So just say yeah, and come with me


Jag har landat hos nelle nu och det är jeevligt stressat! tiden räcker ju fan inte till,
vi ska snart sticka och käka lite pizza innan kvällen drar igång och vi kan fira VALBORG!

ha en bra kväll nu förfan!!!

Now all my nightmares know my name


Nya bilder på min man manson.

Jag har nyss slängt i mig lite mat och nu sitter jag och sjunger ikapp med Matt Tuck. Fever växer på mig som fan faktiskt, jag börjar få riktiga känslor för den. snart kanske jag vågar säga "de tre orden".  Idag hade vi engelska nationella "Writing" i Engelska B och det var riktigt smärtsamt. jag har sjukt höga krav på mig själv när det gäller engelska, och nu fick vi världens drygaste ämne. vi skulle skriva ett covering letter, ett personligt brev och söka jobb. Det var så satans ointressant! jag hade gärna skrivit om hela skiten, men med tidernas sämsta skrivtid på 1 timma och 40 min kom man inte långt.

Men imorgon anländer ju veckans mest efterlängtade dag, fredag och VALBORG! Jag tror inte att det har funnits något annat i tankarna i veckan, jag är stört taggad! det lär bli ganska så jävla nice om jag känner folket rätt!

Något annat som gör mig stört taggad och framkallar gåshud är:
Trailern för Mansons kommande film, "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll". Manson spelar Lewis Caroll, en hemsökt författare som får syner av en tjej som heter Alice. Alice spelas av modellen Lily Cole och Alice's alter ego av grymma Evan Rachel Wood. Med tanke på Mansons känsla för konst och att den här fantasy-horror filmen endast kommer vara fylld med musik av Marilyn Manson, så känner jag kärlek för den redan nu!



There is a new religion coming around the bend


                                                                              sanibo, nell - enjoying the sundown, (HAHA!) 

He-hey guys,
Jag är nyss hemkomen från stan och är ganska så döless. nellegirl bjöd mig på en cheese och glass idag, satan vad gött! Jag ska strax dra vidare ännu en gång och leta en bikini, man kan ju inte se förjävligt ut på beachen i grekland, haha. även fast jag redan har överflöd i bikinis, men vadfan. Men innan det ska jag dunka musik och andas lite.

Jag blev jävligt förvånad när jag läste att Crashdïet och Bullet är bokade till Trästock! Trästocksfestivalen är en festival i Skellefteå som är den 22-24 juli. Skellefteå är ca 1½ timme här ifrån och dessutom GRATIS, så om jag inte befinner mig där får ni fan såga av mig högra fot. Sommaren 2010 slutar tydligen aldrig att förvåna,

Hypocrisy's nya video till Weed Out The Weak kan man ju verkligen mysa med!

Lay in your coffin and sleep with your sins


Igår fastnade jag framför denna live spelning,
Bullet for my valentine streamade live från en hemlig spelning i London via myspace! Det var riktigt jävla roligt att dom streamade live, man kunde för någon sekund leva sig in att man var där, haha. Det här var första gången dom entrade scenen på nio månader och första gången sedan Fever blev ready to go. Det  var grymt att få se dom nya låtarna framföras live, och minst lika grymt att få se killarna på scenen igen! Nu ska jag inte säga att Bullet for my valentine är världens bästa live band, men jag har faktiskt sett bättre spelningar med dom, Matt kändes lite ringrostig igår. Men förutom det var det en jävligt skön spelning! och Padge's gitarrsolon var lika grymma som alltid. - En live spelning via myspace på release datumet av Fever, brilliant!

Jag lovade er en recension av Fever igår. Be calm den kommer.

Jag har gått runt och smålipat lite över att jag mest troligt kommer att missa Metal Town i sommar, på grund av för lite tid just kring det datumet och för lite pengar. Det som jag gått runt och sörjt mest är ju självklart Bullet for my valentine, jag har velat se dom sedan jag föddes (hehe) och det skulle vara förjävligt om jag missar dom ännu en gång i sverige. Men idag gick jag bara av en slump in på Norway Rock Festival's hemsida, och vad fan tror ni att jag ser om inte DET HÄR:
 


Bullet for my valentine är klara för Norway Rock! Nu blir det Norge or die!

Slippin' outta of bed round half past noon


"Submit a photo of you, dressed up like a member of CRASHDÏET to: [email protected]. The 10 best look-alikes will win a ticket to the show!"
Stockholm Rock Out fick på grund av vulkanen flytta fram till den 10-11 september. Men dom ska ändå ha en endagsfestival nu på lördag, 1 Maj, och Crashdïet har fixat en tävling där man kan vinna en biljett. Haha, och hur skön är inte tävlingen då? Man blir faktiskt sugen på att göra ett försök att efterlikna London eller Cruz. Band som ska spela nu på lördag är: Tigertailz, XYZ, Crashdiet, Babylon Bombs, Vains of Jenna, Nasty Idols, Chris Laney och Fatal smile. Har man redan en biljett till Stockholm Rockout gäller den på de nya datumen och man får även glida in gratis på lördag, man kan också köpa en biljett endast för lördag.

Jag blev lite chockad när jag slog upp ögonen idag och solen smög sig in genom persiennerna. Något kändes konstigt redan då, sen insåg jag att sovit bort hela dagen, haha, jävulskt lyckat. Nu ska jag slänga i mig lite middag innan jag sticker på veckans springrunda.

Vi börjar den nya veckan med nytt från Rammstein, där Lindemann ligger i kistan... eller?:

Rammstein | MySpace Music Videos


God is an illusion and there ain't no paradise


Nu har jag och och amy äntligen rasslat ner lite ord på word som ska föreställa våran paranalys. Vi hade deadline 00:00 idag, och senast vi pluggade in i sista minuten fick vi MVG så det återstår att se hur detta blir, haha. Jag är helt slut nu iallafall. Jag ska sätta på ett avsnitt Skins och sväva in i Effy Stonem's värld. Effy är hon på bilderna ovan, och det finns fan inte ord att beskriva denna härligt mystiska tjej. I love her,

Igår natt låg det tidernas grymmaste mail i min inkorg. så just nu känns lyckan oändlig, jag ska leva på den så länge som möjligt. Denna text är inget annat än sanning:

"So let me take you down, my dear, to places you don't know. a land that you have not been to and normally don't go. I have all your pleasure toys, the fortune and the fame. so when you come with me my friend, you'll never be the same." - Gamma Ray - Real World


The world is the most crazy place that we could have been


                                                                                            Gårdagens grillning. pretty awesome

Gårdagen bestod i stort sätt av grillning, chill och dösnack. Nu har mickis stuckit och det var riktigt jävla trevligt med ett besök från henne. Vi taggade sönder ganska hårt till grekland, dit vi sticker om mindre än en månad om inte vulkanen bestämmer sig för att jävlas mer. Den har väl gjort mer skada än nödvändigt nu tycker jag, eller så har vi överreagerade människor gjort mer skada än nödvändigt.

Det skrämmer mig lite att jag känner att det skulle underlätta om vulkanen gör så att resan skjuts upp lite. Jag sticker ju och är borta på dyrbara datum om man säger så. Jag sticker den 21 maj och är borta till 4 juni, - Rockstar's Wild Side är den 21-22 maj,  Rest In Sleaze Festival är den 28 maj, Nordic Rock är den 29 maj och Rockstad Falun den 28-29 maj.

that's what I call: oflyt.

+ VAINS OF JENNA

Somebody said that we could never, ever die. oh what a lie


                                                                                                           taylor momsen. sex action

Saturday "morning".
Jag blev väckt av min kusin som klampade in i rummet klockan elva idag. och det var fan inte skönt, med tanke på att jag slängde huvudet på kudden klockan fem i morse, haha. - efter ett tappert försök att kväva ljuset med de trasiga persiennerna. Jag och nelle fick efter några timmar äntligen ordning på förstärkare och ljud igår så vi kunde lira lite, men efter några försök med powerackord så blev jag bara förbannad och bestämde mig för att skita totalt i basjäveln och spela fiol i bandet istället, hahaha! vrede!

Den lilla jäveln stannade även mitt på vägen och bad mig hoppa ur bilen och sätta mig vid ratten och köra. Haha, och då ska det tilläggas att jag aldrig kört bil förut, jag har stenvägrat alldeles för länge nu. Men efter att ha skrikit några fina ord så satte jag mig vid ratten och klarade några kurvor i kärringfart. Jag antar att jag ska tacka neele för att hon tvingade mig, för det var fan nice! Med Gamma Ray i bilen och allt, thank you darling.

Nej, nu tror jag att vi måste ta en sväng ut i solen! det ser härligt ut, 

den här låten på högsta i bilen igår var olidlig. det är ovanligt med en ballad från GR, en sån mäktig låt som man helt förbisett. när Hansi Kursch kommer in runt 3:33 är man fan nära tårar på grund av känslan.


Slow down and I walk to the hill


THANK GOD IT'S FRIDAY!
Men det var väl på tiden! efter världens segaste vecka är det äntligen helg, solen skiner fast klockan bara är sju och stressen efter veckan börjar lägga sig. Det är nästan så att man lurar sig själv att det är sommar när man kollar ut, det ser riktigt jävla härligt ut. Man känner verkligen för att gå ut och knäppa en öl i solen, dock så är det ju inte så varmt som man vill att det ska vara.

Det här blir en riktig chillhelg. Ikväll sticker jag till nelle, och vi ska fredagsmysa i form av att lira lite bas och gura. wä! Ha en bra kväll!

brilliant:

Wishing the clock would stand still, the world can wait



                                                                                                                      in the studio, 2007

“Tracking is complete. There are no words that will ever describe the feeling of listening to this album while driving home alone at 4 am.” - Zacky Vengeance @ Twitter.

Zacky har släppt orden, Avenged Sevenfold's kommande platta är färdiginspelad. Skivan som blir av som en hyllning till The Rev och det grymma material han gjorde till den innan det tragiska inträffade. Jag får en klump i halsen när jag läser Zackys twitterinlägg, jag är jävligt spänd på det nya materialet med Dream Theater's Mike Portnoy på trummor. Men samtidigt blir jag sådär jävla sorgsen också, det känns jobbigt med ett nytt släpp efter Jimmys bortgång. Och just dom orden, "tracking is complete.", nu är allt klart. no return. Jag är jävligt stolt över killarna, att dom redan är klara och kämpade sig igenom det här, och jag kan bara tänka mig hur skönt det måste kännas för dom att ha fullbordat det här. Till sommaren får vi höra vad dom har skapat för tung musik!

Mina fingertoppar är döda, och mitt tålamod håller inte, så jag ska trycka i mig resten av maraboun och njuta av tanken på att jag börjar 13:00 imorgon! Avenged Sevenfold's Warmness on the soul går på repeat.

Nothing comes cheap in paradise



Mamma ringde och slängde ur sig det här idag:
"du ska se Ozzy!", jag bad henne formulera sig lite bättre, "jag har bokat biljetter idag, du ska med och se Ozzy!". vänta... VA? Haha, jag reagerade efter en minuts tänkande med ett halvskrikande "VA?!". Satan så jävla underbart! Ozzy Osbourne den 7 September, så mäktigt! Nu har jag det där ofrånkomliga leendet fastprintat i ansiktet och det lär sitta kvar tills det börjar krampa. 

Jag ser fram emot den veckan i september. Glida ner mot huvudstaden och se Ozzy på tisdagen den 7e, shopping på onsdagen, och sedan gå ombord på Close-up båten torsdagen den 9e! Synd att det är ca 5 månader kvar tills september bara, haha. Men det överlever jag garanterat med sommaren däremellan.

Förutom vetandet om att jag kommer se Ozzy så har jag en hel marabou sensation raspberry här brevid mig, så min kväll är räddad. Marabou i munnen och basen i knäet!


By moonlight there's way... for rebellion

Varför i helvete är jag ens uppe nu? jag dräper ju mig själv,
jag har försökt spela new world order med Gamma Ray i ett halvår nu, dags att ge upp.

Guten Nacht.


Free speech for the living, dead men tell no tales

.
Hey guys,
Jag är nyss hemkomen efter en ovanligt lång dag och håller på att hungra ihjäl, undrar vart fan mamma håller hus! Basen står och stirrar på mig och nelles röst ekar i mitt huvud, så jag tror att jag ska lyfta på arslet och göra några patetiska försök till att skapa musik, haha!

Bullet For My Valentine's platta gick på repeat igår. Men jag är rädd för att tycka kring den, då jag bara har en allmänt konstig känsla angående den just nu, något känns inte rätt. Om vi säger såhär - jag lovar er en recension på måndag, då det officiella releasedatumet är. Crashdïets grymma släpp tog bara en dag att bilda en uppfattning om, så det som skrämmer mig är att jag ännu inte greppat Bullets. Men det går egentligen inte ens att jämföra, det är två helt olika typ av musik och det är en annan känsla. Jag tror att det blev för mycket att ta in igår. Be aware on monday!

Mina husgudar Lamb of God släpper en ny låt exklusivt till tv-spelet för "Iron Man 2". Låten heter "Hit The Wall" och jag försöker febrilt få tag på låten nu! Säg till om ni hittar den,

Fever is online!


                                                                                  http://myspace.com/bulletformyvalentine

Bullet For My Valentine's nya platta ligger uppe på myspace!

Jag har nyss landat här hemma och är helt hyper angående denna nyhet. Hela jävla plattan finns nu alltså redo att lyssnas på, redo att tas in! Jag är fan inte redo för det här, jag trodde jag hade tills på måndag att vara nervös och förbereda mig. Men samtidigt håller jag på att spricka och kan nog inte hålla mig mycket längre till innan jag drar igång den. Jag får rysningar bara jag tänker på det, äntligen kan man ta in och andas skivan! 

Nu jävlar ska det lyssnas, I'm ready to get some FEVER!!

Idag fyller även denna man år, Jocke Berg of Hardcore Superstar!
Heter man Jocke Berg verkar man vara ett geni och en jävel på att skapa musik, så tacka fan för jockes morsa som klämde ut en sån grym begåvning och döpte honom till det rätta. All tänkbar kärlek till denna man! Grattis!

Reeking like a motherfuckin' animal



Ozzy Osbourne till Stockholm i september!

Jag meddelade just nyheten för mamma, hon började skrika som en galning, slängde allt hon hade i händerna och kom springandes mot mitt rum samtidigt som hon skrek och frågade när biljetterna släpptes. haha! Det var nästan så att jag tog skydd bakom kuddarna i sängen. Den 7 September står Ozzy på scenen i Globen och biljetter släpps nu på fredag. Den nya plattan "Scream" släpps den 15 Juni och i samma veva sticker han på Europaturné. Det hade fan inte suttit fel med lite Ozzy i septembernatten! Jag vet ingen som dyrkar Ozzy lika hårt som mamma, så bli inte förvånade om jag befinner mig där om hon står för kostnaden.

Ikväll har jag hasat mig ut och sprungit med lisa, ja det är sant (I can't believe it). Det är bra att hon ger mig motivation att bränna bort lite överflöd så man kan visa sig levande i sommar. Dock så trycker jag i mig nattmackor nu, men det är ju en annan sak.

Tror jag ska göra lite mer nattmackor innan jag trycker lurarna i öronen och njuter av dessa grymma killar, som nu lämnar Italien och intar Greece:(läs >theunattractivetourmanager<)


Therefore I break down in laughter


Mina spekulationer var sanna!
Hardcore Superstar stormar in i studion i sommar
och påbörjar en ny platta. Med sig tar dom producenten Tobias Lindell som bl.a. har jobbat med Europe och ligger bakom Mustasch senaste mästerverk. Det här var ju även väldigt uppenbart då Adde teasat om diverse inspelade låtar på facebook skitlänge nu. Låtar dom avslöjar nu är:  Last Call, Sick as a Dog, Won´t Be Bullied och Sadistic Girls. och i lördags skrev Adde att låten "Middlefinger Man" äntligen var klar. Det här kommer nog att bli jävligt bra och jag är stört taggad på nytt från dom! Beg For It är en riktigt grym platta, och dom kan garanterat toppa den.

BHIM. Bloody hell it's monday!
Jag vill flytta till london och säga bloody hell hela tiden (med ron weasly style). Men.. nu antar jag att det är dags att lämna en grym helg bakom sig och försöka anpassa sig till verkligheten. Innan det är fredag igen och man tappar allt dvs, haha. Jag har nyss börjat på min sista karta med pencilin och längtar tills skiten är slut. och förutom att lyssna på Gamma Ray (surprise) så sitter jag här med en bas i knäet. Nej, jag skämtar inte, jag lovar, hahaha! Det är så komiskt att inte ens jag själv kan ta det seriöst,

jag hade kaffe-rep med dom är brudarna igår:

                                                                      sara, nell och andrea. haha satan vad vi fular oss,

You’re like a walking corpse without a soul

Hey guys, allt bra?
Jag är så satans seg så det finns inte
. plus att jag är så stört less på mitt oflyt när det gäller vissa saker så jag funderar på att bura in mig själv. Har man flyt på ett sätt måste man tydligen ha ett jävla oflyt på andra sätt. Så jag väntar en avrättning snart. Nice meeting you... nice bloging for you... see you in hell!

Skämt åsido. Mina lösögonfransar hänger åt helvete och jag ser säkert ut som något hittad i en sopcontainer, tiden springer ifrån mig som vanligt och snart måste jag dra på mig mössan och sticka på ett ytterst hemligt möte med tre fierce girls. Hardcore Superstars låt Wake up dead in a Garbagecan stämmer fan jävligt bra in på mig idag, haha.

fredagsmys:

Don't mind bout my bad behavior, what it's gotta do with you



Saturday it is,
Fredagen flög ju bara förbi! Ovan har ni en jävligt fin bild som visar kvällens öde. Jag klev in i rollen som världens tidsoptimist som vanligt och missade bussar, sprang runt och flåsade och gjorde diverse skitsaker, så det bloggande jag hade planerat in blev inte av alls. Men vi hade det jävligt gött igår iallafall! JDn gjorde gott och idag är man lite småsliten.

Jag spelar Gamma Ray för hela kvarteret och käkar chips. Beroendet av dessa tyska killar håller i sig och blir bara grövre och grövre. Dom äter upp mig, jag blir helt knäckt! Sen är det ju inte precis som att hjärnan undgår att påminna mig om att jag suttit i deras turnébuss 24/7 heller. knäckt var ordet,

Satan vad tiden drog iväg då! nu har man ju tappat massa tid här... 
men nu är det bara att ladda om och dra upp volymen! 

So I get up on the table and shout it out


                                                                                            Vic & Jocke at Crazy Nights Rockfest

Hey guys,
One day left until' friday, I think we can make it!
Jag har nyss kastat i mig pencilinet och stirrar lite skamset på tightsen jag köpte idag. Jag är ju förfan pank, och ändå shoppar jag, smäll till mig! The mother of tattoos fyller år idag, så där har ni anledningen till den sena updaten. 41 år och lever fortfarande upp till 40-års krisen! haha. Jag har suttit och frossat på en resturang ända tills nu, och jag är fortfarande mätt. och döv för den delen, det var tydligen hockey och volymen på de 50 tv apparaterna och folket var inte dämpat.

Crashdïet plattan snurrar sitt 500:e varv och jag har just slängt mig ner på sängen. Helgen är så jävla efterlängtad och imorgon kommer att smaka så gött! Livet tar fan nya vändningar nu måste jag säga. Det har hänt så mycket grymt på sistone och det håller i sig. Sommaren är snart här också och det lär toppa det mesta. Det känns så jävla skönt att säga: fyfan vad bra jag mår!


I'm so alive, I'm out of control!


Jag andas Crashdïet idag,
Jag är så tagen av den nya plattan att jag känner mig, precis som jag skrev, helt knäckt. Den är bättre än vad jag hade föreställt mig, och ändå hade jag väldigt höga förväntningar. Det här är så sjukt jävla bra!!! Det här är det bästa dom gjort, det är i samma klass som Rest In Sleaze fast 10 gånger bättre! Nu är dom inne på rätt spår igen, Simons röst gör sig så jävla rätt och dom har toppat sig själva totalt och gjort ett grymt jobb!

Vissa låtar är starkare än andra, men alla låtar är fan ren kärlek. Jag kan inte ens utse några favoriter, men två starka är So Alive och Native Nature. Det blöder inte i mina öron, mina öron har fan aldrig mått så bra! Jag var uppe i tid och såg killarna på Nyhetsmorgon idag. Att jag kunde få såna grova rysningar så tidigt på morgonen trodde jag inte var möjligt, men jag har aldrig sett dom så bra live! Simon är så jävla grym! det känns så sjukt skönt med kvalité, nu är allt perfekt. Martin, London och Eric har varit där hela tiden och väntat på den sista pusselbiten efter Dave, nu kom den. Tack,

Freakin' amazing. Jag tog upp mobilen redan efter plattan snurrat ett varv och lät killarna veta hur grymma dom är.


 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CRASHDÏET RELEASE 2010.4.14!!!
JAAAAAAAAA!!! Nu väntar intensiv lyssning tills öronen blöder och jag är helt knäckt.


Pay the price for your betrayal, your betrayal!



Video Premiere: Bullet For My Valentine - Your Betrayal!
Den här videon kickar "The last fight" överlägset och känns väldigt bullet for my valentine. Det är ju dessutom en förbannat bra och tung låt, och garanterat ett av de starkaste spåren på kommande skivan. Jag älskar hur Matt viskar i versen och sen bryter av i nästa textrad med sin oklanderligt grymma röst! Videon är inte grymt bra, men den är bra och jag gillar den jävligt mycket ändå. Kan tycka att klippen på bruden känns lite off, men det växer på mig. Den är bra i sin helhet, med den snygga klippningen och fokusen på bandet och elden. Det måste även tilläggas att Matt gör mig knäsvag, satan vilken man!

Ja, det är härligt nu när det händer något hela tiden. Imorgon kommer jag fan kola av på grund av för mycket extas, imorgon är ju fan dagen i alla ära: Crashdïet release(!!!)

Nelle lyckades inte få mig att tro på aliens riktigt fullt ut igår, men det står ju väldigt klart att det hänt något på våran planet förut, det skulle vara härligt att bara få bekräftat vad det är. Och förutom att se Acient Aliens käkade vi nelles heavy muffins och nördade oss med mortal kombat och guitar hero. Live like there's no tomorrow! haha,

och just nu kolar vi totalt angående att denna festival undgått oss? NORGE NÄSTA!



There's something wrong with the world today


Hey guys,
Jag måste säga att jag invigde den här måndagen väldigt snyggt. Jag gled in på vårdcentralen vid halv tio, sådär lagomt sliten efter en natt utan lyckad sömn, och bad lite tyst för mig själv. Men efter att jag fått en tops nertryckt i halsen och sett diverse olika sköterskor le som barn på julafton och turas om att och känna på min uppsvällda hals stod det ganska klart att jag hade halsfluss. Så det var bara att glida in till apoteket och hämta det där förbannade pencilinet. Jaja, bara jag kan andas normalt och slipper se ut som en padda är jag nöjd.

Men det gäller fan bara att rycka upp sig!
Ikväll sticker jag mot nelles place och där väntar dokumentärer och filmer angående 2012, aliens, pyramiderna och illuminati etc. är det någon som är insatt på den fronten så är det miss chanelle! Jag ska tydligen förbereda mig för kvällen då jag börjar tro på aliens. Detta är alltså min sista kväll med någorlunda vett kvar i skallen,

Gamma Ray sure knows this shit,




Pain has come and the world will surely hide in empathy

Eftersom jag visade förut hur min mammas tatuering såg ut efter >första sittningen<, så påminnde hon mig nu om att jag måste visa hur den ser ut när det är klar. eller hon tryckte kameran i handen på mig och tjatade lite, men det är ju rätt så sant, det kan ju vara kul för er att se hur resultatet blev! Tatueringen är helt i svart och grå och det lite rostiga som syns på skuggorna är blod, eftersom jag tog korten direkt efter den blev klar.

Jag har aldrig sett henne så triggad som nu, haha, även fast det är hennes sjätte tatuering. Nu är hon fast besluten om att göra hela armen. well, we'll see about that mum! det skulle inte förvåna mig dock,

trumvirvel




Now praise the one who'll destroy the evil abyss of the void


                                                                             Jag och nelle kan det här med att vara snygga,

It's sunday,
och sista surna dagen på påsklovet.
Men det känns faktiskt som att jag inte satt min fot i skolan på flera veckor, och den känslan är ju väldigt behövlig om man ska orka fortsätta. Dock så känns det alltid som man inte haft lov på 10 år när man väl sitter där igen.

Notera min uppsvällda körtel på första bilden. jag har använt mig av google idag och skrämt upp mig själv nära till gråten, snacka om att noja, haha. Jag har troligen halsfluss och måste göra ett trevligt besök på vårdcentralen imorgon och kolla upp halsen. Så, jag har gått runt i umeå i helgen och varit en sorglig jävel med en uppsvälld körtel och förkylning och väntat på att en sthlm-biljett ska komma och rädda mig. Den kom dock aldrig,

Det känns som att denna söndagskväll kommer ägnas åt att käka upp min stört goda och nyfunna kärlek: cappuccino glassen. men tills vidare ska jag återgå till att fortsätta få mångfaldiga rysningar av detta mästerverk:



Jag är inne i en fet jävla GR period nu. den är grov. det har utvecklats från att inte kunna lyssna på ett band alls efter en spelning till att måsta lyssna på det hela tiden.

Not cure, to medicate her restless soul

Jag sitter och plågar mig själv lite såhär med morgonkoppen i handen,
Det är svårt att inte göra det när man vet att det dyker upp grymma bilder på Rockspot dagen efter t.ex. Crashdïet's release fest, haha. Rockspots grymmaste fotograf Linus Pettersson var fotograf för kvällen och bilderna framkallar ju minst sagt lite hjärtkramper. Våra snygga bloggare >Anna Bumbi< och >Drinkitup Ida< befinner sig också på vimmelbilderna och ser ut att ha det förjävla gött,

kolla in resten av bilderna på rockspot.se

Nothings gonna hold us down waiting for the midnight call


"- We're wild, we'll fuck you up, säger Simon Cruz och återgår stillsamt till sin öl"
>Intervju med Sweet och Cruz av Noje.se<

Ännu en givande intervju som gör mig så jävla triggad på Generation Wild! Följt av fyra getingar och toppord av Expressen och Sweden Rock Magazine ger skivan en recension som låter väldigt lovande. Jag kommer att gå i extas hela nästa vecka innan onsdagen smäller till och skivan förmodligen ligger i brevlådan, signerad och redo att lyssnas på. Jag blir helt vek bara av att tänka på det, jag är så jävla exalterad! Det ända som har ockuperat mina tankar idag är Release festen på Seven Sins, det svider så hårt att inte kunna vara där.

Det är fan en topphelg i stockholm i helgen. Crashdïet's release fest idag och Crazy Nights Rockfest på lördag toppat av att Whiplasher och Skinny från Deathstars befinner sig på Rocks. Kan inte någon bara skicka en flygbiljett till mig?


Some news to paralyze you



MTV vägrar att visa Crashdïet's video till Generation Wild
,
Haha, det ska alltid vara lika skabbiga regler när det gäller mtv, det är lika bra att sluta förvånas. Den kallas tortyrvideo, det är för brutalt, för mycket blod och för mycket med en död Johan Palm. Videon är totalgrym! och hela konceptet med Johan Palm är ju klockrent. Men, denna lilla "hysteri" = mer scores till Crashdïet. På något sätt känns detta som något killarna kan haft lite i tankarna också, även fast Eric nekar.

Jag tycker att ni ska klicka er in hos >Anna Bumbi< och kolla när Palmen fular sig med killarna, haha, det var fan härligt att se. För att inte snacka om Annas drömjobb där då! det svider inte alls,



Meshuggah är bokade till Close-Up Båten!
Ja, det var vad jag hade på känn, detta kommer att bli super. Ytterligare 3 band kvar och det känns inte som att close-up kommer att göra oss besvikna. Förutom det så kan jag nästan garanterat säga att ni kommer att se mig ombord i september, det är ju fan ännu bättre nyheter! Det kommer nog att bli jävligt trevligt och det ska bli skönt att bocka av sin första rock kryssning och supa skallen av sig till sjöss med allt folk.




Nicke Borg har startat sitt soloprojekt,
och han har döpt det till Homeland. Det låter som ett Tommy Lee soloprojekt och jag är nästan nervös över hur det här kommer att låta. Premiär för det här blir det på Peace & Love i sommar och Nicke nämner Elvis, Johnny Cash, Steve Earle, Rolling Stones, Guns N´ Roses och Social Distortion som förebilder. Han säger också att genrer blandas utifrån vilka vänner, musiker och gäster som medverkar. Nej, satan vad nervös jag kommer att vara innan första tonerna träffar örat. För jag kan redan nu säga att jag är jävligt negativ angående soloprojektet i över huvudtaget.

datumen på peace & love bannern stämmer inte. i år är det 28 juni - 3 juli.

Now I try again to find the thing that was my mind


                                                                                                                                   cobrasnake
Förutom att det är salt fulla min säng och mitt rum ser förjävligt ut, så mår jag förvånansvärt bra idag! Jag har just tagit mig en cappuccino och försöker njuta av solen utanför fönstret, mer nära relation med solen lär jag ju inte ha idag. Jag och nelle entrade paradiset igår och shotade shot efter shot... efter shot.  vi hade det förbannat trevligt! Det är stört hur lika vi är och hur lika vi tänker, Partners In Crime!! 

Jag läste nyss en intervju med Jesse Forte, nya sångaren i Vains of Jenna. En jävligt givande intervju måste jag säga, och den gjorde mig ännu mer övertygad om att detta nog kommer bli jävligt bra ändå, trots att Lizzy är ute ur bilden. Han snackade, förutom om VOJ, om L.A och det kröp bara i kroppen av längtan dit!   klicka här för att läsa<

Jag ska nog göra något att käka nu innan jag dör, men på tal om grym läsning så måste jag bara nämna Danko's senaste krönika i nya Close-Up. Haha, fan vad jag älskar hans krönikor! oftast rakt på sak och jävligt sanna. Klart det finns tillfällen då jag vill ringa upp honom och fråga vad i helvete han har skrivit, men oftast är det bara väldigt klockrent. Denna gång om Lead singer's disease och att alla trumisar är störda och spårade. Jag garvade mig igenom hela krönikan, köp och läs!

nya bilder från Vains of Jennas Rehearsal party/gig


Where a new world shall arise, we scream


Nu har nellegirl anlänt och vi ska shota och entra paradiset,
rättare sagt supa skallen av oss och lyssna på knäckande bra musik.

sånt som behövs vet ni. 
kontrar ännu en gång med simon cruz ord: "Vi lever i ett jävligt kallt land så vi måste hitta på någonting för att inte bli alltför deprimerade över livet och därför super vi."
                                                                      
                                                                       playing: Gamma Ray - Rebellion In Dreamland

They are inside me, agony's the script for my requiem


                                                                                             Kat Von D. one hell of a fierce tattoo

Jag har allvarliga problem,
Jag ligger back 3000:- på kontot efter stockholmsresan och ändå brände jag nyss av 170:- på att förhandsboka Crashdïets kommande platta. Igår la jag ut massa skit på tradera ihopp om att dra in lite cash, jag säljer en tröja direkt, känner mig lite rikare, och sen bränner jag av dom det första jag gör idag. Det är fan ett under om jag lyckas få ihop 3000:- till sommaren, haha. jag hade nämligen 6000:- på mitt "sommarpengar" konto och jag "lånade" lite i stockholm, hehe. Det blir en kamp att få ihop dom pengarna, minst sagt.

Jag borde dra mig mot duschen nu, men dom få metrarna dit känns som en livslång väg. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att få stressa ihjäl mig dom sista sekundrarna innan Nelle landar här med tequilan.

Det ända som hörs ur mina högtalare för tillfället är Edguy's Out Of Control där Hansi (Blind Guardian) gästsjunger. Den är så äckligt bra att jag blir knäckt. Jag får fortfarande rynsingar när Hansi glider in och sjunger "my life is a chamber of tears, fear and hate", det är så mäktigt! Hårstråna ställer sig raklånga upp, han har en sån jävla kraft i sin röst! Jag och Nelle diskuterade nyss kring det som >Aerime< just skrev om, tyskland och power metal. Dom kan verkligen sin sak, det är nästan stört, Blind Guardian, Gamma Ray, Edguy, Helloween etc. perfekt och helt jävla underbart,


Dont tell me its too late, cause I feel it too, we all love to hate


Jag tog mig tid att lyssna lite på Slash nya platta idag,
De grymma musikerna som medverkar på skivan kan ju inte annat än locka, och då snackar jag M.Shadows, Ozzy Osbourne, Lemmy, Chris Cornell, Dave Grohl, Duff McKagan etc. Jag måste säga att Slash lyckats väldigt bra med det här konceptet, jag gillar det. Det som gjorde mig mest triggad var när jag såg M.Shadows vid micken, min kärlek för den killen och hans tunga röst är jävigt stor, redan då anade jag hopp för plattan. För tar med med en kille som shadows vet man fan vad man gör, och låten Nothing To Say är jävligt bra! Jag har nött den hela dagen, 

Jag sitter även och hånar Peace & Loves "Hardcore Plansch" såhär på kvällskvisten. Jag trodde ärligt att dom skulle skippa den iår, men sen kastar dom ut en ändå. Förra året hade dom all rätt till en hardcore plansch, men fan inte år. Jag och gustav har fastnat i att febrilt diskutera festivaler igen, haha, ovanligt. han försöker få mig till Arvika och detta har vi kommit fram till: Sverige har för mycket festivaler och det resulterar endast i vad som skett iår, en jävla massa festivaler utspritt i landet som krockar, har en eller två lockande headlines och resten ströband.

Vi har ju våra festivaler med kvalité, men jag tycker att man skulle kunna kapa av rätt mycket hängande ströskit. Var det t.ex. värt att rigga upp Getaway några mil från Rockweekend på exakt samma datum?

Our future life will be glorious, come and look how it could be


Den lycka som fyller mig när en Close-Up ligger i brevlådan är fan alltid lika underbar!
Dom sista grymma sidorna fylls av Bullet For My Valentine och ni ser ju på framsidan vad som mer fyller tidningen: Crashdïet, Bullet, Deathstars, Sonic Syndicate, Entombed, August Burns Red, The Crooked Vultures etc. En recension på Bullet For My Valentine's "Fever" och Crashdïet's "Generation Wild" finns även, och befann du dig på Close-Up båten lär du vilja kolla på alla vimmelbilder följt av fyra feta sidor om båten och banden. så jävla gött! Det finns två omslag till det här numret också, på det andra pryder Matt i bfmv omslaget. jävlar vad sneaky man kan vara, för en pank jävel som jag vill ju nästan köpa det andra också för att det är så snyggt.

Det är nu även klart att Crashdïet ska lira på nästa Close-Up båt i september tillsammans med Dark Tranquillity, som återvänder och gottgör för att dom var tvungen att ställa in giget på senaste båten. Undra om man inte ska ta och dra på den där jävla efterlängtade båten då! Någon som vill dra dit eller? det är ju givet. Andra band som är klara är The Kristet Utseende och Hellsongs. 4 band, som troligen är grymma, tillkommer.

nu ska jag dra fram chipspåsen och njuta av de första raderna av Robban,


It's hard to be vain in a world that ain't easy



Vains of Jenna med Jesse Forte, ny sångare och frontman.
Det gick fort, vilket är bra, men om det är bra är ju frågan. Bandet beskriver honom med orden: "Imagine Steven Tyler’s charisma and Chris Cornell’s voice mixed in a blender with a pair of nunchakus – and you get Jesse Forte". Jesse chockade dom med sin grymma röst när hans band öppnade upp för Vains of Jenna förra året och nu är dom redo att inta världen med nytt blod i bandet. Jesse passar in - han är jävligt snygg. Men rösten då? Jesse har en bra röst, han kan sjunga, ingen jävla tvekan. Men ändå så känns det platt och det ända jag vill göra är att dra på en Lizzy låt. Jesse och ingen kommer att vara lika grym som Lizzy, så jag tror att man får skärpa till sig och inse fakta, man får fan bita ihop. Man får börja om - det här är Vains of Jenna nu och det kommer att bli grymt!

Jag funderar på hur det kommer bli för Babylon Bombs nu när frontmannen Dani lämnat bandet. det är förjävligt att inom loppet av så kort tid så väljer två grymma sångare och frontmän att hoppa sina band. Dani blev less på turnerandet och vill fokusera på sin familj. Satan så tråkigt säger jag bara, att bara tappa stinget sådär. Bandet har dock redan haffat en ny frontman och sista giget med Dani blir på Crazy Nights Rock Festival på lördag. Jävligt underbart att ännu en gång bo i umeå,


It takes a whole lot of money to be a Hollywood Honey


Hur brilliant är inte detta?
Steelwings video till låten Roadkill. Dom är riktigt jävla grymma dom här killarna och debutplattan som släpps 30 april, om 3 veckor, lär vara jävligt tung! Ni lär troligen se mig på deras gig med Blind Guardian i slutet av oktober i stockholm,

Jag sitter och njuter av första riktiga lovdagen, spräcker högtalarna, och listar upp alla skivsläpp som närmar sig. Crashdïets platta släpps ju fan redan nästa vecka! Jag blir helt störd när jag tänker på det, och hade man bott i hufvudstaden hade man kunnat befinna sig på deras Releasefest @ Seven Sins på fredag, där killarna signerar och lirar live. det gör ju om möjligt lite ont i hjärtat att inte kunna vara där. Bullet For My Valentine's "Fever" släpps den 27, om 3 veckor precis som Steelwings, och det skivsläppet är obeskrivligt jävla efterlängtat och ger mig gåshud! Sonic Syndicate's platta släpps 28 maj, då jag faktiskt ligger i Grekland och steker, jag lär dock göra en paus och febrilt lyssna tills grekerna skriker åt mig. Avenged Sevenfold's kommande mästervärk släpps i juli, Iron Maidens troligen sista platta, "The Final Frontier" väntas släppas i slutet sommaren och Volbeat släpper skiva i september. Black Tide släpper sin andra platta i juni, Bring Me The Horizon siktar på en release till sommaren, Ozzy släpper nytt i år och Blind Guardian släpper nytt innan året är slut!

Det sprutar ju bara! och jag har säkert missat något nu. Jag sitter och funderar på Hardcore Superstar och en eventuellt kommande platta från dom också. Adde Andréasson, trummis, har teasat hela året genom att nämna nya och inspelade låttitlar på facebook, så något är det allt på gång.






Gamma Ray @ Klubben 27/3 2010 part 2


Back on track


Satan vad skönt att vara hemma!

Känns äntligen som att man kan landa lite, och bli av med internet abstinensen. dock så har jag troligen fått halsfluss, men det dör väl ingen av. Ser fram emot ett jävligt skönt lov nu med sköna människor. Det var helt okej i uppe i fjälls, dock bara sol nu sista dagen, men gött att träffa kusinerna och käka ihjäl sig! haha,

Medan jag har varit on the wild road så har ni blivit 200 fucking prenumeranter på bloglovin! Fan vad kul, keep it going. Jag har även fått tillbaks min ipod, eller rättare sagt fått en ny, så jag är som en ny människa igen. Jag mår så jävla bra och kan somna på nätterna, nu gäller det bara att fylla den med all musik som ska förgylla min vardag. och det är väl... inte så... lite, om man säger så.

Nu väntar bildupdate från Gamma Ray, be aware.



Glad jävla påsk!

Nu vankas det lov och påsk!
Det var väldigt skönt att kasta in handduken igår och veta att man kan slappa 11 dagar. För er som läste min blogg redan förra året så vet ni, att vid påsktider, så sticker jag upp till fjällen och slappar med kusinerna. Vilket betyder ingen internet förren på söndag då jag kliver in genom ytterdörren igen.

Jag är redan sen nu, vi ska sticka om tio minter och jag klev just upp ur sängen, what a surprise right? Läs storyn om Gamma Ray, kolla på mr.Cruz och läs sönder min blogg nu medan jag inte kan vara närvarande. Nu gäller det bara att undvika och överleva alla dryga 1:a april skämt och lura på som fan själv! Ha en bra påsk nu, så hörs vi.

Idag är det världspremiär för videon till Generation Wild!
Det är grymt jävla bra tycker jag, det förvånades jag redan över när jag såg den i helgen. Killarna är förjävligt snygga och kvalitén är bra. För själv har man ju redan sett den 50 gånger om och stått brevid Cruz som sjöng med, hehe.

RSS 2.0