Get the fuck up and do something, inspire the crowd


Det här låg i min mailinkorg för två dagar sen. Haha, den här bruden vet definitivt vad hon snackar om! Det är jävligt roligt när man får sånt här och vet att bloggandet uppskattas. Jag håller med >sofie< angående att jag inte skulle blogga om jag inte visste att folk läste det jag skrev, för det skulle jag inte. Tack som fan Larisa! you got it all right,

Annars så har jag just avslutat min sista dag som målare. Det blev dock inte så mycket målande idag eftersom regnet och åskan tog över, men jag klagar inte. Jag har arbetsskador så att det räcker, hehe.

Jag sitter och kollar in Sonic Syndicate's making of av en kommande video till låten "My own life". Videon släpps den 1 augusti och verkar bli riktigt nice! But that's not it, det är låten i bakgrunden som oroar mig. Nu ska jag inte säga att lugna låtar är förbjudet, för det är det inte. Kolla bara på "My Escape", en totalgrym låt som fortfarande låter Sonic. Men det är på grund av styrkan i Rolands röst. Nathan har också en grym röst, men den har en tendens att låta mer kommersiell, och just därför gnager låten i bakgrunden på mig. Men, man ska aldrig säga något före man hört allt..
 
the video is going to be awesomeKommentarer
Postat av: - Alexandra!

Nej men åh, vilket nice brev du fick! :Dsv: Nja jag vet inte hur bra kompensation det är att få gå gratis på en annan festival. Som du säger - det är ju inte direkt samma band som man betalade de andra pengarna för. Skulle Sonisphere ställa in och vi som skulle gått dit fick erbjudandet att gå gratis på t.ex... Arvikafestivalen, jag menar, Mötley Crüe är inte där. Iron Maiden är inte där. Alice Cooper är inte där osv. Nej, jag skulle inte bli glad trots erbjudandet. Hellre pengarna tillbaka.

2010-07-01 @ 19:14:29
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fan va kul!sv:

Absolut! Kommer sörja hans dreads, men får försöka bortse det och njuta as much as possible av konserten ändå :)

2010-07-01 @ 19:47:11
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Nicke

Hehe ja blä. Har inget emot dödsmetal sådär men den inställningen ska dom ju ha stryk för alltså :P. Allt bra annars? Du har agerat målare alltså? =)

2010-07-01 @ 21:14:27
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

beskriver dej perfekt baby :D

2010-07-01 @ 22:08:27
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Strimlarn

Jo vi hade ju tänkt fara, men sen ville jag stanna hemma och spela gitarr i stället..TSSS.. Nej det dog typ ut, vi har inte snackat något mer om det plus att jag är den fattigaste av alla lappar för tillfället. Men det skulle var trevligt, om inte annat för att slippa sitta hemma och sura medans ni är iväg och gör norge osäkert. Vi borde tryckt upp några klistermärken i form av en ost med bandnamnet på som ni kan springa runt och sätta fast överallt backstage. Det skulle vart coolt....

2010-07-02 @ 00:03:43
URL: http://deliciousandeasytodigest.blogg.se/
Postat av: Nicke

Härligt! Rätt åt dig ;). Jo tack, jag känner att livet kanske e på G alltså ^^.Jo men du har ju ändå målat? Eller? Men inte just den gången :P. Hehe. Hur ser sommarn ut för dig då tycker du? Är det nåt kul som händer? =)

2010-07-02 @ 05:49:10
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: Dennis

Kan inte lyssna just nu, men är det den lugna låten jag hörde på bandit så äre åt helvete :I jag typ "vafaaaan... jag som tyckte dom hade något bra på g!" hoppas det är en engångsföreteelse.

2010-07-02 @ 09:29:24
URL: http://denniswesterberg.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Kul med en "fan" bild där.

Den videon och låten kanske blir bra, vi får väl se.

2010-07-02 @ 12:32:37
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0