Let's make it simple, let's drink it all!Nytt bandsläpp på Getaway
Denna gång i form av Hardcore Superstar, Bullet, Turisas, Vicious Art, Alien, Blindside, Insense och Browsing Collection! Satan vad gött! Ja, även om det bara var våra svenska favoriter Hardcore Superstar som blev toppbokningen nu så är det en grym bokning som varje festival bör ha! Jag säger det igen, men Getaway är den svenska festivalen som håller mest iår. Sweden Rock har bäst band, men också mest skit, medan Getaway har grymma band och endast ca 10% skit. Dem håller bäst kvalité och jag måste på något sett dra mig dit i sommar.

Dvs om inte Wacken tar i kragen och bokar Death Angel. För den största anledningen till att jag drar till Getaway blir då Death Angel. Jag blir så jävla förbannad på Wacken på grund av att dem bara legat på latsidan sedan dem sålde slut. Dem har kopplat på "nu-behöver-vi-inte-bry-oss-för-nu-har-vi-sålt-slut" charmen.

En sommar utan Hardcore Superstar vill jag inte heller ha!


Kommentarer
Postat av: Annely

Ey, skulle du få för dig att sälja din Wacken-biljett är jag kaaaanske intresserad. Du kan ju iaf höra med mig om fallet är så, haha :)

2011-03-24 @ 19:52:45
URL: http://ereshkigal.webblogg.se/
Postat av: # the CLOWNCUNT

fyfan, hardcore superstar blev så totalt utskrattade här i göteborg förra året under kulturfestivalen (?) det var tråkigt att se att folk bara gick där ifrån, för att Bergarn och hans crew försökte verkligen. Man kan inte säga att de inte har scennärvaro och "pondus".

hoppas att de har stöd någon annanstans då.

2011-03-24 @ 20:45:07
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Thïlde

Getaway kommer bli galet nice :D

2011-03-25 @ 00:32:03
URL: http://artistheweapon.blogg.se/
Postat av: Cicci

sv: Ja, det blir bara dyrare och dyrare =( Hade jag haft råd så hade jag gärna varit där och försökt rocka loss på en gungande båt! :D

2011-03-25 @ 10:39:19
URL: http://frusenskog.bloggplatsen.se
Postat av: argadarja

Getaway kommr bli gryyym!!!

2011-03-25 @ 12:01:30
URL: http://argadarja.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0