The hardest part of today is a hangover

Hey guys,
Hoppas ni hade det bra igår! Det hade jag, hade det jävligt bra. Vilket dock resulterar i att dagen idag är mindre bra, haha. Men filmen var skitbra, den var sorglig och rolig. Det känns dock som att jag hade förväntat mig mer, men den var bra, men inte i närheten av boken. Efter bion drog vi vidare och resten är historia. Har inte kunnat uppdatera tidigare för att Lisa drog med mig på stan, blev väl där lite längre än tänkt. Shoppade lite, fast det inte var tänkt så heller. Frågade runt efter Deathstars nya, men den kommer tydligen inte förren till veckan, kan man bli annat än deppad när den redan finns i sthlm? Men nu är jag hemma, och lär tillbringa kvällen hemma framför körslaget också, oh så skönt.

Jag ska passa på att tipsa om ett band. Som en old friend till mig sjunger i, Night. Skulle vara skitkul om ni kunde klicka er in på deras myspace, http://www.myspace.com/nightswe , och lyssna lite. Ni kanske gillar det, vem vet. Jag gillar det grymt mkt iaf, hade nästan ingen aning om att bandet existerade. Men fredde är grym på att sjunga, så det här är grymt jävla kul! Hoppas det blir ngt mer av dom. Dom släpper snart demo med 5 låtar, jag kommer stötta, är redan ett fan.


Let me hit this - so delicious

Friday!
Otroligt skönt, egentligen vill jag bara lägga mig ner och decka i soffan. Men det har jag inte tid med. Bara om två timmar ska jag träffa tjejerna och sen blir det bio, i taket lyser stjärnorna som sagt. Måste hinna käka ngt, och fixa till mig, så mkt tid vid datorn har jag inte heller. Men det finns alltid lika extra tid åt bloggen, always. Today is the day! idag släpps Night Electric Night med Deathstars. Det pirrar lite extra när jag tänker på det, jag är så grymt taggad. CD+DVD ska beställas i helgen, om jag inte hittar den inne i stan, man vet aldrig. Jag sörjer dock att jag inte bor i stockholm (ännu en gång), där är det nämligen skivsignering idag, som alltid. Tänk vad bra jag hade haft det om jag bodde i sthlm. Men det är tur att man känner andra rockers där. Fredde kanske är världens bästa och fixar ett signerat ex av Night Electric Night åt mig! Jag smäller av av lycka då.

Låg även två paket till mig i brevlådan idag! Mina skivor från Tradera har kommit, fyra Marilyn Manson skivor för att vara exakt. Underbart. The Golden Age Of Grotesque, Antichrist Superstar, Mechanical Animals och Remix & Repent. Tradera-beroende, svar: ja. Men nu är spotify på och jag ska käka lite och fixa lite innan jag tar bussen. Blir kanske en uppdatering inatt om ni har tur, annars skriver jag imorgon. party all night long nu guys. Hoppas ni får en skitbra kväll.


just nu: { Lady GaGa - I Like It Rough}


Got a nasty habit called rock'n'roll

Hey,
är fofarande i ett glädjerus efter nyheten om Manson. Så mkt lycka, och den lyckan behövdes. Och det verkar vara många andra än jag som är lika happy! Och som vi alla vet jobbar killarna för fullt med det nya albumet. Ikväll har jag kämpat mig ner på stan och mött Lisa, vi skulle hämta ut våra och tjejernas bokade biljetter till premiären av i taket lyser stjärnorna imorrn. Men när vi väl kommer dit visar det sig att vi inte har några biljetter som väntar, andra gången det händer när jag bokar nu, haha. Men det är inte mitt fel, utan sf's. Man kan inte skriva "hämta upp senast imorgon" och sen släppa biljetterna ngngång under "imorgon". Då måste dom skriva tid eller något. Well, istället för en peppad bio kl.21:30 så får vi bänka oss på första raden kl.18:00. Så otaggat. Har även lyssnat igenom lite Manson skivor och fantiserat mig bort.

Jag ska försöka sova nu (se 90210) med tanke på att jag försov mig rejält imorse och skippade därför plugget. Illa illa. Men imorgon är våra två sista lektioner inställda och sen är det helg, thank god for that.

sleep tight.

just nu: { Marilyn Manson - Cake And Sodomy }

mickey avalon cobrasnake

Manson till metal town!


Jag har aldrig varit lyckligare.
Fick newsen av my dear TH-trip friend Sofie, Marilyn Manson kommer till Metal Town i sommar! Det är helt unbelievable. Minns ni att jag skrev att han skulle komma till Rockstar Mayhem och att jag var tvungen att åka dit och se honom om han inte kom hit? Så grymt att Brian och bandet kommer nu! En andra men inte sista gång man njuter. Åh så underbart, nu blir det helt klart att skippa Peace And Love, men vad gör man när det krockar liksom? Man väljer Marilyn Manson framför Håkan Hellström, jatack. Sen är ju inte listan på Metal Town full på alla vägar, det kommer fler artister och band och man kan bara hoppas på att det är önskebanden! Ja och jag kan för er Hellström älskare meddela att Håkan Hellström kommer till Peace and Love. Min mobil vibrerade och talade om det i morse. Och det första bandet till Roskilde är avslöjat, det blir Coldplay.

Inte nog med det heller. Backyard Babies är ute med en ny video till låten Degenerated. För att se videon klicka här. Annorlunda men good, love it. Jag hoppas på en Backyard Babies konsert snart också. Och i slutet av feburari är det House Of Metal här i umeå också, och då blir det att njuta ännu en gång av Ralf och gänget i Mustasch! Ett under och många frågor över att dom kommer till pissumeå, men jag är så glad över det. Nu är det taggat, och inte nog med det again så är det helg imorgon och även den 30:e Januari och Night Electric Night med Deathstars släpps!


Something sweet or something strong

Nu funkar det!
Men är man teknisk så är man. Allt man behövde göra var att dra ut själva internetgrejjen och..och.. nej nu lämnar vi det. Det funkar nu och det är huvudsaken! Haha, jag vet inte varför jag igår i all hets gjorde allt förutom det man behövde göra för att allt skulle funka. Men det blir oftast så, när man heter sanna dvs. Sista lektionen inställd idag, så jag slutade hyffsat tidigt, nu är även biljetterna till I Taket Lyser Stjärnorna bokade. Sen vid halv fem var jag tvungen att sticka till optikern, undersökning osv. Lika roligt som vanligt, haha. Var då ingen förändring där, skönt det. Dom tycker ju dock att det är dags att skaffa glasögon, men nejfan. Jag är så otaggad på det, men jag vet att det behövs, bara när jag är hemma och så.

Nu ser jag top model, måste ta tag i lite skolarbete sen, men jag skjuter nog upp det till imorgon, as usual. Bad thing. Dålig bloggning nu också, men jag hoppas ni förstår min lilla krissituation. Sena nätter också, märker mer och mer att det inte är bra för skoldagarna. Men jag vill inte ju inte sova. För övrigt så läste jag på kerrang! tidigare idag att Manson kommer till Rockstar Mayhem 09. Om min gud inte kommer till sverige så kommer jag göra allt jag kan för att se honom och bandet igen,


jeffree star & paul.

Crushed diamonds dollar bills

men hey guys,
Jag förstår att ni har undrat om jag dött eller ngt, ni har säkert legat oroliga hela natten, kallsvettiga och oroliga. Nejmen ironiskt. Jag skulle uppdatera igår efter middan och då kunde jag plötsligt inte se min blogg. Jag kunde se alla andras, men inte min egen. Och alla kunde se min blogg förutom jag. Har aldrig varit med om en mer irriterande sak, jag var så sjukt sur. Jag väntade ett tag, såg top model, och kollade senare. Men det var fortfarande samma problem. Jag startade den stationära datorn och kollade där med, men jag kunde inte se min blogg! Fan, jag stängde av datorn och kastade mig i sängen. Och imorse var det samma fel, så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Jag kan inte skriva ett inlägg om jag inte får se hur det ser ut. Så jag passar på att skriva nu, för det funkar på skolan. Vi får hoppas på att felet hemma går att lösa.

Kan erkänna att jag var nära gråten, kändes som en nära vän dött..hrm, nejmen haha. Nu vet ni iaf, ska göra allt för att fatta vad fan problemet är. Ngn som vet kanske?

just nu: { Avenged Sevenfold - A little piece of heaven }


I gave my heart to rock'n'roll

oyes I did.
Allt bra med er ikväll guys? Mitt humör tycks hålla i sig. Jag borde gjort lite skolarbete ikväll också men vafan..man måste ju få leva lite. Haha känns som att jag alltid kör på den ursäkten. That's me. Jag checkade min bloglovin' för ett tag sen, det är grymt kul att prenumeranterna ökar, men jag måste skärpa till mig! Minns att mina antal inlägg per vecka låg på 22 förut, nu ligger det på 9 inlägg per vecka. Det är ju riktigt illa. Vart fann jag tiden förut? Det är en fråga det,

Jag checkade min gamla mail idag och såg att jag fått nyhetsbrev från Hardcore Superstar idag! Med riktigt awesome news! För tillfället håller bandet på med deras kommande album "Beg For It", albumet kommer släppas över hela världen i början av juni. Och nu  kommer dom bara köra några få gig till innan, och man kan se dom: 12:e feburari i sthlm @ Close-Up Rock Boat där det kommer vara premiär för en ny singel, den 27:e i växjö @ Växjöparken - GLAM SLAM, den 12:e mars i london @ ULU och den 21:a augusti i Algona [USA] Rock Gone Wild Festival. Mer festivaler för sommaren kommer upp senare, likaså releasedatumet för albumet.


tips: { Hardcore Superstar - Silence For The Peacefully }


dom är underbara live, så missa inte chansen om du får den!


Nu blir det sängen, ska se lite 90210 och sen sleep.


Is she smoking up outside?

Hey hello,
Halvdag idag, tacka gud för det. Hade inte klarat det annars, måndagar är nog pain in the ass så en halvdag är behövlig. Dagen började dock inte bra, jag klev på bussen, tänkte köra min vanliga runda, trycka busskortet och gå och sätta mig och halvsova, nu var dock busskortet slut. Efter en utskällning av världens suraste busschaufför fick jag åka gratis, enbart för att jag skulle till skolan såklart. Hade jag sagt ngt i stil med "ska på stan" hade jag fått gå av direkt. Väl på skolan frågade jag om my friend Lisa hade en tia att låna ut, det hade hon, men när vi slutar så kutar vi åt varsit håll och när jag är några meter från busshållplatsen kommer jag på...jag har inga pengar. Fan fan fan fan. Jag hetsringer mamma och ber och bönar att hon ska hämta mig, det slutar bara i en catfight så jag får gå hem. Fattar ni.. jag fick gå hem.. i 100 minus och en skinnjacka och tunna jeans. Har jag nämt att jag inte gillar kyla? När jag väl är hemma kurar jag ihop mig i sängen och somnar.

Nu är jag vaken, på betydligt bättre humör, haha. Har gjort en annorlunda spellista, men helt great. Bestående av The Sounds, Melody Club och The Ark. Mycket nostalgi där kan jag lova. Var så länge sen jag lyssnade på alla, men dom är den största anledningen till att jag är på bra humör igen. Underbar musik,


just nu: { The Sounds - Seven Days a Week }


Det är en ny gratissida på gång! Och den här gången kan jag lova att det är enkelt och det är bra presentkort vi snackar om här. Kan inte dölja att gratis är bäst. Blir medlem på Freestreet här! < om ni tycker det är skit kan ni ju göra det för min skull iaf.

I may look happy, but honestly dear

Hey rockers, or something.
Är grymt less och sitter bara och slölyssnar musik. Kan erkänna att det nyss var Rammstein jag som inte alls gillar dom egentligen. Men sen sofia la upp videoklipp och liknande, och eftersom många gillar dom har jag gett dom en chans. Skrämmande att jag börjar gilla dom nu, tänk att om man bara nöter lite och lyssnar igenom kan det bli så mkt bättre. Men det är fortfarande lite strange över det hela. Men jag behöver lite variation ibland,

Vill bara ha sommar nu, tror inte jag längtat såhär mkt innan. Det närmsta sommar jag kommer blir i Maj, då sticker jag dit solen är!  Blir bara depressed. Blir depressed över att jag vill på Deathstars, över att jag vill på house of metal, över att jag vill på massa jävla skit men att det fan inte kommer bli av. just fucking kill me. Sorry för ovärt och otaggat inlägg. Men så är det, imorgon går jag halvdag och har sovmorgon så då lär jag uppdatera!

sleep tight.

just nu: { Backyard Babies - Nomadic }


Let's drop!

Hey guys,
Jag vaknade strax före två, lika ångestframkallande som vanligt. Men jag hade en underbar dröm. Jag var på en ytterst konstig In Flames konsert med sittplatser, jag armbågade och tog mig längst fram som vanligt, helnöjd. Sen drog konserten igång, det var underbart. Sen var det ingen mindre än Marilyn Manson som skulle köra några låtar. Underbart även det, men han tog sig aldrig upp på scenen utan var tvungen att göra massa intervjuer. Jag sprang efter honom med hopp om en autograf eller lite snack. Han stannade och vi snackade, det var som världens mest naturliga sak, det kändes som att vi kände varandra. Jag fick autograf och när jag skulle ta kort på oss erbjöd han sig att hålla i kameran. Innan han var tvungen att gå vidare sa han bara "vi ses". Om ändå.. om ändå. Drömmar kan vara väldigt deprimerande också. För jag vet ju att det aldrig kommer att bli så,

Men nu:
> Awesome news: No Doubt och Paramore on tour! I sommar kommer No Doubt och Paramore åka ut på tour tillsammans! Jag dör och åter dör om det är så att dom kommer till sverige, jag skulle inte missa det för allt i världen. Gwen Stefani säger att den ända anledningen till att dom åker på tour är för att ha roligt, för att få spela alla låtar igen. Och No Doubt har valt Paramore som speciell gäst, som självklart är övrlyckliga för det här. "What a dream tour!" säger Hayley Williams. Som support kommer b.la The Sounds vara på särskilda datum! so fucking awesome,

Nu ska jag fylla min ipod med ännu mer musik och rycka upp mig!


I think you need a shotgun blast, A kick in the ass

Mornin' mornin',
Kan lova att jag sov lite väl länge idag, men vad gör det! Har bara lite lätt dåligt samvete som alltid när jag sover länge, haha. Men helgen är till för att sova ut också. Planer för dagen är inte många, finns som sagt inte så mkt att göra här. Men ska försöka göra ngt vettigt iaf. Musik är ju huvudämnet as always,

news:

> Chris Fehn, Slipknot, har stora tankar på att dom kommer bli större än Metallica. "I think we're going to overtake them," säger han till Kansas City Star. Chris menar att dom ännu inte gjort sin Black record än, och att när dom väl gör det säger han "We're going to overtake any band that sells out soccer arenas in Europe. We're going to do it. We're the last chance as far as the world goes."  Folk tycker att det är stora ord för att komma från Fehn och att dom här orden kan vara Slipknots 'downfall'.

> Alla som såg P3 Guld kan knappast ha missat Hammerfalls uppträdande. Dom var där med premiär av den nya låten "Any Means Necessary" . Grymma på scen som vanligt och en grym ny låt! Videon är även ute nu, för er som missat den. Klicka här för att se Hammerfalls nya video<<

> Shinedown har gjort det igen! Nu är dom här med ännu en äckligt bra singel. Kommer ni ihåg Devour och Second Chance? Underbara låtar, och dom sviker oss inte. Den nya singeln "The Sound Of Madness" släpptes igår och videon har man kunnat kolla på @ Kerrang! sen i torsdags. klicka på länken och kolla nya videon >

Shinedown - The Sound Of Madness official video


Fever fever leave my heart alone

Hey guys,
Först: Sjukt många förlåt för den kassa uppdateringen. Oj, jag har haft så dåligt samvete för det, men det har varit väldigt mkt nu och jag har inte haft tiden. Men nu är jag tillbaks! Jag lovar, i helgen är jag på G. Min mamma stack till kittelfjäll i torsdags och hon litar "så mycket" på mig så hon skickar iväg mig till pappa, haha. Så jag kommer ha all tid för bloggen, för det händer inte ett skit här.

Men för tillfället ser jag självklart på Let's Dance, underhållning. Mer underhållning än Rockbjörnen igår, som sagt en stor besvikelse. Förstår helt enkelt inte varför det bara är skit som vinner, men det är inte värt att diskutera. Men för övrigt så var gårdagen ganska död, käkade pizza och drack redbull till Rockbjörnen och dagen har varit dryg. Behöver jag säga mer än att vi går till 16:20? Crazy shit. Är så sjukt happy över att det är helg, det behövs mer än vanligt just nu. Men nu ska jag njuta av helgen!


just nu: { Melody Club - Fever Fever }


thecobrasnake

You wish you had a slice of me

Hey guys,
Är på grymt dåligt humör för tillfället. pga olika anledningar, många anledningar. Fyfan, har verkligen inte lust till ngt alls, vill bara be alla att dra åt helvete och trycka in hörlurarna i öronen och lägga mig under täcket. Behöver få ut mina aggressioner på ngt sätt, tips?. Nej usch, fan så illa. Jag kan inte beskriva känslan för tillfället, det skulle ungefär se ut såhär: egnlkn#%&((fnkdgrogsonfdkna¤#¤/fknkn. Ja osv och tre inlägg till, kanske 5 t.o.m. Tror jag råkade slå sönder en tagent nu också, praise the lord. Ngt jävla driftstopp fel på blogg.se idag också, slutar dom aldrig få problem? Hur svårt kan det vara? Är självklart inte rätt person att uttala mig om det, men kom igen förfan. Det är lika bra att jag begraver mig undet täcket fram till top model nu.

Jag vill för övrigt ha sommar NU. På studs! Pallar inte det här mörkret med massa skitsnö. Vill ha sommar med massa festivaler och fierce nights. Tror inte jag är ensam om den känslan.


just nu: { Metallica - Fade To Black }


jac vanek, buzznet

Är även med och tävlar hos fierce Jenna om ett skitsnyggt " Escape Everyday" halsband. Klicka här för att komma till tävlingen.

Tongue all on your ice cream

Pink dreams
Tongue all on your ice cream
Lips gleam

Jeffree Star ofc.
Kvällen till ära har jag inte gjort ett skit. Jag har vräkt i mig glass och sett på top model. Fått lite dåligt samvete över att jag inte tränat istället och varit lika fierce som dom blivande modellerna. Nej, tyckte det matchade mer att jag vräkte i mig glass.Lite fierce det med. För övrigt så är jag superglad över att vi nu slipper Hannah. Men mindre glad över att Isis lämnade, hade så gärna velat se mer av henne. Hon kämpade, och jag förstår att det blev jobbigt under bikini-delen där. Och bara för att alla ska kunna sova ikväll kan jag meddela att Lauren Brie är min favorit.

Jag vet inte om jag är sen, men jag är lika glad för det. Big news; Iron Maiden The Movie! Har biopremiär world wide den 21:a April! A fucking movie, Flight 666 med andra ord. "Flight 666 is a snapshot of life in a rock band. We've never given anybody access to everything and they had access to everything, 24/7!" "When we went out for a beer, they'd be there," he added. "The only thing they didn't do was film us having a shit." - Bruce Dickinson.
I'll be there! oh I'll be there, watching it. - sanibo.

är det inte underbart?


Keep it cool at the freakshow

Så var vi där igen, skitmåndag och en vecka kvar till helg.
Värst vad man får plågas. Matteprov imorrn också, kill me fast. Jag tänker tvinga mig att göra alla läxor och göra lite blandade uppgifter så jag kanske klarar det. Men usch så tråkig jag är, nu lämnar vi det. Ni ska inte behöva dras ner i min mattedepression. För att peppa upp måndagen lite har jag lite news:

Metallica vill turnera med Guns N' Roses. Metallica kan mer än gärna tänka sig en turne med Guns N' Roses, dom är stora fans av bandet och Lars Ulrich, trummis, skulle "hoppa högt av glädje" om drömmen gick i uppfyllelse. Metallica älskar den nya skivan 'Chinese Democracy", men de tvekar på att Guns N' Roses vill ngt liknande.

> Pete Doherty släpper soloplatta. Det har varit tyst kring Pete ett tag nu, det är kort sagt därför att han har haft fullt med att spela in sin nya soloplatta, "Grace/Wastelands" som släpps den 16:e Mars. SIngeln "Last of the English roses" släpps den 9:e Mars.

> Rockbjörnen den 22:a på Circus! Sänds genom Aftonbladet.se 20:00. Och för er som har chansen att faktiskt sticka till circus och se hela galan finns det ett fåtal biljetter kvar. Ticnet.se säljer.

> Lady GaGa did it again. > (checka The Fit with Lady GaGa) She's so fierce >
 

Flashin' all their cameras taking pictures of me

Hey guys,
Snart dags för mig att stänga för dagen. Söndagen till ära stack jag till solariet och dränkte min depression med cancerstrålar. Lite brunare men inte mkt gladare för det, haha. Vill absolut inte sova och vakna upp vid sju och springa till bussen imorgon för att sen komma hem och plugga matte. Jag har mina ämnen i skolan alltså, det jag är bra på, men seriöst, matte? Nej, förklara fuktionen med det, vad jag kommer ha för nytta av det i mitt fabulous life framöver. Kanske behöver jag vissa funktioner när jag börjat köpa för mkt skor och har för mkt pengar. Knappt då. För då har jag assistent till sånt.

Men.. för att återgå till verkligheten. Breaking news för mig igår när jag frågade mamma om jag fick tatuera mig. Det var mest som "mamma! får jag tatuera mig?!". Svar: "Ja.. varför inte. Du fyller ju liks 18 nästa år så.. det spelar ju som ingen roll." Say what? Jag ska tatuera mig! Typ imorgon? Haha nja, överdrivet. Men lyckan, nu gäller det bara att komma på vad som ska tatueras in och vart. Men det kommer nog med tiden, jag ska inte tänka på det, inte stressa fram det. Och just som jag ska  föra nyheten vidare till Macce så skickar han en bild på sin nygjorda tattoo! Grymt snygg! Tatueringar everywhere now,

Sleep tight.

jeffree star, roxie

Fake smiles, let's pretend

Galet, det känns som att klockan är två men istället är den över fyra!
Har totalt vänt på dygnet i helgen, tack vare en person, nämner inga namn, hrrmhrrm. Nu drogar jag låten 'Love is my drug' med John ME. Ni som såg P3 Guld kanske såg när han körde den live, med Amanda Jensen i slutet också. Underbar låt. Jag sov länge länge och har drygat hela dagen.

Dagen är fylld med musik, vatten, musik, musik. Tror jag fick med allt där. Har ett sånt där konsertsug nu igen, har en såndär " jag måste byta musik-smak" idag också. Ingen av mina kompisar lyssnar på samma underbara musik som jag. Vilket gör det piss när det kommer till konserter och liknande. Jag hade turen att ha med mig Jullan på Manson, hon är helt klart den bästa konsert-buddyn, men nu ar hon fått nog. Jag förstår henne, I do. Nej, snart är jag inne i en depression. Det går aldrig som jag vill nu förtiden. Jag saknar allt gammalt, fan vad kul jag hade förut. Nu känns det som att allt är borta. Känns knappt som att jag kommer vara så lycklig igen som förra året med alla underbara. Nu gråter jag snart...

Musik nu, ska inte tänka.

just nu: { John ME - Love is my drug }


cobrasnake

P3 Guld 2009


Really.

Underhållning på hög nivå, som alltid. Finns inte mkt bättre i TV-väg än musikgalor och liknande. Är sjukt besviken blandat med sjukt happy! Att In Flames tog hem Årets rock/metal var programmets höjdpunkt, hade priset gått till ngn annan hade jag kastat tv:n utför balkongen, kort sagt. Är inte inne på hiphop/soul, men tycker helt klart att Afasi & Filthy förtjänade det priset, dom gör det bra och jag har, tro det eller ej, sett dom live, så förtjänt! Annars, mer än sjukt besviken när den där sjukt kassa Krunegård går och tar hem Årets Låt. Takida? Takida ngn? Vad händer? Och Guldmicken.. guldmicken. Jag satt alldeles självsäker och såg Jocke och gänget framför mig, när dom glatt tackade för priset och när jag var sjukt glad. Sen får jag istället gråta av besvikelse när Hellström vinner. Nej usch, hemskt ögonblick.

Men lyckat! Underhållning som sagt. Bara jag som skymtade Ralf @ Mustach i "publiken" ? Underbart ögonblick det med. Och Melody Club, älskade Melody Club, var på plats på galan också. Det var så länge sen man såg till dom, hoppas dom är på G med en ny skiva!

Vinnare:
>Årets rock/metal: In Flames
Årets grupp: Johnossi
Årets pop: El Perro del Mar

Årets låt: Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Årets nykomling: Lykke Li
Årets dans: Style of Eye
Årets hiphop/soul: Afasi & Filthy
Guldmicken: Håkan Hellström



Surround me - I'm drowning

Hey guys,
Saturday, huh. Är grymt sliten idag, men tog mig ändå upp hyffsat tidigt. Lyssnar på Bandit, checkar Tradera lite. Let's Dance igår var ju...hrm intressant. Lika bra att den där tråkiga idrottaren åkte ut, och Laila är ju så sjukt bra. Kul med niklas wahlgren också. Tycker dock att det är tråkiga 'kändisar' iår. Jag slocknade väldigt tidigt också, den här pluggveckan har satt sina spår om man säger så. Försökte se klart en film som Angel tipsade mig om, den skulle tydligen vara skitbra men jag har somnat till den två ggr nu, börjar tveka. Awake heter den, ngn som sett?

Ikväll är det P3 Guld 2009! Det blir ett måste att se. 21:00 svt1. Dock så är man besviken på nomeneringarna igen, ännu en gång, krunegård-hellström-musik. den förföljer mig. Men det är bara att hålla tummarna för Kent, In Flames och Takida. Uppträdande artister: Håkan Hellström, Anna Ternheim, Hammerfall, Hello Saferide, Amanda Jenssen, Maskinen, Timbuktu & Damn!, The Soundtrack of Our Lives, Markus Krunegård, Detektivbyrån, Adiam Dymott, John ME och Sirqus Alfon! Nominerade:  Klicka här<



Tomas & Mattias - Takida, Johnossi, Amanda Jensen, Familjen, Afasi & Filthy, Lazee.

Die Wärme trägt uns bis in die Unendlichkeit



cobrasnake
Hey friday!
Oh obeskrivligt skönt med helg, kan knappt vänta tills sportlovet. Haha, lika bra att man är ledig hela tiden tycker jag. Men ikväll blir det bara att ta det lugnt och se Let's Dance. Helt vanlig och lugn fredag med massa gott, härligt! Slutade vid tre, så det har varit en ganska skön dag, vaknade dock tio minuter innan bussen gick så det blev en rejäl försening, men den bjuder jag på. Kanske bjuder på försovningar osv lite för ofta om man ska tänka så though, men vad gör man?(går upp ur sängen) + Att der är äckligt kallt här nu! 20 minus i morse och det känns bara som att det blir värre, tappade känseln i min tumme, den ni. Kunde inte sms:a, k-a-t-a-s-t-r-o-f

Jag har fixat lite med saker som har med bloggen att göra idag också, ni kanske märker ngn förändring, ingen stor dock. Men nu ska jag ta på mig myskläder x100, hämta chipspåsen, förflytta mig till soffan och se Let's Dance! Hope u do the same,  uppdatering senare.

just nu: { Tokio Hotel - Unendlichkeit (live-schrei dvd) }

De bara gör biter ihop och håller käften

Tro det eller ej men jag är trött.
Måste vara ett under. Men jag har sovmorgon imorrn så jag kommer inte sova för det. Har jag nämt att jag hatar att sova? Har jag säkert, absolut inte på morgonen, nejnej, då är det de bästa som finns. Men det är just att lägga sig och sova på kvällen, pain in the ass för mig. Det finns inget tråkigare, jag vill vara uppe hela natten. Tänk vad skönt om vi inte blev trött, så mkt roligare vi kunde ha på nätterna då, så mkt mer fritid från skolan vi kunde ha. screw this, Kan hända att jag överdriver ngt nu, haha.. det gör jag. Sova är skönt, men inte på nätterna. Jag är en nattmänniska, Med lite cappuccino överlever man,

Min mamma börjar sakna med säkert inleda sin stora 40-årskris, och har bestämt att internet ska vara förbjudet efter 22:30. Äckligt tidigt, men ni vet inte hur sur hon kan bli, så oturligt nog för mig är det bara att göra som hon säger.(skaffa eget place någon?) Klockan är t.o.m över halv, så snart kommer hon .. jag uppdaterar imorgon fredag, finally!

sleep tight.

just nu: { Kent - På Drift? }


We will never sleep, 'cause sleep is for the weak

Hey guys, allt bra?
Jag njuter av att inte behöva plugga och lyssnar på musik! Jag funderar stark på att boka Deathstars nya @ cdon.com, cd+dvd. Då kanske den ligger i brevlådan ngn gång runt den 30:e. Lycka den dagen man får lyssna igenom den och checka dvd:n! Mhm, och plötsligt fick jag lust att se live-dvd:er. Älskar live-dvd:er! Känns nästan som att man är där ibland, men självklart kan det inte jämföras. Men ni fattar. Måste städa mitt rum också, booring.

Jag har en sjukt lust till en ny bloggdesign nu! Men jag har svårt för förändringar, har jag alltid haft. Och det känns inte som att jag kan göra en bättre header än den här, men man kan ju alltid försöka. Får se vart tiden för mig. Nu ska jag sätta på Bandit!


Playlist @ sanibo:

Deathstars - Death Dies Hard
Iron Maiden - Hallowed be thy name
In Flames - Pacing Death's Trail
HIM - The Funeral Of Hearts
Avenged Sevenfold - Walk
BMTH - Football Season Is Over
Sonic Syndicate - Engaged
Marilyn Manson - (S)aint
HCSS - Baby Come Along

Mixed with rock and roll

Åh, finally! Jag känner mig färdigpluggad för ikväll, dock med en viss ångest eftersom provet är imorgon. Jag lär mig aldrig att börja med saker i tid, trots att det var ett av mina nyårslöften. screw. Men nuu kan jag allt om politik, fråga mig vad som helst! I answer you with a happy smile. Nja, ironiskt nog. Min nacke värker och jag känner mig i stort behov av att bara skriva ett inlägg där jag klagar på allt jag stör mig på. Men så kul ska ni inte få, jag ska försöka bli av med den där 'pessimist-sanna'. Jag läste kissies frågestund för ett tag sen, hon fick frågan vad hennes största problem i livet är. Hon svarade att det var avundsjukan, hon skrev "Vill jag ha någonting och ser att någon annan kan få ha det så blir jag genast superarg (även om jag inte visar det) och det leder till att jag atomatiskt inte tycker om personen för det och sakta men säkert puttar undan den männsikan ifrån mig." Jag behöver inte säga annat än att det stämmer in exakt på mig själv. Det måste vara ett av de största problemen, iaf det som hindrar mig till mkt. Jag hatar det, jag blir så sjukt sur på mig själv när jag kommer på mig själv också. Men jag kan inte hjälpa det, jag döljer det säkert väldigt bra men inombords finns det en hel del annat. Inget jag är stolt över, önskar självklart att det inte var så. Att jag var en såndär perfa person som känner lycka för alla och lever med ett big fat smile och aldrig känner avund.

sleep tight.


Lady Gaga

You can't say no, so lets go


Hey guys,
Är mer en allmänt less nu, vill inte plugga mer, vill inte läsa om politik och regeringen, vill bara lyssna på musik och blogga. Jag ska pensionera mig och endast blogga och lyssna på musik. Nja inte pensionera mig kanske, jag kan gärna leva mitt liv med en rocker och bli famous också. Jag vet knappt varför jag pluggar, jag menar det känns knappt som att det kommer löna sig i framtiden, det känns bara som att jag pluggar och går till plugget för att fylla ut tiden. Jag vill böla när jag tänker 'normal life in umeå'. Hell to the no. Lika bra att rycka upp sig och slå upp samhällsboken ändå, medans man väntar for the good to come.

Min pappa ringde igår och sa att det kommit ett paket med posten till mig. Jag fick panik och tänkte att jag råkat beställa ngt. Men det visade sig vara en vinst! Jag röstar varje vecka på P3 Tracks, Och nu har jag tydligen vunnit en skiva för att jag röstat så flitigt. Surprise, jag vann Absolute Music 59. (går konstant som reklam). Bättre än inget, kul att ha! Men nu.. måste jag plugga.


just nu: { Takida - Curly Sue (live grammis 09) }


För övrigt så har min skiva från tradera kommit, lovely. Med lite strul så jag har plötsligt två.


Cocaine nose and trendy clothes

Hey guys,
Kom just hem efter en visit till solariumet. Försökte även hitta ett par skor i min storlek, ingen lycka där dock, när man hittar ngt snyggt är det ju alltid ngt. Får jaga vidare helt enkelt. Snart börjar top model, så det är bäst jag sätter igång med pluggandet om jag ska få ngt gjort alls ikväll. Finns ju så mkt roligare saker man kan göra, hatar att jag inte tar tag i saker!

För att liva upp det lite här, tänkte jag köra en sak som jag körde ofta förut, det var ett tag sen, men det är ju oh så bra. Här är några låtar jag bara får rysningar av, älskar dom allihopa. Like the music addict I am.

three from three:

Papa Roach - Last Resort
Papa Roach - Hollywood Whore
Papa Roach - Forever

Iron Maiden - The Trooper
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Iron Miaden - Run To The Hills

The White Stripes - Jolene
The White Stripes - Seven Nation Army
The White Stripes - Icky Thump


Papa Roach

Tell me how you want it done

Sorry for bad update.
Men jag försökte verkligen plugga igår, och hade ingen tid för datorn. Finns risk för dålig uppdatering idag med, eftersom provet är på torsdag och det är väldigt svårt. Hoppet har väl varit på noll, men nu efter att jag fått tillbaks mitt engelska-arbete från förra terminen har jag lite hopp! MVG actually, believe it or not, är själv shockad. Blev ju inte så mkt plugg igår heller pga Guldbaggen! Haha so fucking awesome, jag älskar Johan Glans, han är så klockren. Han gjorde det riktigt bra, och ABBA numret med Björn var ju inte så illa heller. Har inte skrattat så mkt på länge, kanske beror på att det är exakt min humor. Hela Glans humor är jag. Johan Glans och jag sitting in a tree...Great att Låt Den Rätte Komma In fick många baggar, mer än great att Persbrandt fick sin bagge till slut.

Nu väntar jag på att svenskan ska börja. Ungefär en timma kvar, undebara nya schema med massa håltimmar (L). hrrrrm. Ikväll, då jag egentligen borde plugga för livet, kommer jag sticka och shoppa och sola solarium, haha. Så går det ibland, man måste ju få leva lite.


Pete Doherty, @ The Rhythm Factory, London

Don't know their names an I dont really care

Hey guys,
Jag har pluggat all day, eller åtminstone försökt, haha. Har fyllt min 8GB ipod med låtar i en timma, yes det är sant, den är nu 3GB full. Tänk så mkt mer jag kan lägga in, underbart. Riktigt bra att jag fick en ipod, när musik är en stor del av mitt liv. Det är ett måste! Dålig uppdatering pga av försök till plugging och massa annat, kul att ni tycker det är roligt med frågestunden också! Skitkul när ni tycker det är roligt att läsa, intressant osv, man är ju mest rädd att tråka ut er totalt. Puh, jag har iaf gett upp totalt när det gäller pluggingen, och jag kommer inte kunna sova för jag och sofia startade band inatt mitt i allt. Så då blev det inte mkt sova om man säger så, vi är tha fiercenessZ och tha assznessZ tillsammans med Eminem slim shady. Vi som älskar allt som har med rap att göra också, perfekt. Humorn på topp as always! She's so fierce,

Nu ska jag dricka cola, käka klubbor, läsa, se true blood och aldrig somna. Det ända bra med morgondagen är att Vakna Med The Voice börjar! Äntligen äntligen säger jag bara, äntligen har man en anledning till att gå upp. Något att göra iaf, ngt som gör att man inte somnar. Haha gud det låter som värsta miraklet. Det är det dock inte, men nästan. Jag kan erkänna att jag gick upp 06:30 två gånger under höstlovet enbart för att se vakna, och det var så värt det.


just nu: { Iron Maiden - Run to the Hills }

NikkiMuse

Hjälper ej att gnälla som en valp

Så den dagen jag är full av uppdateringar går det fan inte att logga in heller. Puh, måttligt irriterad på blogg.se ibland. Vad gör dom på dagarna, försöker dom ens fixa felen? sorry men,

Men vad gör man. Har skitont i huvudet, och har förutom att försöka logga in och vara uppdaterarn' försökt att ta kort på mina nya jeans. Som för övrigt är lila och väldigt fierce. Men ljuset är fucked upp och lika så min kamera så det blir bara skabbilder ovärda att lägga upp. Vad som behövs nu är musik, riktig musik. Bandit skivan ligger och väntar på att bli använd så jag ska lyssna igenom den och försöka andas. Känner mig sjukt stressad för ingenting, som vanligt. Tror jag trycker i mig en tårtbit också, sockersuget tar kål på mig. Jag som ska försöka vara nyttig och allt det här nya året. Screw 2009 och nyttighet. man lever bara en gång.

just nu: { Raubtier - Kamphund }

Happy Birthday to me

Hey guys,
Har absolut inte hunnit uppdatera idag, men det hoppas jag att ni förstår, men tanke på vilken dag det är! Haha, skola hela dagen, sen lite shopping på stan, stack sen hem där det käkades pizza, presentöppning osv. Men nu har jag suttit mig ner framför tv:n och ser på Let's Dance, kan äntligen andas ut. Jag är så supernöjd med mina presenter, två oc-boxar, voumaster, pengar, TH-kalender, bok - vingklippt ängel, Bandit Rock vol.4 och sist men inte minst en ipod nano black! oh, jag är mycket nöjd, jag kommer använda min ipod flitigt , jag älskar den, och den är så snygg + fierce!

Nu ska jag ta en tårtbit och fortsätta se let's dance! Imorgon blir det flitig uppdatering.


Cupcakes taste like violence

Hey guys,
Back to reality nudå. Känns inte så peppande. Gjorde det inte i natt heller då jag fick intala mig själv att jag var skittrött, funkade dock inte så bra, innan jag somnade var klockan över 03:00. Ville avlida i morse, 'snälla snälla, jag gör allt bara jag får sova'. Men dagen har gått bra, booring dock. This is my last day as 16 too. Ingen förändring är jag rädd för, 17 kommer vara lika tråkigt som 16. Men det här året kommer nog gå ganska fort, och mycket roligt kommer hända, så snart är jag ändå 18, 'living the dream, wohoo' - björn gustafsson.

Sen uppdatering! Ber jag om ursäkt för, men jag deckade efter plugget, slutade fyra så det förklarar nog saken. Känns som att mitt nyårslöfte om att satsa på bloggen till 100 inte går så bra för tillfället. Men efter födelsedag osv kommer jag vara på G! Hoppas vi. Nu ska jag se inspelningen av Top Model från igår och ta en painkiller. Jag är inte van vid vakna 06:30 precis, och det känns kan jag lova. Svaren del 2 från frågestunden har jag tänkt hinna med att lägga upp ikväll också! Gud.. det känns som att klockan är minst 6. hinner inte med,


just nu: { In Flames feat. Timo Räisänen - Alias (live grammisgalan) }

I'm the teacher of fierceology, start learning - jeffree star

What a show!


Yes, what a show! 
Lika underhållande som vanligt, men med det bästa framträdandet på längre tror jag. Rysningar genom hela kroppen när Timo börjar sjunga 'Alias', och sen när In Flames drar igång låten på riktigt! Om jag hade varit där ikväll hade jag förmodligen smullit av, eftersom jag höll på att göra det hemma framför tv:n. Så sjukt bra framträdande. Och väldigt mycket rysningar under Takidas framträdande, Roberts röst slår många. Förutom live-höjdpunkterna så blev självklara höjdpunkten när In Flames tog hem Årets Hårdrock!

Besvikelser är onödigt att ta upp, men jag är besviken på alla nomineringar. Bara krunegård-hellström-ternheim-musik rakt igenom. Själv tål jag inte sån musik och skulle mer än gärna velat se bättre nomineringar, men vad gör man? Väldigt stor besvikelse när 'Soundtrack Of Our Lifes' vann priset för Årets Grupp. Där både Kent och Backyard Babies var nominerade.


In Flames, 'Årets Hårdrock'

Årets vinnare Grammisgalan 2009:

Årets låt: EMD
Årets textförfattare: Annika Norlin (Säkert/Hello Saferide)
Årets elektroniska: Eric Prydz
Årets exportpris: Björn Ulvaeus och Benny Andersson
Årets folkmusik: Abalone Dots
Årets producent: Kleerup
Regeringens exportpris: Björn och Benny
Årets grupp: Soundtrack of our lives
Årets dansband: Lasse Stefanz
Årets manliga artist: Håkan Hellström
Årets hårdrock: In Flames
Årets kvinnliga artist: Anna Ternheim
Årets album: Anna Ternheim
Årets jazz: Esbjörn Svensson trio
Årets liveakt: Robyn
Årets nykomling: Kleerup
Årets barnalbum:
Swingtajm! Trazan och Banarnes 30-årsskiva.

Give me something sweet

Hello sunshines,
Tror aldrig jag varit så trött som i morse, jag som hade planerat att gå upp minst 10. Well, det sket sig ganska snabbt, sen vet jag knappt om jag börjar plugget imorrn eller inte, det står en sak medans folk säger en annan. Skulle ju inte göra ngt om vi började en dag senare än vad jag ställt in mig på, hehe. Would be more than happy. Tröttheten kan bero på min nya drog, True Blood. Så om ni har idétorka och inte har ngt bra att se på, ladda ner True Blood! Jag är på avsnitt 5 nu, och äntligen har Alexander Skarsgård dykt upp. Jag fick ett glädjerus när jag såg honom, love him. Men tyvärr fick jag veta att säsong 2 kanske inte kommer förren efter sommaren, efter sommaren. That's just sick. Jag hade tänkt ta en sväng till solariet idag och fixa lite saker, men jag var lite för sömnig, så jag tar det snart istället.

Efter jag kommer hem så kommer jag godkänna och lägga upp svaren från frågestunden. Så sista chansen att ställa frågor nu! Go for it. > ask me!

write u later.





Och en av årets första och bästa tävlingar har FEBB , en väldigt fierce tävling! Med saker från friis&co för 1898 kr. Innehållande dom älskade tofflorna som varit slut ett bra tag, och som jag drömt om många nätter. Snygga pumps, och ja, lyckan om vinsten går till en själv.

Beauty will never last

I'll make you hot, Make you rock
I'll leave the world in shock
I'm your tease, I'm your fuel
I just wanna see you drool
On your knees, Pretty please
You wish you were my main squeeze
L-L-L Luxury.

Har nu förfestat med Manson hela dagen och nu drar vi vidare! För tillfället är det bara jag, han och Twiggy. Han har fått så mkt fierce och han har bjudit Jeffree Star på festen, så snacka om att det kommer bli röjj. Haha nja.. om ändå.,my big dreamworld. Men Jeffree Star spelas och det är bara skit på tv:n. Då är det ju tur att man kan ladda ner allt bra istället. Har hittat en hyffsad kvalla på Twilight, jag kan inte hålla mig längre!skiter i om den är kass, måste få se igen! abstinens förfan. Har även ladda ner 'The Curious Case Of Benjamin Button' och 'Saw V'. Den mest djupa och intressanta kommer nog bli filmen med Brad Pitt. The curious case of.. Brad Pitt spelar Benjamin som föds gammal och blir yngre med åren istället för äldre. Han dör alltså som spädbarn. Intressant  och spännande. Tänk om det var så istället? wierd.

Fortsätt med att fråga frågor guys! För att komma direkt, klicka här< Är inte riktigt nöjd än, so give me more. Annars så är det ju riktigt bra frågor, haha, helt klart, ni är så härliga. Men jag ska nog sätta på en av filmerna, frågan är bara vilken. Tror det blir Twilight faktiskt, som jag har längtat efter att se den igen. Ni får ha det så bra ikväll, uppdaterar senare!

Loladolly

They love you when you're on all the covers

Mornin' !
Känner att det är illa när 13:00 känns som morgon. Men jag vaknade tolv, så sent blev det inte. Kunde inte sluta se True Blood igår bara, det är så himla bra och spännande. Nu ska jag göra en skitgod fruskost och sätta mig framför tv:n, haha. Can't wait. Var skitlänge sen jag åt en god fruskost, Tack för alla frågor också, men ska vänta ett litet tag och se om det kommer in fler, det är så roligt! Haha,

But It's someones Birthday today! Oyes, Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Brian Warner, Happy birthday to you! Det är Brian Warner aka Marilyn Mansons födelsedag idag. Han blir 40 år, född 1969. Så, all happiness to him on his awesome day! Hoppas han får det riktigt bra, stor fest! Skulle ju inte tacka nej till att vara där,


Happy Birthday


Frågestund

Hey guys!
Nu är jag in the city, hos mamma med andra ord. Jag har äntligen laddat ner True Blood och har börjat se lite på första avsnittet, och jag älskar det redan, längtar tills det börjar hända grejjer på riktigt! Längtar tills jag får Alexander Skarsgård mest såklart, haha, he's the man. Jag är lite rastlös, så varför inte köra en frågestund? Det var ett tag sen jag hade det, ni kanske vill veta lite, sånt som jag kanske inte varit så tydlig med. So ask! Svaren kommer nog upp imorgon, det får jag se. Fråga mkt nu, så jag får ngt att göra! Med tanke på mina besökare så tycker jag att ni är lite snåla på kommentarer, så nu kan nu ju ställa en fråga. Ni får vara anonyma,haha. Go for it.


Frågestund, ask me!


I wanna hold you high and steal your pain

I'm up way to late this night too.
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska slänga mig i säng nu och gå upp hyffsat tidigt imorrn eller vara uppe mysigt länge och möjligen sova väldigt länge. To sleep or not to sleep. Big question. Finns ju inte sådär jättemkt att sysselsätta sig med så jag tror jag går upp och lägger mig. Har slösat ännu mer tid i mitt liv på en kass film. 'Alien Raiders'. Lika kass som den låter, men här i huset är det pappa som bestämmer så vad gör man. Han var tydligen less på mitt tjat om skräckfilmer. Pfft.

Musiken är på, as usual. Det var ett tag sen jag körde en dagens, ganska svårt med tanke på hur mkt bra musik det finns och skapas. Men det är kul med dagens! Det är som att jag bara glömt det. Den här gången blir det är gammal låt, but oh so great. Älskar den här låten, älskar Seether, älskar Amy Lee. Men nu är jag förjävla trött, uppdate tomorrow.


dagens: { Seether ft. Amy Lee - Broken }


Prepare the flash and let me die




Paramore, Marilyn Manson, Tokio Hotel, < Är några som står för årets bästa live-bilder enligt RollingStone.com. Men det är bara 3 av 86 bilder. Själv tycker jag att vissa bilder var riktigt kassa och förstod inte vad dom hade där att göra, men så är det. Min lista hade nog sett ut på ngt helt annat sätt. Kanske dyker upp en, vem vet.

resten här<

Let me show you how it works

If I don't get this next week I will..
Haha nejdå, men äntligen en pryl som jag verkligen skulle behöva i mitt liv och en bra sak att önska sig. För att jag inte vet vad jag ska önska mig egentligen, men den står högst upp på listan, helt klart. Tänkte först att rosa är fierce, och det är ett under att jag överväger rosa. Men jag kom fram till att svart är jag, inget annat funkar. Svart passar till allt också. Sen önskas en volumaster, dvd-boxar och en bok. En självbiografi, sånt gillas.

Bandit är på, självklart! Jag tror jag har blivit halvdöv, för jag tycker det är för lågt när jag skruvar på högsta. Eller så har mina högtalare blivit jävligt lama, eller så har bandit inte det bästa. Ja men alla konserter där jag vägrar ha öronproppar på och alltid högsta i hörlurarna. Man inser nog inte att det blir illa i längden, men hur kul är det att ha öronproppar på en konsert? Det känns ju knappt verkligt, man hör allt i ett vakum och det blir inte alls samma känsla, så det vägrar jag.

Förövrigt så kanske det blir AC/DC i sommar med sköna människor! Taggen,

just nu: { Metallica - Fade To Black }

anarchy

I want it, need it, gotta have it my way

Hello fierce people,
Försöker hålla tankarna borta om att skolan börjar närma sig och att jag kommer ha väldiga problem med uppstigningen, men who cares. Man måste ju få leva lite innan lovet är slut, varför slösa tid på att få tillbaks tröttheten vid 12 när man kan bli trött vid 4? Jag är en nattmänniska. & Jag har äntligen tagit mig tid att se 'Barnhemmet', som jag tänkt göra ett bra tag nu. Jag älskar skräckfilmer, så vad kunde bli bättre än att se en som fått riktigt bra kritik. Jag hade höga förväntningar om att verkligen bli skiträdd och drömma riktigt läskiga drömmar. Haha eftersom jag aldrig gör det efter skräckisar i vanliga fall. Men den får verkligen toppbetyg, riktigt jävla läskig, nästan den bästa av alla skräckfilmer jag sett. Så den är verkligen sevärd,

Det börjar ju dra ihop sig till alla music awards och etc nu också. Grammisgalan den 7:e, P3 Guld den 17:e, Rockbjörnen den 22:a, Bandit Rock Awards den 30:e osv. Så man kommer längta efter dom en efter en. Redan nu på onsdag drar Grammisgalan igång och TV4 sänder galan kl. 20-22. Mys.

jeffree star, jac vanek

På P3 såg listan på 10 mest spelade låtar under 2008 ut såhär >

1. Viva la vida - Coldplay,
2. Jag är en vampyr - Markus Krunegård,
3. Longing for lullabies - Kleerup/Titiyo,
4. I'm yours - Jason Mraz,
5. Forever - Chris Brown,
6. Do you love me - Amanda Jenssen,
7
. Ella elle l'a - Kate Ryan,
8. Just dance - Lady Gaga/Colby O'Donis,
9. I'm good, I'm gone - Lykke Li,
10. Mercy - Duffy.

Expressens lista på årets album
top 10 > 1. Glasvegas, 2. Vampire Weekend, 3. Fleet Foxes, 4. Volbeat, 5. Drive-by Truckers.
Årets bästa live-akter enligt Expressen > Bruce Sprinsteen, Håkan Hellström, Robyn, Hellacopters, The Hives, Coldplay, Kent, Ulf Lundell, Kleerup, Kylie Minogue.

Kent och Coldplay, GaGa, Volbeat.. resten? Vart är musikvärlden påväg?

I hide behind dark sunglasses

Hey guys,
Seg dag, hangover x10? Det delar ni nog med många, men vad gör det? det är ju fan 2009 och första januari idag! Happy new year! Mår hyffsat nu, vaknade halv två och ville avlida fort som fan, haha. Det blev en riktigt bra kväll igår till slut, träffade mkt fierca människor och kunde väl inte ha firat det nya året så mkt bättre! Hade skitkul, även fast saker och ting kanske spårade ur lite väl, haha, hrm. Men med rätt människor blir allting bra! Kan lova att jag vill döda mig själv för att jag tog fel skor för kvällen, pain. Men vad gör man inte för att se fierce ut. Kändes som att jag sms:ade som en galning hela kvällen också, vill helst inte kolla på skickade, men jag fick veta ett par gånger att sofia ville göra fina saker med oli.

Nu är jag vrålhungrig! Väntar på maten för fullt. Hoppas att ni hade det skitbra igår! & Jag hann faktiskt slänga fram kameran när vi äntligen kommit oss på stan. Fick några hyffsade bilder, hade dock inte kameran i högsta tänkande på resten av kvällen,



RSS 2.0