Gamma Ray @ Klubben 27/3 2010 part 1

The time has come to tell you our awesome story.
In Gamma Rays Tour Bus:

Lördagen började piss, vi vaknade klockan fem slitna som djur, och jag fick springa på ica och köpa mat för att få oss vid liv igen medan nelle kexade inne på rummet. Vi käkade och tog oss till slut upp och stack mot Klubben, Fryshuset och den stört efterlängtade spelningen med Gamma Ray + Freedom Call! Freedom Call taggade upp rejält innan Gamma Ray entrade scenen och gitarristen gjorde mig knäsvag med sitt hårsvall. När Gamma Ray störtade ut var jag och nelle nära att dö på plats, det var så jävla underbart! När dom sedan drog igång med New World Order som andra låt, den låten vi bett för att dom ska köra, dog vi nog seriöst. Resten av spelningen var vi i himmelriket och dom var sjukt grymma live. Kai's röst spräckte hjärtat och Zimmermann bjöd på det bästa trumsolot vi sett. Att dom även drog av två Helloween låtar, Ride The Sky och I Want Out, var helt oväntat och helt jävla underbart.

Efter giget var slut fyllde samma tomma trista känsla kroppen som alltid, vi vandrade omkring ett tag vid scenen innan vi hämtade jackorna och började vandra mot tunnelbanan. Nelle köpte nattmat på 7eleven och vi damp ner i sängarna det första vi gjorde på rummet. Final Destination hade just börjat och jag sa vid upprepande tillfällen "det kommer säkert sluta med att vi ser hela, höhö", vilket det gjorde och vi övervägde att ens dra ut. Men eftersom det var sista kvällen så drog vi ut till slut. Först mot Hard Rock Cafe, som var stängt,  och sen vidare mot Pub Anchor, som höll på att stänga när vi kom dit. Så vi ställde oss utanför och var helt inställda på att gå hem igen när det kommer fram en kille till oss och säger "hey, did you enjoy the show?". Jag står och stirrar ett tag innan jag inser att det är gitarristen Lars från Freedom Call och när jag i chockläge vänder mig åt höger kommer Kai Hansen och Henjo (gitarr, GR) gåendes mot oss. Dom ber oss följa vidare till Heaven's Gate, väl där så glider vi förbi den sjuka folkmassan in och har jack & coke och öl i handen resten av kvällen och njuter av jävligt grym musik.

Kai hade inte tänkt dra ut den kvällen heller och var lika less som oss, det var Lars som drog ut honom. Kai sa vid upprepade tillfällen hela kvällen "it's fate!", haha. Efter Heaven's Gate slog igen portarna drog vi vidare till turnébussen. Väl där inne var känslan att svimma vilken sekund som helst jävligt nära, tror ni det kändes lite unreal eller?! Två våningsbuss, plasma, flott som fan och där satt vi resten av morgonen, drack drinkar, snackade skit, fulade oss, käkade nötter och hade så jävla roligt tillsammans, med Kai Hansen(!!!) Divan hos Kai fanns inte, han var som ett litet barn, så sjukt skön och garvade åt sig själv fast han nyss hånat dom som gjorde det och gjorde sin fulmin hela tiden, haha! Sjuk humor och så jävla sköna killar allihopa. Vi dunkade musik, snackade om allt möjligt, jag kände på Lars hår hela tiden och Kai och nelle hamnade i en hetsig diskussion om tvspel (haha!). Henjo hade på sig sin skabbiga tomatmössa han fått från ett fan och vi garvade åt allt möjligt, filmade, tog kort och trivdes bara sådär allmänt jävla bra ihop.

Det är självklart omöjligt att få ner allt vi snackade om och gjorde, men det var beyond.
Jag och >nelle< är så jävla grymma. beyond, beyond, beyond.


Remember the golden times


Bilderna tar aldrig slut!
Tror ni vi hade lite stökigt på rummet eller?
det såg förjävligt ut! Haha, det var så snyggt när vi sprang in en minut efter utcheckning, pulade ner allt vi såg i papperskorgen (som inte räckte på långa vägar) och kastade i våra grejer i väskorna, checkade ut och halvsprang därifrån. Och den där bilden med mr.cruz är ju legendarisk, hahaha, så skabbig!

Allt snurrar om och om igen i huvudet, hela fredagen och lördagen. Jag och nelle satt och snackade om det de 8 timmarna vi spenderade på flygplatsen i söndags och ändå nöter vi det lika mycket. Ja, tack vare att vi segade oss, nelle hade mitt patronbälte på sig och jag hade tappat mitt legg, så missade vi vårt flyg. Vi fick platser på ett annat, men missade det också, fråga inte hur, det är tragiskt och alla på flygplatsen hatade oss. Vi kom hem vid elva när vi egentligen skulle ha varit hemma tre.

Nelle var sjuk i helgen, hon har nu smittat mig, och Gamma Ray och Freedom Call fick ställa in sitt gig i finland idag pågrund av sjukdom, haha! snyggt?

He had the gift of prophecy, he wove a web of mystery


Den jävligt snygga och självklara tourtishan, och plektrumet som Kai gav mig i publiken. - innan det bästa på kvällen ens hänt, då var jag och nelle väldigt stolta över våra plektrum och trodde inte att något kunde bli bättre. det är ju beyond hur fel vi kunde ha,

Nelle har nästan just stuckit här ifrån och vi har utfärt lite ärenden som har med mr.hansen att göra. Det känns så sjukt att vara hemma i skitumeå igen, allt är som vanligt och det känns som att jag har varit borta i evigheter. Back to reality så att säga, men ännu svävar jag på moln. Angående bilder och mer story när det gäller Gamma Ray så kommer det snart. vi har dock inte några bilder från tourbussen, där var det Lars från Freedom Call som stod för bilderna och filmandet, har vi tur så får vi lägga ut dom på bloggen när vi får dom av honom. men det är inte alls säkert, risken är stor att dom inte vill att dom ska visas offientligt, då vi inte ens fick befinna oss i bussen alls egentligen, haha. 

Har hunnit ladda upp en video när förbandet Freedom Call kör Land of Light.
Soundtracket på den här resan så att säga, haha. Är det lite skabbigt att jag och nelle hade låten på hjärnan hela lördagen och sen när vi börjar nynna på den när Lars, gitarristen, sitter med oss håller han för öronen och skriker "no! not land of light! god I hate that song! stop!". stört roligt att kolla när han glatt kör igenom den på spelningen och veta att han egentligen hatar den, haha!


Children of the night, soilders of time, screamin out loud

fredags tog vi en powernap efter flyg och shopping och sen laddade vi om och drog på Rocks. Umeå girls on the run, sånt här existerar ju inte umeå, så det var fan grymt. Första personen vi möttes av var eric young, och strax bakom honom stod simon cruz medan sweet och london stod i metalbaren. A regular night out, come on! haha. Med crashdïet på plats kunde det ju fan inte bli bättre, jag menar, vem tackar nej till att hänga med dom? En öl i handen resten av kvällen och dösnack och garv, Lite snack om den kommande plattan, festivalbesök i sommar, allmän skit och även förhandsvisning på deras nya video! (som ni ser i bakgrunden av mig och sweet på bilderna)

Dåligt? nej, ganska jävla bra. Beyond,
Tror ni mr.cruz är dåligt snygg i verkligheten? det var nästan för mycket, stört snygga clothes hade han dragit på sig också, one ass to die for. Så med andra ord, en jävligt bra fredag! det är inte varje dag man står och delar en cigg med cruz.

some pics:

The land of light, beyond bizarre


Helgens mest nötta ord: BEYOND!
beyond our fucking reality, beyond bizarre. Jag och nelle är fan den mest klockrena kombon, vi är så jävla bra. Den bästa helgen i våra sketna liv. Jag ska berätta med detaljrikt sen, men om vi säger såhär: Rocks, Crashdïet, Gamma Ray + Freedom Call, Kai Hansen, Heaven's Gate, turnébuss.

Vi missade flyget idag pga staplande från turnébussen halv tolv och lämnade med en handskriven lapp från Kai  som han febrilt skrev innan vi skulle dra, och vad som befinner sig på den lappen är beyond. Det fanns inte ens i tankarna att vi skulle sitta i Gamma Rays turnébuss, dela drinkar med Kai Hansen, guden av power metal, och Henjo - Gamma Ray och Lars - Freedom Call, käka nötter, dunka musik, garva och vara så jävla fula och sköna tillsammans. Det är ju något som bara inte händer,

Jag hann inte uppdatera innan jag stack då jag stod halvnaken när nelle kom. be aware för mer pics och text från helgen, nu ska jag sova den sömn jag verkligen inte fått.


                                                                                                               smakprov: Kai the man,

Play the good or evil part, with me, you evoke the dark


Idag säger vi Grattis till denna man, Anders Fridén! In Flames We Trust!

Livet känns ganska gött nu.
Imorgon sitcker jag till stockholm och lämnar all skit i umeå där den förhoppningsvis förtvinar och är borta när jag kommer tillbaks. Flyget drar från umeå runt nio imorgon och sen landar vi och intar hufvudstaden. Jag varnade dom här hemma att dom kunde få ett samtal "ah tja, tänker bara säga att jag inte kommer hem." men den kör jag ju varje gång så,

Tror ni att det är dåligt att Peter London och Martin Sweet sleazar i metalbaren på Rocks imorgon? tror ni att det är dåligt att vi kommer att befinna oss på Rocks imorgon? jag får fan svettningar, satan så bra timat, det finns inte(!!!)

Förutom övertaggen så försöker jag packa och det går lika bra som alltid (åt helvete alltså) och Gamma Ray sprutar ut genom högtalarna. Något komiskt är ju att Gamma Ray spelar just under Earth Hour på lördag, haha så jävla rätt!

Jag drar en uppdatering innan jag sticker imorgon, nu ska jag fortsätta kvällen.Roll out your barbed wire around your bruised heart


"Sanna, Sanna, Sanna. Hon har en farlig blick, som charmar varje man. hon letar rätt på spår som ingen annan kan, ingen annan kan. Sanna, Sanna, Sanna, Sanna." Ah men vafan grabbar, inte behövde ni skriva en låt om mig!  Hjalle & heavy<

Recensionerna för Sonic Syndicates kommande album "We Rule The Night" börjar dra igång nu. Franska ROCK ONE Magazine skriver att dom med den nya sångaren Nathan har hittat sin egen stil, att dom nya låtarna är "the catchiest they ever wrote" och att den kommande plattan är vad som kommer ta Sonic to the next level. Norway Rock Magazine skriver att det är bandets bästa hittills, med bättre vokaler och mer variation. Och Metal Hammer skriver "Huge guitars, evil beats, singalongs: 'We Rule The Night' is the real thing for a new generation!"

Jag undrar mest bara vad vi har att förvänta oss och skrattar lite nervöst varje gång det kommer på tal. Låtlistan är avslöjad, Rebellion In Nightmareland befinner sig inte på plattan och orden singalongs och catchy oroar mig, likaså namnet på plattan. Men den 28 Maj får vi svar på våra frågetecken, undra hur fan detta blir. vad tror ni?Nu ska jag göra en fet cappuccino och begrava mig i plugg, vilket inte är något mitt huvud klarar av för tillfället. 

I'll kiss that smile off your face, just say when


HIM's nya video till låten Scared To Death.
Tror inte det med ord går beskriva hur förälskad jag blir i Ville när jag kollar på den här videon. ser ni hur jävla snygg människan är? Tillsammans med det ljuset, den töntiga-men-ändå-bra-för-att-det-är-HIM låten, gitarren, tatueringarna, mössan, benstrukturen. jag får hjärtkramper och vill dra ut Ville ur videon.

Nu är helveteshåret fräscht. utväxten är borta, det nötta likaså och även fast jag känner mig lite naken blev jag ändå nöjd. Håret behöver en rensning ibland, och mitt hår växer ut snabbt så snart är det back on track igen. men någon större skillnad blev det inte, och det saknar jag fan. Jag saknar när jag färgade håret hela tiden, saknar förändringen! men nu är jag i det stadiet då jag inte vågar röra håret eftersom jag redan mördat det för många gånger, so fucking boring. Jag skulle gärna bli svarthårig igen t.ex...

Audrey can work her hair,
The walls of gold entomb us, the swords of scorn divide


Nu sticker jag iväg och gör något åt mitt helveteshår hos frissan,

in the meantime: Jag har blivit utmanad av >Dannie<

Så här går det till:
- Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker som ni kanske inte visste om mig:
1. Jag kan inte dricka vanligt vatten längre, jag är sodastream skadad och kan bara dricka kolsyrat vatten.
2. Jag har väldigt konstig dygnsrytm. jag kan inte gå och lägga mig innan tolv och jag gör saker som att platta håret och duscha mitt i natten.
3. Jag är alltid stressad, helt utan anledning. foten går hela tiden, jag får utbrott, hatar när folk är sega och känner att jag inte har tid med något fast jag har all tid i världen.
4. Jag är sjukt kräsen, särskilt när det gäller kläder och mat. Jag stör mig på småsaker och allt måste vara perfekt, det är väldigt sällan jag hittar något klädesplagg som faller mig exakt i smaken. och angående maten så smakar nästan allt groteskt i min mun, så bjud mig inte på middag. haha, eller om vi säger såhär, det mesta går att äta, men det är alltid ngn lökbit, tomatbit eller någon äcklig grönsak som förstör precis allt. är det klumpar i maten framkallar det kräkreflexen direkt också,
5. När jag sover måste jag sova vänd mot väggen, ha kolsvart i rummet och lyssna på jävligt-dåligt-för-öronen-hög musik. utan vägg, mörker och musik har jag väldiga problem att somna.
6. Jag har en förmåga att vara jävligt odiskret av mig, haha. Tycker jag något eller måste få ur mig något öppnar sig käften automatiskt och orden väller alltid ut för högt.

Jag utmanar: (länkat)
- Amy
- Aerime
- Astrid
- Fredrik
- Fredrik
- Sofia

That's the price to pay just to hold it in your hand


Jag får inte nog!
Det här är fan bland det bästa som gjorts. Like I say, helt fucking brilliant!


Hur är allt med er?
Det är fan förvånansvärt bra med mig idag, jag sitter upp och har börjat dagen redan vid denna tid. Ingen söndagsångest, ingen skola imorgon, bara en jävla massa bra musik och denna underbara second world; bloggvärlden. En fet cappuccino nu och allt skulle vara perfekt faktiskt,

Körslaget och Ralfs debut hann man se medans man knäppte en öl igår också. och fan vad gött det var att se Raffe på skämen och leda sin kör så hårt att byxorna sprack, haha, fan vad underbart. Kan väl inte säga att jag är världens fan av låten, men Ralf gjorde det jävligt bra och jag ringde och röstade med all min kärlek för den mannen. och som ni vet, är det inte lite.

Klicka här för att se Team Gyllenhammar<

There's death ahead and doom behind


House of Metal(!!!)
Flashbacks. fan vilken lycka! båda bilderna tagna av Henrik Olofsson på Hypocrisys spelning.
Andra bilden var ju dock graden av skabbighet.

Fredagen är här och jag ska ta och göra något åt mitt förjävliga hår innan jag sticker vidare. Lamb of God spelas för både mig och grannarna medans jag springer runt i lägenheten. Dagen börjades inte med en hostattack, vilket är jävligt tacksamt och lär betyda att jag alldeles snart är fullt återställd. frisk från den här helvetes förkylningen med andra ord.

Har verkligen inte tid till att sitta här och slöa nu, det har jag redan gjort hela dagen. 
Party hard. jag ska göra ett försök att ta med mig kameran ikväll.


In many ways I'm the burden that divides us from the light


                                                                                                                                             bröl
Nu är det HELG!
Haha, två dagar i skolan och ledig imorgon och på måndag. En långhelg väntar! det känns ju inte sådär jättedumt om ni frågar mig. Boende till stockholm är också kirrat nu och jag och Nelle är redo att göra hufvudstaden osäker. Vi ses väl där?

På tal om inget, Det ryktas om att Avenged Sevenfold ska dra ut på US turné i slutet av sommaren. jag som bestämt trodde att dom inte skulle turnera, att dom skulle göra klart plattan och sedan lägga det hela på hyllan. Men sakta så börjar dom ändra inställning till sina planer, vilket självklart känns skitbra. Då kanske det finns en chans att dom svänger förbi här i sommar? Då är ju frågan, kommer Mike Portnoy turnera med dom?

Så, vad tycker ni om att Ralf the man Gyllenhammar ska delta i årets Körslaget? Det drar ju igång på lördag, vissa tycker att det är förjävligt och vissa tycker att det är en rolig grej. Raffes egna kommentar om varför han deltar: "Jag gillar att jobba dygnet runt med uselt betalt." Haha, det är ju inte direkt förvånande att se Ralf i tv, då han medverkar i lite vad som helst, så för mig känns det mest som "that's cool, det måste man ju se". Folk är jävligt rädda för det här komersiella och det känns lite överdrivet, men jag kan hålla med till en viss del. Maybe it's enough now, jag vill se Raffe på scenen och inte i massa lama tv-program.Till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid


                                                                                                           hittade en snygg fyllebild...

Onsdag och Saint Patrick's Day,
Det är idag man ska lyssna på Flogging Molly och knäppa en öl. Screw that shit! jag firar genom att gå och se Cirkus Möller istället. (remember the tickets I got from måns and sean last week?) Nej, okej jag erkänner, det skulle vara jävligt nice att få knäppa en öl, särskilt då jag kände smaken av en idag på naturkunskapen. Men att gratis få se Måns Möller var inte så kasst det heller! För fan vad jag älskar Måns, haha, han är så jävla underbar. Skämten han drog fick mina käkben att krampa, och förutom kungen själv och sean banan så var Hasse Brontén på plats och han var faktiskt förvånande bra. En jävla toppenkväll skulle jag vilja säga, Tack Måns.

Annars då. Flygbiljetterna till stockholm är bokade och nästa helg kommer jag ner och våldgästar. Då ni får fan se till att ta hand om mig (supa ner mig rejält)! Nej det jag vill ha sagt är: alla befinner sig i stockholm nästa helg, och med alla: ni vilka ni är, så vi kan ta och träffas och röja lite. låter som en idé!

Sen kan jag inte annat än hålla med Angie< angående om att Sweden Rock Festival ska få böta 200.000:- för att decibelgränsvärdena överskridits vid fyra tillfällen 2009. "För högt? DET ÄR HÅRDROCK FÖ' FAN!" Jag menar, come on. Varför ska dom lipa så jävla mycket för? okej, jag fattar, det är en policy, men det är ingen som tar skada när vi redan är så jävla döva ändå, och det är inte en jävel som bryr sig. 

Känslor angående om att SRF nu kan tillägga Stone Sour på affischen: smärta.
You spit the venom but your rattle couldn't make it bleed


Det är fan med gråten i halsen jag läser att Lizzy DeVine ska lämna Vains of Jenna.
Vains of Jenna har skrivit på sin myspace att Lizzy ska lämna gruppen och att dom söker efter en ny front man och sångare. Lizzy nämner ingen aneldning till varför han väljer att sluta, men han tackar för sin tid i bandet och skriver att det har varit dom bästa åren i hans liv. Han skriver att det är dags för nya äventyr. Fyfan, det känns så jävla surt, det kommer aldrig att bli samma sak igen. jag hatar när sånt här händer, Lizzy är oersättlig, vilket också gör att man vet att det aldrig kommer bli detsamma igen. Det var samma med Sonic Syndicate när Roland slutade, man visste att det aldrig skulle bli detsamma och idag har man lärt sig att leva med bytet fast man aldrig är riktigt tillfredsställd. det blir aldrig samma band,

Fan vad deprimerande. och här sitter jag i min säng brevid massa klubbor, har nyss käkat upp massa choklad och lyssnar på musik. Är så stört less på att vara sjuk nu, det ända jag gör på dagarna är att gå upp i vikt och se Skins. Så imorgon häller jag i mig painkillers och drar mig själv till skolan, endast för att slippa umgås med mig själv, jag går mig själv på nerverna. jag börjar bli schizofren,

Det är ju för övrigt inte sådär jättefestligt att vara snuvig och ha septum, det går åt helvete.


damn, 


We are delusional from fiction of reality


Dark Tranquillitys senaste verk, We Are The Void, är riktigt jävla bra.
Dark Tranquillty vet vad dom gör och dom gör det riktigt jävla bra, jag har alltid älskat det. Särskilt denna låt, shadow in our blood, första spåret på plattan, är ett jävligt bra exempel på att senaste plattan är guld! och sen när man tänker på att killarna är svenskar från götlaborg gör ju bara att man myser ännu mer. Fan vad vi är grymma inom musiken,

Jag mår bättre idag och rösten är tillbaka, jag har tagit en dusch och återvänt till verkligheten och sett Skins hela dagen. Den serien är verkligen helt brilliant, jag älskar karaktärerna. På tal om ingenting så måste jag, som den insatta personen jag brukar vara när det gäller melodifestivalen, säga mitt angående den. Anna Bergendahl... vilken stor fet gäspning! Men det är dags att sluta förvånas över svenska folkets val. Salem skulle ha fått ta sitt piano till Oslo, han är ju helt underbart, vilken kille!

Bullet For My Valentine har nu äntligen avslöjat den fullständiga tracklistan till Fever:

1. Your Betrayal
2. Fever
3. The Last Fight
4. A Place Where You Belong
5. Pleasure and Pain
6. Alone
7. Breaking Out Breaking Down
8. Bittersweet Memories
9. Dignity
10. Begging For Mercy
11. Pretty On The Outside

Your Betrayal blir den första singeln, följt av Fever. Det är fan inte länge kvar till April nu!

                                                                                                             @ Mayhem Festival 2009


Seize the darkened day, there's only hell to pay


                                                                                                                                  nikki & kat

23:30 och jag har lyckats resa mig upp,
Jag har ingen röst, jag får inte ur mig ett ljud (jo, små krystade läten), jag har troligen feber och en irriterande jävla liten människa i halsen som sitter och kittlar mig hela tiden. Jag har sett Skins hela dagen och käkat upp ett glasspaket, mat i massor och chips och cheddar och snart ska jag ta en till vända i kylskåpet.

Jag och Nelle diskuterar kring Gamma Ray och jag lyssnar på Hatebreed. Det ser fan riktigt ljust ut just nu, vi ska åka även om vi har pengar eller är dyngpanka, vi SKA se Gamma Ray och Kai the man live den 27 mars i stockholm(!!!) och leva livet vi aldrig får uppleva i umeå. it's a fucking deal! känns som en ljusglimt i tillvaron och något att se fram emot i denna dimma,

Angående House of Metal så har ni ju förhoppningsvis märkt mina små recensioner och bildupdates från Behemoth, Hypocrisy och Lamb of God. Bättre än så blir det inte, för förutom dom såg jag lite på Marduk och Dead by April. Men som ni fattar så var helgen oslagbart grym och det gör ont att det är ett år kvar tills nästa gång.

Jag har haft öppningsmelodin från Bröllopsfotografen på hjärnan sen jag såg den och tittat på början flera gånger om. Har ni inte sett den här underbara rullen föreslår jag att ni gör det direkt! Björn Starrin är som gjord för den här rollen, störtskön. Ulf Malmros är förjävligt bra!


100 dolla bill - hoe what the deal?


                                                                                                           mr.cruz @ Heaven's Gate
 
Det går inte med ord beskriva den smärtan jag känner idag,
känner mig förjävlig, ser förjävlig ut. Vaknade av årets jävligaste hostattack och var nära på att kvävas till döds. jag vandrade hem från fredde halv sex i morse och kom på såhär i efterhand att det kanske inte var det smartaste draget jag gjort, fast när fan är jag smart egentligen.

Nu sitter jag och häller i mig te (groteskt äckligt) i hopp om att sluta hosta någon gång iår. jag tror att jag ska vira in mig i täcket igen. Jag har inte tagit en enda bild i helgen, då jag förvarat det ända nödvändiga (legg, mobil, pengar) i bhn. ni kanske förstår min noja efter att jag bara blir av med saker hela tiden, haha. so no pictures, and that's boring, I know.

Nu ska jag vara väldigt metal och be er kolla på Gagas nya video:
Jonas the man Åkerlund! Han lyckas fan alltid, och nu snackar vi video. så jävla fierce!


Need the paparazzi to prove you're alive.


Jag har lyssnat nog mycket på Generation Wild singeln för att kunna uttala mig nu,
Förutom singeln Generation Wild så medföljer även låtarna One Of A Kind och Fear Control. Generation Wild är ju förjävligt bra, vilket inte är en nyhet, och dom två andra låtarna är också jävligt bra! om jag säger såhär: Crashdïet is back! Det låter Rest In Sleaze, det låter real Crashdïet, det låter BRA som fan! och med tanke på att detta endast är tre av tio låtar så förväntar jag mig en grym skiva!

Jag tog mig ut igår ändå, och idag låter jag som en man. eller rättare sagt, när jag kan få ur mig något i över huvudtaget så låter jag som en 12 pojke i målbrottet. Vi njöt av en gratis middag, (jag och angel av en fet ölkanna), gratis inträde på ett bratställe och VIP tack vare angel som haft charmen att få till sig det. En intressant kväll där jag sysselsatte mig med att halsa i mig all gratis redbull inne på VIP, undvika brats, försöka glömma bort att jag har bra musiksmak, snålt köpa en öl och ta en av en som nästan däckat ståendes. Fanns vissa ljusglimtar under kvällen, men jag var nog för nykter för det stället.

Det finns inget jag hatar så mycket som this line "..fan vad grym stil du har, så jävla egen och snygg." och sen tror dom att dom har halva inne medan jag vill kaskadkräkas i deras ansikte.

Nu säger jag såhär: Nelle kom hem någon gång så vi kan planera Gamma Ray resan och supa på riktiga jävla ställen(!!!)

                                                                      playing: Helloween - Keeper of the seven keys

Her hate is pure, see the lightning strike


Life's a bitch, then you die.
Det är fredag, jag har en grym helg framför mig, men jag blir bara mer och mer sjuk. det behövs liksom inte nu känner jag... verkligen inte. Någon som har några supertips som gör att jag mår lite bättre? Någon superkur som hjälper mig att inte ta livet av mig? Jag har världens slemhosta, snorar och går runt med ett huvud av bly.

Känner för att göra en Benny i Kopps: skrika the famous lines "Motherfucker! Motherfucker! I cockroach you fucking shitout, shit you fuck ass up!" och skjuta den jäveln som har smittat mig t.ex. För mitt humör är inte på topp. om jag är så dålig att jag inte tar mig ur lägenheten ikväll blir jag fan deprimerad på riktigt.


Nytt bandsläpp till Metal Town igår också. 10 nya band varav endast 2 av dom är något att ha, eller vad säger ni? Amon Amarth och Hatebreed känns som två jävligt sköna bandsläpp, men resten känns som utgången mjölk, lite sur, men går att dricka ändå om man inte har något annat.

Amon Amarth (S)
Coheed & Cambria (US)
Garcia plays Kyuss (US)
Hatebreed (US)
69 Eyes (FI)
Brian "Head" Welch (US)
Adept (S)
Raunchy (DK)
Between The Buried And Me (US)
Antichrist (S)


Men nu till något betydligt mer intressant:
Bullet For My Valentine's brand new video!
Jag är helt overwhelmed! En ny video till låten The Last Fight finns nu ute på deras myspace. Det finns fan inte ord för hur jävla bra det känns att se killarna in action igen! fyfan vad underbart, det här är för mycket för mig, jag får hjärtstillestånd.

Bullet For My Valentine | MySpace Music Videos

                                                   Läs även om när Matt pratar om den kommande skivan här<

Ashen clouds obscure my brain


Under tiden jag hade fullt upp i helgen så avslöjade Bullet For My Valentine sitt nya artwork till kommande skivan Fever. Min första tanke var: I fucking hate it! Men egentligen är det inte så dumt, jag hade bara förväntat mig något annat. Jag är väldigt kluven angående detta cover och lär nog måsta kolla på det x antal gånger innan det sjunker in, för på något sätt gillar jag det också. Men jag kan inte dölja att jag är besviken, först på titeln "Fever" och nu artworket, med tanke på att artworket till Scream Aim Fire är riktigt grymt. Men, huvudsaken är att innehållet är grymt, vilket det definitvt lär vara.

"Vi lever i ett jävligt kallt land så vi måste hitta på något för att inte bli alltför deprimerade över livet och därför super vi." - Simon Cruz om oss svenskar i senaste Sweden Rock Magazine. Och det är ju så jävla sant! haha, jävla kuksverige ger oss inget annat nöje än att supa skallen av oss för att rädda oss själva. word på mr.cruz.

Jag sitter och läser sweden rock och close-up om vartannat och kapp-jäspar med mig själv. Den lilla sömnen jag fått inatt är inte nådig, min hosta tar kol på mig. Det hade underlättat om jag blev frisk innan helgen, dvs imorgon, eftersom jag ska ut hur som helst. Meantime, ska jag försöka röja upp i rummet innan mamma petar ut ögonen på mig,

Brilliant!

Lamb of God Live @ House of Metal 6/3 2010

Mina husgudar Lamb of God.
Det är fortfarande helt jävla unreal att jag har sett dom live i denna lilla piss stad, jag kommer nog aldrig att fatta det. Lamb of God var the mainreason till att House of Metal biljetten köptes.

Efter att 30 finniga tonåringar med new era keps vandrat ut från Dead by Aprils spelning så tog vi plats bakom dörren och drog igång kön och taggade jävel. Fredde skrek ut the famous lines from Omerta "Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward..." 30 gånger om och när dörrarna äntligen öppnades sprang vi benen av oss för en bra plats. Jag trodde jag skulle pissa ner mig när skynket flög upp, scenen uppenbarade sig och The Passing började spelas. En efter en glider de ut på scenen, Chris, John, Mark, Willie och sist men fan inte minst springer Randy fucking Blythe ut och dom drar igång med In Your Words! Det är en kickass start, blodet stelnar i ådrorna när dom drar igång med Set To Fail och innan dom drar igång med Walk with Me In Hell påpekar Randy att det är första gången dom sätter sin fot i Umeå och ber dom som inte vet att dom är Lamb of God dra åt helvete.

Jag är verkligen i himmelriket hela spelningen igenom och allt jag önskar är att den aldrig ska ta slut. Dom drar av låtar som Now You've Got Something To Die For, Laid To Rest, Contractor, Blacken The Cursed Sun, Hourglass, Vigil, Broken Hands och Black Label och när dom drar igång Redneck blir publiken helt insane och stämningen är obeskrivlig. Jag grät blod när jag insåg att det var över och alla började gå mot dörrarna, för det var en helt insane bra spelning och kontakten mellan band och publik var underbar. Jag kan fortfarande känna vattnet från Randys hår som träffar mitt ansikte när han headbangar. det, är vad jag kallar underbart, det, är vad jag lever för.

Johan Paulin på VK kan stoppa upp något i röven och dräpa sig själv för tvåan han gav dom
. jävla offer,
Snyggt peace & love!


Festivalernas skandal: Peace and Love har släppt bomben!
jaha, Metallica, eller Mötley Crüe igen tänker ni, nej nu talar vi storheternas storhet, vi talar: Jay-Z! Fan vad hardcore! Jag höll på att kväva mig själv med mitt snor när jag läste sms:et: "P&L presenterar en av världens största hiphop artister, Jay-Z!"

Det är ju fan bedrövligt! Här har man suttit och väntat på en riktig bomb och dom smäller till genom att trycka upp Jay-Z i ansiktet och garva. Dom kan ju inte skämma bort oss med en toppenfestival förra året och komma med skit iår. Nu ryker p&l från listan och ni lär möjligen se mig på Metal Town i sommar och Kiss-biljetten kanske säljs och jag drar på sweden rock.

Nu ska jag begrava mig själv med självömkan och feber. Jag ska alltid lyckas bli sjuk på lov, det är liksom ingen surprise längre. Nu hägrar febern, hostan och halsen och jag kan lika gärna skjuta mig. Satan vad bra humör jag är på! det är ju otroligt!

playing:

Hypocrisy Live @ House of Metal 5/3 2010

Det var Hypocrisy som var höjdpunkten på fredagen. Det var anledningen till att man ens befann sig där, eftersom den utvecklingsförsenade personen som gjort helgens schema lyckats så rysande bra. "Varför inte klämma in allt på lördag så folket måste dela sig på två för att hinna med alla band." Hur som helst så var det Hypocrisy och legendariska Peter Tägtgren man hade taggat upp mest till inför fredagen. Vi ställde oss och köade direkt efter att Marduk hade gjort sitt och pirret höll på att ta kol på oss innan vi kunde springa in och inta front row. När dom sedan drog igång tog rysningarna över och dom levererade en helt brilliant spelning från början till slut!

Låt efter låt var en ren njutning och när dom drog igång Roswell 47 trodde jag att jag skulle explodera. Roswell 47 går aldrig ur datum och den var helt jävla magnifik att se live. Peter Tägtgren gör sån sjukt grym musik och att äntligen få ta del av den live var jävligt tacksamt. och det var väl fan på tiden! Trots problem med ljud, som även märktes ganska markant under Marduk (dom lär sig aldrig), så var det en jävligt bra spelning.Nothing hurts my world, just affects the ones around me


En Close-Up i brevlådan gör hela dagen! 10 sidor Dregen,

Hey suckers,
Jag är nyss hemkomen from the city där vi allmänt slöat omkring och försökt finna hopp om det döda umeå i veckan. Alla är borta eller jobbar eller har försvunnit från jordens yta (y). Förvånansvärt att man kan gå runt i cirklar och sitta bort några timmar på absolut ingenting och dösnack. Min nacke blir värre, (whiplash), och jag har hosta, en förjävlig hals och feberkänslan inbiten i kroppen.

Jag gled in på folkets hus idag (fick ett knivstick i hjärtat och flashbacks från helgen och en reminder om att det är ett jävla fittår kvar innan nästa house of metal) och tänkte snylta till mig en HOM affisch då det går förbi två killar varav en hälsar på lisa och hon frågar vem fan det var. Jag kollar upp och ser Måns Möller och Sean Banan, bryter upp i årets fulaste smile och visk/skriker "men vafan! det är ju måns möller! det är ju förfan måns möller!" sen kommer dom in igen och Sean ger oss fyra biljetter till Cirkus Möller nästa vecka. Charmen sitter i!

Nu ska jag knapra piller, dra igång musiken och försvinna in i close-up världen.
Hypocrisy bilder dyker upp senare,


Behemoth Live @ House of Metal 5/3 2010

Jag måste säga, att trots att det var mina husgudar Lamb of God som tog hem priset för bästa spelning och var bäst på alla sätt i helgen, så var det polska Behemoth som var mäktigast att se. Det var med noll förväntningar jag slingrade mig front row framför Nergal för att se vad dom hade att erbjuda. Och när dom drog igång flög jag baklänges och redan efter första låten var jag helt blown away. Ryktena om Behemoth's scennärvaro och kvalité live är allt annat än falska, dom är så jävla sanna dom kan bli! Allt var perfekt från början till slut, vilket kan kännas tråkigt då jag själv gillar spontanitet på scenen, men med Behemoth kunde det omöjligt bli tråkigt och killarnas starka scennärvaro och passion för det dom gjorde fångade en totalt. Jag kom på mig själv med att bara stå och stirra med halvöppen mun ibland innan jag återgick till headbangandet. Jag njöt verkligen spelningen rakt igenom, bland det mäktigaste jag sett live.

pics by sanibo:                                                                                                       Be aware, next up: Hypocrisy


The joy ov a dawn, the ecstasy ov dusk


My precious.

Det sägs att andra dagen är värst, eller ska det här räknas som tredje, eller fjärde? jag är inte ens säker på hur jag ska addera men en stödkrage skulle inte sitta fel just nu. Vaknade upp med ett huvud av bly, nacke av stål och en väldigt slemig och motbjudande röst, om man ens kan kalla det röst.

But, it's fucking monday och jag har lov! ingen skitskola och bara gå efter gustafssons "livin the dream". Hade väl dock kunnat leva the dream bättre om jag inte varit bosatt här (ja ni ser ju hur fort min kärlek vänder). Men måndag den 8 Mars är inte utan nyheter och surprises:

> Airbourne's "No Guts, No Glory" släpps idag
> Peace & Love har avslöjat att ett stort bandsläpp väntar i veckan
> Volbeat är klara för Arvika 2010

Vadfan ska Volbeat till Arvika och göra? dom bästa är verkligen bra på att sprida sig, det hade varit ultimat om alla toppband bara kunde samlas på samma ställe så man slipper ha sådan jävla beslutsångest. 

Idag dyker bilder från helgen upp. be aware,

Nu: käk och kärlek:


For you are no longer alone, walk with me in hell

Nu sörjer jag att världens bästa helg är över.
Det är nästan så att jag börjar storböla när jag tänker tillbaks på gårdagen som var helt jävla unbelievable. Känslan när skynket åker upp, scenen uppenbarar sig och The Passing, introt till Wrath spelas. och sen hur Chris tar plats bakom trummorna och hur Willie, John och Mark tar plats innan Randy fucking Blythe springer ut och tar över scenen. Jag har inte fattat det än, jag kan inte fatta det. DET VAR HELT JÄVLA INSANE!!!

Tack som fan House of Metal för ännu ett grymt år. det här är sjukt, hur fan Lamb of God kunde vara på plats i umeå är för mig, och alla, jävligt svårt att förstå. Randy bad oss applådera till oss själva för att det här var första gången dom besökte umeå och för att vi var fucking awesome.

Close-up var även på plats i helgen, och jag satt i halsen när jag såg Robban stå i ett stort Close-up stånd och chilla och sälja tidningar. Som att helgen inte kunde bli bättre. Jag kommer leva på den här helgen så stört länge,

Jag filmade för att ni ska förstå hur oförståeligt bra det var,
Jag fattar inte att det har hänt fast jag kollar på videon.

alltså, det är ju helt stört(!!!)


So close your eyes once more and once more believe


Hej jag heter sanna och jag svävar på moln.
Hypocrisy var helt jävla insane och så stört jävla grymma. det var ren och skör kärlek rakt igenom till slutet, längst fram framför Peter Tägtgren the fucking man och Behemoth var jävligt tunga och mäktiga att se live. Jag ligger fortfarande i sängen och är totalt jävla död, blåmärken över allt, nackspärr och tinnitus. men det är väl fan så det ska vara!

Nu laddar vi om för ikväll, för ikväll kommer slå allt. efter ikväll är Randy och jag gifta och jag kan dö lycklig.

update med bilder och mer kommer efter denna underbara helg är slut.


Iron striking metal the sound of racing steel


Jag är ett sånt sjukt nervvrak just nu,
Är helt förstörd för att jag är så söndertaggad. Jag älskar umeå idag, solen skiner, HOM skylten är upphängd och stan kryllar med härligt metal folk. umeå är aldrig så fint som när det är house of metal. jag menar, det krävs mycket för att jag ska älska umeå,

Tänkte bara uppdatera om läget, 18-års armbandet sitter fint på handleden också, det ska förbrukas väl i helgen. hon som klippte banden sa "oh, du hade tur du" när hon kollade på legget. har ju dock varit 18 i tre månader, men hon kan kalla det tur hon, jag kallar det BALL.

skämt åsido. nu ska jag fortsätta fördriva den här underbara dagen tills jag får entra dörrarna till HOM. ROCK ON.

I'd rather die than someone control my mind


Nu är det fan inte länge kvar.
Imorgon sticker jag till folkets hus, lämnar in min biljett, kommer ut med ett armband runt handleden, taggar jävel och försöker att inte pissa på mig och dö av iver och sen finns jag på plats. House of Metal förfan! Imorgon kommer jag befinna mig i Idun hela kvällen, på scen står Marduk, Hypocrisy (!!!) och sist tunga Behemoth. Det lär inte bli dåligt mina vänner, satan vad ni missar.

August Burns Red signerar skivor på Burmans 15:00
på lördag. funderar om man ska dra förbi endast för att få se killarna, känns ju dock förjävligt att jag kanske inte kan se dom senare på kvällen. Får se om jag ligger för avdäckad på lördag eller hasar mig upp och glider förbi.

Ikväll har jag befunnit mig på norrlands operan och tvingats se West Side Story musikalen med skolan. Musikaler är väl inte riktigt min grej, så jag försökte att inte somna och kämpade med nackspärr och noll känsel i röven.

Nu har jag fan lov! Lov i 10 dagar och jag ska njuta av det så läskigt mycket.And you know it's gonna be - we're screaming


köpa till mig? tack.

Jag dunkar Dark Tranquillity för hela kvarteret och äter laktrits motorcyklar som mamma har dragit med sig hem från jobbet. Mitt legg har anlänt, och likaså min lamb of god tröja, det känns fan som att livet tar en rejäl vändning nu och min period bestående av en jävla massa otur börjar avta. Man tackar,

Inte nog med att Blind Guardian kommer till sverige i oktober, så kommer nu även Gamma Ray hit! jag satt i halsen av lycka idag när nelle< meddelade att dom sätter sina fötter här i slutet av denna månad, mars! Satan vad vi har taggat upp nu,  det går inte att missa. nelle har gått med dåligt samvete sedan hon missade dom sist, så nu är det fan dags för henne att slippa det! tror dock jag måste göra som jag tidigare sagt: hitta mig ett hörn och sälja mig för att ha råd med mitt liv.


Fuck the system, 'cuz the system sucks


Alice in Chains till Peace & Love!
På Alice in Chains turnélista kan man nu se "Peace and Love Festival Borlänge" inbokat. Är detta bomben vi gått och väntat på måntro? Detta är troligen ett av de sista bandsläppen till p&l och bättre lär det inte bli, dom har siktat på att ha Them Crooked Vultures och Alice in Chains som dragplåster och har inriktat sig på "the hives-mando diao-publiken" iår. Enligt mig är det inget man åker till borlänge för, it's not my cup of tea. efter ett super-2009 med Mötley Crüe, Volbeat och Pete & Babyshambles, BMTH, Backyard Babies etc så känns detta endast som ett skämt.

Note to self: lova aldrig något.
Staplade in sent igår och käkade lite avocado innan jag däckade på kudden. Jag, lisa och angel körde lite frassehäng och satt kvar där obekvämt länge och snackade om all möjlig skit medan vi åt och tuggade sönder sugrör. Sen fortsatte vi kvällen med bullar och en besvikelse till säsongspremiär på Desperate Housewives.

det togs några förjävla snygga bilderGone's the wisdom of a thousand years


Ja, vad fan trodde ni?!

Hey guys, allt bra?
Lisa och angel har brytit sig in på min stationära dator och sitter och glor på gamla bilder medans jag sköter musiken och försvinner in i bloggvärlden, dom är fullt förstående till mitt andra liv. Vi ska strax dra vidare på frasses och tröstäta oss igenom kvällen och våra miserable lifes.

Blind Guardian - The script for my requiem är vad som spelas.
so fucking brilliant. Att jag måste vara på plats i antingen götlaborg eller sthlm i oktober och se Blind Guardian och nyfunna och totalgrymma Steelwing live är ett måste. det finns inte att jag inte befinner mig där, och jag vet exakt vilken fierce bitch jag ska fråga angående en resa i oktober.

och angående spellistan @ spotify så kan jag lova er den ikväll när jag staplar in genom ytterdörren. Nu ska jag inte leva upp till mitt rykte att vara seg, smell ya later suckers.

update #5 med Crashdïet in the studio. med sång!


Don't you know there ain't no devil...


...there's just god when he's drunk.

En ny vecka = HOUSE OF METAL VECKA(!!!)
På fredag smäller det, snart smäller dörrarna upp till House of Metal 2010! Man kan nog snart se den ståtliga HOM skylten vid ingången till folkets hus också.
Mitt hjärta punkteras fan av iver. Jag kommer fan inte ta mig levande från den här helgen efter att ha sett Lamb of God! jag ska hoppa upp på scenen och fria till Randy när dom drar igång Redneck.Så det är ganska konstaterat att det ända som kommer finnas i mina tankar i veckan är house of metal. En bättre start på sportlovet kan man inte få, jag tror det blir svårslaget. jag menar, "hej jag har sportlov och inviger med att se Hypocrisy och Lamb of God etc live." Ja, jag säger ju det, svårslaget.

Jag måste dock landa i verkligheten lite och kliva ner från mina moln. Wolf fyller mitt rum och jag måste ta tag i lite av det sista plugget nu innan lovet, I just have to bite the bullet. 

                                                                                                                    playing:

RSS 2.0