Slick and smooth Im bound to improve your moodMotörhead Rosé Shiraz
Nu är dem här igen, med ett jävla hårdrocksrosé! Allt för att göra livet så gött för oss som möjligt, särskilt nu i sommarhettan. Jag tog någon enstaka klunk av vinet som släpptes i vinter men kan inte påstå att jag älskade det, men tanke på att jag inte ens dricker vin i vanliga fall. Jag är en öldrickare. Rosévin är däremot faktiskt goa grejer, att smaka blir ett måste. Klicka här för att göra en beställning<

På tal om Motörhead så är det endast 36 dagar innan Wacken 2011 drar igång och bl.a. Motörhead står på scen! Jag kallsvettas som ett litet spjuver av bara tanken!


I am pure and endless pain and Surtur is my nameAmon Amarth - Destroyer of the Universe Official Music Video
Nytt från Amon Amarth, från senaste Surtur Rising. Orgasm.

I don't care about history 'cause that's not where I wanna beFan, jag suger verkligen på att hålla liv i bloggen nu när jag har sommarlov (hrm, är arbetslös). Min hjärna håller väl mest troligt på att förmultna på grund av 1% aktivitet per dag. Men nog fan är det härligt. Det är lite smådrygt att Wacken är i slutet av sommaren och att det inte finns mycket pengar att lägga på annat tills dess. På söndag skulle vi ha dragit på Big 4 @ Ullevi, men gud satte förhinder för det också för att han är dryg jävel som vill jävlas så in åt helvete. Nåväl, jag tror ju på ödet. Och ödet verkar just nu inte vilja att jag ska få ha en fullt lika grym sommar som förra året. Och det kan jag nog leva med, men tanke på hur grym den var.

Av dessa 1% som min hjärna är aktiv går större delen av kapaciteten åt av att lyssna på Sister. Allt som spelas i mina öron för tillfället är Sister. Debuten är så beroendeframkallande att jag blir rädd. It's a fucking masterpiece. Skivans ända och totalt urgrymma ballad är så grym att jag vill strypa mig själv och bränna ner huset. Det skulle mannen bakom Shining höra (vars önskan är att någon tar självmord på grund av Shinings musik) och bli redigt avundjuk.Jag såg att jag fått frågan hur jag gjort korsen på mina naglar som syns i förra inlägget. Det är svinenkelt och fierce as hell, men vet fan inte hur jag ska förklara, haha. Så jag skjuter på den frågan och får försöka visa på annat sätt sen om det fortfarande känns intressant.

R.I.P, now you wanna be hatedDet är lite orgasm över dessa studentpresenter.
En sprillans fierce dator, en stört snygg ring från Rock By Sweden och Sister's sexiga debut. Plattan fick jag i ett presentkort för att den inte kommit in än och idag drog jag ner på stan och hämtade min nyfödda, det var underbart. Jag har ju faktiskt lite skumpa kvar sen studenten, man kanske skulle ta och halsa den nu i takt till musiken.

It's time to take the middle finger out your ass!


+Dregen blir Michael Monroe's nya gitarrist
Michael Monroe's gitarrist Ginger hoppade av bandet för ca två veckor sedan och här för att ersätta honom och nu bli bandets nya gitarrist är Dregen! Det är förbannat härliga nyheter! Det känns bra att Dregen ger sig ut i turnélivet i ett band igen och att man äntligen får se honom på scen igen, där han hör hemma. Jag kan tänka mig att det här blir skitbra. Hans första spelning som Michael Monroe's gitarrist görs den 26 juni i Finland, där de öppnar för Foo Fighters.

Nu kan man ju undra lite över vad som sker med hans soloplatta, men läggs den på is ett tag känns det faktiskt bara ångestdämpande, vi vill ju inte uppleva en "nicke borg" igen.

För nu har vi fan tagit studenten!School's out forever!
Nu är det fan över, på riktigt, och det känns helt jävla overkligt. Studenten var sanslöst grym och den är nu fastprintad i mitt liv som ett av de bästa minnena. Jag vet knappt vad jag heter för att jag är så sjukt sliten, men jag skulle fortfarande vilja göra om dagen 100 gånger. Tack till alla som var där och röjde, tack till alla som kom och firade, ni är så jävla bra! 

Det finns sjuka mängder bilder + filmer från dagen, men bilderna ovan är några från min inkl. lisas kamera, resten lär väl dyka upp eftersom. Men det är ett världsligt bekymmer, för nu jävlar börjar livet! (= att sova till fyra som jag gjorde idag typ)


Won't go to heaven for sure, It's fullHej era jävlar.
Jag tänkte bara flika in med en förklaring varför det är och lär bli riktigt dött här till veckan, - jag äger ingen vettig dator. Förra veckan var det bara att säga tack och adjö till skoldatorn och lämna in den. Innan studenten på torsdag är det dessutom en jävla massa drit att göra, så ni får stå ut tills jag fått en ny dator i studentpresent och blivit arbetslös och miserabel.


I am your great pretender, the hero and your saviorTropisk värme och ett nytt grymt nummer av close-up i brevlådan, det får man fan inte klaga på! Även om det känns lite väl mycket metaltown över detta nummer är jag tacksam över plattan som följde med. Jag kan inte direkt påstå att min festivalabstinens blir bättre av tjatet av metaltown, för det finns guldkorn som At The Gates och Avenged Sevenfold jag mer än gärna skulle hugga klorna i. Det skulle va gött att vara en rich bitch. En bitch är jag ju redan men pengar finns det fan inte gott om.

 
Todays:

Ny video till låten The Great Pretender tillhörande den nyligen släppta You Only Live Twice! Förbannat bra, som vanligt. Plattan får 5,6 i betyg i senaste close-up med mycket blandade reaktioner. En genomlyssningen bör göras snarast.


Fill your heads with heavy metal thunderAh, Saxon!
Måndag är en bra dag för Saxon i högtalarna. Tänkte jag iallafall tills jag ännu en gång blev påmind om att Saxon älskar Sweden Rock och kommer att lira igenom hela Denim & Leather plattan från början till slut där i år. Med månader av förnekelse att jag inte vill befinna mig på Srf lyckades jag inte ens lura mig själv, det är väl klart som fan att jag vill dit.

Bara tanken på att Hardcore Superstar ska köra igenom hela sitt självbetitlade album får mig att må illa av avund. Härmed sänder jag ett fuck you med kärlek och ömhet till alla som ska dit, särskilt bloggbrudarna som kommer äga campingen. Nu pratar vi inte mer om det.

Skulle nog vilja inflika med ett fuck you laddat med rent hat riktat till wacken's artistbokare också

Death to all but metalHuvudpersonen gör följande i..

* POWER METAL
The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and makes love to her in an enchanted forest.

* THRASH METAL
The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princess and fucks her.

* HEAVY METAL
The protagonist arrives on a Harley, kills the dragon, drinks a few beers and fucks the princess.

* VIKING METAL
The protagonist arrives in a ship, kills the dragon with his mighty axe, skins the dragon and eats it, rapes the princess to death, steals her belongings and burns the castle before leaving.

* DEATH METAL
The protagonist arrives, kills the dragon, fucks the princess and kills her, then leaves.

* BLACK METAL
The protagonist IS the dragon, dwells in the heart of the night with in a castle full of hellhounds and eternal flames. He kills the sassy knight, fucks the noble steed and sacrifices the princess to Satan.

* PROGRESSIVE METAL
The protagonist arrives with a guitar and plays a solo of 26 minutes. The dragon kills himself out of boredom. The protagonist arrives to the princess’ bedroom, plays another solo with all the techniques and tunes he learned in the last year of the conservatory. The princess escapes looking for the ‘HEAVY METAL’ protagonist.

* GLAM METAL
The protagonist arrives, the dragon laughs at the guy’s appearance and lets him enter. He steals the princess’ make up and tries to paint the castle in a beautiful pink colour.

* NU METAL
The protagonist arrives in a run down Honda Civic and attempts to fight the dragon but he burns to death when his moronic baggy clothes catch fire.Hahahahaha, så jävla guld.


We want it all while we're still young,Bullet - Stay Wild Official Music Video
Videon till den kungliga låten Stay Wild från senaste plattan. Lättsam, grym och metal! Det här är killarnas egna story kring videoinspelningen, tagen från bloggen på aftonbladet:

"Vi blev 45 minuter försenade innan vi fick igång den första motorcykeln. Hampe hade klantat sig som vanligt och hade vridit tändningen till parkeringsläge. Han kickade och kickade tills en duktig utbildad mc-mekaniker kom och vred om nyckeln åt oss. Hampe skyllde på att det var glapp i batteriet och vägrade erkänna sitt fatala misstag.

När vi fått igång motorcyklarna visade det sig att Erik inte var på plats så vi ringde honom. Han stod och svetsade för glatta livet och hade ingen aning om någon videoinspelning trots två sms på morgonen och flertaliga mail. Han dök upp och undrade vilken låt vi skulle spela. Vilsen i pannkakan var han.

Resten av dagen var bara en lång utdragen tortyr där vi stod i minus och i bar överkropp och skinnpaj och spelade till låten. Hade Jesus varit med på inspelningen hade han kallat sin egen dödsdag för kortfredagen. Vi led för konsten helt enkelt och det gjorde inte Jesus
."

Kärlek till Bullet. Amen.


Now I get up around whenever, I used to get up on "time"Nu är det satan i mig 1:a juni! Och anledningen till att jag har varit så frånvarande på bloggen är för att det här är veckan då alla slutbetyg sätts, vilket betyder att varenda uppgift och vartenda prov är gjort och att jag nu är befriad från gymnasiet! Min gymnasietid är över och jag kan knappt fatta det. Det är ö-v-e-r! Jag kan inte fatta det. Jag kan inte ens slappna av, min stress har mest troligt blivit kronisk. 

Om två veckor tar jag studenten, och då jävlar! AAAAAAAARGGHHHH!!!!!!!!!11


RSS 2.0