Today's:

 
In Solitude - The Monolith

099-202 06 - Ralf Gyllenhammar!

 
Once again, the night has fallen!
En lördag för två veckor sedan satt jag med en chipspåse upptryckt i ansiktet och förväntade mig att få skämmas ögonen ur mig när Ralf gick upp på scenen i Melodifestivalen. Om jag fick den fetaste käftsmällen jag fått på länge när Ralf lyfte taket i Malmö Arena och motbevisade mig? Ja. En fet jävla käftsmäll som fyllde mig med stolthet och rysningar och som fick mig att rösta flertalet gånger för att givetvis se kungen gå vidare till final.
 
Finalen som alltså är ikväll, om exakt en timme. Så vad gör vi ikväll om inte röstar Gyllenhammar till vår vinnare? Om ni är för true? Nej, det är ni inte.
 
 

Vi ses i sommar Getaway & Randy!

 
Getaway Rock Festival - you know how it's done!
Förra veckan blev Exodus klara för festivalen och idag presenterades även Testament som en del av årets lineup! Och kommer Testament kan ni räkna med att jag är där. Getaway har redan nu lyckats få till en förbannat fin lineup, men jag är säker på att den kommer bli desto starkare ju närmare augusti vi kommer. Min biljett kommer att köpas så snart som möjligt.
 
Och som om inte tisdagen kunde bli bättre har vi dessutom fått beskedet om att Randy Blythe äntligen har blivit frikänd. Lättnaden och lyckan är fullständigt total efter att ha följt Randy under den här tunga tiden. Jag ser inte ens lite fram emot Lamb of God at Getaway!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0