The boulevard of drugs is the path I walk tonight


Jag har ett ord som jag skulle vilja meddela alla, och det är HÅLL KÄFTEN!

Tack. Håller med Pelle angående att inget känns så skönt som att logga in på twitter och läsa alla amerikaners bekymmerfria tweets. Jag tänker inte fylla bloggen med valsnack, skönt va? Vill ni höra mina åsikter får ni snacka med mig på annat håll. Men jag springer jämsides med Ohly ut från sminkrummet angående SD: http://bit.ly/aph3nV.

Vad tycker ni om t-shirten ovan? Den är en våt dröm, och igår lyckades jag kamma hem den via Grimgoth's tävling! Jag vinner aldrig något, så det var verkligen på tiden. Hans tävlingar med Rockmerch.se är nog det bästa i tävlingsväg hittills i bloggvärlden. Och så länge som jag trånat efter en Behemoth tshirt utan pengar i bakfickan kunde det här knappast blivit bättre. Jag visar skapelsen när jag fått hem den i brevlådan,

Valvakan och ett ursinnigt sverige satte stop för mig att kunna gå upp i morse, så dagen har spenderats med cappuccino och... och inte ett skit. Jag välkomnar veckan med sju shots,


Kommentarer
Postat av: JESSI FOX

vet du vad jag tycker hottie?! jag tycker du ska visa hur du våldtar och klipepr dina bandtishor! ;) jag vill göra det samma!

2010-09-20 @ 15:32:35
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: amy.

SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!SANNA AKA SKOLKARN, SE NÄR HON DANSAR PÅ BORDEN I MATSALEN HÄR!!!!!!2010-09-20 @ 15:51:01
URL: http://amy.blogg.se/
Postat av: Avarquare

Hahah Ohly for life, springer med er skrikandes! :)

2010-09-20 @ 15:59:34
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: josefin

så jävla rätt av ohly!

2010-09-20 @ 16:33:36
URL: http://jcsl.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Härligt att se att du vart glad och att den kom till rätta händer.

Snart kommer säkert en ny tävling från min sida...Tack för dina fina ord också!

2010-09-20 @ 17:20:37
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Grattis till vinsten. Skulle ju tävlat men glömde bort, tji fick jag - fast jag hade nog inte kammat hem alla rätt ändå=)

2010-09-20 @ 17:55:53
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: DANIELA

SV: haha nejdå, men det var ett lite roligt sammanträffande att båda plockade fram LP skivor. Inte varje dag man plockar fram sånna liksom ;)

2010-09-20 @ 18:24:19
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

grattis din jävel ;D ja tävlade med men hade inte alla rätt. råkade dessutom klanta till o skriva fel nämn framför fel siffra på nån.

2010-09-20 @ 19:17:28
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0