Ett lysande farvälBilder från förra veckans Scandinavian sleaze&rock Radio med Cruz!


Jag är på stört dåligt humör idag.
Min piercing gör ont, pappa snackar inte med mig för att jag har piercat mig, det är fittsvinkallt, det är nordpolen och snön tar aldrig slut, den här lördagen kommer suga och jag kommer lyssna på scandinavian sleaze&rock radio utan att kunna knäppa en öl. Det är stora i-landsproblem om ni frågar mig. 

I torsdags var det dags för Backyard Babies spelning på Tyrol. "Ett helt lysande farväl" skriver aftonbladet och dom får riktigt bra betyg. Jag sörjer att jag inte kunde vara på plats och fick njuta av en av dom sista spelningarna med BB på ett tag. Jag blir fan tårögd när jag läser detta >Ett helt lysande farväl<

"00-talets bästa - Det är ett energiskt, välspelat och leende farväl, som fortsätter till Nässjö i kväll. Det är en gärning för Backyard Babies rykte som ett av nollnolltalets mesta, bästa liveband."

 

Mr.x var på plats och tog jävligt heta bilder:

                                                                                                    Copyright - Mr.x


Kommentarer
Postat av: Sandra

Dom är jävligt grymma live, och jag är tacksam över att jag hann se dem :)

2010-01-30 @ 15:12:17
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: billiondollarbaby

din pappa borde älska dig ännu mer nu när du är om möjligt ännu snyggare, och angående ölen så kan jag lida med dig lite.

Det är fan I-landsproblem, och denna lördagen är fan helt jävla död. Inte ens sex kan jag roa mig med då doktor mens hälsat på.

Vad ska vi ta oss till liksom?

2010-01-30 @ 15:21:55
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

åh då kommer du gilla mitt kommande inlägg i kategorin "Ögongodis" ;)

2010-01-30 @ 15:24:38
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: S

fan för backyard babies just nu det sliter i hjärtat att med att dom slutar/tar en paus.sv; jag har i öronen, och ska snart göra två till och sen ska jag göra i tungan också. har haft i naveln men var tvungen att ta ut den pga infektion.

2010-01-30 @ 15:27:33
URL: http://rockaholiic.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

Grymt snygga bilder! Så dom ska sluta totalt eller vad? :/ och fan vad tråkigt med din pappa. det är ju inte hela världen heller... jobbigt.sv: jo alltså jag känner ju det. hade ju dock utan tvekan farit om jag bodde i umeå! men vi får se :) aw, I WANTED TOO...ååh, men du var duktig :D

2010-01-30 @ 15:40:36
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv. fan vad trist :/ men man fattar ju ändå att band blir less det dom gör.. tillslut. men längre pauser kan ju hjälpa!ååh, ja om inte ens hon reagerade! haha. men det är väl säkert det han känner att nu är du 18 och han har 'ingen talan' längre om vad du ska göra osv.nä tyvärr :/ är ju ändå typ... 3 timmar med bil. kanske mer?2010-01-30 @ 15:48:51
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

svettigt dregen ;D

2010-01-30 @ 19:15:26
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: jo, sant. det är jäävligt många band som kämpar arslet av sig (tex vi) för att ens bli lite upptäckta, lite igenkända. och sedan när band verkligen är stora får dom för sig att sluta! fattar inte hur dom kan tycka är värt det. jaså, men bara för det kan man ju inte lägga av ;shaha, jo men visst! mjo :/

2010-01-30 @ 19:28:07
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: johanna

aaah! Dom var helt sjuukt bra! Har fortfarande alldeles ont i kroppen efter allt hoppande, headbangande och skrikande :)

2010-01-30 @ 23:36:30
URL: http://tigermysig.blogg.se/
Postat av: Avarquare

Bäst bilder! _ <33

awe men att han inte pratar med dig då :( han ger sig nog, pappor brukar ge sig XD <3

2010-02-01 @ 09:10:16
URL: http://avarquare.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0