Get the fuck up and do something


Den fullständiga versionen av Nightmare!
Finally! den är precis som förväntningarna lovade, helt brilliant! Avenged Sevenfold gör en aldrig besviken. Det är rysningar och glädjerus som fyller kroppen om vartannat, jag vet att vi har en helt sjuk skiva att vänta oss nu! Och om man bortser från bandets insats, så gör Mike Portnoy ett grymt jobb med trummorna. Vad jag har hört så var trum delen redan skriven innan The Rev lämnade oss, så Portnoy gjorde en bara grym insats genom att följa det. I can't wait until june!

Angående gårdagen så är jag fortfarande i shock och vägrar att inse vad som har hänt. Vänner och andra musiker har börjat lämna sina ord nu: Läs >här< vad Slash, Robb Flynn, Kiss, Nikki Sixx och Judas Priest skriver och >här< Iron Maiden. Det är så jävla hjärtskärande. Jag och amy snackade om hur det skulle underlätta att dö igår när vi pluggade matte, och just då fick jag reda på nyheten. Det är fan lite halvläskigt, nyheten slog verkligen ner och tårarna började rinna utan att jag rörde en min. Där kan vi snacka om chocktillstånd, haha.

innan jag återgår till matten måste jag säga mitt angående:

SONIC SYNDICATE - REVOLUTION, BABY OFFICIAL MUSIC VIDEO
Låten börjar växa på mig faktiskt, den tar sig mer och mer och jag börjar ge efter. Jag gillar videoeffekterna i videon, det passar väldigt bra till låten och ger en rätt skön feeling. Men en sak kan jag inte ge efter för - jag har hatar musikvideos där bandet bara står och spelar hela videon igenom utan något annat inslag, och på en tråkig plats dessutom. Det ända jag gillar med den här videon är Karin, satan vad snygg hon är! 
 

Kommentarer
Postat av: ROCKABETTY

HELVETE! Ibland kan en jävulskt snygg Karin få mig att älska hela jävla Sonic Syndicate! Ska definitivt se dem under metaltown och pdol bara för att Karin är så jävla grym!

2010-05-17 @ 17:42:41
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

sv: JA FÖR FAN!

2010-05-17 @ 18:07:54
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: darjish:- Glam and heavy metal

alltså! jag hatar att ss videon laggar sönder som fan för mig! kan varken kolla på den här, på myspacen eller någonstans! fuck världen liksom! :(sv; haha, tur som fan att jag har INTE har matte B! haha, fandå, LYCKA TILL bruden säger jag bara! :D

2010-05-17 @ 20:02:43
URL: http://assonfire.blogg.se/
Postat av: Michaela

Nej det är då verkligen inte alla som passar i sidecut. Och majoriteten av alla jag sett i det har VERKLIGEN inte passat

2010-05-17 @ 21:18:18
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: Felicia & Olivia

grym blogg ju:D

2010-05-17 @ 22:24:38
URL: http://feloliv.blogg.se/
Postat av: Annely

Låten är kickass!

2010-05-18 @ 13:56:44
URL: http://chaosofannely.bloggplatsen.se
Postat av: Emmelist

oh i love her.

2010-05-18 @ 14:26:31
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Fredrika

jag gillar låten skarpt!

2010-05-19 @ 21:56:06
URL: http://trainofthought.webblogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0