Norway Rock Festival - Del 3Efter att vi tryckt i oss en burgare efter Immortal gick vi vidare på området,
I slowmotion vandrade vi vidare och hinner knappt reagera förren det springer fran en skäggig rödtott till oss och skriker att vi ska komma och joina hans polare på en bild. Han står i tältet där dom gör Henna Tatueringar och har tatuerat sönder hela sig själv och är totalt wasted, haha. Vi posar medan det tas kort och filmas, och just när vi ska gå därifrån får rödtotten syn på nelles Anthrax patch på ryggen och skjuter till.

"NO WAY!" skriker han och börjar berätta att sångaren i hans band Purified In Blood har en exakt likadan patch. Det är alltså trummisen i Purified In Blood vi har lyckats stöta på, och han blir så förälskad i oss att han ringer sin polare och ber han ordna backstage pass till oss. Ut kommer han med två pass där det står "Chick 1" och "Chick 2". Haha fetaste groupie namnen, vilket dom tyckte var sjukt roligt. Sen drog vi upp en sväng på scenen under Kamelot och drog sedan vidare mot "loungen" vid scenen och började se Slash där.

Sen lämnade vi loungen och mötte upp Kai Hansen. Det var jävligt gött att träffa honom igen, och efter ett återseende förflyttade vi oss mot mixertältet och fortsatte att se Slash där. Man blev ganska sugen på att lägga sig och rulla runt på mixerborden så att hela scenen skulle sluta i ett helvete, haha.


SLASH - Förutom Slash så var jag jävligt lycklig över att få se och höra Myles Kennedy, då jag älskat honom och Alter bridge under en längre tid. Han var verkligen grym live, och självklart likaså Slash. Det var riktigt grym stämning när dom körde Nightrain, Rocket Queen och min favorit från nya skivan, Nothing To Say med M.Shadows på vocals. Jag hoppades hela tiden att Shadows skulle komma utspringades på scenen, haha. Dock så kändes det fuckat att se Myles sjunga Guns klassikerna, men det var nice att se!

Efter Slash följde vi med Kai backstage och mötte upp Henjo och Dirk, gitarrist och bassist i Gamma Ray. Vi stod och snackade och drack öl och hade lika jävla roligt som förra gången vi träffades, haha. Det finns fan ingen gräns för hur kul vi kan ha, vi är på samma nivå när det gäller skämt. Henjo och Dirk hade förfestat hela dagen på flyget så dom var verkligen på g, så roliga har vi nog aldrig sett dom. Vi träffade även trummisen (Anders) i Purified igen och han höll på att dö pga synen av Kai Hansen. Så jag fick presentera Kai för Anders som var nära att svimma på plats. That was fucking beyond. när man måste presentera någon för Kai precis som att man är long time mates är man fan uppe på moln!Kommentarer
Postat av: Avarquare

Älskar "Chick 1" "Chick 2" :D awesome, snygging :)<3

2010-07-15 @ 21:18:03
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Joanna

MEEEEEEEEEEEER :D

2010-07-15 @ 21:59:47
URL: http://siberiandivide.wordpress.com/
Postat av: Grimgoth

Och så får vu vara backstage och mingla med kändisar... ja va fan...

2010-07-16 @ 11:17:26
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, men verkligen. Låter sjukt nice!

2010-07-16 @ 11:37:53
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Flickvall

Okej man är lite, LITE, avundsjuk... Du verkar ha haft ballt iaf :D

2010-07-16 @ 13:11:32
URL: http://flickvall.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0