We know what we wanna do, we wanna turn it up loud!


Give her a bottle, It might ease her pain. Sunday evening death wish, tomorrow it begins again. She's a Monday Warrior.

Ny vecka, nya tag. Vilket jag faktiskt tror att jag kan stå ut med denna gång, det är ju fan House of Metal vecka! Och inte nog med det, solen skiner och värmen har anlänt. Helt otroligt. Metal bringar solsken och värme i staden, who would have guessed.

House of Metal kickar alltså igång på fredag (kolla till höger om du känner dig som ett frågetecken), vilket betyder att den kommande helgen kommer att bestå av grym live musik! Själen kommer med andra ord få frid ännu en gång. Jag har klagat som en liten hora på HOM iår, men nu i slutändan blev det ändå förbannat nice! Jag är jävligt laddad.

RÖJ!


Forever associated with Norway Rock?Hahahaha...
Jag vet inte hur många bilder som jag och nelle har dykt upp på efter Norway Rock, och det dyker ständigt upp nya från diverse fotografer. Men vad fan kan man förvänta sig när vi var de fanatiska brudarna som ständigt befann sig front row.

Fan vilka härliga tider!
De flesta bilderna är självklart tagna under de mest smickrande omständigheterna -  då ett monsunregn bestämde sig för att ösa ner på festivalen. Tredje och fjärde bilden är tagna tillsammans med Purified In Blood som vi bondade med på området och sedan lirade runt med backstage. Ett gäng jävligt sköna snubbar! Dem har en film med oss någonstans... hoppas den är djupt begraven och aldrig ser ljuset igen.

Nu får det banne mig vara nog! Ge - mig - sommar! Jag är depressiv,

 SEBASTIAN BACH LIVE @ NORWAY ROCK 2010! watch out for 1:08


Om ni missat kategorin "Norway Rock 2010" bör ni kika in.Excitement and action won't pass you byBETNÉR PÅ BANDIT
Ett tips till er är att, denna fina start på helgen, slå igång Bandit och njuta av Betnér
och lagom till 18:00 och dess slut knäppa första ölen. Betnér är en kung och även fast han inte alltid spelar den bästa tänkbara musiken så gör det inget, det räcker med hans snack. Hans snack som för det mesta alltid är värd ca 200 guldstjärnor. Jag visste dessutom inte att Betnér hade bra musiksmak, fattar ni vilken lättnad. Vad hände med egentligen bandit? Dem tog tag i livet och investerade i Close-Up radio och Betnér, och se på fan vilket lyft dem fick!

Idag släpptes även det sista bandet till Sweden Rock Kryssningen, bestående av kanadensarna i ANVIL. Ett bra bandsläpp tycker jag, nog för att jag börjar bli måttligt less på Anvil, dem har nästan blivit ett jobbigt välgörenhetsprojekt som man helst inte vill veta av. Men det är nästan så bra att det är en utmärkt anledning/ursäkt till att ta rom och piratkläder med sig ombord i April! Nu har man ju fått smak för det där med rock-kryss.


It's the best you wanted, the best you got it hereMustasch - Angel's Share Live @ Nyhetsmorgon
När jag i morse försov mig, klev upp ur sängen och slog på dumburken var det just dags för Mustasch att inta scenen på nyhetsmorgon. Där kan vi snacka om timing! Eftersom jag själv knappt visste vad jag hette var jag rädd för att Ralf's pipa skulle vara lika morgontrött som jag, men det är ju fan Raffe vi snackar om, satan vilken pipa! Jag fick en jävligt bra start på dagen och det håller fortfarande i sig. Kanske för att jag nu lyssnat på detta live-klipp ca 20 gånger. Angel's Share växer på mig hela tiden. Dem körde även I'm Frustrated.

Nästa måndag släpps ju även The New Sound Of The True Best, plattan som firar att det nu var tio år sedan Mustasch släppte sin första platta The True Sound Of The New West. Den kommer att innehålla nyinspelningar av de bästa låtarna genom åren, plus nya Angel's Share. Den kommer befinna sig signerad i min brevlåda på releasedagen tack vare Bengans!

Don't be afraid now, of our faces in the night


Bloggare?
Om ni mot all förmodan missat alla de heta bilderna på oss bloggqueens från close-up båten så tänkte jag åtminstone lägga ut två av dem. På bilderna ser ni snyggingarna >Jessi Fox<, >Mary Raven< och >Anna Bumbi< och mig. Bilderna ovan är från Bumbi och Mary, så jag föreslår att ni glider in på deras bloggar för att kolla på resten. Det var förbannat kul att träffa på dem IRL! Efter detta går jag nu också under smeknamnet "midget". Det är Jessi som med glädje har döpt mig till det, samtidigt som hennes karl också tappade en cigg i min sko, haha. Men kom igen, så kort är jag väl inte? he he.   

Det var med fasa som jag tråkade ihjäl mig i helgen med förra helgen i tankarna. Jag vill ut på havet igen! Nu är det dock bara ca en vecka kvar till House of Metal, som jag nu bestämt mig för att gå på för att inte tråka ihjäl. Det lär bli gött!

The light is fading, Valhalla is calling your name!HOLY GRAIL
Så vad kan kännas bättre än att sitta inne och lyssna på Holy Grail på högsta när det är svinkallt ute? - Förmodligen inget just nu. Holy Grail är ett band som varav deras senaste platta "Crisis In Utopia" har snurrat oberäkneliga varv i mina öron sedan releasen förra året. Eller ja, den hade iallafall gjort det om jag hade haft den i fysiskt format. Nu befinner den sig dock bara i min ipod. Jag läste om Holy Grail i ett nummer av Close-Up Magazine förra året och kände direkt att dem var värda att kolla upp, vilket det visade sig att dem verkligen var.

Holy Grail bildades år 2009 av fem killar från Pasadena, California, varav tre av medlemmarna då varit medlem i heavy metal bandet White Wizzard. Dem släppte EPn Improper Burial 2009, med två original låtar och två covers (Judas Priest's Exciter & Accept's Fast as a Shark). I oktober förra året släppte dem sin debutplatta och har sedan starten turnerat med både Blind Guardian, Exodus och Amon Amarth.

Inte nog med att deras debut är grym isig, men dem gör även två riktigt bra covers på EPn. Jag föreslår att ni kollar in Holy Grail och deras fullkomligt grymma musik om ni inte redan gjort det och riktigt njuter.(youtube) Vokalisten Luna har en helt sanslös pipa! 

Ett sverige - eller Wacken besök och jag är nöjd!

Metallsvenskan / Dead by Sonisphere


Tacka fan vet jag Metallsvenskan! Idag blev 2011 års headline bekräftad, och det är inga mindre än GAMMA RAY! Ord räcker inte till för att beskriva hur sanslöst grymt det är. Jag har redan börjat packa. Vi ses i Örebro den 13-14 Maj!

Andra klara band för Metallsvenskan är bl.a: Bullet, Doctor Midnight & The Mercy Cult, D-A-D, Graveyard, Sator, Scar Symmetry och Torture Division,

Sonisphere har gjort det. Dem har låtit oss vänta omänskligt länge på bekräftade band och sedan kör dem den mest usla tänkbara bandskaran rakt upp i nyllet på oss. Ligger det verkligen så dåligt till att vi måste ta in Dead By April som en del av sonisphere? Ligger det så illa till att vi måste ta in en hel bunt svenska band för att ens få till en lineup?

Eftersom detta är allt vi får kan dem lika gärna börja ge bort biljetterna redan nu. Jag menar, är det för mycket begärt att begära mer? Att detta är allt vi får till vad som ska vara en av de största höjdpunkterna bland festivalerna i sverige är bara pinsamt.
UPDATE:
För att klargöra en sak. Jag gillar In Flames, jag gillar Mustasch och jag gillar Airbourne. Jag gillar dem som fan. Men för den sakens skull betyder inte det att jag uppskattar en festival där endast de tre banden är bra utav åtta band. Varav man kan se Mustasch och In Flames när som helst. Då är det en skitfestival oavsett om jag gillar banden. Ibland krävs det att man tänker ett steg extra, men jag antar att det är för mycket begärt av en idiot.

For a price I'd do about anything, except pull the trigger


När vi ändå är/var inne på Queensrÿche kan jag väl lika gärna visa er vad som låg i min brevlåda förra veckan. Queensrÿche's EP Queensrÿche från 83 och deras grymma Operation Live Crime dvd. Jag tänkte att det var lika bra att använda min "gratis-frakt" kod som Cdon.com gav mig när jag fyllde år, även om det bara är ca 30 spänn så är det ju en utmärkt ursäkt för att få shoppa lite.

Om ni mot all förmodan inte sett alla klipp från dvdn på youtube föreslår jag att ni gör det direkt och även beställer hem dvdn för ynka 99 spänn. Den är guld! Förbannat bra. När jag ser Geoff springa runt med sina skinnbyxor och brutala pipa kan jag nästan förstå nelles förälskelse, om han behåller solglajjorna på dvs.
Here, we've got the action, feel the satisfaction


Katana - Heads Will Roll
Göteborgsbandet Katana's debutplatta låg i brevlådan och väntade på mig när jag kom hem från båten. Jag har redan lyssnat igenom den ett flertal gånger och jag kan inte annat än säga att jag fan är kär! Det har cirkulerat mycket snack kring Katana så förväntningarna blev efter ett tag jävligt höga. Jag försökte dämpa förväntningarna med risk för att bli besviken, men satan vad plattan är grym! Jag är mäkta imponerad över detta alster.

Katana spelar som sagt på House of Metal i mars och nu har dem även släppt spelschemat för helgen. Och självklart krockar de enda banden jag vill se på lördagen, dvs Katana och Engel. Då kan man ju fråga sig hur fan jag ska ta mig till. Jag fick även se att Jorn ska spela i sverige samma helg, så drar jag dit missar jag ju likt förbannat hela House of Metal. Det känns förjävla pissigt, här snackar vi faktiskt i-landsproblem utan dess like.

Nå. Lyssna på Heads Will Roll! Jag rekommenderar låtar som Pheonix on Fire, Heart of Tokyo, Asia In Sight och Quest For Hades. Den ligger fint ute på spotify.

Close-Up update!Close-Up båten, ja vad fan ska man säga!
Det var förbannat bra. Så förbannat bra att vi nu febrilt letar fler båtar att dra på. Vi träffade jävligt härligt folk, däribland flera pers som skulle på Wacken, och jag fick byta välbehövda ord med ruskigt sköna personer. Det var brutal sjögång på natten, men medan folk blev sjösjuka gick jag endast omkring och garvade för att det var så jävla gött, haha. Jag körde nog lite för mycket all in dock eftersom jag har några minnesluckor jag nu försöker hitta igen någonstans bland spriten och bärsen. 

Angående banden så såg jag endast Bullet. Jag gick och la mig när Engel började lira vid 12:30, precis som jag hade förutspått och jag såg pisslite av Paradise Lost och Raised Fist. Så på den fronten misslyckades jag rejält. Men Bullet var förbannat röj som vanligt!

Vi lämnar det så tycker jag, mer får ni fan inte veta. Vi körde all in även på fredagen när vi kom i land och det slutade fan inte vackert, haha. Jag var ju tyvärr inte så flitig med kameran heller. Tveka inte att dra på nästa Close-Up båt. Jag är härmed kär i hårdrockskryssningar!

Close-Up ready?Nu är jag i stockholm och snart stiger vi ombord!

Heads will roll!

KATANA till House of Metal!
Idag blev de sista banden till House of Metal bekräftade och där bland skiten befann sig heavy metal bandet Katana! Det är en förbannat nice bokning och det ser nästan ut som att jag nu måste släpa mitt ass till HOM iår. Jag väntar bestämt på deras debutplatta som snart ska trilla ner i min brevlåda efter att jag vann tävlingen på rocknytt, och av vad jag hört hittills är det inte illa!

Idag är det close-up dagen, och nog fan började den bra. Andra band som blev bekräftade idag är: Crowdburn, Godless Glenn and the Astro Zombies, Hostile Reaction, Iscaroth, Scumkill, Summoned Tide, System Annihilated och Twins Crew.

His scream will heed the call of those who stand behindQueensrÿche - "completed the recording of the new record"
Queensrÿche är nu klar med inspelning på deras kommande platta som kommer att släppas till våren via Loud & Proud Records/Roadrunner Records. Efter den förra skitplattan är det många, inklusive jag, som knappt har några förväntningar på det nya albumet. Geoff Tate's uttalande om att plattan kommer låta väldigt modern och att dem exprimenterat mycket gör att man rynkar på näsan direkt, sådär bitter och fördomsfull som man älskar att vara. Gillar jag inte modern metal? Jo, men det är Queensrÿche vi snackar om. Geoff brukar ju dock säga att Queensrÿche vägrar göra om något de redan gjort. 

Men man ska aldrig döma något förren man hört det. och hittills vet inte en jävel av oss fans hur det låter. Det är inte mycket att sörja hur som helst, de gamla mästerverken försvinner inte. Undra om man vågar hoppas på Queensrÿche till Wacken? Jag skulle inte tacka nej till att se dem igen!

She knocks you down, whips you around


Lena Quist contest
Den heta designern Lena Quist har anordnat en tävling på sin hemsida där man kan vinna ett plagg från hennes webshop. Minns ni dem snygga >spandexbrallorna< jag beställde för ett tag sedan? Dem är ett verk av Lena Quist och är definitivt de snyggaste brallorna jag äger! Spandexleggingsen är mina favoriter, men i webshopen finns det även annat. Det är topp-kvalité på plaggen och dem är förbannat snygga!
 
Tyvärr så är det också svindyrt. Därför passar det väl jävligt bra med en grym tävling där man kan vinna ett valfritt plagg. Tävlingen avslutas på alla hjärtans dag, den 14 februrari, och då dras två vinnare. För att delta - gå in på den officiella hemsidan.

Här hittar ni Lena Quist:
http://www.lenaquist.com/
http://www.myspace.com/lenaquist
http://www.etsy.com/shop/LenaQuistDesign 
http://www.twitter.com/lenaquist


100% Heavy Metal onboard!

Två klipp från 70000 Tons of Metal kryssningen
Oh, now we're talking! Här är två klipp från den heta metalkryssningen som ägde rum i slutet av januari. 40 band och 2000 fans och det kunde inte annat än bli succé. Jag har plågat mig själv vid tanken på alla grymma band som befann sig på lyxkrysset från Miami. Och kolla bara på klippen, kan man annat än få gåshud när filmar området och banden? Fy fan!

Det sägs att det blir ytterligare en kryssning nästa år. Då, då finns det ingen återvändo, DÅ ska jag dra med mig ett gäng och vara på plats. Jag föreslår att ni gör detsamma!

Klicka på bilden för att kolla in bilder från kryssningen


There is a world few know about, where rules dont applyHahaha, den här reklamen är så jävla guld!
OKQ8 västerbotten, det är så det ska tas. Det här klippet gör reklam bra för några sekunder. Med denna söndagsunderhållning beordrar jag er att inte röra er på hela dagen och njuta av denna dräggsöndag innan det är måndag igen och du inte kan ligga och drägga längre.

Sen tänker jag även beordra er att se BURLESQUE. Den var riktigt jävla bra faktiskt. Med Christina Aguilera i huvudrollen med sin brutala pipa. It's worth every second of your life.

04-02-2011 - Highway Pirates release


Today's the fucking day! Bullet's Highway Pirates befinner sig nu i skivhyllorna och redo att slaktas på spotify. Står bärsen och spriten framme föreslår jag att ni drar igång Highway Pirates och njuter! Njuter av vad det egentligen är killarna har haft för sig. Eller skit samma vad ni gör, dra igång den ändå!

Igår blev Bullet även bekräftade till Wacken 2011, likaså deras kumpaner i Crashdïet! Det är grymt som fan för bådadera, men som svenne kändes det förbannat trist faktiskt, haha. Då är det ju jävligt tur att man kan nöja sig med att säga GRATTIS och vandra vidare. Är övertygad om att dem kommer fånga fler fans i och med detta, vilket är grymt.

Kolla på detta btw
The tickets are here!!! Nu är det lite mer på riktigt.


Cut the head off, grows back hardTja, jag heter sanna och jag brukade blogga här innan min hjärna la av.
Det är ungefär så jag känner för tillfället, haha. Hela jävla hjärnverket har brunnit. Jag låste bloggen igår, men ångrade mig. Den kanske helt enkelt behöver en ny design och en nytändning. Jag känner inte pirret i vårt förhållande längre, eller för att citera Ola Rapace angående förhållandet med Noomi, "det känns som att vi driver ett aktiebolag ihop".

Om exakt en sketen vecka är det dags för Close-Up båten, och månaden efter det skulle det ha varit hög tid för Slayer/Megadeth på arenan, men det tyckte tydligen inte dem.
Slayer och Megadeth har ställt in sin spelning på arenan i mars. Anledningen är oklar, men i pressmeddelandet meddelar dem att dem snart återkommer till sverige. Folk blev som galna och tror nu at The Big Four kanske kommer till Sonisphere. Det är dock inte något jag vågar tro på, men det skulle vara jävligt uppskattat och jag kanske skulle kunna förlåta dem för det här. Hur skulle det vara om Sonisphere kunde bekräfta några band snart?!Relentless revolution, join us or step aside


Årets första Close-Up låg idag i brevlådan!
Glad som ett litet barn på julafton rev jag upp plasten runtom och fick även se, både på internet och i tidningen, att Close-Up från och med nu kommer att sända "Close-Up Radio" på Bandit, tisdagar 22:00-00:00. Programledare är Nicki Wicked från Crucified Barbara och programmet har premiär nästa tisdag. Det kommer att spelas musik från tidningen mixat med annat grymt. Sounds pretty fucking good to me!

Detta nummer innehåller även en intervju från Thrashfest med Exodus, Kreator och Death Angel och 9 sidor Mustasch. Mitt i prick! Det passar förbannat bra nu när jag har öppnat snorfabrik i näsan och har alldeles för mycket dötid för att ens kunna njuta av det. Schemat för Close-Up båten befinner sig även på en sida och ser för det mesta helt perfekt ut. Men... att Engel fått speltiden 12:30 på fredag, dagen efter hårt festande, känns mest som en nitlott eftersom risken att sova bort hela skiten och vara för bakis för att kunna njuta av spelningen känns mycket möjlig.


RSS 2.0