Lamb of God Live @ House of Metal 6/3 2010

Mina husgudar Lamb of God.
Det är fortfarande helt jävla unreal att jag har sett dom live i denna lilla piss stad, jag kommer nog aldrig att fatta det. Lamb of God var the mainreason till att House of Metal biljetten köptes.

Efter att 30 finniga tonåringar med new era keps vandrat ut från Dead by Aprils spelning så tog vi plats bakom dörren och drog igång kön och taggade jävel. Fredde skrek ut the famous lines from Omerta "Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward..." 30 gånger om och när dörrarna äntligen öppnades sprang vi benen av oss för en bra plats. Jag trodde jag skulle pissa ner mig när skynket flög upp, scenen uppenbarade sig och The Passing började spelas. En efter en glider de ut på scenen, Chris, John, Mark, Willie och sist men fan inte minst springer Randy fucking Blythe ut och dom drar igång med In Your Words! Det är en kickass start, blodet stelnar i ådrorna när dom drar igång med Set To Fail och innan dom drar igång med Walk with Me In Hell påpekar Randy att det är första gången dom sätter sin fot i Umeå och ber dom som inte vet att dom är Lamb of God dra åt helvete.

Jag är verkligen i himmelriket hela spelningen igenom och allt jag önskar är att den aldrig ska ta slut. Dom drar av låtar som Now You've Got Something To Die For, Laid To Rest, Contractor, Blacken The Cursed Sun, Hourglass, Vigil, Broken Hands och Black Label och när dom drar igång Redneck blir publiken helt insane och stämningen är obeskrivlig. Jag grät blod när jag insåg att det var över och alla började gå mot dörrarna, för det var en helt insane bra spelning och kontakten mellan band och publik var underbar. Jag kan fortfarande känna vattnet från Randys hår som träffar mitt ansikte när han headbangar. det, är vad jag kallar underbart, det, är vad jag lever för.

Johan Paulin på VK kan stoppa upp något i röven och dräpa sig själv för tvåan han gav dom
. jävla offer,
Kommentarer
Postat av: 'amy

SVAR: jag rockar alltid, ska spela rock varenda dag!!

2010-03-10 @ 21:27:39
URL: http://amy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Såg dom i Sthlm, så jävla underbart!

2010-03-10 @ 21:37:30
Postat av: Madeleine

UNDERBART! :D <3

2010-03-10 @ 21:44:21
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

WIIEE, NICE! :Dsv: jaså okej, har nämligen testat med det där... hände ingenting :/ men får väl testa mer bara ^^ eller låta det va, haha.

2010-03-10 @ 21:58:19
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Lite svårt att förstå att de faktiskt var i Umeå, men

det var en riktigt bra spelning och det var en sån härlig känsla att äntligen få se dem:)

2010-03-10 @ 23:53:51
URL: http://linneaburman.blogspot.com
Postat av: anna

sv: tack darling, jag trivs grymt bra i min lägenhet :)

2010-03-11 @ 07:10:47
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: s i m o n e

sv; hmm jag vet inte riktigt .jag har som slutat lyssna på dom eftersom dom börjar bli lite uttjatade :P men jag skulle tro att pontus bara är sjuk XD men vem var den andra killen då? hette han typ putte eller nåt? isf är det typ deras manager eller nåt:P

2010-03-11 @ 12:37:27
URL: http://siimson.blogg.se/
Postat av: Recklesslife

Det finns fan inget mer underbart än att se sina favoritband live, den känslan slår ingenting! :Dsv: HAHAHA är du seriös?:) Men förstår om du gör det. Jag skulle aldrig välja Kiss framför SRF i år. Det är så sjukt mycket bra band som ska dit och egentligen är det inte så dyrt med tanke på banden :D

2010-03-11 @ 14:36:12
URL: http://recklesslife.blogg.se/
Postat av: dannie

ehehe ja, du får väl göra det:D

2010-03-11 @ 16:26:55
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/
Postat av: Astrid

Ofta gubbjäveln gav dom en tvåa? ;O

Stryk ska han ha. Dom var helt jävla totalt Awesome igår att jag bara vill gråta av glädje

2010-03-12 @ 15:08:32
URL: http://almostaddicted.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0