It's your fucking nightmareAvenged Sevenfold  - Nightmare Official Music Video
Äntligen! Satan vad jag har gått och väntat på den officiella releasen sedan dom publicerade en teaser på youtube för två veckor sedan. Den är precis lika grym som jag förväntade mig, om inte bättre. Jag älskar låten och den här videon är precis så grym som den borde vara. Jag älskar storyn, alla scener, vinklarna, allas roller och framför allt hur killarna lyckas så bra med att behålla Jimmy i det nya dom gör.

The Rev's trumkit i slutet är hjärtskärande, men nästan det bästa med hela videon, den perfekta slutfinishen samtidigt som det känns så sjukt tomt utan honom i bild. Men det känns så väl att Jimmy är med oss och killarna hela tiden, det har A7X lyckats med så jävla bra att visa, att Jimmy konstant är med dom i fortsättningen.

Den perfekta kommentaren till den här videon förblir: "So wish Jimmy's death was just a FUCKING NIGHTMARE and that he was still ALIVE."

Och efter att ha hört den nya låten >Buried Alive< från kommande plattan Nightmare så blir jag bara ännu mer säker på att det här kommer att bli Avenged Sevenfold's år. med Jimmy nära intill

Kommentarer
Postat av: Sandra

Aaah, älskar videon! Älskar Avenged Sevenfold!

2010-07-18 @ 20:25:55
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: johanna

älska låten!!<3

2010-07-18 @ 21:15:18
URL: http://tigermysig.blogg.se/
Postat av: Fredde

Sagolikt bra verkligen! :)

2010-07-19 @ 08:14:38
URL: http://svezze.wordpress.com
Postat av: lady do or die

besviken på videon faktiskt, hade väntat mig mer.

2010-07-19 @ 12:59:12
URL: http://ladydoordie.wordpress.com
Postat av: dannie

haha yeah!

jag tänkte på en sak senast idag. finns det en campingplats på området? får man ta med sig dricka in eller måste man köpa allt i öltält? :o eftersom det bara är en dag tänkte jag!

2010-07-19 @ 18:35:04
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0