2011.12.24MERRY CHRISTMAS PUMPKINS!

He's loaded lots of toys and goodies on his sleighDan före dopparedan och Testament är bokade till Wacken
Jag orkar inte hur grymt släpp det här är! Fan. Förra året hann vi kirra biljetter innan det blev slutsålt, men det skippade vi iår eftersom siktet är inställt på Sweden Rock. Men jag kan inte neka att avslöjandet av Soundgarden som headliner gjorde mig irriterad. Eftersom det först och främst kostar en förmögenhet att ens dra dit är grymma släpp att föredra. Well sir, blir Wacken aktuellt går det nog att skaffa biljetter på annat sätt.

Men vem fön orkar fokusera på det när det är Julafton imorgon! iihaaarhdlnfsngfrlöeglsgr. Är det bara jag eller är det heeeelt sinnes hur fort tiden har gått? December flög bara förbi, jag hann knappt reagera över att det var december. Idag har jag tacklat mig fram och försökt överleva julstressen, and I'm barely alive. Folk har mord i blicken och det regnar. Julkänslan är med andra ord minimal, men morgondagen kommer att vara förjävla härlig ändå!


Kom dit eller så blir vi förbannade, så enkelt är detMotörhead till Sweden Rock
Samtidigt som det var förbannat väntat så är det också en jävligt go bokning. Inget kan gå fel när Motörhead intar en festival, they're like the icing on the fucking cake! Nu slipper vi som inte kunde se Motörhead på turnén i vinter också vara bittra över det,

Nu vill jag dock ha en bokning från sweden rock som är så jävla bra att man pissar ner sig och tappar fattningen av total chockblandad lycka och njuting! Det har varit lite sånt...

"Kom dit, eller så blir vi förbannade. Så enkelt är det!" - Mikkey Dee
 

House of Metal 2012 - TillskottAmon Amarth till House of Metal 2012!
Idag postade Amon Amarth ytterligare datum på sin hemsida och däribland fanns House of Metal 02.03.12. Detta är inget House of Metal själva gått ut med, men det råder väl ingen tvekan om att det stämmer. Och det är ett sånt förbannat jävla bra bandsläpp! Amon Amarth har visserligen besökt House of Metal tidigare, men det kunde knappast röra mig mindre eftersom dem är så briljanta och man kan se dem hur många gånger som helst.

Nu är det bara att vänta spänt på HOM's nästa officiella bandsläpp...

In your eyes a future again, make me go insane


Sebastian Bach till Sweden Rock Festival 2012Alice Cooper till Skogsröjet 2012

Grymma bokningar! "Blir nog inte Skogsröjet nästa år.." var något både jag och nelle slängde ur oss när vi slitna som grisiga svin staplade oss hem från Rejmyre förra året, platsen mitt ute i ingenstans. Men bokar dem Alice Cooper får man ju fan tänka om och tejpa igen käften! Kommer även bli grymt att se Bach igen, hans pipa knockar en fortfarande av stolen och lämnar en olyckligt kär som om det fortfarande var hans glänsår. 

Är det inte juni snart? Snön kan dra åt helvete!


Inside my head the noises show they thunderedSå bra att man får stånd.
Machine Head släppte Unto the Locust i september och jag kan utan att gå djupare säga att den plattan definitivt har en plats på min "årets album" lista. Jag hade en grov Machine Head period för något år sedan, men efter 2007 års totalhyllade The Blackening drog bandet ut på en turné i tre år, och jag tror att det var där emellan jag tappade dem lite. Men med Unto the Locust golvar de mig once again och jag är som nykär!

Efter att ha läst Palmér Jeppsson's recension av en spelning i köpenhamn i senaste Close-Up smärtar det dessutom att man inte var på plats & såg dem i stockholm med Bring Me The Horizon och DevilDriver. Meen, jag hoppas frenetiskt på en festivalbokning i sverige! Ett återbesök @ Wacken känns jävligt långt bort pengamässigt just nu, tyvärr.

Sweden Rock & Metaltown - Bandsläpp x2Exodus släppta till Sweden Rock 2012!
Sånt här gillar vi! Sweden Rock's lineup blir bara bättre och bättre, och jag hoppas på att den blir toppklass innan de sista banden släpps. Det är redan så gott som klart vart jag kommer att befinna mig den 6-9 juni vid här laget, och det kommer att bli outhärdligt kung!
Marilyn Manson, Lamb of God och Anthrax
till Metaltown
- Jävligt fina släpp! Men hur stor är sannolikheten att man har cash kvar en vecka efter Sweden Rock? Sannolikheten känns liten, vilket gör att detta bandsläpp svider extra mycket. Jag hade inga planer på att dra dit, och om jag känner metaltowns bandsläpp rätt lär jag troligen inte göra det heller. Men fortsätter dem att släppa band i utmärkt min smak så kommer den käftsmällen att smaka. Det är framförallt Manson som svider i detta bandsläpp, ibland pallar jag fan inte att jag älskar honom, det skär sig alltid med allt annat jag vill se. Love hurts, haha.

RAM - Death, 2012.01.27RAM - Flame Of The Tyrants official video
Så. Jävla. Bra. Som en av kommentarerna från youtube lyder nedan, "It's gonna be one helluva year for metal next year". RAM's kommande platta 'Death' släpps den 27 Januari och kommer säkerligen bli ett av de fetaste släppen nästa år. Det vore fint om vi bara kunde få jul och nyår överstökat nu and start all over. Just nu lever vi bara i bottenskrapet av 2011, det där man helst bara vill bli av med. Det är som att öppna en ny bärs ungefär, så jävla skönt bara.

Lamb of God, Resolution 2012.01.24Nytt från Lamb of God! Så jävla bra att man får stånd.
'Ghost Walking' tillhör den kommande plattan Resolution som släpps den 24 Januari och som mest troligt kommer att äga sönder denna planet lagom till undergången.


Uuu the war of words, you're underneath my skin


Här var det dött...
Det är för mig chockartat att det redan är december
. Julafton om tre veckor?! Sounds like bullshit. Jag har spenderat mer av min vakna tid i stockholm än hemma de senaste veckorna. Känns förbannat rätt. Och jobbigt för den delen. Jag vill aldrig dra där ifrån, jag vill stanna med allt grymt folk och slippa lägga en tusing på flyg varje gång. Det ska dock bli verklighet inom sinom tid. Befinner mig för övrigt i en enorm jävla dvala och känner mig endast 50% levande. De andra 50 procenten är ute och svävar någonstans. Jag orkar knappt ta upp en kamera nu förtiden, vilket var det första jag gjorde för några månader sen. Har blivit någon "lever-endast-i-nuet" människa på äldre dagar. Fyller trots allt 20 om en månad... (ålderskris? Hell yes.)

Jag planerar att komma ur min dvala lagom till Sweden Rock. Meanwhile låter jag bara tiden gå, gör det jag ska och inte, och tar in orgasm musik i form av Steelwing genom hörselgången osv.
RSS 2.0