House Of Metal

Jag har blåmärken överallt, jag har ont i revbenen, min tå har tappat känseln, jag har nackspärr och jag är halvdöv. Men jag är så grymt jävla lycklig ändå! Gårkvällen var så jävla bra! Så sjukt jävla behövlig, hur hade jag kunnat leva med mig själv om jag inte hade varit på plats igår, det är en fråga. Men det var jag! House Of Metal dag 1, jag var där endast för älskade Mustasch! Jag var redan havldöd när Mustasch intog scenen vid 00:30, men allt var värt det. Längst fram både på The Haunted och Amon Amarth, och självklart på Mutasch. Fångade Plektrum på Amon Amarth och hade lång ögonkontakt med Raffe (sångare, mustasch). Inget hångel denna gång, men minnet håller i sig och ögonkontakt duger så jävla bra. AH, ja. Ni har säkert fattat att jag är så jävla lycklig, finns inte så mkt mer att skriva. Förutom ett stort jävla tack till bästa Lisa som jag släpade med mig, trots att hon inte kände sig hemma och var som en tant på 80 år.

Pics from me.

MUSTASCH






THE HAUNTED





AMON AMARTH







That's my only holy moment

Hey guys!

Today is the day. Det är fan lov och House Of Metal! Det känns så sjukt jävla skönt, jag gråter nästan av lycka. Ingen skola på en vecka! Underbart, underbart. Det behövs verkligen också, det kan jag lova. Dagen var ganska kort och senare blev det stan. Hittade till min förvåning skorna i st.36 så nu ligger dom här hemma. Men mitt i allt ska man ju självklart ha otur också. Efter att äntligen ha lämnat skolan bakom sig, med tanken om att inte se den på en vecka hittar jag inte min mobil. Kommer sen på att det ligger i skåpet. Hur jävla körd får man vara? Så jag får dra med mig lisa tillbaks till h-vetet och hämta min mobil. Haha, det var drygt.

Nu är jag mest stressad, vilket jag dock varit hela dagen. Men ikväll är det ju awesomeness på G. House Of Metal! Ni får iaf ha en grym fredag så uppdaterar jag imorgon! Kommer hem sent inatt så, ingen idé med uppdatering.

rock on!
should I dress like GaGa tonight?

I'm still laughing like hell

bjuder på skabbpics.

Hey guys.
Har nyss käkat en sen middag, och musiken är på. Är grymt trött dock, tror jag ska sätta på en film, laddade faktiskt ner den stora oscarsvinnaren 'Slumdog Millionaire', den känns rätt skum men jag hoppas på att den är bra. Det brukar ju dock vara så med oscarsvinnare, att filmerna är rätt konstiga. Men jag ska ge den en chans. Har även laddat ner 'Friday The 13th'. Men det var en grymt dålig kvalla, så ska försöka hitta en bättre innan jag ser den. Skräckfilmer in my heart som sagt. Så ja, det kommer kort sagt att bli en död kväll, men imorgon är det en kort skoldag och sen är det fucking lov och House Of Metal! Jag gick förbi idag och såg att dom hade hängt upp en urgrym House Of Metal skylt. Blir att ta massa kort imorgon så ni får se!

just nu: { Shinedown - Sound Of Madness }


Glamaphonic, electronic, disco baby


A-K
SItter med turban och väntar på att håret ska torka,
Har slingat det bara för att vara lite märkvärdig! Svarta och rosa slingor fick det bli... Haha nej, tyvärr, så märkvärdig tänker jag inte vara. Det blev blonda slingor igen, för att få bort lite mer mörkt. Tragiskt att jag satt och tänkte på att färga hela skiten svart när jag slingade blondt. Det här med håret är ett jobbigt ämne, om man bara kunde välja vad man ville ha utan att det på ngt sätt skadade håret. Då hade mitt liv haft lite mindre problem, ironi För övrigt så hittade jag inga skor! Umeå suger. + att mina fötter har krympt! Jo, det är sant, helt plötsligt måste jag ha 36 på alla skor, när jag innan haft 37/38. Och tror ni att umeå hade 36 på de skorna jag var intresserad av? Nej.

Ska snart krypa ner i sängen och läsa lite. Känns bra att jag är inne på det spåret igen, för ett tag sen läste jag aldrig, och jag som älskar att läsa. Men nu är jag på G igen. Ska bara kolla resultatet på håret innan, jag väntar alltid så länge med det. Nästan så att det halvruttnar där inne i turbanen innan jag vågar kolla. Blir dock aldrig nöjd vid första ögonkastet, det är jag van vid. Men nu är det ju ingen större förändring.

sleep tight guys.

With some retro sneakers

Hey guys!
Förlåt för grymt dålig update. Men tiden finns knappt, ganska sjukt. Dagen har varit ganska lugn, samma gamla skit, men det gäller att bita ihop, för snart är det trots allt sportlov. För tillfället så lyssnar jag på Avenged Sevenfold, och önskar för mig själv att det snart ska stå på MetalTown.se att dom är bokade. Det skulle göra att jag vände på klacken direkt. För just nu är det folk som vill att jag ska på Peace & Love, och jag väljer gemenskap och Möltey Crüe framför att sticka på Metal Town och kanske bli alone. Väldigt drygt det där just nu, vill helst bara slå bort det. Om man tänker musik, som betyder allra mest för mig egentligen, skulle det utan tvekan bli Metal Town. Jag menar.. Manson ska dit, och även fast jag sett honom och bandet förr så känns det som att jag inte kan missa det. i-landsproblem är jobbiga. Jag vet,

Men fredagen närmar sig iaf! Jag vet att jag är tjatig, men då kommer sanibo stå och rocka till Mustasch på House Of Metal. Det kanske endast är det som håller mig vid liv nu, + att studiebidraget kommer också. shopping here I come! Ikväll ska jag enbart fetta mig i soffan, delvis fira att jag klarade matteprovet och självklart för att det är fettisdag!

just nu: { Avenged Sevenfold - Lost }

A bullet with our name on

Hey sunday,
Vaknade vid 13, kändes väl lite smådrygt. Jag hänger inte alls med idag, det känns som att klockan är runt 12, vilket den inte alls är. Blev väl lite väl sent igår, somnade vid halv fyra. Har förträngt all mina måsten idag, så jag ska bara göra ingenting. Jag drömde att en person dog och att jag fick hennes grymt snygga skor, är det inte hemskt? Man kan säga att jag verkligen är i behov av pengar och nya snygga skor. Om det går så långt att folk dör då är det illa, haha. Men på fredag kommer studiebidraget och någon kommer nog någon bli tvungen att klappa till mig och säga att jag inte ska springa och shoppa upp allt på en gång. Risken finns,

Dagen börjar på youtube. Har kollat det senaste och ser att Sonic Syndicate är ute med en ny video till låten Power Shift. Från skivan Love And Other Disasters då. Videon är bra, likaså låten. Men jag får den där känslan av att jag hört den förut, och det är aldrig bra. Men trots det så kommer Sonic alltd vara riktigt bra, jag gillar dom skarpt! Så för en skön söndagslyssning, checka :


We need a little pretty cuz this country's insane

Nu spelas det Ebba Grön och jag har nyss ätit.
En fråga är ju varför jag helt plötsligt inte får nog av Ebba Grön, det var flera år sedan sist. Men, dagen blev inte som tänkt, hade inga planer alls, satt mest och lyssnade på musik när Macce helt plötsligt kom förbi. Vi snackade en massa musik, nostalgi och massa annat, och sen drog han ut mig på skotern. Lika vild som vanligt körde han på, och jag höll på att dö. Men det är bra att någon kommer och skakar lite liv i mig, han tycker nämligen att jag sitter alldeles för mkt vid datorn. Vilket nog stämmer ganska bra, haha. Vi har inte träffats sen på nyår, så det var riktigt roligt. Han visade även sin nya tatuering. GRYMT snygg, helt klart. Hans andra, och fler lär det bli, det ser så bra ut. Men det gjorde tydligen förjävla ont när dom körde på handleden. Om macce tyckte att det gjorde ont, vad lär då jag tycka? En fråga det. Men det är planerat att styra ngt snart, så vi får hoppas att vi ses snart,

Ett tag kvar tills festivalen drar igång. Lär bara lyssna på musik, jag är ändå så uppspeedad nu! ,

just nu: { Ebba Grön - Heroinister & Kontorister}


thecobrasnake.com

And then it started to get physical



Nu är jag slutkörd,
Det är ett mirakel att jag fortfarande lever efter all geometri som har genomborrat min hjärna. Imorgon är det äntligen helg och jag lär njuta fullt ut! Angels birthday party lutar åt att bli inställt, då hennes släktingar bestämde sig för att komma just på fredag då allt var inplanerat. Det känns riktigt illa, och vi har räknat ut att det lär ta ett tag innan vi kan köra på det igen, eftersom det blir house of metal för mig och Lisa nästa helg. Men så är det! Vi lever vidare ändå,

Gillar egentligen inte att slöblogga såhär, jag är perfektionist på mina inlägg och vill att dom ska vara värda att publicera varje gång, att det inte bara är skit. Nu blir det dock bara skit eftersom skolan förstör min fritid. Tack.

sleep tight.

just nu: { Backyard Babies - Degenerated }


backyard babies @ Trädgårn
foto: Rockfoto.nu

I whisper in your ear.. "I wanna..."

Late update,
Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Jag blev nyss klar med eu/alkohol skiten och det känns grymt bra. Kan dock inte slappna av, för imorgon har jag prov i mitt IG-ämne, matte. Har sagt det 50 ggr förut men säger det igen, jag hatar matte! Absolut världens sämsta fucking jävla ämne. Men nu ska jag inte gå in på det, inlägget kan bli onödigt långt då. Jag ska ta mig lite glass nu iaf, man måste ju få slappna av ett tag, jag ska se 'du är vad du äter'. Man ska alltid äta ngt onyttigt när man ser det, annars blir det ju inge roligt.

Kan för övrigt meddela att melodifestivalvinnarna H.E.A.T kommer till umeå i Maj! haha, ja det börjar arta sig, alla efterblivna jävlar i umeå börjar fatta att det behövs riktig musik här. Whitnesnake och H.E.A.T till umeå tsm med Nordic Rock än så länge, och fler band tillkommer. praise the lord. Och House Of Metal med Mustasch nästa vecka, jag börjar njuta! Men dom kan inte tro att dom får ha mig kvar här för det.

just nu: { Deathstars - Babylon }


En vild fantasi som dränks i lådvinsnostalgi

Hey,
Dålig uppdatering igår, sorry. Hade bara massa skolarbete att göra, tar upp alldeles för mycket tid, och ändå kom jag ingen vart. Försov mig inte i morse faktiskt, hann t.o.m äta frukost! Men jag missade ändå bussen, så otroligt lyckat. Jag kom springandes lycklig p.g.a att jag skulle hinna, men sen kom jag på att jag inte hade några pengar. Åh, jag kan inte ha för mycket tid på mig på morgonen, det går inte, då glömmer jag bort tiden. Men men, efter plugget stack jag och lisa och köpte House Of Metal biljetter! Äntligen, nu ligger dom här hemma, skitsnygga. Har läst vad som står på den 100 ggr nu. Längtar så sjukt nu! Ralf, see u next friday.

> GREY'S ANATOMY IKVÄLL 21:00 !

> Aftonbladet listar "konserterna artisterna vill glömma", och på listan finns bl.a:

Alice Cooper:
under en spelning på Toronto Rock & Roll festival fick Cooper upp en höna på scenen. Det var tänkt att den skulle flyga över och förbi publiken, men istället ramlade den rakt i publikhavet och blev söndersliten i stycken.
Metallica: under en spelning i Montreal missförstod sångaren James Hetfield en singal om när han skulle gå in på scenen och gick rakt in i en pyroteknisk explosion. Han fick andra gradens brännskador på armar och ben.
Babyshambles
: Bandet var bokat för Hultsfred 06, men Pete Doherty's väska genomsöks efter narkotika och Pete omhändertas. Många timmar försenade går de upp på scenen, Pete är dorgpåverkad och det slutar med att han slänger en gitarr i huvudet på ett fan och grips av polisen.
Ozzy Osbourne: Under en spelning kastade någon upp en levande fladdermus på scenen. Ozzy trodde självklart att det var en leksak och bet huvudet av den. Kvällen slutade med sjukhus och rabiessprutor. Han fick stämpeln: rockens vildaste man. 
Marilyn Manson: Manson ska under en spelning i Detroit ha gnuggat sitt skrev mot en ordningsvakts huvud. Han blev sedan stämd för sexuella trakasserier.


just nu: { Mustasch - Homophobic/Alcoholic }



 


Up in lights, fallin' off the silver screen

Mornin' sunshines.
Härligt väder idag också! Man blir på så sjukt mycket bättre humör när solen skiner, den är uppe alldeles för lite. Söndag idag, sportlov för dom flesta imorgon, men inte för mig tyvärr. Det positiva med det är att jag kommer ligga hemma och slöa när ni sitter i skolan, det negativa är att, ja just det, att alla kommer vara på skolan. Det är mycket roligare när alla har lov samtidigt. För mig är det fucking 2 veckor kvar till sportlovet. Men vad ska man göra åt det? Ska inte göra ett skit idag, som söndagar är till för. Ska bara fylla på min ipod med lite fresh music och sen får jag se vad som händer med mig.

Igår såg jag äntligen Patrik 1,5. Så som jag har väntat på att den ska komma ut, och äntligen! Jag hade inte så höga förväntningar, jag har efter ett x antal ggr lärt mig att filmen oftast blir sämre då. Jag kände ändå på mig att jag skulle älska den, vilket jag gjorde. Så jävla underbar! tror jag grät ut hjärnan i slutet. Men vad kan gå fel med Gustaf och Torkel i samma film som ett par? Inget. Vilket det inte gjorde heller,

nu: Fylla ipoden.

just nu: { Mötley Crüe - Home sweet home }


sommar snart? - cobrasnake.com

Pretty little lady with the pretty pink thong


Happy valentine's day guys.
Sjukt härligt väder och allt idag, är på riktigt bra humör! Vaknade vid elva och har redan varit utanför dörren och rört mig. Måste vara rekord när det gäller mig på helgerna. Just nu är spotify igång, självklart, och jag kikar runt lite. Har inga måsten alls, har ingen ångest över ngt, det känns så jävla bra. Då kan man bara vara liksom. Just nu spelas A little piece of heaven med Avenged Sevenfold, en av dom mest underbara låtarna som finns. Ikväll är man ju självklart upptaggad inför Melodifestivalen. Som den här gången inte är så långt ifrån mig här i umeå, dom är ju i skellefteå. Antar att dom flesta sett tidningsrubrikerna idag. Om Christer Björkman och fuskandet. Han är nämligen anmäld för Juryfusk. Varför förvånar det mig inte? Han ska tydligen ha styrt hur juryn röstar, sagt vad de ska rösta på varje år. Jag säger då det..varför kan man inte bara köra ett rent spel? Irritation.

Ha det bäst idag. Mys på.

just nu: { Nickelback - Something in your mouth }


Audrey K !

In my purse is every pill

Hey guys,
Äntligen fredag! Så sjukt skönt, dock så har jag några lektioner kvar, men det får man stå ut med. Har nyss lämnat in mina individuella val, som jag mår skit över. Jag var säker på en enda sak, Engelska C. Men det slutade med att jag inte alls kunde ta det. Det krockade verkligen med allt, och om jag skulle ta engelskan så fanns det bara skit kvar att ta, vem vill läsa skitkurser? Så nu har jag film, foto & text ist för engelska, och då kunde jag ta betydligt mer intressanta kurser. Men det känns ändå skitskitskit att jag inte kunde ta engelska c.

Men nog om det. mina beskymmer är knappast intressant för er. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska höra med tjejerna med det verkar ganska dött. Och nästa helg kanske det bli party för Angel som fyller år på måndag. Så jag kanske helt enkelt sticker till pappa i helgen och skippar han nästa helg. i-landsproblem. Deathstars på P3 Live igår var underbart! Släppte några tårar faktiskt, det kändes så verkligt, även fast det inte ens var video, bara ljud. Musiken berör. Jag uppdaterar senare när jag kommer hem, kisses.

just nu: { Gallows - In the belly of a shark }

fierce Analeigh

Blinded as I speak, mesmerized by my flow


Hey again guys, allt bra?
Jag är less på all snö, det snöar hela tiden och mer snö nu än på länge. Ingen vårkänsla här uppe iaf, vilket skulle behövas. Jag är trött, vill bara sova, men han en massa att fixa. Helg snart tack och lov! Måste vara positiv! Just nu spelas det Avenged Sevenfold för fullt, mina älskade killar. Jag får aldrig nog, dom spelades hela kvällen igår också. Mitt år skulle bli världens bästa om dom blev bokade till Metal Town, jag skulle vara världens jävla lyckligaste. Åh, man kan ju alltid drömma sig bort. Men jag säger bara: Avenged Sevenfold is fucking awesome. Och jag har inte så mycket mer att dela med mig av, faktiskt. Det händer inte mkt här i pissumeå, så uppdatering senare när jag levt livet..

Het nyhet:
> Marilyn Mansons album har äntligen fått en titel, The High End Of Low. Kommer i Maj.


just nu: { Avenged Sevenfold - Unholy Confessions }

Avenged Sevenfold @ The Oracle Arena

Outlast me - I'm crashing

Hey guys,
Många kanske har märkt det sjukt irriterande rutan där det står att min blogg inte går att öppna. Har upptäckt felet på fler bloggar och alla har sagt att dom inte kommer in på bloggen. Blir bara mer och mer problem nä det gäller blogg.se känner jag. Men jag mailade dom och dom kunde inte hitta felet i deras webbläsare, konstigt. Men hoppas det löser sig.  Nu sitter jag på skolan, och arbetar ....inte, haha. Är på deppat humör, det är mkt nu med skolan och jag vill endast ha helg just nu. Vi har skidor senare också, taggat? Fyfan, haha.

För övrigt så läste jag att Whitesnake kommer till sverige, UMEÅ av alla ställen i sverige, haha. Jag började bara garva, kan inte tro att det är sant. Den 30 maj uppträder gruppen i Umeå, av alla ställen som sagt.. tydligen med nystartade Nordic Rock i Umeå, där fler band lär tillkomma. Hoppas på bra band då. Lite hopp till umeå trots allt. Lyssnar dock inte på dom, men man kan ju hoppas på de andra banden då, kan säkert bli fun.

write u later!


A-K

You just don't know it, but you'll see

Hey guys,
Sämst uppdatering jag vet. Men ibland måste tråkiga saker gå före, t.ex äckelskolan. Men nu är jag här! Efter plugget idag gick jag förbi och skulle köpa biljetter till House Of Metal, men det saknades en tjuga..fattar ni, en tjuga. Haha, det kändes så himla ovärt, men vad gör man? Tyckte den där snubben kunde ha bjussat på den där tjugan.. men nej. Jag fick vända och ta bussen hem. Får göra ett nytt försök senare, han nämnde att det var lugnt när det gällde biljetterna. Ikväll är det Top Model som gäller, kom igen nu Analeigh!

Bandit Boat 666 drar igång igen i April, och det är inte vilka som helst som spelar denna gång. Deathstars kommer nämligen vara på plats på kryssingen!  Deathstars på Bandit Boat 666 i April. Det är ju dock 18-årsgräns på den här kryssingen, jag är inte säker men mest troligt. Vilket suger, tänk er en kryssing med Deathstars på scen, och utanför scenen?

just nu: { Deathstars - Via The End } < en av dom bästa på skivan.


There's no escape from me I'm told

Hey guys,
För tillfället är jag helt jävla hyper. Slipknot kommer till Metal Town!! Enligt Bjernis och Bandit så kommer dom dit i år. Jag känner bara att det här inte kan bli så jävla mkt bättre. Metal Town iår är fan oslagbart, helt jävla awesome. Kan lova att jag redan har boende och har planerat resan, jag kommer döda mig själv om jag inte sticker dit, så det finns ju inte så många val. Vill gärna leva vidare. ÅH, hyper, nu lyssnas det självklart Slipknot @ spotify. Var ett tag sen man lyssnade om jag ska vara ärlig, men jag har alltid älskat musiken och kommer ihåg hur deppad jag var när inte kunde se dom förra året. Jag fick även ett sms från Peace & Love idag, ett deppande sms. Pete Doherty kommer till Peace & Love!! Han kommer dit solo, troligen med nya skivan släppt och allt. Vilket gör det jobbigt. Varför fan ska Metal Town och P&L krocka för?

Jag har just gjort klart ett reportage som ska vara inskickat idag. Har bara lite småsaker att fixa, t.ex. bild och underrubriker. Men det gör jag efter Top Model, nu ska jag bara njuta av det och hoppas att Majorie åker. Nu är även Kim och Janets videos från Made In Sweden ute! För att kolla på Kims snygga video till låten Three Floors Down klicka här<, och för att se Jants video till låten Let Go klicka här<. Kim är favorit, han är cool.


Deathstars Live @ Klubben.
foto: rockfoto.nu

I'd say it's rather unwise

Hey guys!
Jag sitter på skolan och inväntar en lektion, tyvärr. Sen får jag sticka hem för dagen. Är dock inte så taggad på att sticka hem, inget internet och dålig stämning efter världens fight igår. Kändes så onödigt, men när jag blir sur kan jag inte hålla käften, då kommer allt ut. Kan hända att jag sa lite för mkt, fan också. Jaja, jag hoppas inte att det här är det första och sista inlägget för dagen, men det kan tyvärr bli så. Åh, jag blir så irriterad på mig själv, så sjukt onödigt att börja skrika och säga massa saker, allt blir ju bara värre. Men jag känner alltid att jag inte vill hamna i underläge, vilket bara är patetiskt. Vet inte hur det här kommer att gå,

Men! Nu glömmer vi det. Jag kan mer än jävligt happy meddela att Metallica kommer till sverige i sommar! Dom spelar i Hultsfreds Folkets Park den 18:e Juli för den turnerande rockfestivalen Sonisphere! Lars Ulrich, trummor, säger: "Det passar ihop med Metallica och har gjort så under många, många år. Det finns ingen plats jag hellre spelar på än utomhus i Europa under sommaren. Det är perfekt för oss. Vi har gjort det under så många år att om någon sa att vi inte kan komma till Europa i sommar och spela festivaler, då vet jag inte vad jag skulle göra med mig själv." Känner en längtan efter att sticka dit! Men jag vet att det inte kommer bli så, men man vet aldrig.


jeffree star & kat von d goin' fierce

You still can't wait to hear some more

Har just lyssnat klart på Fridén och Bollnäs-Martin @ bandit.
Massa grym musik som spelades, och dom var sköna som alltid! För er som missade tiden, "det var ju synd", för nu är det över! Jag har hunnit halvvägs på mitt skolarbete, vilket känns skönt, det ska inte vara inlämnat förren på tisdag. Ska nog hem till city och mamma snart också, men jag försöker dra ut på det så mkt som möjligt. Hon är nämligen på riktigt jävla surt humör och har tagit bort internet. Det är det ända hon kan göra, det måste vara hennes största intresse. Ah, jag är så less, vill att det här året ska gå fort. Bara drygt 10 månader tills jag fyller 18, haha. Can't wait! 10 månader är ju inget alls, hrm..

Nejmen, nu ska fortsätta lyssna lite på Bandit innan jag tar mig samman och åker till mamma. Så jag vet inte om det här kanske blir det sista inlägget för ikväll, det hoppas jag inte. Ska koppla på mina puppy eyes och be om internet. Hoppas ni har en bra söndag guys!

Ni gillade inte GaGa's latex outfit, what about this one?



Anders Fridén och Bollnäs-Martin konservation:
A: "är det inte lite jobbigt för dig att jobba varje dag och sen jobba söndag?"
B-M: "nä, men en söndag såhär kan jag väl ha. vad ska jag göra annars liksom, ligga hemma i soffan och pilla mig på pungen?"
A: "haha!, ja ...men det låter ju rätt skönt."
 
Låtar som spelades under timmen: Alexisonfire - This could be anywhere in the world, Testament - Low, Muse - Map of the problematique, Handsome - My mind's eye, Suicidal Tendencies - Accept my sacrifice, In Flames - The chosen pessimist, Anathema - Panic, Fireside - Kilotin, Ashes Divide - Forever can be, The Gaslight Anthem - The '59 sound.

The shoes, glam, and the gold

Sunday,
Borde vara en "pallar inte och behöver inte göra ngt-dag", men jag har ett skitreportage att göra. Jag har verkligen skjutit upp det in i sista sekund, att jag aldrig lär mig. Jag tänker alltid att jag ska börja med saker i tid, men det slutar alltid med att jag gömmer undan det någonstans och gräver fram det sista dagen. Måste ta tag i mig själv någongång, lever mest i en drömvärld. Men, nu glömmer vi det. Allt jag kan tänka på nu är att jag är pank. Och det var länge sen, jag brukar för det mesta ha pengar, men nu är det illa. Jag har 600:- på kontot, det kommer gå åt för house of metal biljetter, sen har jag massa skit på tradera som jag måste betala, över 200:-, jag vill ha nya skor, och nya jeans. Det låter ju inte annat än illa när det bara är den 8:e feburari. Jag suger på planering. Jag drömde världens bästa dröm igår t.ex, jag gick runt och shoppade skor, ursnygga skor. Jag hade hur mkt pengar som helst..

Något vi inte får missa är premiär för det nya programet @ Bandit rock! Ikväll 18-19 kommer Bollnäs-Martin och ingen mindre än Anders Fridén (In Flames) höras i ett nytt program tsm. En söndag i månaden kommer Anders och Bollnäs-Martin träffas i Bandit studion och snacka och spela musik ur sina egna skivsamlingar. Jag ser inte lite fram emot det! Redan inbokat.

just nu: { Cervello - Stay and bleed }
(vinnare av bandit unsigned 08)


Beams of fire sweep through my head

en fråga; Hur fierce är inte mitt halsband?

Hey guys,
Sitter och lyssnar på Meshuggah och tar det lugnt.
  Ganska seg dag idag, men tog mig ändå upp vid tolv. Väldigt tråkigt och dött i bloggvärlden i helgen, iaf för mig. Bjernhagen är sthlm och njuter och Sofia festar jävel i Österrike och åker skidor. All empty, och Febb är på kryssing. Tråkigt att inte ha ngt att läsa, även fast man har annat så känns det tomt när favvobloggarna är på vacation. Ikväll taggar man melodifestivalen, helt klart. Det får inte missas! It's entertainment!

Har kollat biljetterna till House Of Metal, ser lugnt ut än så länge. Ska beställa på måndag eller till veckan tror jag, man vill ju vara på den säkra sidan. Jag ska få Lisa så taggad! Så efter house of metal kommer hon också att vara en rocker. Haha, hon kommer göra allt för att passa in iaf, "jag ska måla naglarna svarta och bara ha svarta kläder!".

just nu: { Meshuggah - Bleed }


Shut the blinds, and rewind

Hey guys and hey friday.
Bara grymt skönt med helg. Min vecka har ju som sagt varit annat än munter, dagen idag var inte heller särskilt munter och mina kompisar blev irriterad för att jag var irriterad, haha. Men jag gick förbi Burmans två gånger i snöstormen och efter den andra visiten hade den äntligen kommit! Deathstars Night Electric Night Gold Edition. Åh, det kändes så bra att äntligen få hålla i den,  även fast tankarna kom tillbaks till Stockholm och Deathstars live, att jag inte var där. Men som tack vare min jakt efter skivan, och min väntan, så fick jag köpa skivan för originalpris, alltså billigare. + Att om det möjligen dök upp ngn affisch eller liknande skulle jag få den gratis, så great! Jag kände verkligen att min otur började vända, det kändes verkligen skitbra när jag åkte hem med skivan i bra förvar. Var tvungen att kolla några gånger så jag inte hade tappat den på vägen, haha när nu det skulle kunna hända. Men man blir ju lite nojig. Dom hade även lyckats få tag på två ex av Termination Bliss Extended. Tror jag kikar förbi där nästa vecka och köper den,

Mitt lyckliga humör fortsatte ända hem, för i brevlådan låg det ett paket, only for me. Från my fierce Nelli, Snyggt på utsidan, men så mkt mer fierce på insidan, tror det kom en lite tår (don't kill me nelli). Världens snyggaste feta TH-poster och världens snyggaste poster på Bill K!! Ett så fierce brev och världens finaste bilder på Nelli, she's a fucking model. + annat mys. Bäst att inte nämna allt, ni förstår nog inte våran sjuka humor. Men gud, TACK NELLI. fucking awesome, puss! Är så happy, är inte alls värd det. Jag satt och garvade för mig själv när jag läste brevet. Känns ju nästan som ett svar måste skrivas!

Ikväll blir det bara Let's Dance, tar det lugnt. Ska bli skönt,


Don't you think that you´re safe

Hey,
Är inte på något vidare bättre humör idag, kan kanske bero på att det är Deathstars fucking live typ nu? och jag är inte där. Tänker inte ens ta upp det, blir bara ännu mer förbannad. Ja, haha, förlåt. Allt jag behöver nu är helg känner jag, då kommer mitt humör vara ngt bättre, förhoppningsvis. Behöver sova ut, behöver känna att jag lever. Har så sjukt mkt träningsvärk nu också så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gick förbi Burmans igen idag, tredje gången, och frågade efter Deathstars skiva, den skulle faktiskt komma idag. Men posten var försenad pga det här skitvädret! Så jag får gå dit en fjärde gång och vara den dryga tjejen som tjatar efter Deathstars skiva.  Ja det fick mig såklart på ännu sämre humör, det här jävla vädret. Det är snöoväder här, inga vägar är plogade, djupsnö vart man än går och bussarna är försenade och det är skit. Flytta aldrig till övre delen av sverige,

Nu lyssnar jag på Mustasch och försöker glädja mig med att jag snart ska få se dom igen. Så grymt bra musik, ultimata sanna musiken, älskar det. Mår så bra av den. Schemat för House Of Metal 09 är uppe nu också, Mustasch spelar 00:30 @ Idun på fredag.

just nu: { Mustasch - Unsafe At Any Speed }


thecobrasnake

Doin' it for the fame

Nytt avsnitt av Gossip Girl ute, nytt avsnitt av 90210 ute.
Hej nu går sanna och lägger sig med en chipspåse och deckar för kvällen. Ungefär, typ. Är less, vill ha helg NU, vill inte gå i skolan, vill bo i usa, vill så jävla mkt så jag vet inte vart jag tar vägen. Nejmen ärligt, ni ska veta en sak. Ist för att gå i skolan sen i tisdags har jag gymmat och kört pass @ iksu hela dagarna. Jag är kanske den mest otränade personen inom 17-åringar så det säger sig själv. Mitt fläsk är inte van vid att röra på sig, det gillar ligga platt och bli ännu mer fett, och jag mår dåligt nu för jag tror inte att jag pallar mer. Helt seriöst så kommer jag känna mig som en 90-årig kärring imorgon och ändå måste jag köra pass. Kill me now,

Men positivt, tänk positivt.
Nej det går inte nu. Är negativ och jag måste få vara det ikväll, extra negativ. Imorrn åker snygglisa med blåfrillan och ser Deathstars medan jag...ja vad gör jag? Ligger i soffan eller bloggar eller pluggar? Tragiskt, mer tragiskt kan det inte bli. Jag som skulle joina lisa.... Jag ligger med en avdankad frilla i framför datorn och lipar medan Lisa har en ny het blå frilla och ser på Deathstars.

Sleep tight guys, sorry.



jeffree star, awesome hot guy, hoodie



Den ända som spridit awesomness ikväll och är sjukt skön är Johannes och hans inställning till Johan Palm.

"idol johan då? får inte glömmas, drömde att han blev överkörd av ett tåg och hela världen sken upp och alla människor fickkomma till paradiset, eller ja, den gick nästan så.. "

"men men men... det var hans falska röst som hindrade folk från att se ljuset "

jag nämner att Palm har skrivit skivkontrakt med sony BMG
"palmen kommer att bli nerhuggen och användas som ved, sony BMG går i konkurs och världen blir räddad"

Finns material om Johannes som fått mig att garva ännu mer, men han blir nog sorgsen om jag skiver det här.


When you scream that's when you shine

Hello guys,
Dålig uppdatering igår, vet inte riktigt varför det blev så, det bara blev. Ruskigt irriterande med kommentarfunktionen också, bara jag som hade väldiga problem? Jaja, jag sitter i min säng och fryser, kollade nyss min mail, en inbjudan till ännu en ny "bloggtopp", dom bara sprutar. Upptäckte nyss att spotify inte funkar heller! Panik nu när jag kort sagt blivit jävligt beroende av det, hoppas det ordnar sig, eller är det över nu? åh.. Innan jag åkte hem gick jag förbi Burmans och checkade ännu en gång om Deathstars skiva kommit. Det hade den inte, men imorgon kommer den, Gold Edition och allt! Jag har helt klart underskattat Burmans, dom är ju trots allt jävligt bra, dom har nästan allt jag söker, tror dom har mer att erbjuda mig än Åhlens faktiskt.

Nu ska jag ta en cappuccino, om det finns kvar dvs, har tre dagar i rad gjort mig en cappuccino, suttit mig till rätta, kollat på klockan, hetsat och sprungit till bussen, och varit tvungen att lämna cappuccinon helt orörd. Känns i djupt in i hjärtat kan jag lova, sen har jag kollat lite sorgset på den när jag kommit hem. Livet är hårt,

Nu funkar spotify och jag ska droga..

just nu: { Hardcore Superstar - Bag on your head }


In my purse is every pill

Hey guys, allt bra idag?
Jag är så sjukt trött, deckade direkt jag kom hem, och vill bara decka nu också. Men jag har lite skolarbete att göra, så det har jag inte tid med. Måste bara tacka er alla, ni är så jävla snälla hela tiden. Jag har fått väldigt många kommentarer nu om min nya header och bloggen i helhet, bara grymma kommentarer också! Blir så sjukt glad, så thanks! Gör ju självklart bara så att jag blir ännu mer peppad och vill fortsätta ännu mer,

Fick ett sms idag från Peace & Love. 20 nya bandsläpp: Gentleman & The Far East Band, Lykke Li, Backyard Babies, Immortal Technique, Laakso, Hello Saferide, Tiamat, Jenny Wilson, Dia Psalma, August Burns Red (US), Jahcoustix, Parken, Sven Zetteberg Blues Band, Evergrey, Caj Karlsson, Sanna Carlstedt, Bullet, Fatboy, Kung Henry, Hanna Berglund.

Nytt bandsläpp på Metal Town! >> Bring Me The Horizon, Girugämesh, Mucc,  Dead By April, August Burns Red, Pilgrimz, Bullet. AAH! Bring me the horizon! God lord så sjukt jävla underbart säger jag bara! Är helt jävla lyrisk, och sofia avlider just nu! NU ÄR DET FAN SJÄLVKLART ATT METAL TOWN ÄR ETT MÅSTE!


Pin the drugs of last night

Nu har det hänt, nu är det gjort. Jag kunde inte hålla mig längre..
Jag lyssnar just nu igenom Deathstars nya skiva i spotify. Åh säger jag bara, det är helt underbart, tårarna är påväg att välla över och rinna längs kinden. Det känns som att jag har väntat på det här så länge också, jag som skulle hålla mig tills jag köpte skivan. Men det gick inte, helt omöjligt. När jag helt plötsligt ser alla låtar från skivan uppradade efter varandra, hur kan jag då motstå? En sån grym känsla, vilket gör det ännu mer pissigt att jag fan inte ska se dom på torsdag, kan det bli mer illa? Nej, jag vill bara dränka mig. ilskan inom mig nu är obeskrivlig, hur kommer det sig att jag får göra så mkt men helt plötsligt släpper dom inte iväg mig till sthlm för att se ett av de banden jag älskar mest? Depression på ingående,

Nu ska jag lägga mig och se tusenbröder, med min älskade Ola Rapace. Ska försöka glömma Deathstars ett tag och tänka på allt annat inom musik jag ska få uppleva inom kort. Även fast det känns som att Deathstars är det ända jag vill se nu. Jag ska beställa Night Electric Night Gold Edition och sen ska jag lyssna och titta på dvd:n dygnet runt och skita i allt annat, ska isolera mig i mitt rum.

sleep tight.




Who's the creep that you've been dreaming of?

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar och läser lite news.
Kan ju inte bli mkt bättre en tråkig måndagskväll. Just nu läser jag en intervju med Backyard Babies, som för övrigt hade sin turné-premiär i torsdags @ Tyrol. Premiär på deras största turné någonsin. Enligt dom själva är de ett av de få liveband som ger valuta för perngarna. Sångare Nicke Borg säger "Man får en total rockupplevelse med oss. Det är ju allt ifrån "fullt ställ dunka huvudet i väggen" till ganska så melankoliskt och vackert bitvis, en helhetsupplevelse". Vilket jag sätter stort på att det är, och jag är så sur över att dom inte kommer i närheten av oss här uppe och spelar, jag vill se killarna live!  Med mycket festande och droger genom tiderna säger dom dock att det känns att de blivit äldre, Dom säger "Vi har ju aldrig varit en fejk någonstans. Det är en grej som vi bara dragit nytta av; att vi älskade festen, tjejerna, åka runt och se jordens alla hörn lika mycket som spelandet. Vi är ju inte några ungdomar längre. Vi har hållit på i 20 år i september och vi är ett levande bevis på att det går att komma från en jävla skithåla och leva drömmen, testa sig fram, man lär sig av sina misstag och det är det vi gjort hela tiden." Dom säger även att dom är ett bra fördöme för "kidsen" idag som vill satsa på musiken. Rock on guys,

Såg även att Kiss släpper sin skiva i höst! Enligt Paul blir det "ett kiss-album som det ska göras". De spelar in analogt och skriver skivan själva. Albumet saknar titel än så länge, och det här blir alltså första skivan sen 1998.

Nu ska jag ta ett glas cola och lägga mig i soffan, är otroligt trött.


I never wanted it to ever spoil

Hey guys!
Monday monday, känns faktiskt inte som måndag, känns som att jag gått i skolan en vecka redan, det är ju bara ett dåligt tecken. Jag skulle uppdatera igår, men då var det tydligen systemuppehåll som vanligt. Som många redan märkt så är den nya headern uppe! Jag är fortfarande lite osäker på den, jag saknar min gamla, men jag ska försöka att inte byta tillbaks, det behövs förändring. Det känns dock som att jag vill byta ut Jeffree Star mot Audrey Kitching, men vi får se vad som händer där. Annars är jag nöjd, är inte ett proffs så det duger för att vara jag.

Idag kom min sjunde Manson skiva, love Tradera. Vet att folk klagar på att jag är ovärd, när man liks kan ladda ner allt. Men jag gillar känslan med original! Känns så mkt bättre, och för alla nerladdar-addicts som jag, blir det jobbigt för i April när vi inte längre får ladda ner. Jag kommer få abstinens,

just nu: { Mötley Crüe - If I Die Tomorrow }


Hey mr. big rock star, "I wanna grow up just like you"

Hey guys,
Tro det eller ej, men jag håller på med en ny header! Äntligen har jag lite fantasi, det var så länge sen jag hade det. Men helt plötsligt fick jag massa idéer. Resultatet får ni nog i slutet av kvällen. Jag har verkligen haft den här headern alldeles för länge, är så spyless på den så om jag inte gör en annan så tar jag bort den och kör på ingen header ett tag. Men hur kul är det? not fun at all,

Idag har jag inte gjort mkt alls, har bara hållt mig inom mitt rum och spelat igenom mina Manson skivor, då mår jag som bäst. Just nu spelas Antichrist Superstar skivan, so awesome. Ikväll ska jag fortsätta med att göra inget och stoppa i mig massor av godis, ska försöka bli klar med headern också som sagt. Känns som att hoppet finns om att den kommer bli klar ikväll. Men jag är perfektionist när det gäller sånthär, så man vet aldrig. Ni skulle nog inte villa veta hur lång tid jag tar på mig att skriva ett inlägg och hitta rätt bilder till det.

Kan more than happy meddela att Metallica redan håller på med ett nytt album också!

just nu: { Marilyn Manson - Mister Superstar }


Lady GaGa goes latex,

Get on your fucking knees, and cry me a fucking river

Mornin' guys, allt bra idag?
Jag är grymt seg, det är en sak som är säker. Känns som sagt smådrygt med söndag också, eftersom det är skola imorrn. Men så är det. Blev ändå inte så sent igår, låg och läste Rocksound ett tag och sen somnade jag till 90210. Måste säga att Rocksound är sjukt bra, det är så mkt i en enda tidning, det är inte en tidning på 50 sidor med hälften reklam, utan över 100 sidor och great stuff. Men självklart sviker jag inte Kerrang!

Nu ska jag fika lite, har gjort riktigt goda mackor för en gångs skull, haha. Och jag ska se lite Grey's Anatomy också, har laddat ner fjärde säsongen, ska se om den hade jag tänkt. Uppdaterar senare,



Och för er som kanske missat att Bandit Rock Awards avgjordes i Fredags @ Tyrol. Här är vinnarna etc:


RSS 2.0