Ready for wacken open air 2011!Ready for Wacken Open Air 2011!
Nu drar vi till tyskland, för att sedan glida runt på Wacken Open Air till helgen.
Är sjukt taggad och vet att jag glömt att packa allt som borde packas. Men i slutändan är det ju ändå bärs och pengar som är det viktigaste, sen är allt frid och en jävla fröjd! Jag kommer hem på söndag nästa vecka, och är hemma några dagar innan jag mest troligt drar vidare till Skogsröjet. Den ni! Då jävlar ses vi över en bärs,

Ingen blogg ett tag nu, but that's life. För att ni ändå ska kunna följa det som komma skall kan ni kika in här för kolla in min twitter, eller helt enkelt bara följa mig där.

HADE!


We're all gonna die, so let's get highAtt kolla igenom sin egen youtube-channel är som en käftsmäll av nostalgi, något som definitivt gör en lite tillfredsställd med vad man egentligen har skådat. Fan, ibland är det ju nästan så att man tvärglömmer vilka djävulskap man faktiskt har närvarat på. Jag kollade igenom varenda video jag lagt ut på youtube nyss och minnena var fan oändliga, haha. Nu känns det förbannat gött att jag faktiskt filmat lite då och då. För att inte tala om mängden filmer som finns på datorn. Det är långt ifrån allt som finns på film, men det är ju omöjligt att åstadkomma. Kolla in det jag lagt ut här<

Den video som hittills har dragit mest views är grekguden Gus G's gitarrsolo @ Globen,


Not by the hair of my chinny, chin, chin!http://hypnotized-alcoholized.tumblr.com
Jag har skaffat tumblr, vem fan kunde ana? Inte jag iallafall. Jo, det gjorde jag nog, med tanke på att jag är en nörd och alltid måste prova på allt i internetvärlden förr eller senare. Och med tanke på att jag har flera mappar på datorn endast med tumblr bilder som jag har samlat på mig genom månader av nördande framför mina favoriter.

Nu är iaf jag hemma i pissumeå. Och är nog lite lätt deprimerad över det, och spritfet. Det är dock bara ca en vecka innan jag drar ner igen och vi sätter oss på flyget till hamburg och påbörjar en vecka i tyskland inkl. Wacken Open Air 2011! Så det finns fan ingen anledning till att vara bitter, haha. Jag har hur som helst haft en grym vecka i sthlm med jävligt förhärligt folk. Vilket dock inte syns på kameran som ekar, fail deluxe.Frozen in time, we wait for the soundHey you guys. Jag tänkte precis be om ursäkt för dålig uppdatering innan jag insåg att det inte var så länge sen jag uppdaterade egentligen. Det känns som att jag haft fullt upp med att vara skabbig och dricka bärs här i stockholm i en evighet. Just nu skulle jag även ha varit hemma i umeå, men jag sitter fortfarande kvar på nelles soffa och bloggar till ljudet av hennes snarkningar, haha. Är det inte underbart så säg. Ändrade planer, jag stannar tills på torsdag, så bloggen får nog lida lite till. Med det är ju ett värdsligt bekymmer.


Kolla in denna briljanta video. Så jävla rätt!

Well, your life seems quite bizarre


Hej era hårda jävlar
Jag mår jävligt gött idag! Eller åtminstone efter jag tog den där huvudvärkstabletten. Det känns som att jag har världens bakfylla idag, vilket är konstigt med tanke på att jag inte bärsade igår. Vilket ni mest troligt ger fan i, men så ligger det till. Nu njuter jag av en muffins och tanken på att mina bärs för kvällen snart anländer samtidigt som jag läser igenom de bästa bloggarna out there. Jag har nu alltså anlänt i huvudstaden, det gjorde jag rättare sagt igår. Och jag fick ett varmt välkomnande av Hard Rock Café som spelade justin bieber.

 

Hoppas ni har det bra och lyssnar på en jävla massa bra musik.

 


The bell is ringin', I can't get enough!Go intervju med Jocke och Vic of Hardcore Superstar
Här snackas det, förutom om hur kung hcss är och hur hög Jocke blir på sitt jobb, om Hardcore's kommande samlingsplatta som släpps till hösten. Hardcore Superstar släpper alltså en samlingsplatta i slutet av oktober/början av november med det grymmaste och bästa bandet gjort (allt), och till samlingsplattan kommer det även att släppas en nyskriven singel. I vanlig ordning alltså. Blir detta ett måste att ha i skivsamlingen? Svar ja!

I och med detta drar dem även ut på turné som kommer att innehålla 30 spelningar runt om i norden, varav tre stycken bara på Sticky Fingers i gbg. Missar man en av dessa spelningar kan man lika gärna sätta en kula i pannan, med tanke på hur setlisten mest troligt kommer att se ut.

Hail!Stand true to the code of roadkill


                                                                                                          Foto: Mattias Petersson
Steelwing går in i studion för att släppa ny platta 2012!
Hell yes! Äntligen börjar väntan på ny grym musik att uppta. Killarna, med nya bassisten Nic Savage, entrar studion i augusti och plattan beräknas släppas tidigt nästa år. Något som är riktigt kasst denna sommar är ju faktiskt att Steelwing inte lirar på en enda svensk festival. Om man vill se dem lira får man dra till Masters of Rock i Tjeckien eller Metalcamp i Slovenien, vilket känns lite overkill. Så vi svennar får väl helt enkelt vänta in den nya plattan och fler tourdates senare.

Steelwing's andra platta släpps via NoiseArt Records, precis som debuten, och nog fan känns det som att vi har något jävligt grymt att vänta! Lord of the Wasteland är en fullständigt briljant platta som blir svårt att knäcka, men det tror jag att dem klarar galant.

Orgasm

Another day, another gig to playEn hårt arbetande kvinna. Det är sant, det är inte en illusion. Här är jag, dränkt i färg, som en riktig kämpe målar jag mig framåt i livet, likt Jocke Berg fast utan talang bakom micken. Skaffar jag skivkontrakt och band blir jag nästan en kvinnlig version av Berg, målare och rockstar. Det är inte mina händer på bilden ovan om ni undrar varför jag gått och blivit karl. Tittar ni riktigt noga kan ni dock se mitt osminkade öga genom brillorna, magiskt.

Efter mina hjälteinsatser som målare drar jag nog troligtvis ner till huvudstaden i helgen. Det känns jävligt behövligt, annars kanske jag blir ansvarig för nästa mord här i umeå. Sorry, man ska inte skämta om det, men jag är ju inte riktigt funtad heller.

Jocke i sitt esse,


Counting down the days, beginning of the end


In Flames intar Hovet och Scandinavium i november
In Flames ger sig ut på en headline tour till hösten och gör två spelningar på hemmaplan. Senast de gjorde en headline-spelning i sverige var 2009, så nu intar dem stockholm och göteborg den 18 och 19 november för att bjuda oss på det vi förtjänar! Med sig på som support på turnén har dem Trivium, Ghost, Rise To Remain och Insense. Jag vill inte missa det här.

Biljettköp:
18.11 – Hovet, Stockholm
19.11 – Scandinavium, GöteborgEtt annat band som svänger förbi sverige i höst är U.D.O, och den feta äran att supporta sista delen av turnén som äger rum i Tyskland har Sister fått! Sämst nog inte den delen av turnén som U.D.O spelar i sverige, och bandet svänger heller inte förbi stockholm, så någon chans att få se detta känns långt borta. Detta är dock grymt bra tillfällen för Sister to spread the word. Banden Sister Sin och Kobra And The Lotus kommer att agera support på sverigespelningarna: 5 Oktober - Malmö, 6 - Göteborg, 7 - Uppsala, 8 - Sundsvall, 9 - Mariestad.

Sverige ser ut att komma att överösas med spelningar i höst/vinter, så frågan är egentligen hur fan man ska ha råd med allt och dessutom inte missa det bästa. Det är nog lika bra att inse att man inte kommer att kunna se allt. Är det för lite spelningar klagar man, men är det för mycket klagar man likt förbannat.The hunter is nothing without his pray
The Unguided - Betrayer of the Code live @ Getaway Rock Festival
Det här är vad jag skulle vilja kalla ett legendariskt ögonblick. Richard Sjunnesson och Sonic Syndicate's föredetta gyllene röst Roland Johansson förenade på scenen igen! Och bra låter det, bra som satan! Med sig, som en del av The Unguided, har de också Richard's brorsa Roger Sjunnesson, som fortfarande lirar i Sonic Syndicate. Eftersom The Unguided endast är består av tre medlemmar hade dem också live-hjälp denna spelning, bestående av Sonic Syndicate trummisen John Bengtsson och Henric Carlsson på bas.

Det här är så ljuvt för öronen att jag domnar av. Det är så grymt att se Roland på scen igen och höra hans speciella och totalt underbara stämma smälta samman med Richard's growl. Jag hade mer än gärna velat vara på plats för att se detta, och framförallt gett Richard en fet jävla kram for what he brought to life.

I have nothing to sell but the power of hellManowar headlinar Getaway Rock Festival 2012
Richard Sjunnesson la ut den här bilden på facebook inatt med tillhörande text "You'll see me next year ;)". Bassisten Joey DeMaio dök upp på festivalens stora scen igår endast för att säga att Manowar kommer att headlina nästa års festival. SATAN vilken go nyhet! 

Detta blir Manowars första festivalspelning i sverige sedan 1999. DeMaio lovar både det ena och det andra i sitt ytterst legendariska uttalande (hahaha, läs allt här) men framförallt att spelningen kommer krossa allt och att den inte får missas. Detta är ett dragplåster nog för att Getaway kommer äga nästa år! Festivalen är bara inne på sitt andra år, dem gör det bra.

Någon som vill köpa en biljett till mig redan nu? Well, feel free to do it.


You get me so high, it's hell on the ground
As long as we are alive rock n' roll will never ever die

Vad rimmar bättre än Airbourne och sommar?
Säkert en jävla massa, men just det rimmar så in åt helvete bra! Det ska bli mig ett sant nöje att avnjuta en spelning med australiensarna på wacken i augusti och hoppas självklart på ett grymt sommarväder och bärs till det. Det blir andra gången, första gången var på Norway Rock förra året och det ägde sönder. Joel O'Keeffe is the man!

Och med grymt sommarväder menar jag inte för varmt, som det t.ex. är nu, för då vill man inget annat än att fly området och ställa sig i ett frysrum. Det är nog dock ingen risk under Airbourne eftersom dem headlinar True Metal stage på fredagen (efter Judas Priest). 
Ett ord: Röj!

För övrigt så hoppas jag att alla fula jävlar som är på Getaway Rock har det bra. Jag är inte avis.
Clark Monark – med skitan full av knarkJa ni ser ju vad jag har gjort i helgen. Gått efter planen "vara fullständigt berusad hela helgen för att för någon sekund kanske glömma bort vad som försigår i göteborg". Jag var riktigt deprimerad igår när jag låg i sängen och råkade höra tvn i vardagsrummet där Big 4 spelningen stod på, jag vägrade nämligen att se den. Det smärtade verkligen, jag kände hur det brände bakom ögonlocken. Jag hatar er som var där, bara så ni vet. Jag har försökt trösta mig själv med att jag faktiskt sett alla band som befunnit sig i gbg i helgen förutom Metallica, men tro mig, det funkar inte att tänka så. 

Men trots det har helgen varit jävligt bra. Idag har jag påsar under ögonen likt en bulldog och släpade mig upp ur sängen vid halv fem. Jag ber om ursäkt för att jag ödelagt bloggen ännu en gång de här dagarna, men den hinner liksom inte med.

Hade!

RSS 2.0