My day in the sun ain't even close

Det är så underbart när man får små videohälsningar från två skabb på Nordic Rock när man ligger här i Grekland och missade det, jag är tårögd!


Livin' like this never ever tore my life apart

Nu har vi varit här i en vecka. - one more to go.
Jag vet att man inte ska klaga, men idag håller solen fan på att ta kol på mig. Det är 35 grader och det steker om man ligger stilla. Havet är varmare än poolen och behöver man en rejäl nerkylning får man vrida på kallaste på duschen. Men okej, nej, jag ska inte klaga, för då vet jag att jag får stryk av dom där hemma, haha.

Igår visades eurovision vart man än gick, så vi intog läge i poolbaren framför projektorn. Självklart hejades det på Grekland och det blev en jävla massa OPA! haha, jävligt härlig stämning. Efter en evighet av röstning och en redan klar och tråkig seger till tyskland så har jag inte ork till ytterligare kommentarer än: Congratz Tyskland. Något som hade varit en skön käftsmäll hade ju varit om Frankrike vann, haha.  

Men fan, annars så flyter livet bara på här in greece. Fler bra nyheter efter den andra droppar in och livet kan inte kännas mycket bättre. Imorgon ska vi sticka till Elafonissi, tydligen så måste man ha besökt den stranden för att räknas som ball.

Tills dess: some pics in random order >










Jag tror fan inte jag behöver säga mer?
det blir dock att springa till frissan när jag kommer hem, håret blir inte vackert av solen.

We rule the night - delayed


Jag låg vid poolen hela dagen idag och hade inte annat i tankarna än Sonic Syndicate's release för We Rule The Night
. När jag sen tog mig tid att sätta mig vid datorn vid lunch märkte jag inte av något alls, det var stendött och ingen verkade reagera på releasen. Sen fick jag se något jag helt missat, ett pressmeddelande från Nuclear Blast:

"The release date for We Rule The Night, the new album from Swedish metallers SONIC SYNDICATE, has been delayed from the original May 28th release date. The album will now be available via Nuclear Blast Records on July 30th."

Vadfan! Okej att den är försenad, men till den 30 juli var väl att ta i? sommaren har ju fan passerat oss då. Jag som hade förväntat mig att få lyssna igenom plattan idag. Jag förstår inte varför dom inte skrivit något på sin officiella hemsida? this is fucked up,

I need to come home.



We're all gonna die, so let's get high

jag kikar in en snabbis

Synd att ni inte var på plats ikväll,
Då hade ni fått njuta av en jävligt härlig syn, haha! Det var grekisk afton och den grekiska dansaren hade verkligen bestämt sig för att jag skulle dansa. Ja ni kan ju föreställa er mig försöka smita från ringdansen med honom halvspringandes efter mig. Hahaha så otroligt skabbigt! men jävligt underhållande också. Det finns nog några fina bilder som kan dokumentera det,

Att ännu ett dödsfall har träffat oss i musikvärlden är för den delen inte underhållande alls. Det är förjävligt. Paul Gray, basist i Slipknot, har hittats död på sitt hotellrum i Iowa. Det skrämmer mig att fler och fler talanger bara lämnar oss. Rest In Peace Paul Gray.

In the meantime lär jag grekerna det rätta:



Imorgon sticker vi in till Chania och shoppar.

Walk this way, talk this way

Jag känner mig väldigt fattig på ord för tillfället, men om vi säger såhär:

Life is pretty good.
Vi steker, jag häller i mig cappuccino, vi käkar ihjäl oss, bränner oss, vi super ner personalen (som älskar mitt patronbälte) och lever livet. Jag kan inte påstå att jag saknade plugget idag, och det verkliga livet kan vänta ett tag till.

Jag fick ett sms av nelle där hon spydde och grät lite över att Hammerfall nu blir det band som ersätter Heaven & Hell på Sonisphere. Haha, det är faktiskt jävligt skrattretande att dom inte kunde boka annat än ett svenneband. Nu vill jag ha riktiga bokningar!

Men nu ska jag återgå till livet på kreta,

Häller i mig var det ja...


Tror ni jag har ont på min hand eller? njaa..


Pablos - the man, the myth, the GREEK! hur jävla skön som helst,


jag undrar...


... hur jävla krya dom var...


... efter vi lämnade dom, haha! Det är alltid lika roligt att träffa dom igen,

What the hell more do you need?

Öj, vet ni vad? Nu har semestern börjat FOR REAL
Efter Behemoth i lurarna hela dagen på stranden så har min rygg blivit fried chicken och allt börjar bli sig likt. Nu längtar jag efter en stor kall.

HARE!


We're going down into the beam of the neon lights


Nu har vi landat i Greklandet!
10 gången på Kreta, börjar nästan kunna kalla det my second home. Dom två bilderna sammarfattar nog första slitna dagen ganska bra. Vi däckade i sängarna klockan fem efter flyg och buss. Jag sörjde hela flygresan att dom inte hade cappuccino och kämpade med min abstinens, haha. Så det första jag avnjöt idag var just en cappuccino. Kändes väl rätt så missanpassat bland ölen och colan, men what the hell, det var jävligt gott och behövligt!!

Vi hade tydligen gratis internet på hotellet, så det känns gött. Om några timmar ska vi glida ut och käka tills vi spricker. Tills dess - Rock on!

I'm going to Greece!

NU JÄVLAR STICKER JAG!

BYE SWEDEN, HELLO GREECE!

Jag uppdaterar direkt jag får tillgång till internet och har bosatt mig i behagligheten, hehe.


So just say yeah and come with me


Nu är fan all skit gjord och snart sticker jag!
Jag håller på att packa det sista och springer runt i lägenheten som ett psyk. jag vet att jag kommer glömma något, men förhoppningsvis inget man dör utan, haha.

Snart anländer väl kusinerna och innan jag hinner blinka sitter vi nog på flygplatsen. Jag håller på att fylla min ipod med väldigt nödvändig beach musik och ringde nyss mamma i hets när jag kom på att vi inte köpt cappuccino. Men hon svarade inte, så jag kommer avlida utan min cappuccino. Det lär inte bli roligt för min omgivning.

Jag drar en update innan jag sticker!

Another life,a different way, signs of life from yesterday


Jimmie i Dead By April senaste tillskott av tatueringar är jävligt heta!
Är det något jag kommer att inspektera extra noga i Piteå i sommar är det definitivt dom. För jag kommer troligen vara en bitterfitta när det gäller den nya sångaren Zandro Zantiago. Han var på plats när jag gled förbi och tog mig en titt på killarna på årets House of Metal, och synen av en mer tråkig och intetsägande kille har jag inte sett. Anledningen till att jag ens kom och tänka på dessa killar er deras nya låt Love Like Blood. För det är seriöst bland det mest kassa jag hört i låtvägar genom mitt liv. Att det är en cover och en "chans för Zandro att visa sina sångkunskaper" skiter jag i, det är en smärta att ens lyssna sig igenom låten.

Men nu lämnar vi det, haha. Gårdagens kalla stora starka var en riktig njutning och vi hade det jävligt trevligt vi brudar! Vi jäste ner oss i sofforna på Allstars uteservering och njöt av kvällen. Jag blev förvånad över hur bra musik dom spelade på där, bl.a. Hardcore Superstar och Shinedown. och när Avenged Sevenfold's Warmness on the Soul hördes ur högtalarna blev jag fan impad. Jag har aldrig hört den spelas någonstans förut, i och med det fångade Allstar mig totalt kan man säga.

Jag är i mitt i stressens mittpunkt och försöker tillfredsställa mig själv med bloggning och musik samtidigt som jag måste packa och skriva en inlämning. Det funkar inte! Haha, så nu måste jag återgå.

Kai och gänget joinar mig i stressen med oslagbar musik,


Drunken spectators, the crucified demon on my shoulder cry


1. Senaste Sweden Rock med medföljade Steelwing skiva med tvåa nya tracks
2. Nya skosmycken

Ganska grymt!
Solen steker ute och längtan efter den svider hårt. Jag har inte tid att njuta av den eftersom jag sliter som en svettig skoggshuggare med det sista som måste göras innan jag sticker. Ja, för er som inte hajjat det än så sticker jag till Grekland på fredagkväll och försvinner från mellanmjölkssverige i två veckor(!!!) Sataaan vad skönt det ska bli! Den 4 Juni landar jag i sverige igen, en vecka lagom innan kiss. Angående tillgång till internet så vet jag inte hur det blir med det än, men jag kommer nog att kunna uppdatera er om mitt glassiga liv in Greece.

Mitt största problem för tillfället är självklart packningen, (michaela, om du läser det här, vadfan ska du packa?!?!). Jag är den totalt sämsta på att packa, haha. jag glömmer alltid något fast jag har packat 10 ton för mycket. Jag tror jag följer lisas råd att först göra en lista,

Ikväll ska jag träffa bandhororna och ta en öl i solen och snacka skit. en paus från pluggandet är jag fan värd efter veckans andra prov och tre redovisningar to go. Jag måste ju även säga mitt adjö,

                                                                                                                 playing: STEELWING



Du undrar vad som driver mig, girig efter vetskapen



Jag måste bara visa min nya piercing som jag fick hem idag,
HEAVY! Haha, visst är den grym? Jag beställde även en retrainer och en mindre ring till mitt septum. det ända problemet är väl dock att jag inte får bort kulan från ringen jag har för tillfället, dom ska alltid vara så jävla svåra att få lös. Jag får väl pinsamt nog gå och be dom som piercade mig ta bort den åt mig.

Ja, det är grova problem. Nu ska jag åter igen begrava mig i plugg innan jag letar fram ipoden och påbörjar min skönhetssömn.  jag avslutar inlägget med lisas välkända citat:

"korparna flyger i natten och de e METAAAAAAAAAAAAAAL"
 
eller ska vi säga Johan Heggs citat som lisa inte kan släppa sedan Amon Amarth på house of metal 2009? Hahaha, jag dör!
Lisa fyller för övrigt myndig idag och jag har nog aldrig sett henne mer ståtlig. grattis min sköna,


I think bad thoughts, all day and all night long


                                                                                                   
Min man Marilyn Manson ska spela en stor roll i den uppkommande hollywood filmen "Splatter Sisters". Så nu väntar inte bara hans egen regisserade film, utan även detta! Men, att det väntar två filmer med mannen gör mig absolut ingenting, jag kan gärna göra det till en vana att se honom på bioduken. Det är David Gordon Green som ligger bakom filmen och Mansons otroligt heta fiancee Evan Rachel Wood har också en roll i filmen. Det är en, jag citerar, "sexploitation-serial-killer-slasher-road movie with an 80’s slasher vibe". Sounds pretty fucking good to me, jag ser fram emot det som fan!

Nu är för övrigt matte nationella gjort, efter fyra timmar i aulan och en nära självmord-upplevelse. Haha, jag kan nog inte förvänta mig ett godkänt där för det var fan det jävligaste jag har varit med om i matteväg.  Men nu är skiten gjord iallafall. Ikväll måste jag ladda om och plugga rättskunskap. kulspruta? någon?

Men först lite njutning..

"Just look at me and listen. I'm the man, the man, give you my hand"


>Sen tänkte jag tipsa er om en grym tävling där man kan vinna en skiva, kika in hos >Annely<. Jag är jävligt sugen på Megadeth eller Behemoth plattan!

Get the fuck up and do something


Den fullständiga versionen av Nightmare!
Finally! den är precis som förväntningarna lovade, helt brilliant! Avenged Sevenfold gör en aldrig besviken. Det är rysningar och glädjerus som fyller kroppen om vartannat, jag vet att vi har en helt sjuk skiva att vänta oss nu! Och om man bortser från bandets insats, så gör Mike Portnoy ett grymt jobb med trummorna. Vad jag har hört så var trum delen redan skriven innan The Rev lämnade oss, så Portnoy gjorde en bara grym insats genom att följa det. I can't wait until june!

Angående gårdagen så är jag fortfarande i shock och vägrar att inse vad som har hänt. Vänner och andra musiker har börjat lämna sina ord nu: Läs >här< vad Slash, Robb Flynn, Kiss, Nikki Sixx och Judas Priest skriver och >här< Iron Maiden. Det är så jävla hjärtskärande. Jag och amy snackade om hur det skulle underlätta att dö igår när vi pluggade matte, och just då fick jag reda på nyheten. Det är fan lite halvläskigt, nyheten slog verkligen ner och tårarna började rinna utan att jag rörde en min. Där kan vi snacka om chocktillstånd, haha.

innan jag återgår till matten måste jag säga mitt angående:

SONIC SYNDICATE - REVOLUTION, BABY OFFICIAL MUSIC VIDEO
Låten börjar växa på mig faktiskt, den tar sig mer och mer och jag börjar ge efter. Jag gillar videoeffekterna i videon, det passar väldigt bra till låten och ger en rätt skön feeling. Men en sak kan jag inte ge efter för - jag har hatar musikvideos där bandet bara står och spelar hela videon igenom utan något annat inslag, och på en tråkig plats dessutom. Det ända jag gillar med den här videon är Karin, satan vad snygg hon är! 
 

R.I.P. Ronnie James Dio. 10 Juli 1942 - 16 Maj 2010



Årets största sorg - R.I.P. Ronnie James Dio
Det finns inga ord för den här sorgen. Jag, ingen, trodde att det här var möjligt! Alla hoppades och var säker på att han skulle bli frisk från cancern, en sådan legend som han kändes odödlig i våra ögon. Men nu har det hänt och jag och världen är helt jävla förkrossad. För att citera Bandit-sanna, - "Hans död slog ner som en bomb".

På den officiella hemsidan finns nu endast ett stort meddelande från hans fru Wendy:

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

- Wendy Dio


I wanna, I wanna, I wanna burn in hell


                                                                                               Crashdïet @ Sticky Fingers 8/5-10

Bloody sunday,
Jag håller på att dö av den här värmen, man är ju inte direkt van, haha. Men skönt som fan är det att slippa frysa iallafall! Idag drog jag med mig mamma på en shoppingrunda och fick med mig en del hem, taget från hennes plånbok. Det är alltid gött!

Nu ska jag trycka i mig ett skrovmål och sen måste jag sorgligt nog begrava mig i matteboken. Jag mår psykiskt dåligt bara av att tänka på matte, men det är matte nationella på tisdag, och klarar jag inte det kommer jag verkligen inte att skratta. Då kvävs mitt skratt och jag får räkna ännu mer matte nästa år, så guys, wish me luck.




Pure orgasm


Ett sample på Blind Guardians kommande singel "A Voice in the Dark" !!!
Jag hade ingen aning om denna nyhet förren jag läste om den hos Grimgoth idag. Singeln har release den 25 juni via Nuclear Blast och kommer självklart att ingå i deras kommande platta detta år.

Jag får grova rynsingar endast av att lyssna på det här 30 sekunders samplet. Fan vad grymt! Nu känns även festivalsommaren närmare än någonsin, och efter festivalsommaren väntar Blind Guardian! PURE ORGASM!

Scream is loud and proud, a kick can only make it better


Jag tänkte bara droppa in och uppdatera er om att ingen har skjutit mig - inte än.
Jag drunknar fortfarande i skolarbete och berget verkar aldrig minska på höjd. Väldigt frustrerande. Igår lämnade även BanditBoat 9 stockholm och gled ut på öppet hav. Jag är inte alls avundsjuk på bloggvärldens foxy lady >Jessi< som var ombord, inte alls.


Medan jag måste återgå till helvetesarbetet så tycker jag att ni Bullet fans ska ta er en titt på denna Podcast. Matt beskriver faktiskt plattan jävligt bra, nästan precis så som jag skulle vilja beskriva den. Fever är som de två föregående albumens barn, även fast jag, tvärtemot Matt, inte tycker att Fever är starkare. Fever är inte bättre, men fortfarande jävligt bra!

Let's go away for another season


Hardcore Superstar öppnar upp för AC/DC i sommar!
Fan vad roligt för dom! Det känns förjävligt att missa AC/DC, men nu känns det fan ännu jävligare när hcss öppnar upp för dom. AC/DC på stockholm stadion den 3 juni, det hade ju dock inte hjälpt eftersom jag inte är hemma i sverige den 3 juni.

Själv förbereder jag mig inför en skithelg. hur man nu kan förbereda sig inför en sån helg, gråta lite möjligen. Jag har så sjukt mycket i skolan att det måste gå ut över denna dyrbara helg som verkar bli fylld med sol. Jag har gått runt och varit smygförbannad hela dagen och allt går mig på nerverna. "Oh hey life, i didn't see you there behind all that school."


Feel free to shoot me. hejdå,

                                                                                                                                      cruz


Some good news behind all this shit:
Nu har både Avenged Sevenfold och Volbeat avslöjat ytterligare saker angående sina kommande album. Avenged Sevenfold's album kommer att ha samma titel som singeln "Nightmare" och Volbeat's album "Beyond Heaven/Above Hell" släpps den 13 September.

You're gonna die young 'cause you're under my gun


Haha, Rocky är kungen!
Jag vill ha en polare som Rocky, en Rocky i människoversion. härmed efterlyser jag en sådan störtskön människa,

Gårkvällen var riktigt nice, ölande med grymma varelser på onsdagkväll borde ske mer ofta. Dock så är det ju inte varje gång man är ledig på en torsdag. Efter rep, skönsång, skitsnack, musik och planer så vaknade jag upp under andrea's bord när fåglarna hade börjat kvittra. Där kan man snacka om missanpassat, hahaha.

Jag har gjort mig bekväm och sitter och lyssnar på Danko Jones nya verk Below The Belt.
Allt som saknas nu är ett stort glas med cola och isbitar i... då skulle fan allt vara perfekt. Njuta av Dankos sköna stämma tillsammans med den grymma musiken och samtidigt halsa iskall cola, aaaah.. Men så tur ska man tydligen inte få ha. Jag får nöja mig med vanligt vatten i en mugg eftersom mamma vägrar köpa dricka för att vi har en sodastream, och sodastreamen har för tillfället ingen kolsyra. Fan vad livet är orättvist! jävla piss,

                                                               playing: Danko Jones - (I Can't Handle) Moderation

Little Miss Evil got a way with people


                                                                                                                                
JAAAA! Nu väntar fyra dagars ledighet!
Jag och lisa njöt av årets första mjukglass i solen idag också, hur underbart som helst. Ikväll blir det öldrickande med bandet och härlig skönsång. Jag är på jävligt bra humör, och det har vi bara solen att tacka. Jag har nyss smällt i mig en kycklingburgare från donken och väntar på att nellegirl ska svänga in och hämta upp mig.

Med andra ord är det bäst att jag rör på min röv nu.
Ha en bra kväll och sparka in ledigheten!

Checka in Danko Jones störthärliga nya video:

Here's a premonition of your fucking nightmare



30 sekunder av Avenged Sevenfolds kommande singel Nightmare!
Nu är fan killarna igång! Singeln Nightmare blir tillgänglig den den 18 Maj, alltså nästa onsdag. Jag älskar singelns cover, hur grymt som helst! och att döma av 30 sekunders förhandslyssningen låter det jävligt lovande. Nu är jag så obeskrivligt taggad tills i sommar då en hel våg av nytt Avenged Sevenfold material kommer att skölja över oss!

Men om man ska blicka tillbaka på verkliga livet är det inte lika taggat. Jag har så äckligt mycket att göra i skolan nu innan jag jag drar till grekland nästa fredag, så jag kan knappt andas. Det underlättar verkligen att både torsdag och fredag är lediga dagar den här veckan, annars hade jag fan kollapsat. Jag antar att det bara är att kämpa ända tills i sista sekund, för sen får jag ju ändå spendera två veckor i värmen.

Nu ska jag käka, ta mig en cappuccino och sätta igång med detta underbara skolarbete.


With a fist full of harm, pounding like warm



I morse gästade Crashdïet Bandit Rock's Rivstart som visades på tv6,
Ovan har ni intervjun och spelningen. Haha jag tror jag höll på att garva ihjäl mig åt Simons ansiktsuttryck intervjun igenom. Kolla på intervjun, sen kollar ni igen och endast på simon, hahaha satan så roligt! Killarna var i göteborg i helgen och spelade på Sticky Fingers, så man kan ju bara tänka sig vilken helg dom haft. Det syndes ganska väl på alla bandmedlemmar, lite smått bakis och slitna med solbrillorna på.

Och jag hade ingen aning om att Generation Wild sålt så bra, fan vad roligt!

I can feel your fever, taking over!


Fever
- skivan som behöver lyssnas in.
Gud vad jag har ältat denna platta nu, enda sedan den kom. Ni minns att jag visade ganska klara tecken på besvikelse efter jag hört den första gången? Jag är inte besviken längre, utan mer ingenting. Det är låter precis som Bullet for my valentine gör och plattan är riktigt bra. Det kanske är det, att jag hade förväntat mig för mycket och en mer "wow" känsla. Det är väl verkligen det jag har saknat med den här skivan. Det här med att dom skulle göra en skiva i Poison-anda stämmer dock inte in, jag tycker att det här är mer Scream aim fire, så det kanske är därför också. Jag saknar lite hårdare riff och gitarrsolon, och jag är inte så förtjust i alla lugna låtar. Men i sin helhet är det en jävligt bra platta och alla låtar är mer eller mindre skitbra. Men det ger ingen "wow" känsla, jag får mest den här "home sweet home" känslan, vilket känns tryggt och samtidigt lite tråkigt. Jag vill inte tappa hoppet om att dom någon dag kommer att göra en lika grym platta som Poison, men än är dom inte där.

Fever slår inte Poison och Scream Aim Fire, men är en grym platta försig. Jag ser fram emot att se dom nya, och för att inte tala om dom äldre, låtarna live i sommar! Satan vad bra jag kommer att må bra med Matt Tuck stående framför mig.

Bästa låtarna:
 Your Betrayal, Fever, Alone, Dignity

Saturday night


Såhär såg jag ut gårkvällen till ära,

Det var riktigt gött igår faktiskt. Macce fick uppleva något han sent glömmer och allt blev grymt. Jag önskar vi hade allt på film, det hade varit förjävla roligt, haha. Jag kan ta det lite kort för er: Macce fyllde nyss 18, och igår svängde det in en helt främmande kille hos honom och bad honom hoppa in i bilen. Macces morsa spelade med och till slut hoppade han in i bilen. Där på med ögonbindel och mot stan, där han får en lapp där det står precis vad han måste göra. > han glider in på en skobutik i stan och får en skokartong där det ligger en öl och ytterligare en lapp, där det står att han ska gå till stadsbiblioteket och leta på Q. Där bakom en bok ligger en banan, och efter att ha förvirrat några biblotikarier går han vidare med, en öl, banan och massa lappar i famnen mot ett parkeringshus.

Där står det en anlitad tjej utklädd till taxichaufför och gör sig beredd att skjutsa macce till nästa destination. Bilen stannar utanför ett hus där det väntar en blind date med en helt okänd tjej han aldrig träffat, vin, mat, klassisk musik och kypare. Sen skjutsas han vidare och får i uppdrag att springa upp i ett höghus hos den suraste kärringen som existerar och fråga om han får låna toaletten eftersom han är dålig i magen. Tyvärr är hon inte hemma och macce slipper en utskällning, synd det, grädden på moset är nämligen att hon inte har en toalett.

Sen skjutsas han vidare till en lägenhet där alla vi, hans kompisar, är på plats! Haha, riktigt jävla roligt! Ja, och efter det fortsatte vi att öla och hade det jävligt trevligt.



Macce greppar micken!



So he left town with the rock show


"Hon är det mest spännande som hänt sedan oss." - Gene Simmons
Gene's uttalande kan verkligen diskuteras, men det hade varit grymt att få se Gaga live i Globen igår. Jag kan bara tänka mig vilken show hon bjöd på! Robin Sjunnesson var på plats och skrev det här på facebook idag: "Lady Gaga gigget igår på Globen är utan tvekan på min Top3 lista. Det var otroligt bra och energin bruden har är sanslös! Gaga for president!" Lady Gaga fascinerar fan alla, oavsett musiksmak. Satan vad fierce hon är! Constantly fierce,

Jag har börjat piggna till någorlunda nu efter en välbehövd sovmorgon. Snart ska jag skruva upp volymen och fixa mig till ikväll, då det blir att öla och fira macceboy. Jag känner mig så satans seg dock, jag kommer inte orka resa mig upp förrren det är för sent och jag måste stressa. Come and kick my ass,

                                                          now playing: Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath


And we are under the gun, a bullet with our name on


Sonic Syndicates nya singel "Revolution, Baby"
Sonic Syndicate har verkligen bestämt sig för att bjuda på ett nytt sound. Dom har ju även sagt att dom äntligen hittat det rätta soundet och att dom aldrig varit mer nöjda. När dom släppte Burn This City och Rebellion in Nightmareland blev jag helt fast på Rebellion och tyckte att det var ett jävligt starkt spår, men nu sållade dom ut den från skivan och tog endast med Burn This City. Och efter att ha hört Revolution, Baby står det ganska klart att dom verkligen kommer att bjuda på ett nytt sound på "We Rule the Night".

Det låter inte som Sonic Syndicate, men vafan, jag gillar det ändå! Som sagt, det är inte samma band längre, och om det är bra eller dåligt återstår att se. Man hör en liten gnutta av dom i det nya soundet ändå, jag väntar på skivan innan jag börjar grina. It will probably grow on me. Men en sak måste jag ha sagt; Produktionen på låten är bedrövlig och att dom ens använder sig av ordet Baby ger mig kväljningar.


But hey, Thank god it's friday!
Idag hade vi Engelska nationella, hör -och läsförståelse, riktigt jävla jobbigt. men efter det slutade vi, så dagen har varit sjukt slapp. Ikväll ska jag slänga mig i soffan med chipspåsen och ladda krafter till imorgon, gött. Det svider ju att man inte är på plats och ser Hate Ammo och Corroded på Scharinska ikväll.

ha en bra kväll!





You still stuff your mouth with your dreams


Woodstock 94,
Satan vad underbart! Vilken jävla feeling man får av den här videon. Mama Kin har gått på varv i högtalarna väldigt ofta på sistone, det är utan tvekan en av mina favoritlåtar med Aerosmith. Det smärtar i bröstkorgen när jag blir påmind om Sweden Rock. Hade det varit lite jävla underbart att få se Aerosmith live? Jag avlider av bara tanken. Jag ska tvinga fredde att ringa mig under Mama Kin (om dom av någon mirakulös anledning kör den) eller Dream On, annars ska jag stycka honom.  

Och idag är det torsdag igen. känns det inte som att det var torsdag nyss? Den här veckan har gått riktigt snabbt faktiskt. Bara min kropp bestämmer sig för att välkomna helgen genom att bli frisk så blir jag nöjd, jag börjar bli lagomt less på att gå omkring och hosta och snora nu. Så less att jag var tvungen att tröstshoppa idag igen, haha. Det är ett under vilka ursäkter man kan dra till med.

"It ain't easy livin' like you wanna, it's so hard to find peace of mind.
Yes it is, the way I see it you gotta say shit. But don't forget to drop me a line"


                                                                                                                     thecobrasnake.com

Tell me your secrets and I'll tell you about lies


En ny close-up i brevlådan och man glömmer genast att det är grått och haglar ute.
Jag borde ta och röja bort lite close-up tidningar från mitt rumsgolv ser jag nu, det är säkert dom fyra senaste numrena som ligger där. I det här numret av close-up tar Deftones upp som sista sidorna och förutom Danko's sköna krönika fyller han även tidningen på ytterligare sidor om Danko Jones kommande platta "Below The Belt". På tal om Danko's krönika, jag läste den nyss, den här gången skriver han hur pinsamt det är att Megadeth valde att kalla sig just Megadeth. "En t-shirt med ordet megadöd felstavat fördömer bäraren till ett liv fullt av star trek, killfester och kroniskt runkande" Haha, alltid lika jävla underhållande denna kille!

Jag får begrava mig lite djupare i numret när jag kommer hem från kaffe-repet senare inatt.

Igår tillökade även Download Festival Sonic Syndicate i sin line-up! En helt lyrisk Nathan skrev till mig och berättade nyheten. Jag kan bara tänka mig hur sjukt jävla roligt det måste kännas för dom, att få spela på Download är fan inte dåligt! It's huge! Synd att man inte kan ta sig dit dock, line-upen är INTE dålig!




Inget Heaven & Hell på Sonisphere



HELVETE!

Heaven & Hell ställer in hela sin Europa Turné, vilket självklart också inkluderar Sonisphere i augusti. Ronnie verkar inte bli bättre och kommer inte kunna stå på scen i sommar som tänkt. Magcancern ger inte upp och enligt aftonbladet har han blivit sämre. Heaven & Hell var ett av de banden jag såg mest fram emot att se på Sonisphere, det här känns så jävla kasst! Just nu togs faktiskt en liten bit av den hittills perfekt planerade sommaren bort,

Gubbjäveln vågar bara dö ifrån oss!

Jag shoppade nyss också, fast jag är pank. Men kan bara hålla med nelles visa ord angående cash för tillfället: "lika bra att snöra iväg alla jävla pengar, eller varför inte bada i alla pengar SEN bränna upp dom!!!! ändå inte like kul som dio!!!!!!!!!!"

Blood and ink stain the walls silently with bloodied knuckles


Rasmus skickade den här videon till mig för några dagar sedan,

Bandet Asking Alexandria med låten The Final Episode (Lets Change The Channel). Jag har väldigt svårt för Metalcore och tycker att det mesta är skit som låter likadant. Ett band jag lyckats fastna för är Bring Me The Horizon, men inget mer. Men det här är ju fan riktigt bra! Bandet är från norra England, bildades 2008 och består för tillfället av Danny Worsnop på sång, Ben Bruce på rythm guitar och bakgrundssång, Cameron Liddell på lead guitar, Sam Bettley på bas och James Cassells på trummor. Jag gillar det grymt mycket! Lite annorlunda från det jag brukar lyssna på, det är härligt med en avbrytare.


Jag ligger och slemhostar i min säng och har bundit in mig totalt i internetvärlden, haha. Så gör jag alltid när jag är sjuk, man glömmer ju bort att man är sjuk i några minuter när man fastnar i något intressant. T.ex. att Metal Town fortsätter att boka skitband och detta:



"I sommar utökas Bandit Rock med 18 nya frekvenser! Bandit Rock i Stockholm kommer även att höras i Kristianstad, Luleå, Skellefteå, Norrköping, Linköping, Nyköping, Hässleholm, Piteå, Boden, Ringarum, Jönåker, Vagnhärad, Katrineholm, Vännäs, Hörnefors, Robertsfors samt Uppsala - och Bandit Rock i Göteborg och Norra Bohuslän utökas med Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Vi hörs den 1 juli!"

Vänta nu... glömde dom inte något? UMEÅ? dom lyckades plocka upp alla små pissiga städer här uppe men INTE umeå? Det är ju tragiskt. Varför har jag känslan av att Umeå sa "nej, vi nöjer oss med rockklassiker". Ett nackskott är vad dom förtjänar,

Your the kind of joy I like to break


Fear and Loathing in Las Vegas
Nu ska jag sätta på denna grymma rulle och njuta av när världens kanske bästa skådespelare gör sin insats, Johnny Depp. Med mig tar jag cappuccino glassen, min stora last som snart kommer göra mig fet och jävlig.

Inte sett denna rulle? vad fan väntar du på?


Billy Talent bokade till Peace & Love


FAN FAN FAN!!!!!!!
Visst underlättade det när Peace&Love bara hade bokat skit? Då kunde man skita i festivalen med ett leende på läpparna. Jag hade på känn att dom skulle pajja hela den känslan totalt, och nu, genom att boka Billy Talent. Ångesten har landat, hur fan gör man nu då? Tanken att få njuta av Billy Talent i kvällssolen ger mig rysningar. Det smärtar i hjärtat. Festivalerna har verkligen bestämt sig för att ta pris i cpbokningar i år.

Ja, jag pucklar på ångesten lite ytterligare genom att lyssna på Billy Talent iallafall, haha. Jag har nyss druckit mitt andra feta glas o'boy och tankarna virrar runt i mitt feberyrande huvud. Hate Ammo och Corroded spelar på Scharinska här i umeå i helgen och där var det meningen att jag skulle befinna mig, men det skulle tydligen gå på 150:- och det är fan mycket för en fattig student. Jävligt synd, det hade varit nice att se Corroded live och dö lite när dom kör Bleed. Någon som vill skänka en slant?

                                                                            playing: Billy Talent - This Is How It Goes 

The wheel will keep on spinning till we're out of control

Jag förundras över hur folk orkar ta livet så seriöst,  ta livet tillsammans med ett garv istället!


2 Maj och Andreas "Whiplasher" Bergh's födelsedag! Happy Birthday man!

och också söndag,
Jag har nyss tryckt i mig en kycklingburgare från donken och känner mig väldigt mätt och nöjd. Mina luftvägar är dock igentäppta och snoret rinner, men vem har dött av det! det är för övrigt ganska omöjligt att käka en hamburgare normalt med septum piercing, haha. det går inte alls så bra, jag hade vitlöksdressing runt hela piercingen när jag kollade mig i spegeln. det hade ju varit jävligt snyggt om jag nu satt inne på donken for real,

Musiken får stå för resten av min sysselsättning den här söndagen. basen står och stirrar på mig också, den känner sig lite oanvänd tror jag. Man blev lite otaggad när Matte drog igång med sina gitarrsolon i fredags, haha. man känner sig typ 10 år för sen.

Checka Crashdïet @ Stockholm Rock Out! >



Lord of the Wasteland


Jag ligger och lyssnar på Steelwing's debutplatta som hade release igår
och det låter, inte helt förvånande, riktigt jävla bra! Dom här killarna kan göra riktig musik, det råder det inga tvivel om. Det känns sjukt skönt med lite nytt och fräscht i öronen, och att det är toppkvalité på det skadar ju precis inte. Det är inte mycket nytt som har den här kvalitén, tacka gud för vissa brillianta musikhuvuden!

Plattan lär gå på repeat resten av natten. satan vad nice det ska bli att se dom i oktober! som förband till ett av världens grymmaste band på det också, mäktigt!


                                                                                            > http://myspace.com/steelwing

Welcome to the real world and the show


"In the morning you try to recover, but you still got the red in your eyes
Then you get up and look at the mirror and you see the beast arise"


Haha, lite sann dagen efter text?
Gårdagen blev jävligt bra och nu ligger jag här med en chipspåse och glass i högsta hugg. Jag har lyckats dra på mig en förkylningen igen. Jag börjar verkligen undra om mitt immunförsvar har gett upp totalt med tanke på att jag nyss blev frisk från halsflussen.

Nu ska jag försvinna in i Effys värld. Det känns som att jag verkligen inte kommer orka lyfta på mitt slitna ass och göra något vettigt, så jag stannar inne med Skins!

RSS 2.0