Keeps me running on the high road



Mina ögon blöder.
Brilliant bands, y u no come to sweden? Samtliga festivaler får min underläpp att darra på grund av alla underbara band. När man kollar på större delen av svearikes band darrar ingenting, då går kroppen in i sömnläge och förvirring istället. Ja, det är väl en jävla tur att man får drömma! Det återstår att se om cashen räcker till något utanför landet i sommar. Mina drömmar går ut till Graspop Metal Meeting, Metalfest Open Airs, Hellfest och Metalcamp.

Till Wacken också för den delen, aka heaven.



Kommentarer
Postat av: Daniel Ahlqvist (@DrPepper666)

Finns så sjukt många festivaler man vill gå på, Wacken o Metalcamp, Metalcamp har alltid helt awesome lineup men är ju tyvärr så långt bort!



Men Wacken är i en klass för sig själv i festivalväg, den slår Graspop flera gånger om i känsla, stämning och band. Graspop kanske får de stora men Wacken brukar få till en jämnare lineup!

Postat av: Mela

Åh fyfan, dog lite över hellfest såg jag nu..

2012-02-12 @ 21:48:19
URL: http://meelah.blogg.se/
Postat av: bex

Såå galet mycket bra! åhh. dör lite..

2012-02-12 @ 22:16:03
URL: http://bexxxie.blogg.see
Postat av: S O F E N - rock/photo/life

SV: Haha, ja.. overkligt och sjukt. Men så awesome!



Åh.. om man ändå hade haft turen att vinna på lotto or something. Då hade jag fan dragit direkt. Varför kommer INGENTING bra till Sverige? Ingen Lineup håller helt än, på någon festival. De enda som har lite gött att bjuda på är fan Skogsröjet, men de är ju ändå en "liten" festival så där var ju inte förväntningarna så höga...

2012-02-13 @ 09:37:58
URL: http://femteandetaget.blogg.se/
Postat av: Linda

Har sparat på mig lite pengar för att åka på utlandsfestival i sommar.. MEN HUR FAN SKA MAN KUNNA VÄLJA? Är ju tamefan omöjligt -.-

2012-02-14 @ 15:13:00
URL: http://frankenbride.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0