We're an underground revolution, working overtime


Men välkommen sol!
Jag blev chockad när solen lyste in genom persiennerna idag, det är ju inte ofta vi får se solen här i sverige. Jag har äntligen tagit mig tid att plöja igenom Sweden Rock tidningen som delades ut gratis på Kiss, det gick ungefär på fem minuter att läsa igenom den kan jag säga, haha. Men det satt fint det. Jag släpade mig upp ur sängen fortfarande sovandes, ryckte åt mig SR-tidningen och sjönk ner i solstolen ute på balkongen. rätt så gött att börja dagen så,

Jag kikade in på Trästocks hemsida igår och fick se något jävligt topp, Sonic Syndicate är bokade! Vilket känns skönt med tanke på att jag då slipper bränna pengar på PDOL i sommar, pengar som jag inte har.  

För tillfället så beblandar jag mig i THE BIG FOUR hysterin. Ja, jag är rejält avundsjuk på dom som igår befann sig i publiken på sonisphere i Sofia, Bulgarien och fick bevittna detta live, det är ofrånkomligt. Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax på samma scen efter varandra - jag hade inte tackat nej. Det hade varit så mäktigt att tanken känns störd att tänkas. Men det tog sin lilla tid, och det är samtidigt kasst att detta inte gjordes när samtliga band var i sitt esse.

Men kolla på detta. ofrånkomligt,

Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

Damn right babe! ;D

2010-06-23 @ 17:25:44
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: angie

http://www.youtube.com/watch?v=KB3UiwAdfec&feature=player_embedded

om du inte hört den, så lyssna! efter några gånger går det fan inte sluta! ^^

2010-06-23 @ 19:13:53
URL: http://wimpysister.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Från Bark at the Moon, härligt! :DJag ska ju på Sonisphere i augusti och måste säga att jag gärna byter ut de två bokade mot de andra två inte bokade, alltså byta Slayer och Anthrax mot Metallica och Megadeth. Jag har aldrig fattat tycke för Slayer eller Anthrax men Metallica var jag totalgalen i under väldigt många år, även Megadeth hängde med ett tag. Tusan att man inte får vara med att påverka!

2010-06-23 @ 20:27:52
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Ja, det hade inte varit fel att se Sonisphere. Har aldrig sett Megadeth och Anthrax live, men det hade vart roligare att se banden för tio år sedan.

Ha en bra midsommar! \m/

2010-06-24 @ 11:14:05
URL: http://kreem.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0