Hate to twist your mind, but god ain't on your sideDröm inatt:
Jag ska på konsert med Avenged Sevenfold och är enormt laddad. Notera också att The Rev lever i den här drömmen, så taggen är verkligen enorm. När vi väl entrar konsertlokalen står Tokio Hotel mot all förmodan och smålirar i ett DJ bås och chocken och nostalgikänslorna flödar. Jag börjar snacka med tvillingarna och det dröjer inte länge förren Bill förvandlas till Jeffree Star och vi börjar snacka fierce. Han tar fram massa peruker och skor och visar sina tatueringar medan jag är i extas. Sen skriker folk att det är dags för Avenged Sevenfold's förband och alla springer som tjurar mot rött till andra sidan konserthuset.

Väl där så visar det sig att Raubtier är förband (Raubtier är förband åt alla, så nu drömmer jag också om det). Något förvirrad tar vi plats längst fram, men istället för att börja lira spårar Hulkoff totalt och börjar fyllesnacka och sätter sig sen vid ett piano. Han börjar spela och får syn på min kamera och börjar ta kort, både på publiken och sig själv. Han ber sen publiken kasta upp grejer som han sedan bränner på scenen. Jag är för det mesta förvirrad över den brutalt berusade Hulkoff och undrar när fan dom ska börja lira. Innan jag ens hunnit reagera springer vi mot Avenged Sevenfold spelningen som tydligen redan ska ha börjat. Bara det faktum att dom inte spelar på samma scen för förbannat förvirrande.

När vi sedan anländer till A7X's konsertlokal blir förvirrelsen total när hela bandet står bakom en enorm bar och lirar samtidigt som de serverar drinkar till publiken. Publiken är dock i extas, likaså jag, så vi öser på tills det plötsligt blir tyst och det börjar bli glest i lokalen. Jag försöker se vad som försiggår och ser att de börjat fokusera på att servera drinkar istället för att lira. Jag får tag i Matt och frågar varför i helvete dom inte bjuder på en konsert i en riktig jävla lokal och varför dom serverar drinkar. Han skrattar lite och svarar lugnt "men Zacky har med sig en brud som ville supa ikväll, så vi gjorde såhär istället." Efter en klassisk ögonbrynsrynkning svarade jag förvånansvärt "jaha, kung." och började svepa drinkar och snacka lugnt med Synyster om min besvikelse över konserten innan vi bestämde oss för att dra ut och festa.

Innan någon fest blev jag dock tvungen att springa tillbaks till Raubtier's scen där jag glömt min kamera. Väl där så ligger det tre likadana kameror bredvid varandra, så jag tar upp en för att kolla innehåll. Innehållet består av mig på scen med Hulkoff i en tomteluva. Ännu mer förvirrad än innan tar jag kameran och springer ut och möter Sevenfold. Vi går sen längs en dimmig parkeringsplats och sen vaknar jag.

Psyk deluxe? Jo, jag tackar. Väldigt utmattande också.


Shaking the ground, hacking and killingJag fick en utmaning av fierce & fab 
Ida< för inte så länge sedan. Den går ut på att jag ska länka fem bloggar som jag läser. Jag tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att göra det nu. Kan ju till viss del vara intressant  för er att kolla in några grymma bloggar ni kanske inte läst tidigare. För har ni inte har det, är det fan god tid till't! 

Med tanke på hur många bloggar jag läser är det förjävla knivigt att välja bara fem, men här har ni fem briljanta och alldeles grymma bloggar och götta er i:I can't wait for the feeling today. Get fisted!Orgasm-turné
Ja, ni ser alldeles utomordentligt rätt. Steelwing, Bullet och Skull Fist på en.och.samma.turné. Galenskap! Vilken jävla dröm. Jag kanske till och med skulle börja fatta tycke för huvudakten Grand Magus, om turnen nu bara svängde förbi sverige(!!!) Schweden. Sweden. Svearike? Finns vårt land ens på kartan för dessa briljanta turnéer? Tydligen inte. Finns Tyskland på kartan för dessa briljanta turnéer? Självklart.

"The year 2012 starts right off with a real sensational tour: Grand Magus! With them on tour will be their fellow countrymen Bullet and Steelwing! 

Bullet, who just recently signed a deal with Nuclear Blast, are considered to be one of the high hopes of the dirty, fresh and new Hard-Rock wave. Steelwing will amaze you with their guitar playing a la Judas Priest and Iron Maiden, a real eyecatcher onstage and definitely one of the new young crusaders of heavy metal! The line-up is completed by the positively insane Skull Fist from Canada, old-school metal which couldn't be more authentic and real!"

Come to sweden ör die.

Kingdom of pity behold our lord's handHar ni inte kollat in Portrait's Crimen Laesae Majestatis Divinae som släpptes i maj föreslår jag att ni genast gör något åt det. Jag föreslår att ni lyssnar igenom hela underverket. Efter att ha kollat in Portrait redan innan skivsläppet blev jag jävligt spänd på hur deras andra platta skulle låta. Och det är så snuskigt bra! Med ny vokalist och bättre produktion är den också betydligt bättre än debuten enligt mig. Detta är helt klart bland det bästa som släppts år 2011!

Inspelningen av skivan har ägt rum i Necromorbus Studio där bl.a. Watain håller till.
There's something about that place.

We march toward the sound of distant gunsSaxon - Call To Arms Official video - Orchestral Version
Saxon har släppt en video till den orkestrala versionen av titelspåret till 2011 års Call To Arms! Låten är rysande bra, det är inget snack om saken. Biff's pipa är lysande på det här spåret. Videon vet jag däremot inte om den är så lysande. Jag förstår idén med den, men nog fan är den dåligt gjord. Kan mycket väl vara så att Saxon ville ha den här feelingen på videon, men den hade kunnat göras betydligt bättre, speciellt de delarna när bandet är i bild.


Crashdïet - Down With The Dust Unofficial Video

Nytt från Crashdïet, eller ska vi kanske säga nytt från Bear Productions? Den här videon är gjord av bearproductions.se. Med klipp från 9 olika spelningar filmade under ett år har de gjort en video till låten Down with the dust till bandet. Den är grym och är grymt bra gjord! Crashdïet bör genast göra den till en Officiell video, för en mycket bättre video lär de inte få.

Feel the bite, we ride with deathHej era fula jävlar. Nej fan, jag blandade ihop mig själv med er, förlåt. Också förlåt för att jag är en usel bloggare. Av någon anledning är jag mer sliten som arbetslös än när jag faktiskt pluggade. Sen förstår jag inte riktigt vitsen med att åka på en hosta som verkar ha bestämt sig för att stanna i en evighet när man ändå inte kan smitta någon.

Ovan ser ni btw min nya sagolika Anthrax - Road To Euphoria Tour 88-89 original tourshirt. Det var en galen man som sålde den på tradera, han är en okänd gud! Den är dock i en storlek medium/large, men det är något jag absolut kan leva med. Jag är kär. 


Close up:

I need to get a hold of myselfHamburg by day
Vadå, ni trodde väl ändå inte att vi bara sov bort dagarna? Haha åh nej, vi åt och shoppade bort dom istället, mest åt. Men vad mer kan man tänka på när man är i en stad med KFC, Starbucks och Monkey Donuts? Nu letade vi visserligen efter ett Dunkin' Donuts en hel dag, men det är en annan historia. Jag var dock KFC-oskuld så var det något jag verkligen såg fram emot var det att få hålla en livs levande BUCKET från Kentucky Fried Chicken in my bare hands. Hur många gånger har man inte sett på amerikanska filmer eller tv-serier när de ligger och käkar ur sina buckets och varit svart av avund? Nu vet jag hur det smakar, och ja, det var sagolikt. Nu i efterhand vet jag inte hur jag ska kunna leva utan en bucket i min famn,

Som ni ser hittade vi en Close(-)Up butik. Första intrycket av close up butiken var ett asgarv tillsammans med ett "Eftersom den heter close up måste den vara jävligt legend". Vilket den också var! Vi spenderade så mycket tid där att det kändes som att vi flyttat in. Jag köpte bland annat Tarantino affischen på bilden ovan och en fet Pulp Fiction affisch med Travolta och Samuel L. Jackson på. Maffigt.

Through the darkest hour.


Vi försökte gå in här, men bitterfittan i entren röt "NO GIRLS". Jävligt bussigt.

Lägg märke till han som däckat bakom nelle

Här var det någon skrek "Hey wait! I've got a job for you!" till oss. Man kanske skulle ha stannat,

Däckad snubbe till vänster igen.
Hamburg @ Night
Med brist på inlägg tänkte jag visa er lite bilder jag inte visat från vår vistelse i Hamburg. Innan vi drog till Wacken spenderade vi tre dagar i Hamburg eftersom festivalen bara håller till några mil därifrån. Och satan vilken upplevelse det var, haha. Kommer man från sverige och sen helt plötsligt sätter sin svennefot på Reeperbahn är det är ett miljöombyte som heter duga. Reeperbahn är en "gata" i Hamburg som kryllar av pubar, casinon och framförallt strippklubbar så långt ögat kan nå. Det är sunkigt som satan och ingen jävel kunde bry sig mindre om att kolla åldern på folk, underbart med andra ord. Det fanns en del jävligt goa hårdrocksställen som vi hann hänga på.

Förutom att irra runt på reeperbahn drog vi även på ett tivoli i närheten som hade funnits där i evigheter. Lagom på familjedagen och allt utforskade vi stället. Vi hann även med att träffa Kai eftersom vi inte skulle kunna träffa honom på Wacken, och eftersom han bor i Hamburg var det riktigt kung. Allt som allt var det jävligt gött, det var garanterat inte sista gången vi drog dit!

I got thunder in my hands I'm metal thrashing mad
What does a man gotta do to see this?! Offra en fot? Offra ett ben? Offra hela kroppen?
Anthrax och Testament gör alltså en co-headline US tour tillsammans med start den 14 Oktober med Death Angel som support. Det är första gången på ca 20 år som Anthrax och Testament turnerar tillsammans, och med DA som support kan det ju inte bli mycket bättre. Fyfan vad grymt! Jag hoppas verkligen att detta utvecklas till en European tour med sverige på kartan.

"We've been tight with the guys in Testament for a long, long time, so we're really looking forward to hanging out with them on the road. And all of us in Anthrax are big Death Angel fans, so this is going to be a monster of a good time!" - Charlie Benante (Anthrax)

"We're excited to do this tour because Anthrax was actually the first band we ever toured with. It's an accomplishment 20 odd years later that we're going to do it again. The first time we performed with Anthrax, we only had a total of ten songs, so obviously now we have many songs to pick from so it will be very different" - Chuck Billy (Testament)

För mer info<


Scream for me, I don’t care if you all ready died

 

Hardcore Superstar släppte nyss singeln "We don't need a cure", tillhörande samlingsplattan "The party ain't over 'til we say so" som släpps den 26 oktober. Och förutom det enerverande och pågående "lalalala" måste jag säga att det låter jävligt bra. När Jocke och Vic snackade om plattan i en intervju i sommar nämnde de att den nya låten till best of-plattan skulle gå i den självbetitlade svarta plattans stuk och visst fan gör den det. Det låter old-hcss och jag älskar det. Även om jag personligen är duktigt svag för det lite mer hårda soundet på Dreamin' In A Casket är jag fan lika svag för det här.

Samlingsplattan blir ett måste att ha i skivsamlingen. Det ska bli intressant och se vilka låtar som fått äran att närvara på 10-årsplattan. Det lär ju ska vara ett helvete att välja låtar.

Counting down as time stands stillSteelwing in the studio, getting ready for a 2012 release. Orkar man vänta? Nej, självklart inte. Måste man vänta? Ja, uppenbarligen. Det är dock med ren glädje som jag gluttar igenom studioklippen, för det går ju inte bli annat än massivt jävla taggad! Nästa år känns som en evighet kvar, men kollar man närmre inser man ju faktiskt att det inte är så länge kvar.

"Steelwing's new album will take the post-apocalyptic heavy metal onslaught into outer space with a full on tribute to cult 1980's science fiction movies. Fans of the previous album will not be disappointed by the intense twin-guitar riffage, supersonic metal screams and furious double-kick action, but the band promise more diversity and dynamics as well. Some of the song titles set to appear on the album are 'Full Speed Ahead!' and 'Solar Wind Riders', of which have already been performed live this year to the approval of headbangers all over Europe"

Jag har flera inlägg i lager i mitt miserabla huvud, men inget som verkar vilja komma ut vidare till tagentbordet. Så nu jag ska bara fortsätta vara dryg och tycka synd om mig själv och läsa igenom senaste close-up. Det första jag fick se när jag öppnade tidningen var chefredaktör Robban sittandes i sin halvt signerade Anthrax samling... jag blev inte alls bitter. Är det något som skulle kunna få mig inspärrad på psyket så är det just kraven efter allt det.

Och på tal om Dregens Polly, den var förvånansvärt god. Se till att testa den,

Wake up dead, and buriedIbland är det förjävla härligt att hämta in posten, idag är en sådan dag.
Idag är också en sådan dag då man kommer på sig själv med att tänka "det kanske är dags att börja njuta av Dregens alla påhitt istället för att störa sig på det, för det lär inte bli mindre.". För er som inte hänger med i svängarna så har Dregen nu designat sin egen Polly påse vid namn "Polly Rocks" som snart kommer finnas att köpa. Jag var en av de 50 första som skrev på för att få hem en påse, och se på fan! Nu återstår det bara att se om det är det minsta ätbart också,

Förutom Dregenpolly befann sig en förbannat vacker Close-up t-shirt i brevlådan också. Jag kanske ska ta på mig den på Sweden Rock kryssningen, undra hur många glada blickar jag får då? Haha. Jag kommer tyvärr inte kunna dra på close-up krysset på grund av den arbetslösa miserabla miljön jag lever i nu. Det blev antingen eller och SR-krysset har bättre line-up.

Sorry för dålig uppdate btw, det ska bli ändring på det. Jag har försökt komma ur sommar-koman och det har väl gått... åt helvete.


RSS 2.0