förhandsboka Crashdïets Generation Wild och få den signerad via Bengans.

Mamma vill även passa på att skryta lite angående hennes påbörjade tattoo:

Två sittningar kvar innan den är ready to go.


Avenged Sevenfold + Mike Portnoy

"I want our fans to know that with Jimmy in our hearts, our journey to record has officially began". 

                                                                 +

Det är nu klart att det blir Mike Portnoy (Dream Theater) som lägger trummorna på den kommande Avenged Sevenfold skivan. Mike Portnoy var The Rev's all time favorite drummer och det var med stor ära han tackade ja. Jag måste säga att jag är förvånad över att dom redan är igång, jag hade förväntat mig en lång väntan och längtan tills dom var tillbaka på fötterna igen. Men jag är otroligt glad över att dom kör igång igen efter den här tragiska händelsen, det är starkt. och med tanke på Mike Portnoy's skills vid trummorna så kommer det är nog bli jävligt bra. och trots vad vi fans tycker om det här beslutet, så är det för Jimmys skull som Mike sitter vid trummorna. Det är för Jimmys skull och ära dom spelar in och slutför skivan, hur svårt och jävligt det än kommer vara. efter det vet dom inte vad som händer,  och det uttalandet gör mig endast orolig samtdigt som jag är helt förstående.

Matt har också skrivit om The Rev på den officiella hemsidan. det var med tårar rinnande ner för kinden jag läste det. Klicka er in här< och läs och kolla på den sköna Tribute videon.

Nu sitter jag och förbannar mig över att House of Metal lyckats bygga upp ett så sjukt kasst schema! Fredagen är helt okej, medan lördagen hugger tag i mitt hjärta och sliter det i stycken. Lamb of God krockar med Job for a Cowboy och förmodligen August Burns Red. Hur kan man göra så? och varför i helvete ska Dead by April spela på den största scenen och inte Job for a Cowboy och August Burns Red? Jag var rädd för att något sånt här skulle hända,

bite me.


Train your blood.Wanting more.Pray no more



Vill ni ha ett levande bevis på benämningen FAIL så har ni det här.
Jag är så jävla less på mig själv och denna lilla skithåla till stad där folk är helt bakom flötet. Som om att det inte var nog att min mobil blev stulen och jag äntligen fått börja använda en annan, nej nu kör dom hårt och tar hela jävla väskjäveln. mobil, 3000:- kameran, kontokort, leg, mitt liv. "oh, you stupid fucking bitch som inte sitter och kramar om väskan som en gammal kärring!"

vänta nu, var det inte bara godtroget folk som man kände? Tydligen inte, för någon jävel tyckte det var awesome att plocka på sig en väska med gosaker i och även angels kamera. Alltså nej, det här håller inte. ska ge fan i spriten och ölen tills jag styrt upp mitt liv.


med en utskällning rakt upp i facet sitter jag nu här och försöker glömma skiten. 
Bullet For My Valentine's nya låt "Begging for mercy" spränger bort lite hjärnceller och jag mår förjävla bra för en stund! För fysatan vad bra den är! det är ju det här vi har väntat på, ett litet smakprov från den kommande skivan. fan, rysningarna är ju inte nådiga, det här är sjukt bra i sann bfmv anda! Nu kan man även klicka sig in på en jävligt snygg och fräsch hemsida och gå upp i taket när det är avslöjat att releasen för det kommande albumet är den 27 april! men inte nog med det, it's got a name > FEVER!

låten finns att ladda ner på den officiella hemsidan.


It's the angel or the beast and the answer lies between


The cover till Generation Wild!
Fan vad jag gillar det, visst är det snyggt? I feel it.

först: HAPPY FUCKING 18TH BIRTHDAY TO ANGEL!
nu: Jag har nyss tryckt i mig lite varma mackor och ska snart dra vidare till Angel, den lilla snyggingen som fyller 18 idag. Fan vad skönt va, nu slipper jag köpa ut åt henne, haha. Vi ska hänga där ikväll och lär få det jävligt fierce. det är fettisdag och vi är lediga imorgon, det kan ju inte bli mycket bättre.

Jag fick ett sms från peace & love idag som löd: Them Crooked Vultures exklusivt till Peace & Love! Är det deras bomb måntro? det hoppas jag inte. Även fast jag kan erkänna att det verkligen inte hade skadat att få se dom sköningarna on stage. Them Crooked Vultures består, för er som inte vet, av Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age) och John Paul Jones  (Led Zeppelin). en riktigt jävla rolig grej gjord av dom. och det blir deras ända stopp i sveariket i sommar.

Nu ska jag dra mitt slitna ass till bussen.







Beyond Hell / Above Heaven


Volbeat avslöjar ny albumtitel! "Beyond Hell/Above Heaven"
Det är med rysningar och blöta ögon jag läser denna nyhet på Volbeats officiella hemsida! Det värmer riktigt i hjärtat, att bara få veta den kommande album titeln och få veta att vi har något stört bra på ingång. men som om man kan förvänta sig annat av dessa underbara killar från danmark? Den fortsätter där Guitar Gangsters & Cadillac Blood slutar och släpps i september över hela Europa. Den här skivan kommer nog bli minst lika sönderspelad,

Gå in på Volbeat.dk för att kolla den nya videouppdateringen och läsa med om det kommande albumet.

Det känns som en bra nyhet att börja veckan med. Jag äger nu en mobil igen och det mesta känns bra. jag har min gamla äckliga mobil och får vänta tills något bättre dyker upp eller jobba ett hörn och sälja mig. vilket påminner mig detta sköna citat: "hey whores, why don't you go work another corner?" - summer, OC.

Nu ska jag leta upp en jävligt go skiva i skivhögen och få dagens plugg bortgjort.

In the meantime, check this girl:
CRYSTAL CATACOMBS, so damn fierce.


We don't come alone, we are fire we are stone


                                                                     Audrey Kitching. alltid så satans fierce,

Jag sitter och gråter av skratt till mitt och lisas snack och försöker göra en läxa som är förjävlig. Jag käkar choklad hjärtan och lyssnar på Dio. Satan vad jag och nellegirrl taggade Heaven & Hell igår, det är något man inte får missa på sonisphere. dom kör alltid en massa golåtar från Heaven and Hell albumet med Black Sabbath live. det är ju helt rätt,

"We're off to the witch. we may never never never come home, but the magic that we'll feel is worth a lifetime"

Jag överväger att välja chipspåsen framför skolarbetet nu. men det är lika bra att ta tag i skiten. För övrigt så är ju denna dag jävligt töntig, haha. och nu säger jag inte detta för att jag är en bitterfitta utan pojkvän, utan för att det är sant. hade jag haft pojkvän hade jag fan inte firat denna "alla hjärtans dag" heller. så ni som "tycker det känns jobbigt" utan boyfriend och diverse, skit i skiten och sluta grina.


Swaying to the symphony of destruction


JAG LEVER! ni kan sluta oroa er, dra tillbaka polisanmälningarna osv.
Tid för bloggen har bara inte funnits i helgen. jag har letat men aldrig hittat den. Men detta var fan en engångsföreteelse, inte acceptabelt någonstans. Det sjuka är ju att jag hoppat bloggen två dagar och det känns som något saknas i mitt liv.

I fredags såg jag ut som på bilden ovan, ett försök till en blond Kat Von D för att komma in på fest där utklädnad var ett måste. skönt folk, kass musik, jävligt sköna utklädnader. Det var "tv/filmkändis", och bästa utklädnad gick helt utan tvekan till killen som gick omkring med backslick, finkostym och genomskinlig regnrock och gestaltade Christian Bale i American Psycho. klockren.

annar då? 
Jag har tillbringat hela dagen i sängen
med chipspåsen i högerhanden, drickan i andra och OC i tvrutan. Igår mådde jag åt helvete, men landade hos Nelle och tog en återställare innan kvällen var igång igen. Gårkvällen var jävligt lyckad. världsklass i musik, skönt folk och bara allmänt awesome. bästa kvällen denna helg och med det fina avslutet är jag jävligt nöjd med helgen.

oh btw. Happy fucking Valentines day.

fierce pics from last night:

Macce körde igång med pennan och jag såg jävligt tatuerad ut.

Macce und >Nelle< styr!

jävligt awesome, jag vet.


Dazzgooz, dazzgooz, dazzgooz


"Hade jag inte vart rockstar hade jag fan vart bankrånare!"

- Ralf Gyllenhammar. Mustasch i "Dom kallar oss artister" igår på svt1, såg ni? Fan vad gött det var att höra Ralf göteborgska och följa med dom på den mest failde förfesten ever. Ja, dom är bara för goa dom killarna, min kärlek för dom är stor. Såg ni inte får ni fan klicka er in >här< och kolla på avsnittet.

Jag sitter och käkar på en jävligt äcklig choklad och ser hur naturkunskapsboken ligger och stirrar på mig i ögonvrån. Prov imorgon, jag kan inte ett skit och jag vill inte kunna något heller. Fick just veta att vi endast gått i skolan fyra veckor, jag satte nästan i halsen, hur fan är det möjligt? Det känns som tio veckor.

> Bullet For My Valentine har avslöjat namnet på den kommande singeln! "Your Betrayal" heter den och är den första låtiteln att avslöjas från det kommande albumet. När jag smakar på titeln känns det jävligt bra! prova, smaka. visst känns det bra? Jag hör riff och sång i huvudet redan nu,


                               playing: Bullet for my valentine - Watching us die tonight




This could be my requiem and I'll feel no pain


Hur underbart var det inte att komma hem och finna en Close-Up i brevlådan då? Satan vad underbart. nu kommer varje nummer direkt hem till mig och det är fan inte mer än rätt! Det känns som att jag kommer kasta mig över tidningen istället för att göra det jag måste ikväll - plugga.

Inte nog med att vi kommer få höra nytt från Bullet For My Valentine redan nästa vecka (!!!), nu kommer också Lamb of God släppa en ny låt, speciellt till soundtracket för "Iron Man 2" videospelet. Jag blir ju fan tårögd, hjärtat hoppar till lite extra. Det sprider en jävla massa lycka i dessa tider med ny musik från favoriterna. Det lär inte bli dåligt, jag vill nästan lova er det. 

>Årets stipendium @ Rest In Sleaze gick till Raw Diamond!
Pengar från minnesfonden tillägnad Dave Lepard ger varje år ett ekonomiskt bidrag till nya och uppgående band som spelar på rest in sleaze festivalen.


Deaf, blind, and fucking dumb



HOLY!
GUNS N' ROSES TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL!
Det högg till i bröstet... av besvikelse. Jag hade hoppats på att rykterna om att dom skulle komma till peace&love var sanna, probably not. Satans helvete att man inte kan ta sig till sweden rock, det hade vart guld! Men ett stort jävla grattis till er som ska dit... (fu johanna)

back to reality? skolan tar kol på mig totalt. Jag har inte tid för annat, det är så mycket annat jag borde göra som jag måste lägga åt sidan pga den här skitskolan. Jag måste ta tag i saker som jag absolut inte kan sumpa.

Jag är även inne på tredje dagen utan mobil nu och jag vaknar upp varje morgon med samma känsla som >johanna< hade igår, "Fyfan vad jag vill supa ihjäl mig idag". Kan det inte bara bli mars så jag kan få njuta av lite live musik? jag behöver det så jävla mycket just nu, abstinensen äter upp mig in ifrån.

                                                                           playing: Lamb of God - Requiem


"Just make me fucking numb. deaf, blind, and fucking dumb
Return to sacred sleep. This could be my requiem and I'll feel no pain.
This could be my requiem, but don't bury me too deep."

But you'll be alright now sugar, you'll feel better


Äntligen lite live videos från Rest In Sleaze!
Fan vilken stämning det verkar ha varit där! inte så förvånande dock. Jag gillar simons röst, den är så rätt, det låter jävligt bra. Nu är dom fan i mig back on track! lyckoruset livar upp "life's a bitch, then you die"-humöret.

Well, annars händer det inte mycket. Dagen har varit jävligt jobbig utan mobil. Jag känner mig som en medlem i AA. Ester slog till mig på näsan också, det var jävligt skönt. Haha, alla glömmer att jag piercat. "det känns som att du alltid haft septum". Endast ca 4 veckor kvar innan den börjat läka någorlunda nu. tagga! Jag vill nämligen ha en slät ring.

Nu funderar jag starkt på att ta en powernap. jag är sleten.
Guns N' Roses Don't Cry spelas om och om igen idag,


I got the devil on my shoulder


Här är jag, utan mobil, utan ipod.
det är ju bara att konstatera, jag blir fan djupt deprimerad. jag slänger blickar och letar efter mobilen hela tiden och hör hur det vibrerar. jag kommer inte ta mig upp imorgon, jag kommer aldrig veta vad klockan är, jag kommer inte kunna få tag på någon om jag håller på att dö.

Life's a bitch and then you die.
Jag ska nu inta ryggläge igen och fortsätta titta på OC. Jag har legat i sängen hela dagen och ätit. jag har tröstätit chips, ostkrokar, glass och paj. Jag känner att Cimons teori för en söndag är clean, -ta en kaffekopp, lägga sig i soffan och se på en film. när filmen och kaffet är slut sträcker man på sig och kör en "godmorgon" igen. sen går man och tar en till kaffekopp, sätter på en ny film, lägger sig i soffan. och sen när den är slut så... you get the point.

Billy Talent var i sverige i helgen. Ännu en hjärtekrossare att tänka på,
Billy Talent @ Trädgårn 5/2 2010.



                                                                                                           Rockfoto.nu

We're coming straight out of hell


                                                                                              jag och angel är på g

Hej jag heter sanna och har supit bort min mobil. "Hej sanna!"
Nej, helt ärligt så måste det vara någon jävel som tagit den. jag är så jävla less på folk som snor folks mobiler och diverse saker, min halsduk var också borta efter ett tag. jag menar, vafan, kom igen! satan vad irriterad jag är. Alla jävla kontakter är som bortblåsta och allt känns fittdrygt. Jag kan inte leva utan min mobil, jag känner mig just nu naken, exposed och rädd i sann Montazami anda. Jag var inte den enda som blev av med saker heller. ser jag någon med min mobil ska den personen dö en långsam och jävligt plågsam död,

Annars så hade jag kul igår. jag lyckades med mitt uppdrag - hålla Rest In Sleaze borta från tankarna! Nu ligger jag och lider i sängen med sweden rock och 20 sidor W.A.S.P. framför mig. det snurrar runt runt och jag vill dö. gamlingarna som tog sin morgonpromenad kollade konstigt på mig när jag vandrade gatorna i morse, haha, skinnjackan på sniskan, patronbältet åt helvete, panda runt ögonen och slitet som ett as.

Kolla snyggjävlarna!
Crashdïet @ Rest In Sleaze 6/2 2010!


                                                                                               foto: Patrik Forsberg

So get your arse down here n' let your ears bleed


I've been waiting for this night to come. Get up!
Now it's time for me to take my place. The make-up runnin' down my face


Saturday it is.
Jag har nyss följt Mikael Stanne och Niklas Sundin of Dark Tranquillity när dom återupplivat gamla minnen i Sweden Rock Magazine, "Tio låtar, tio minnen". Intressant läsning minst sagt. Musiken, Airbourne för tillfället, strömmar ut genom högtalarna och sätter fart på mig, just what I need. Jag ska väl snart lyckas röra på mig och göra något åt mig själv och denna dag. som för övrigt snart börjar dra mot kväll,

Om en timme kickar Rest In Sleaze igång. senare kommer Crashdïet köra igenom hela rest in sleaze plattan, och Raw Diamond, Bulletrain, Pollution, Scene D Chryme och Vision kommer att stå på scen. Det är fan psykiskt självmord att tänka på det, men samtidigt så ligger det ju där och nöter och påminner en. Hela jävla rest in sleaze plattan, från Knokk 'em Down till Back on Track, kommer att för första gången framföras live. och själv är man fast i den här jävla skithålan.

Nä, nu måste jag ha öl. lösögonfransarna väntar på mig, jag vet att jag inte är den enda som kommer villa supa bort rest in sleaze ur mina tankar ikväll.
ha det bra. rock on,


Airbourne förtjänade verkligen priset för Årets Internationella Genombrott på Bandit Rock Awards.

Do, do my work. Do my dirty work, scapegoat


IT'S FRIDAY!

Satan så skönt! stenen från börstet är borta och jag svävar nästan. Musiken är på och jag ler lite för mig själv och ser troligen helt störd ut.

Jag känner att jag borde stoppa Corroded's Bleed och sätta på något mer taggande. Fan vad jag älskar den låten! det är verkligen en av de få låtar jag aldrig lessnar på. Men hur jävla vacker och grym den är så är det inte bra  att lyssna på den i alla sammanhang. man blir helt känslofylld av den, det svämmar över. och just nu känner jag att jag inte borde tänka så mycket, jag stänger av tänkandet under helgen.

Imorgon är det Rest in Sleaze. jag kommer inte att vara där och det suger så in i helvetes jävla mycket. ja det är fan sorgligt kasst. Jag överväger ens om jag kommer vilja sätta på Scandinavian Rock&Sleaze Radio när jag knäpper en öl imorgon, eftersom dom kommer att köra live från festivalen.

Ikväll ska jag hänga hos fierce Angel.
så nu ska jag slänga i mig lite tacos innan jag drar vidare. kör hårt ikväll!


Following a god so blind, sallow in their sickening


Ville Valo as the Mad Hatter. I like it,

Jag är nyss hemkomen och svär och förbannas över denna kyla.
Jag och lisa, eller rättare sagt lisa, lyckades göra världens skabbigaste cupcakes som existerat på denna jord ikväll. och nu överdriver jag inte. Jag garvade så jag fick ont i magen och tårarna var påväg ut. Credd till lisa dock som kämpade. nicke och lisa kom fram till att det är insidan som räknas och att jag var alldeles för fixerad på utsidan. true,

Den 30 Januari körde Machine Head hårt som fan @ Arenan i stockholm. och jag kan bara tänka mig hur jävla bra det måste ha varit.
>Kristofer var där, hans ord: Det var helt klart något av det bästa jag har sett live. Halo var snuskigt bra och Robb har en sån jävla energi!


                                                                                                           Rockfoto.nu

Jag tänkte avsluta med väldigt fin dikt
skriven av ester och amy på svenskalektionen i tisdags.


"När jag för dig in i min mun, blir jag helt stum
n
är jag känner att du snart är tömd, vill jag inget hellre än att du blir gömd.
Så ingen annan dig kan förtära, för du är min älskade pärla
."


Beg Beg Beg, Beg for it?


                                                                                                              Gogrejer!

"Men nu är jag back on track". Yea, sure,
jag bloggar egentligen bara nu för att berätta att jag ska lägga ner bloggen.
Haha, nja... men lite roligt var det väl?

Att Europe ska vara förband åt Kiss är ju bara för underbart! Ja, man kan minst sagt säga att Kiss kommer vara jävligt bra i sommar, jag längtar så in i helvete efter att den här snön ska försvinna ur min åsyn och ersättas med långa sommarnätter, livemusik och festivaler. Fan vad jag plågar mig själv med tanken! haha. Väldigt komiskt dock att jag övervägde att stanna hemma och skippa en greklandsresa för att se Europe här i umeå. och nu kommer jag troligen se dom två gånger i sommar, först på Kiss och sedan Peace&Love.

Det är inte någon som kan tänka sig att skänka lite pengar till "Stötta SANIBO och hennes festival/konsert-schema" ? inte? Nähä. för det skramlar rätt mycket i burken nu,

Är det nu ska jag uttala mig om H.E.A.T's nya singel också? Den nya singeln Beg Beg Beg låter väldigt H.E.A.T. Om jag ska vara ärlig så fnös jag mest när jag först såg vad den hette, det ända jag tänkte på var Hardcore Superstar's Beg for it. Men om vi lämnar det så kan jag med jävligt glädjande ton säga att den känns jävligt mycket öl och sommar den med! Den låter H.E.A.T och den låter bra! Jag gillar H.E.A.T's sound, har alltid gjort, och dom fortsätter i samma härliga bana och jag gillar det. Jag ser även mig själv köra hårt till den här i sommar, den medför stämning.

Låtarna Tonight och Living in a Memory följer även med på singeln (som medföljer SWR-magazine). Dom kommer aldrig att släppas på någon annan skiva än just denna. första och sista gången. Jag gillar även dom, men Beg Beg Beg ligger lite högre upp på stereon. I nästa nummer av SWR så följer Crashdïets Generation Wild och ytterligare två låtar med.


Bullet for my valentine till Metal Town!


Hey guys,
Sorry för riktigt kass update igår, men tiden räckte inte till. Jag kollade på Angel när hon blev sminkad fierce as hell på makeup store och jag kollade när Tove genomgick sin förvandling från ultra blond till mörkhårig. Hon blev som snygg som fan, Angel likaså. Senare på kvällen efter det var jag inte hemma heller.

Men nu är jag back on track. and >
Bullet For My Valentine till Metal Town!!! tillåt mig att fucking dö! Jag kan fan inte tro att det är sant, jag fick en hjärtattack när jag såg det, är det verkligt?! Det finns ingen jävla tvekan om att jag måste befinna mig där och se mina älskade killar live. JAG MÅSTE! VI SES DÄR!!

truly fucking awesome. helt jävla underbart! nu får jag äntligen se dom,


Tell the truth when there are still some lies


Paradise Hotel. Nu är Andreas ute för andra gången och det finns officiellt inget hopp kvar i den här skittävlingen. Det räckte väl med att Cimon åkte, eller?
Cimon och Andreas, - oslagbara! Vinner horErika vet jag inte vad jag tar mig till, nu är det väl bara för Jackie att ta hem skiten. (jag hatar att du hade rätt gustav)

Så nu har jag fått skita ner bloggen med lite PH-snack. det kändes bra. Det finns dock annat att sörja och vara jävligt förbannad över, t.ex. att min ipod bara bestämt sig för att lägga av mitt i det här nordpolenvädret när man behöver den som mest. Den startar helt enkelt inte, den reagerar inte på laddaren.
Life's a bitch so why don't just go and fuck it?

Det är mycket som fuckar med min hjärna för tillfället. väldigt mycket som jag har förbjudit mig själv att ens låta påverka mig. Nästan så att jag tar fram min skabbiga dagbok med hänglås från lågstadiet och skriver ut all skit där så jag får ut den på något sätt. för här kan man ju inte skriva något. och nu är det ju annat än paradise hotel och trasig ipod vi snackar om.

till bättre saker:
Mustasch Officiella Efterfest @ Distortion








Generation Wild!


Ni ska veta att jag försökte ta en normal bild, men alla såg i stort sett ut såhär. Om ni kollar nära så ser ni att ögonen är halvöppna, haha. Ja, jag antar att tröttheten tog över. för jag är allt annat än pigg idag (sliten som ett as). Men vi gick halvdag, vilket jag totalt glömt bort, det var jävligt skönt!

Såg ni Grammys igår? Nej, det gjorde inte jag heller. även fast jag faktiskt brukar trotsa och stanna uppe hela natten för att se det. Men där hade vi två riktigt värda och bra vinnare iår faktiskt. AC/DC tog hem en grammy för Best Hard Rock Performance och Judas Priest tog hem Best Metal Performance. Så två av över 100 kategorier var intressanta. grattis,



Scott and Rob of Judas Priest,

Men nu är det dags för lite tycke angående Crashdïets nya singel - DEN SUGER! Haha, nej fysatan vad bra den är! Cruz röst passar in så jävla bra och jag känner verkligen att det är på rätt väg nu. Det är ju det här vi har väntat på hur jävla länge som helst nu! Ja, rysningarna är där och jag vill ha sommar och öl och gött folk och lyssna på den här nonstop. Det känns ju Rest In Sleaze ända in i hjärtat. jag vill ge killarna varsin stor fet kyss, det här är fan lycka.
                                                                                                               

RSS 2.0