Here, we've got the action, feel the satisfaction


Katana - Heads Will Roll
Göteborgsbandet Katana's debutplatta låg i brevlådan och väntade på mig när jag kom hem från båten. Jag har redan lyssnat igenom den ett flertal gånger och jag kan inte annat än säga att jag fan är kär! Det har cirkulerat mycket snack kring Katana så förväntningarna blev efter ett tag jävligt höga. Jag försökte dämpa förväntningarna med risk för att bli besviken, men satan vad plattan är grym! Jag är mäkta imponerad över detta alster.

Katana spelar som sagt på House of Metal i mars och nu har dem även släppt spelschemat för helgen. Och självklart krockar de enda banden jag vill se på lördagen, dvs Katana och Engel. Då kan man ju fråga sig hur fan jag ska ta mig till. Jag fick även se att Jorn ska spela i sverige samma helg, så drar jag dit missar jag ju likt förbannat hela House of Metal. Det känns förjävla pissigt, här snackar vi faktiskt i-landsproblem utan dess like.

Nå. Lyssna på Heads Will Roll! Jag rekommenderar låtar som Pheonix on Fire, Heart of Tokyo, Asia In Sight och Quest For Hades. Den ligger fint ute på spotify.

Kommentarer
Postat av: Susanna

Puh! Kul att den uppskattas. Man går forfarande runt och är lite nervös över sådant :P Haha!

2011-02-15 @ 20:40:52
URL: http://soulcollector.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

raaaaaaaaaaaaaaah ja måste på house of metal!!!! see u there bitch!btw, ja du är fan midget. hahahahahaha! eller så är det vi storstadsslynor som är stora bara.

2011-02-15 @ 23:38:03
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

sjukt sugen på att se dom! ska du dra båda dagarna?

2011-02-16 @ 13:46:46
URL: http://www.emmelist.se
Postat av: Vanadesse.

Tack så mkt snyggo =)

2011-02-16 @ 15:06:59
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: sofen *foto-vardag*

Grym!! :>

2011-02-17 @ 10:46:49
URL: http://femteandetaget.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0