I'd rather die than someone control my mind


Nu är det fan inte länge kvar.
Imorgon sticker jag till folkets hus, lämnar in min biljett, kommer ut med ett armband runt handleden, taggar jävel och försöker att inte pissa på mig och dö av iver och sen finns jag på plats. House of Metal förfan! Imorgon kommer jag befinna mig i Idun hela kvällen, på scen står Marduk, Hypocrisy (!!!) och sist tunga Behemoth. Det lär inte bli dåligt mina vänner, satan vad ni missar.

August Burns Red signerar skivor på Burmans 15:00
på lördag. funderar om man ska dra förbi endast för att få se killarna, känns ju dock förjävligt att jag kanske inte kan se dom senare på kvällen. Får se om jag ligger för avdäckad på lördag eller hasar mig upp och glider förbi.

Ikväll har jag befunnit mig på norrlands operan och tvingats se West Side Story musikalen med skolan. Musikaler är väl inte riktigt min grej, så jag försökte att inte somna och kämpade med nackspärr och noll känsel i röven.

Nu har jag fan lov! Lov i 10 dagar och jag ska njuta av det så läskigt mycket.Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha ja fy fan, inte blir det en tur till Borlänge i alla fall

2010-03-05 @ 09:08:34
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Vanadesse

eller hur! alla 14 åriga mando- och hellströmfans kommer åka dit. det blir den genrern av people som kommer hänga där i år. trist. men men vi behöver inte bry oss för vi ska på en riktig festival med bra musik iaf ;D fan va jag vill att d ska va 7 aug NU!

2010-03-05 @ 10:23:29
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Karin

Sv: det är sant, helt sant, jag gillar mest låtarna som har mest av det där gamla folkmetal stråkarna ;) men du har rätt, mycket black metal osv. ^^, de kanske bara testar något nytt och går tillbaka till lite mer folk sen, skulle vara typiskt dom :) liksom dom planerar ju aldrig ett album i förväg, dom bara gör något XD

2010-03-05 @ 11:35:52
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Fredrika

fan va grymt!! hoppas du får en AWESOME tid! (Y) :D

2010-03-05 @ 13:30:06
URL: http://www.freudrischen.devote.se
Postat av: ester, wohooo

klappen hjälpte hörru! jag har kirrat mig en i rätt storlek! :D:D:

2010-03-05 @ 14:34:44
URL: http://retse.blogg.se/
Postat av: Pink Guerilla

Ha det så toppen nu! jga värmer upp ABR och LoG för dig ikväll - drar om några timmar! :)Sv: TACK! Det är ju dock typiskt att allt ska vara slut som jag vill ha:P

2010-03-05 @ 14:43:25
URL: http://pinkguerilla.blogspot.com/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0