Don't beg for mercy, it's making be boredNy singel från Raubtier, från kommande Skriet Från Vildmarken. Lika brutalt som alltid,
Och som ni redan märkt sitter en ny header på plats. Jävligt gött att ni gillar den! Mina känslor angående headerbytet är väl ungefär "vad som helst bara det är något nytt". Jag var så groteskt less på min förra. Från vänster ser ni Riley - Steelwing, Randy Blythe - Lamb of God, Gus G - Ozzy Osbourne och Firewind, Kat Von D och slutligen Vince Neil - Mötley Crüe.  

Så ja, dags att välkomna ännu en regnig och jävlig söndag i cappuccino-andans tecken. Efter en helg utan några som helst ansträngningar och häng hos nellehoran så är det två saker som cirkulerar innanför mitt skallben. Två saker förutom Portnoy's avhopp från Dream Theater som bara ligger och nöter.

1.
Volbeat's Beyond Hell/Above Heaven har haft sin release och ligger tryggt på min hårddisk. Efter att ha låtit plattan "snurra" ett varv är jag nollställd. Det känns som att den här skivan kommer behövas spelas betydligt fler gånger. Inte ens growlet från Barney Greenway var enligt förväntningarna. Men jag vägrar låta Poulsen's verk göra mig besviken, det finns inte i världsbilden. Ett varv är ju trots allt inte så mycket, ibland behövs det mer tid.

2.
Blind Guardian twittrade för några dagar sedan att Enforcer ställer in turnén med dem i höst. Deras anledning till att jag inte kommer att få njuta av deras befintlighet i oktober är för att det hela blev för dyrt för dem. Det känns riktigt ruttet nu när jag verkligen såg fram emot kombinationen Enforcer och Steelwing som support till BG. Jag kan inte låta bli att vara bitter angående detta, hur dem möjligen kan ha räknat så fel från första början. Make it right guys.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Har inte hunnit lyssna på Volbeats ännu, idag ska jag ta mig tid. Och fy fan så nervös jag är

2010-09-12 @ 16:26:36
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

sv: Ah, så du har också testat det? NICE! Många har gett den dålig kritik, härligt att höra att man inte var ensam att tycka om den!

2010-09-12 @ 16:28:52
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Do it babe ;D

2010-09-12 @ 20:11:10
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: DANIELA

Skit snygg header!

2010-09-12 @ 20:28:06
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Jävligt läcker header!

Tror jag såg dig utanför globen i tisdags, fast jag vågade inte gå fram o hälsa ^^ sjukt bra konsert för övrigt!

2010-09-12 @ 20:52:50
URL: http://satanindistortion.blogg.se/
Postat av: Annely

Jag har följt din blogg ett tag, och aldrig fått den minsta uppfattning om att du lyssnar på Watain. Hur tänker du kring din header? :)

2010-09-13 @ 11:34:20
URL: http://ereshkigal.bloggplatsen.se
Postat av: Grimgoth

Snygg ny header :D

2010-09-13 @ 13:05:05
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0