From the cradle to the graveIt's time for Sweden Rock Cruise!
Igår var det lill-lördag och Vain lirade på Harry B James. Det var förbannat härligt, och idag drar vi ut till havs för så grym live musik att öronen kommer att gå sönder! Trots att cash är det sista jag har så impulsbokade vi en hytt förra veckan, och det är inte direkt något jag ångrar i dagsläget. Det är en helt sinnessjukt bra lineup denna gång, så risken att bli besviken känns minimal. Blind Guardian och Sodom = Boner deluxe.

Fighting hard, fighting on for the steel


En flygresa och en urläst SRM senare har jag äntligen landat i stockholm igen.
Halefuckinglujah! Jag tillbringar nog helg och kommande vecka här. Det är väldigt behövande efter nästan två veckor i umeå. Finns inte mycket mer att hämta där, så jag passar på att suga musten ur nelles lägga så mycket som möjligt innan hon måste flytta.

Hoppas ni har en legendarisk helg, jag vet iaf en som kommer att ha det!

Girls, girls, girls, dancin' down on Sunset StripSunset Strip - The Movie
Det här mina vänner. Det här kommer bli så jävla guld. Filmen har premiär på SXSW Film Festival nu på fredag and I can't wait to watch the shit out of it.

They say I'm a pinwhorePins ftw.
När det kommer till att fixa till egna grejer går jag alltid nuts. För några veckor sen kom jag och tänka på att det var ett jävla bra tag sen jag beställde hem nya pins. Och eftersom jag i princip har lyckats tappa alla gjorde jag ännu en beställning på briljanta Fatstatement.com. Där kan man alltså göra sina egna pins (+ det är förbannat billigt). Igår fick jag hem beställningen och nog fan blev det bra! Dom kommer nog komma till fin användning.

Fast just nu slår fan inget denna övermäktiga Slayer pin som jag fick av Apollyon i Immortal:
You've unleashed the fucking fury!Getaway Rock ligger jävligt bra till i år!
Yngwie Malmsteen. Yngwie Malmsteen! Behöver jag säga mer? Möjligen Saxon, Manowar, Lita Ford, Amon Amarth, Behemoth och Warbringer. Men Yngwie fucking jävla Malmsteen! Varför har ingen nämnt det här för mig tidgare? Nyheten släpptes då jag var i stockholm och inget annat än öl var relevant för mig. Getaway Rock visar redan nu att dem kommer att regera i år. Jag har även en känsla av att det kommer släppas förbannat bra band inom de närmsta månaderna. Låt det vara sant, för då är finns det är jävligt stor chans att jag drar till Gävle i sommar.

Jag vill till Sweden Rock. Jag vill helst av allt inte missa King Diamond. Jag vill även till Metaltown pga deras killer lineup! Så det vore förbannat fint om någon bara skänkte mig några miljoner så jag kan må gött i sommar.Skogsröjet - tillskott!Engel till Skogsröjet!
Skogsröjet blir fan bara bättre och bättre! Jag trodde i princip att de bästa banden redan var bokade och att this was as good as it gets, men dem fortsätter bara med tillfredsställelsen. Årets festival kommer att bli legen... wait for it.. dary! Just keep 'em coming!
You ain't got what it takes to stay in hellSister - Spit On Me official live video

Stånd.


Crushing, cheating, changing. Am I deaf or dead?Marilyn Manson - No Reflection official single

Nu börjar det fan låta som det ska! Jag gillar det. Jämför man det här med de senaste albumen stiger förväntningarna inför kommande plattan ytterligare. No Reflection må vara rätt medioker och inte så innovativ, men jag räknar med att detta inte är det starkaste spåret på plattan och att Born Villain är en fet käftsmäll av njutelse.

Hur som, nog fan börjar det se mer ljust ut i Mansonland.


Pics från Soundwave Festival 2012

Though we are sinners, we are the winners!
Är man borta i två veckor är det tydligen mycket gött som ligger och väntar när man anländer hem igen. Denna gång blev jag inte besviken. Dynazty's alldeles färska platta 'Sultans of Sin', ett stycke Kiss vin och en äckligt snygg Steelwing t-shirt från Zone of Alienation turnen! Jag norpade åt mig en av de sista som fanns kvar efter turnen och när jag öppnade det efterlängtade paketet låg där även en Steelwing tändare. Är det inte förjävla vackert så säg! Det kan hända att Alex ligger bakom den extragåvan, om det är så det ligger till bugar jag av tacksamhet.

"Ladies and gubbjävlar!" - Abbath


                                                                                                                   (bilder: vk & vf)
House of Metal är över för i år och jag kunde inte vara mer nöjd!
Såja. Jag hann inte mer än komma hem från stockholm och vila min slitna själ en dag innan det var dags för årets upplaga av den briljanta umeåfestivalen House of Metal. Fredagen bestod till det mesta av bärs och drinkar innan jag något överberusad kunde stapla mig till Amon Amarth och njuta. Lördagen slår dock fredagen med hästlängder med Entombed, Immortal och Hail of Bullets! Satan så bra! Så övermäktigt bra att jag vill släppa en tår på grund av det faktum att det är över.

Immortal, Entombed, Amon Amarth och Hail of Bullets var de band som enligt mitt tycke regerade i år. Samtliga stod iallafall för mina grova orgasmnjutningar under helgen! Alla bra band kunde dock inte ses, däribland In Solitude som jävligt oturligt nog lirade samtidigt som Immortal, men att missa Immortal fanns inte ens på kartan så ibland får man ta en kula. The failure of my life var väl dock att jag vinglade ut från Amon Amarth innan LG Petrov uppenbarat sig på scenen. Det blir nog detox ett tag nu för det var fan inte okej.

Utöver en grymt lyckad festival blev det även mycket häng och efterfest med förhärligt folk. Däribland Apollyon från Immortal, allt jag kan säga är att han är en riktigt skön lirare den där norska mannen, haha! Jag hann även med att träffa the man himself, Abbath. Och för att inte glömma att nämna det finaste: Jag stod och snackade om hur dåliga jag tycker Amaranthe är med en snubbe som efter en evighet kläcker ur sig att han är deras gitarrist.

Tack ännu en gång House of Metal! Ni är bäst.

RSS 2.0