I can feel your fever, taking over!


Fever
- skivan som behöver lyssnas in.
Gud vad jag har ältat denna platta nu, enda sedan den kom. Ni minns att jag visade ganska klara tecken på besvikelse efter jag hört den första gången? Jag är inte besviken längre, utan mer ingenting. Det är låter precis som Bullet for my valentine gör och plattan är riktigt bra. Det kanske är det, att jag hade förväntat mig för mycket och en mer "wow" känsla. Det är väl verkligen det jag har saknat med den här skivan. Det här med att dom skulle göra en skiva i Poison-anda stämmer dock inte in, jag tycker att det här är mer Scream aim fire, så det kanske är därför också. Jag saknar lite hårdare riff och gitarrsolon, och jag är inte så förtjust i alla lugna låtar. Men i sin helhet är det en jävligt bra platta och alla låtar är mer eller mindre skitbra. Men det ger ingen "wow" känsla, jag får mest den här "home sweet home" känslan, vilket känns tryggt och samtidigt lite tråkigt. Jag vill inte tappa hoppet om att dom någon dag kommer att göra en lika grym platta som Poison, men än är dom inte där.

Fever slår inte Poison och Scream Aim Fire, men är en grym platta försig. Jag ser fram emot att se dom nya, och för att inte tala om dom äldre, låtarna live i sommar! Satan vad bra jag kommer att må bra med Matt Tuck stående framför mig.

Bästa låtarna:
 Your Betrayal, Fever, Alone, Dignity

Kommentarer
Postat av: ROCKABETTY

Helt klart bästa låtarna på plattan!

2010-05-10 @ 17:31:45
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

haha thx babe ;D får väl se. en tredje tattoo blir det nog i alla fall. vi får väl se om jag säger samma sak efter nr 1 och 2 på lördag haha ^^har inte alls lyssnat på bullet for my valentine. förutom akustiska versionen av tears dont fall. kanske borde lyssna på dom?

2010-05-10 @ 17:46:18
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

sv: Troligt nog en av deras bästa ;)

2010-05-10 @ 18:46:59
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

sv:

hahaha, härligt att du gilla den looken ;)

2010-05-10 @ 18:51:35
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: darjish:- Glam and heavy metal

blev faktiskt också lite besviken på plattan, man hade ju förväntningarna uppe i skyarna! hehesv; men vad fan? vart ska du nu då? :O :P

2010-05-10 @ 19:00:32
URL: http://assonfire.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, det finns nog inte något som är roligare än en riktig festival! :) Älskar det!

2010-05-10 @ 22:42:01
URL: http://drinkitup.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0