House of Metal day two, 5/3 2011ENGEL
Engel var ett av de sista banden som lirade på HoM 2011 och var definitivt en av de största anledningarna till att jag ens befann mig där. Och deras spelning var, inte helt otippat, snuskigt jävla bra! Jag tror bestämt jag vet hur det känns att befinna sig himmelriket efter att introt till Six Feet Deep fyllde lokalen och spelningen drog igång på riktigt! Här snackar vi grymt samspel och förmågan att kunna leverera så förbannat bra att varenda hårstrå på kroppen reser sig.

Magnus Klavborn's pipa var brutalt ljuvlig och satte tillsammans med resten av dessa briljanta musiker pricken över i:et på låtar som: Sense The Fire, Threnody, Heartsick, Propaganda, Trial And Error, For Those Who Will Resist och favoriten Feed The Weak.  

Jag kan inte tänka mig en mer nöjd publik som den under Engel's spelning vid den tidpunkten. Kontakten mellan publik och band var grym och ända in mot sista låten var det fullt ös. Det är inte så att jag på något sätt tvivlat till att Engel skulle vara bra live, men det är just Magnus sensasionella pipa som fått mig att undra om han verkligen pallar att vara lika grym live som på skiva. Och med tanke på att jag blev totalt golvad av denna spelning råder det väl ingen tvekan om att, ja, det gör han! Engel - Helt jävla perfekt! 
F.K.Ü
Bandet F.K.Ü och deras legendariska bandnamn Freddy.Kruegers.Underwear, spelade på samma scen som Engel några timmar tidigare och för mig var det en självklarhet att kolla in dem. Eftersom jag hade fullt upp med att hinka bärs och billig dricka uppe på vip-baren såg jag därför inte heller hela spelningen. Men jag kan genast säga att det var jävligt bra. F.K.Ü är ett band jag definitivt måste se mer av! 

RAM
RAM lirar grym heavy metal och jag är verkligen ett fan av deras musik. Men här var det samma problem som på tidigare F.K.Ü, ingen jävla publik. Det var riktigt glest under RAM, vilket också bidrog till att spelningen inte blev fullt så ösig som den med all möjlighet kunnat bli. Men killarna var grymma på scen och levererade ändå. Det var riktigt bra!  Och jag säger samma här - det här måste jag definitivt se mer av.


Så efter att ha sprungit mellan band och bar
och Engel tackat för sig var festivalen officiellt slut. Förbannat sorgligt. Men efter en sista vända uppe vid baren bar det istället av till hotellet för efterfest! Ja, för det kunde ju fan inte ta slut redan. Väl där träffade vi Engel och fortsatte efterkröket med dem. Ett gäng grymt trevliga snubbar som var förbannat goa att snacka med!! Ett perfekt avslut på festivalen,

Jag och kameror går inte ihop när vi väl borde göra det, så det ända jag hittade i kameran var det här, från när efterkröket hade dött och jag, marcus och jimmy fortsatte själva, haha. Döda mig inte nu killar,Kommentarer
Postat av: Jessi Fox

men midget!!!! va twins crew inte värda att få vara med??? nyfiken på vad du har att säga lixom..

2011-03-09 @ 22:08:32
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

hahahhahahaha okej!!! jag hajar väl att du stack iväg för o hänga me engel på hotellet... goupie ;)

2011-03-10 @ 11:26:05
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

ja du babe, det vaer värt väntan ;) men vafan, sälj wacken och joina mig och Johanna?! Vi ska campa ihop ;D

2011-03-10 @ 20:29:07
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Nea

Härliga bilder!! Gav mig sommar längtan då alla festivaler drar igång igen!! ^-^

2011-03-10 @ 20:37:06
URL: http://lillskiit.blogspot.com
Postat av: Sickan

Vilka är de bästa banden du sett live?

2011-03-11 @ 08:37:36
URL: http://cruelme.blogg.se/
Postat av: Ida

Väldigt smidigt. Just från Pamela Mann tog det kanske 5 dagar innan jag fått beställningen. Jag har beställt mycket just från UK och det har alltid gått snabbt och smidigt och dessutom brukar ju frakten inte vara speciellt hög :)

2011-03-11 @ 12:37:14
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

satan va nice Sanna!

3vlig Fredag!

2011-03-11 @ 14:27:25
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Sarret

Hahaha jaaa, vi får väl se om det hänt nåt i början av april......

2011-03-11 @ 20:16:00
URL: http://hoochiekoochielady.blogg.se/
Postat av: Michaela

SVAR Yes mer bilder kommer! Hade bara ingen lust att strö ut dem i ett och samma inlägg haha.Ja om man ändå kunde packa ihop och åka härifrån på en gång. Man blir ju mörkrädd när man tänker på hur trångsynta vissa människor är.

2011-03-12 @ 13:39:15
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: Jessica

sv: absolut! helt klart en av dom bästa jag provat

2011-03-14 @ 02:56:41
URL: http://byjessica.blogg.se/
Postat av: Reckless Life

Sv: Ja verkligen grym film!

2011-03-14 @ 19:28:25
URL: http://recklesslife.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0