Fire will burn us away tonight!Nu har jag landat i stockholm!
och jag har väl egentligen bara en sak att säga innan jag knäpper första bärsen:


GOTT NYTT ÅR!

She's razor sharp, If she don't get her way she'll slice you apart


De här brutalt heta spandexbyxorna från Lena Quist låg i brevlådan idag
Det är bara ren jävla tur att dem hann komma dagen innan nyår! Jag hade nämligen missat att det var 1-3 veckors leverans. Men nu är dem här och har aldrig sett bättre ut! För 1000:- riksdaler blev dem mina. Det är ju förbannat synd att man inte är ägare till de snygga bältena modellen har på sig, men patronbältet slår det mesta. Jag föreslår att ni kollar in allt annat Lena Quist gör här< Jag kan väl även påpeka att brallorna sys för hand, och att det är därför dem kostar mer än helvetet själv.

För tillfället så sitter jag här i samma sits igen, skickar mördarblickar mot den tomma väskan som borde packas. Jag sticker som tidigare nämnt till stockholm imorgon och spenderar nyår där med brudarna. Jag börjar bli måttligt less på att flyga nu, men å andra sidan kanske man behöver komma bort från umeå under den här helgen för att undvika katastrofer som förra årets nyår, hahaha. Legendarisk nyår, minst sagt.


Kat Von D - The Tattoo Chronicles


Jag fick den på julafton och läste ut den igår, så bra är den.
Den är fylld med grymma bilder tagna av Kat själv, fylld med Kat's tatueringsjournaler och dagboksblad. Från 2008 till 2009. I sina journaler har hon sparat bilder på alla tatueringar hon gjort och även skrivit om personen och dens story kring tatueringen. Hon skriver även kring sina egna tankar när hon gjorde tatueringen, hur det berörde henne och gjorde påverkan på hennes liv. Boken är fylld med grymma tatueringar och intressanta personer (allt från vanliga personer till rockstars), och Kat har verkligen lyckats fånga ögonblicken i sin text.

Sen kan man inte låta bli att bli riktigt jävla puttinuttig när hon skriver om Nikki heller. Om hur dem träffades, hur mycket dem älskar varandra, vad dem gör för vad varandra genom åren, deras fighter och deras äckligt oändliga kärlek till varandra. Fyfan, så fint att det gör ont.


Kat har verkligen lyckats med en grym bok
. Dessutom är inspirationen man får av boken inte dålig, den flödar. Bilderna och upplägget gör otroligt mycket. Så länge engelskan inte är ett problem så tveka inte att kirra den!

"äh.. det är så jävla skönt att vara i norge!"


Julhälsning från House of Metal
House of Metal la upp den här videon på deras officiella hemsida på julafton. Det är "julhälsningar" från 2010 års lineup a la Peter Tägtgren, Fatal Smile, Jonas Kjellgren från Scar Symmetry, Necrophobic och Tomas Elofsson.

Hahahaha! Jag har nu sett videon två gånger om och ligger och skrattgråter i mitt sunkiga och instängda rum med min jul-bakfylla. Livet är allt bra rofyllt ibland.

Christmas isn't over if I ain't hungover


Hey bastards,
Nu är jag hemma bland höghusen igen
, räddad från 35 minusgrader och julmat. Jag har fan åkt på en jul-hangover. Jag är så brutalt slut efter julhelgen att jag inte ens orkar sitta upp. Jag är less på mat, på att tugga, på att prata, på att skratta, på tvn, på julmust, and on and on we go. Haha, kalle anka var dessutom riktigt jävla olidligt iår.

Men helgen har varit bra, riktigt fin! Det är gött när alla är samlade och fular sig. Ovan ser ni lite av vad som döljde sig under presentpapperet. Jag kunde inte ha vart mer nöjd över klapparna faktiskt. Fick fint med cash i kontant och insatt på kontot, den underbara Behemoth dvdn som gav mig en orgasm när jag öppnade den, Enforcer platta, True Blood säsong 1&2, ringar från cocoo.se, en extern hårddisk, Kat von D's legendariska "The Tattoo Chronicles", fake lashes, underkläder, smink, en digital fotoram och lite småprylar till.

Nu ska jag försöka rycka upp mig och inte falla i en Sons of Anarchy koma. Jag ska ta mig något att käka, hälla i mig en cappuccino och hamna i en Evangelia Heretika koma istället, haha. Hoppas att ni hade en grym julhelg och nu lämnar julen bakom er för ert eget bästa!

Ho ho ho ho, you know where to stick those jingle bells


Blind Guardian är fan den ultimata musiken för tillfället,
Medan "Frosty the snowman" triggar igång migränreflexen kan Guardian verkligen framkalla den där stämningen som jag saknar helt för tillfället. När folk påstår att det är julafton imorgon hinner jag nästan börja käfta emot innan jag kommer på att det faktiskt är så det ligger till. Så nu försöker jag packa en legendarisk packning innan jag släpar mitt dryga ass till fjällen för att fira jul!

Ikväll drar vi upp till fjällen för att fira jul
med släkt och kusiner. Det är något som alltid är lika gött iallafall, så att julkänslan är lite bedövad gör inget.  Internet existerar inte uppe i fjällens vildmarker och det är 35 minusgrader uppåt landet, så vi ser väl om jag kommer hem levande eller ej på söndag. Tills dess får ni se till att ha en jävligt bra julhelg!


GOD JUL!


You taste the backhand slap from God


Nu när ledigheten har anlänt kan jag äntligen lägga all min tid på Sons of Anarchy.
Min nya favoritserie. Jag är en serienörd och följer ibland för många serier för mitt eget bästa. Men nu är det Sons of Anarchy som gäller och jag är förälskad i mästerverket. Ni vet dom där enstaka serierna som verkligen håller kvalitén, det här är en av dom.

Såhär första dagen på lovet höll jag även på att få en hjärtattack. Jag vaknade ca 16:50 av att det stod en dåre och plingade och sparkade på dörren. Jag kollade på klockan, det var kolsvart ute och jag trodde att klockan var 6 på morgonen (jag missade 1:an i 16:50 genom mina grumliga ögon). Samtidigt som pyskopaten fortsatte att hetsplinga och sparka in dörren planerade jag min flykt från lägenheten. När jag ställde mig upp såg jag ju dock att klockan i själva verket var fem på eftermiddagen och såg även min mobil ligga i 3 delar på golvet.

Haha, för det första: hur kan en människa sova så jävla länge? För det andra: dåren var min pappa som trodde att jag hade dött eller sagt farväl till världen. Jag säger bara Good fucking luck till mig själv när det gäller att kunna sova inatt.


Jag fortsätter den långa evighet som väntar med Death Angel's briljans.


We gonna rock this town all the way down to hell


TRE VECKORS LEDIGHET ÄR HÄR!
... och Bullet är bokade till House of Metal.
Bullet, bandet det känns som att man har sett 40 gånger men endast har sett en gång. Det känns förbannat bra med en grym variation i år, det kan jag inte neka, och Bullet är ändå en jävligt go bokning. Det är precis mer band a la Bullet jag vill se mer av, så nog fan börjar det ta sig nu. Men det halvtråkiga är att jag redan kommer ha sett dem två gånger innan House of Metal.

House of Metal bandsläpp 21/12: Bullet, RAM, Trident, Triptykon.
Även fast dagens bokningar inte är några brutala guldkorn så börjar det se bra ut. Trident har en jävligt snygg gitarrist, så jag kan ju alltid kolla på honom om inte annat.

Och idag kickade även jullovet in och tre veckors ledighet står på schemat. Det går inte att förklara hur otroligt skönt det känns, men det fattar ni nog själva. Nu ska jag fan fira!


Listen up, these things just had to stop, I'm turning evil


Hahaha, Ralf Gyllenhammar hotar journalist och mellanmjölksverige rasar.
Jag har gått och garvat åt den här videon i två dagar nu och drar ständigt repliker från den.

Här ser vi alltså Mustasch-frontmannen Ralf Gyllenhammar som brinner av på en journalist som gör en intervju och filmar det hela med en iphone. Folk påstår sig ha tappat all respekt för Ralf i samband med detta och påstår att han har drabbats av storhetsvansinne a la Axl Rose. Det är så typiskt sverige att bli upprörda över det här.

Anledningen till att Ralf reagerade som han gjorde var därför han trodde att "journalisten" i själva verket inte var en journalist. Mustasch har vid flera tillfällen råkat ut för oseriösa dryga snubbar som försöker komma backstage genom att utge sig för att vara journalister fast dem i själva verket inte är det. Jag förstår att Ralf reagerade som han gjorde när journalisten i detta fall filmade med sin mobiltelefon, vilket kanske inte skickar de mest seriösa vibbarna. Att han hotade att slå honom på käften var kanske lite väl onödigt, och jag håller med om att han kunde skött det lite smidigare, men sen var han ju inte det mest klara tillståndet vi sett honom heller. 

Vem som helst kan brinna av, det är inte ett ovanligt fenomen. Och att detta får folk att totalvända angående deras uppfattning om Ralf är ju hur roligt som helst. Bägaren rinner över ibland, och nu råkade denna journalist vara den sista droppen.

Tappat respekten för Ralf? Nej, haha. Slappna av.

Amon Amarth European Tour 2011


YES!!! Nu står det klart att Amon Amarth ger sig ut på vägarna i Europa i Maj! 
Med sig tar dem även det amerikanska bandet Black Dahlia Murder. Glöm inte att den kommande plattan "Surtur Rising" släpps den 29 Mars. (Stjärnan vid Göteborgsspelningen betyder att Black Dahlia Murder inte kommer att närvara)

13.05.2011 (N) OSLO / Betong
14.05.2011 (S) STOCKHOLM / Tyrol
15.05.2011 (S) GOTHENBURG / Trädgarn *
17.05.2011 (DK) COPENHAGEN / Vega
18.05.2011 (D) HAMBURG / Grosse Freiheit 36 (Tickets)
19.05.2011 (B) ANTWERP / Hof Ter Lo
20.05.2011 (NL) AMSTERDAM / Melkweg
21.05.2011 (D) COLOGNE / E-Werk (Tickets)
22.05.2011 (F) PARIS / Elysee Montmartre
24.05.2011 (D) MUNICH / Tonhalle (Tickets)
25.05.2011 (I) MILAN / Limelight
27.05.2011 (D) DESSAU / Metalfest Germany
28.05.2011 (A) MINING / Metalfest Austria
29.05.2011 (CH) PRATTELN / Metalfest Switzerland

I och med denna underbara nyhet slänger jag mig i duschen för att sedan knäppa en öl! och sen dra vidare för att fira två små horor som nyss har fyllt år. Det blir dock en rätt så nykter kväll för mig, jag är ju trots allt en kärring i jämförelse med dem. Jag fyller ju 19 om 3 veckor. Jag ska även agera paparazzi och göra kvällen minnesvärd för dem,

The hourglass in pieces, dashed to the wall


Hardcore Superstar kör Moonshine live @ Rivstart
HELVETE vilken pipa Jocke har. Det är ju inte precis som att det är någon nyhet, men det känns bra att han påminner oss som inte har haft chansen att se killarna live på ett tag. Han blåser mig praktiskt taget rakt in i väggen och bryter ner mig mentalt.

Som ni förstår är det jävligt sega dagar som regerar för tillfället. Men, om 6 dagar är det äntligen dags för ca tre veckors ledighet! Dags för jul i fjällen, nyår i stockholm och dagar då jag kommer spela COD och inte lämna sängen. Jag ser fram emot att slippa stirra in i den där jävla väggen jag förmodligen har stirrat in i ca 3 månader nu och fokusera på något av värde. Jag antar att det bara är att hålla ut tills dess och inte go mental.

Our future life will be glorious!


Helloween klara för Sweden Rock!
För några bråkdels sekunder var jag uppe i skyn och vandrade på rosa fluffiga moln, men det var innan jag landade i verkligheten igen och insåg att Helloween inte har medlemmar vid namn Michael Kiske och Kai Hansen längre, haha. Jag har stoppat tiden däroch lägger nästan inget som helst intresse i dagens Helloween. Men visst är det en jävligt skön bokning ändå!

Och som det ser ut nu leder Sweden Rock brutalt överlägset om man jämför med de restrerande festivalerna i landet! Blir det inte att dra utanför landet står SRF just nu högst på listan. Men något killerband till vill jag nog se på listan. Sweden Rock regerar medan Metaltown bokar dynga och Getaway har snöat in. Vi får se vart detta bär!

vi får väl först och främst se om vi överlever den här jävla kylan...


Affiliates forevermore and I'm alive, death is just a feeling


2. Sugen på lite Motörhead Shiraz?
Det här hade nellehoran och sarr beställt hem i lördags och shockade mig genom att rada upp flaskorna på bordet. Om det inte hade varit för att jag hatar vin så hade jag varit totalt lyrisk... eller okej, det räckte gott och väl med att jag såg Motörhead-loggan för att jag skulle bli lyrisk och ligga och ta kort på flaskorna. På nyår lovar jag att jag ska smaka åtminstone, det vore ju en dödssynd annars. Sarr garvade btw mig och nelle rakt i ansiktet när vi uttalde Shiraz brutalt fel, så ta reda på hur det uttalas innan ni öppnar käften, haha.

1. Ovan ser ni även min sprillans nya och snygga Rainbow tshirt som låg i brevlådan i tisdags och välkomnade mig hem. Det är fan nästan så jag blir lite kär i den,


Thursday, December 9, 2010


Varför inte börja denna torsdag med att snacka bandsläpp och turnényheter!
Jag försöker faktiskt att landa i verkligheten igen, men det är inte det lättaste. Särskilt inte när bandsläpp efter bandsläpp till diverse festivaler härjar, då kommer man på sig själv att sitta och drömma om kommande gogrejer. 

Steelwing gick tidigare idag ut med att dom kommer att supporta ACCEPT på deras Blood of The Nations turné 2011. Helvete vad sweet! Då måste jag säga att detta genast blev mer intressant. Steelwing är support på europa turnén och Wolf på UK turnén. Inga datum är ännu satta för Steelwing, men konstigt vore ju om dem inte är på plats den 17 feburari i stockholm och 15 feburari i göteborg. Jag längtar innerligt tills det är hög tid för Steelwing att själva agera headline.

Idag släpptes även ytterligare två band till nästa års House of Metal, U.D.O och TNT. Jag hoppade inte upp i taket denna gång heller, detta bandsläpp fick mig knappt att reagera. När fan är nästa bandsläpp?! Jag vill ha overkillband som får mig att vilja springa ut och dränka mig i snön och bli totalt jävla omöjlig. Ja visst har dem lyckats variera sig nu, men bättre kan dem väl fan?

Avantasia live @ Fryshuset, Arenan 2010


                                                                                                                                  Rockfoto.nu
                                                         Jag lämnade kameran åt ödet och lät den vila denna konsert


Skulle jag skriva om de 160 minuterna som konserten var igång skulle ni inte orka läsa allt, för orden skulle spruta ur mig. Jag tycker nästan att sammanfattningen jag skrev igår räcker för att förmedla hur sjukt bra konserten var. Avantasia 2010 toppar nästan allt jag sett och är förmodligen det bästa jag vittnat år 2010. Höjdpunkten var utan tvekan slutspurten då Sign Of The Cross drog igång och exakt alla, Avantasia + gästartisterna, befann sig på scenen. I mitten av Sign Of The Cross skiftade dem även till The Seven Angels refrängen och körde slut på den om och om igen, det var ögonblick man aldrig hoppades skulle ta slut. Jag hade lätt kunnat stanna kvar där för all evighet och skrika ut "We are the seven, judgement of heaven. Why don't we know : We are the angels. It's revelation, soul castigation. Fire will burn us away."

Tobias Sammet är helt jävla otrolig och jag är så otroligt jävla tacksam över att dem valde att komma förbi sverige på den här turnén. Faktum kvarstår, trots alla dessa legender på scen så var det Sammet som var kungen.

Efter konserten trippade vi några trappsteg ner och hälsade efterlängtat på Kai, för att sedan inta backstage med resten av legenderna. Väl där hade vi trevliga konversationer med Kiske, bytte några välbehövda ord med Sammet, svepte bärs och fulade oss med resten av gänget. Innan vi hittat ljuskillen, "Operation: Lightguy", som alltid offrade sitt rum för efterfest körde vi även "operation: töm backstagebaren", så Kai höll i väskan och resten tömde kylen. Efter att vi sedan hittat the lightguy bärde det av till hotellet och resten förblir historia för er. Jag måste även säga att allt mitt agg mot Kiske är bortblåst, he's awesome.

Tack för en legendarisk kväll!Operation: mula Kai


Jorn. Hur jävla skön som helst, haha

We are the kingdom of light and dreams, gnosis and life


Nu är jag hemma, tyvärr.
Jag hade gärnat flyttat in på sara och nelles golv och spenderat några veckor där om det inte vore så att plikten kallar här. Hur jag mår en måndag som denna är nog inte ens värt att nämna, det kan ni gissa er till utan någon vidare ledtråd.

Avantasia spelningen var bland det bästa jag någonsin sett.
Bara blandningen med alla dessa jävla briljanta musiker och sångröster på scen var så sjukt underbart att det är omöjligt att ta in. Det var som en drog, varje nummer var en njutning utan dess like och när spelningen var över kändes det som att det hade gått tio minuter. Jag är helt knäckt av det jag och 2000 till fick uppleva igår! Tänk er själva att överösas med Jorn's, Bo Catley's, Tobias Sammet's, Michael Kiske's och Kai Hansen's legendariska och mäktiga röstkapacitet på en och samma gång, toppat med alla musikaliska genier. Det är overkligt.

Att vi sen fick träffa Kai efter 5 månader sen sist satte hela kvällen på piedestalet
. Den lilla underbara jäveln skrev upp oss på gästlistan och gav oss All Access kort för att vi sedan skulle kunna traska ner backstage och lägga beslag på backstagebaren och röja med han, Sammet, Kiske och resten av bandet.

Bilder och mer text kommer.

Heading for Avantasia!Tänkte kasta in handduken och bege mig mot stockholm och störa folket där ett tag nu!
Så när ni läser detta så sitter jag på flyget och är ungefär lika charmig som på bilden ovan. och sitter förmodlig brevid två tomma flygplansstolar. Ha en fortsatt bra helg!

Avantasia kommer att bli legendariskt!

For I am begotten of the virgin whoreTisdagens avsnitt av PSL På Festival var överlägset det mest sevärda hittills.
Det första avsnittet om Sweden Rock var inte mycket att hänga i granen, det var trist med tanke på att man trodde att det endast skulle vara ett avsnitt om varje festival. Men se på fan, dom pungar ut ännu ett avsnitt och det är förbannat bra! Jag kan med all säkerhet säga att jag sörjt det faktum att jag inte var på plats under Watain's spelning på sweden rock ända sedan recensionerna ramlade in efter festivalen.

Idag befann sig också årets sista Close-up i brevlådan och suktade efter mina ögon. Där listas bl.a. de 20 bästa albumen under 2010 och de sista sidorna är fyllda med Motörhead. Och dem som kniper 2010 års titel "störst, bäst och vackrast" är inga mindre än Watain. Den titeln kunde knappast ha tillägnats någon annan. Close-up har gjort en spotify-lista med två låtar från nästan alla band som de anser har gjort de bästa albumen 2010, för att lyssna på den föreslår jag att ni klickar på bilden till vänster.Were you wearing denim, wearing leather?


Rockmerch.se har nu börjat med en julkalender som kommer att pågå ända tills julafton. Varje dag kommer ett erbjudande dölja sig bakom en lucka och den första luckan är vad ni ser ovan. Alltså en fraktfri dag! Satan vad sugen man blev på att klicka hem lite nu! Den dyra frakten bidrar nämligen nästan till en extra hundring per köp, så fraktifritt är jävligt uppskattat. Jag är dock en person som inte borde köpa mer kläder och bandtröjor, men vem kan låta bli? Nåja, vi har ca 7 timmar på oss att gå lös.

Cdon.com startade också sin julkalender idag. Hoppas på massa gogrejer nu! Och räcker in det för oss materiella nördar så kan ni även gå in på Rocknytt.se där ännu en omgång med utlottning av julklappar är igång! Juletider, är det inte underbart så säg.

Today's piece:

Malmsteen är sjuk, han är en orgasm.

RSS 2.0