It won't suck itself
Ja jävlar.
Sweden Rock Festival 2012. Vilket jävla lir! Jag ligger just nu, två veckor senare, och hostar upp lungorna och snyter mig och funderar på vad fan det var som hände egentligen. Ett är iallafall säkert, redan första dagen var det en jävla tattare som snodde min mobil och systemkamera ur väskan i publiken på Edguy. Så jag var både kameralös och omöjlig att få tag på resten av festivalen. Det smärtade i själen på alla onda sätt, särskilt med tanke på vilken fotonörd jag är och med tanke på hur grymma bilder jag tog under onsdagen. Men ovan ser ni ändå en del bilder fångade i det rätta esset med Chrille "Grimgoth", Nelle and miself med Clammy från Exciter och Carro "Vanadesse"!

Band som fick skådas av mina hökögon: Sabaton, In Solitude, H.E.A.T, Dynazty, Edguy, Exodus, Night Ranger, Steel Panther, Sebastian Bach, Gamma Ray, Twisted Sister, Slaughter, Lynyrd Skynyrd och slutligen King Diamond.

King Diamond tar guld för den absolut bästa skiten på hela festivalen! (Ståndet är nu permanent). Night Ranger tar pris för festivalens storslående överraskning. In Solitude tar pris för svensk stolthet och briljans. Exodus tar pris för festivalens briljerande thrashdos. Steel Panther tar pris för skönaste jävla gänget på plats. Twisted Sister tar pris svårslagen storhet och Lynyrd Skynyrd står för festivalens berörande.


                                                                                                        I fyllans bedårande esse

Motörhead och Hell var två band som missades som jag upprepande gånger sa "detta ska absolut inte missas" om, men under Hell (12:15, give me a break) var jag inte vid livet och under Motörhead hade vi fullt upp med en återföreningskalas med pojkarna i Gamma Ray, så det kan inte räddas. Gällande vårt älskade Mötley Crüe så såg jag ungefär en halv låt innan min själ grät. Resten av spelningen hörde/såg vi från vippen där det hinkades bärs för att glömma. Det tar mycket att säga, men den spelningen var så usel att inget räddar den. Inte ens Tommys spektakel. Tredje gången gillt, sämsta gången gillt.

Alla fyra dagar var skadade. Grymt sällskap, grym bärs och fullständigt grymma band. Och det är ju även allt man behöver. Bilderna är bevarade i minnet, och låt oss säga såhär, det kanske var lika jävla bra att kameran blev stulen ändå. 
 
Det är nu jag vill kunna bjuda på en drös med bilder med dag efter dag och recensioner på banden jag såg, i vanlig ordning, men efter omständigheterna får detta duga.

Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

WORD angående Mötley. Så jävla uselt!

2012-06-21 @ 05:58:54
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Jävla tattare det finns och kul att se att mina bilder kom till användning igen.

Ses snart igen! :)

2012-06-21 @ 13:11:59
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Ida

Synd att vi inte sågs något där nere... det var fan en helt fantastisk festival.Ja, svinlista... hah. Vi sa att den som svinade mest även skulle få med sig en minigris.. Men vad fan ska jag göra av han? ;) HAHA

2012-06-21 @ 15:50:49
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Smelly

Helt rätt, King var bäst! LaRocque och Wead är bland de bästa jag sett, laglöst bra.

Twisted Sister kom nog tvåa på min lista, Dee Snider kan nog faktiskt vara den bästa människan på jorden kom jag fram till.In Solitude var bra, kändes aningen malplacerat att dom spelade i dagsljus bara.

2012-06-21 @ 18:01:41
Postat av: Ida

Lätt det blir Röjet!! :D Du med?

2012-06-21 @ 20:46:49
URL: http://drinkitup.blogg.se
Postat av: Avarquare

Snyggfan !! *_* !!! ! Ser awesome ut minus det där med din mobil och kamera ^^ <333

2012-06-24 @ 21:08:28
URL: http://avarquare.blogg.se
Postat av: Christine

Men dra åt helvete! Fyfan för den som stal kameran. Hade vilja sett fler bilder ja.

Hahaha! Stånd?! Nu jävlar! Ja. De där gänget är inte så tråkiga precis. Har skrivit ett till inlägg nu om hur allting såg ut på Hellfest. Fast jag vetetusan om det duger. Var som en zombie (som man ska vara) och ganska mör i kroppen. Även skallen bajsade så jag minns inte mycket. ÄNDOCK. Roligt hade vi!

Hare king!

2012-06-25 @ 16:37:06
URL: http://vaakumt.blogspot.com
Postat av: Daniel Ahlqvist (@DrPepper666)

Du MÅSTE kolla in det här!!!:D:D:D

http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=175960&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blabbermouth+%28Blabbermouth.net%27s+Daily+Headlines%29

Postat av: Rockfotograf Satanja

Verkar som om alla som varit på SRF i år komit hem och varit mer eller mindre dödssjuka O_o

2012-06-28 @ 13:45:34
URL: http://www.satanja.se
Postat av: Tonje ~

Lucky bastard! Ser awesome ut :D

2012-06-28 @ 15:38:37
URL: http://tonjeesj.blogg.no
Postat av: Sara

Du är otroligt duktig på att skriva tycker jag! :) Även om jag kanske inte är en festivalmänniska så får jag en rätt bra känsla efter att ha läst det du skrivit :) Tråkigt det där att sakerna blev stulna, men en del tattare vet helt enkelt inte hur man beter sig :/

2012-06-30 @ 19:55:03
URL: http://formoonkeys.blogspot.com
Postat av: Tilde

Jag köade i över 12 timmar för Mötley. Ljudet var kasst, men jag var bara så glad att efter 5 års väntan äntligen få se dom live, att jag inte brydde mig om hur de lät, haha!

2012-07-01 @ 19:06:33
URL: http://nyheter24.se/blogg/tilde-bjorklund
Postat av: Seance

Intressant att läsa om dina upplevelser på SRF! King ägde!

2012-07-01 @ 23:28:36
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: RockyRoute

Vilka snygga brudar :D

2012-07-09 @ 14:53:01
URL: http://RockyRoute.blogg.se

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0