Hello from our little hell!OVERKILL confirmed for Wacken Open Air!
Overkill! Jag orkar inte! Helvete vilken bra bokning! Wacken tänker uppenbarligen på mig när de bokar band, utan att ana hur mycket jag lider. Fortsätter det såhär inleder jag nog en depression. Det vill säga, om inte Sweden Rock inser att dem måste boka bra band a lá Testament, Overkill, Machine Head, Saxon och Scorpions som Wacken.

Kommentarer
Postat av: Daniel Ahlqvist (@DrPepper666)

Fan Wacken verkade knappt alls inntressant i början av December, nu börjar fingrarna värka och vilja fixa biljett o så genom Festivalbussen! Men fixar SRF Testament och Scorpions blir det SRF och Metaltown, Metaltown har ju en grym lineup hittils!

Postat av: alexandra

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-01-21 @ 02:05:02
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/
Postat av: Gabriella - Hårdrockare ut i fingerspetsarna!

Hej! Du, jag ville bara höra med dig om du fått leopardleggingserna som du vann hos mig än? :) Hemsidan som sponsrade mig så nämligen att de skulle skicka de så fort de fått in de i lager igen.. (de hade mycket innan jul) Så har du fått de än? :)Kram! :D

2012-01-21 @ 13:17:08
URL: http://gabriellarokolampi.blogg.se/
Postat av: Daniel Ahlqvist (@DrPepper666)

Svarar här på din kommentar: SRF lär bli bättre i alla fall, jag har en stor stor gissning att Heavy Metal-bandet de ska släppa på Tisdag är The Scorpions, för det skulle ligga rätt i deras schema. Sen ser jag ingen annan festival än SRF som faktiskt har plats för Testament, Metaltown har det inte för de har redan 3 thrashband. Iofs om de festivaler uppemot Gävle bestämmer sig för nåt men jag tror inte det.

Postat av: Gabriella - Hårdrockare ut i fingerspetsarna!

sv; åh vad braaa, awesome! :D

2012-01-21 @ 17:37:24
URL: http://gabriellarokolampi.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0