We want it all while we're still young,Bullet - Stay Wild Official Music Video
Videon till den kungliga låten Stay Wild från senaste plattan. Lättsam, grym och metal! Det här är killarnas egna story kring videoinspelningen, tagen från bloggen på aftonbladet:

"Vi blev 45 minuter försenade innan vi fick igång den första motorcykeln. Hampe hade klantat sig som vanligt och hade vridit tändningen till parkeringsläge. Han kickade och kickade tills en duktig utbildad mc-mekaniker kom och vred om nyckeln åt oss. Hampe skyllde på att det var glapp i batteriet och vägrade erkänna sitt fatala misstag.

När vi fått igång motorcyklarna visade det sig att Erik inte var på plats så vi ringde honom. Han stod och svetsade för glatta livet och hade ingen aning om någon videoinspelning trots två sms på morgonen och flertaliga mail. Han dök upp och undrade vilken låt vi skulle spela. Vilsen i pannkakan var han.

Resten av dagen var bara en lång utdragen tortyr där vi stod i minus och i bar överkropp och skinnpaj och spelade till låten. Hade Jesus varit med på inspelningen hade han kallat sin egen dödsdag för kortfredagen. Vi led för konsten helt enkelt och det gjorde inte Jesus
."

Kärlek till Bullet. Amen.


Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

Du måste ju dit babe! Ta en sista minuten och stiiiiick ner! We want Sanibo on SRF!!!

2011-06-03 @ 12:57:51
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0